Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kilo vermeye başlayınca görmek hozşuna gidecek. Bence moral bozma en iyi morali sen kendi kendine vereceksin ve bu çok işe yarıyor. Bak istersen hergün bende moral verebiirm

Ne güzel valla bizim takım düzenli psikolojik destek, menü kontrolü
Umarım hoşuma gidecek.
Haftaya senin listeni yapacağım bakalım ne olacak ..

Ne güzel valla bizim takım düzenli psikolojik destek, menü kontrolü
Umarım hoşuma gidecek.
Haftaya senin listeni yapacağım bakalım ne olacak ..

tam destekkk

liste derken ben onu anlayamadım :44::44::44:

Arkadaşlar hemen menümü paylaşıyorum

Sabah
1 kk peynir
2 zeytin
1 salatalık

Öğle
4 yemek kaşığı barbunya

Ara: 6 fındık, çeyrek ayva

Akşam
1 poriyon pırasa (yağsız pişti)
1 porsiyon yeşil salata
1 kase cacık

Spor: 3 saat tempolu açık havada yürüyüş (gittiğim her yere yürüyerek gittim ve hiç oturmadan eve geldim)

Su: içiyorum, 3 litre olur

.

aynenn hayatım, yok pc başında otursamda süper iyi geliyor, ayaklarım şişti yahuu maydonoz suları, kiraz sapı çayları içtim

:)))) afiyetler olsun canım benim...eee sıra bana geldi sanırım ben de gidip yürüyüşümü tamamlayıp döneyim bari... hepinizi çoook öptüm kendinize dikkat ediniz

Tebrik ederim Gamze yarın güzel sonuçlar alırsın umarım ..

:)))) afiyetler olsun canım benim...eee sıra bana geldi sanırım ben de gidip yürüyüşümü tamamlayıp döneyim bari... hepinizi çoook öptüm kendinize dikkat ediniz

Aynen canım, iyi yürüyüşler sanaaa..

Tebrik ederim Gamze yarın güzel sonuçlar alırsın umarım ..

hm22 aminnn balımmmmmmmmmmmmmmmmm

süppersin yine, yarına yine bi derece gelecek gibi sana inşallah canım...

bu arada pırasa diyoruz aklıma gelmişken paylaşayım annem değişik bir pırasa yemeği yapıyordu pırasaları ufak ufak doğrayıp az yağ ile soğan gibi kavurup salça ilave edip yumurta kırardı çoook lezzetli hafif bir yemek olurdu, aklınızda olsun kızlar :)

harikaaa tatlım afiyet olsunn

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum, yine uğrarım menümü yazmaya ..

Yok çalışmıyorum ama sabahları geç kalkabiliyorum o yüzden tam uyabilir miyim bilemedim.

canım saatleri bana uyarlı onun. Kendine göre uyarlayabilirsin . Ama çokta arada fark olmamlı.

Umarım sendede işe yarar. Benim görümcem hem bu listeyi yapmış hemde hergün mekik çekmiş ( sayısını bilmiyorum )

O hafta 5 kilo vermiş. sudan mı yagdan mı bilmiyorum. Bana söylediği su diyete başlamadan bir gün önce istediğin herşeyi ye ve diyete başla. Oda günleri varmış oraya gitmiş ertesi gün başlamış

hayir canim 25-30 arasi kilolu (overweight) oluyor.

gecmis olsun canim. Allah acil sifalar versin.

sen yine menulerini paylas istersen. b vitaminleri biraz istah acar, o yuzden cok yersen biraz kilo alirsin. ama kilo almak zorundasin demek degil bu, dengeli beslenir, asiri yemezsen kilo almazsin. o yuzden dedigim gibi yarismasan da menulerini paylasirsan senin icin iyi olur.

84.2ydim geçen hafta, çizelge yapıp görüp moralimi bozmak istemedim şimdilik.

cizelge iyi oluyor aslinda, ne kadar verdigini, ilerledigini goruyorsun, farki goruyorsun. hele o cizelgenin ticker'i saga dogru ilerledikce sana moral oluyor, azim oluyor kilo cizelgelerini seviyorum ya

Bugünkü menümü yazayım kızlar

Sabah :

- Sosisli Yumurta
- 1 dilim beyaz peynir
- 4 zeytin
- 2 dilim ekmek

Öğle :

- 1 elma
- 2 minik kurabiye

Akşam :

- 3 kaşık makarna
-1 kase yoğurt

Suyumu içiyorum, 1 bardak biberiye yeşil çay karışımı içtim. 1 tane daha içerim.

Maşallah ne kadar güzel kilo vermiş öyle ..
Ben de deneyeyim bakalım, eğer aralar sık olursa aradaki ara öğünlerden falan çıkarsam olur heralde değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…