- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #105.121
kilo vermeye başlayınca görmek hozşuna gidecek. Bence moral bozma en iyi morali sen kendi kendine vereceksin ve bu çok işe yarıyor. Bak istersen hergün bende moral verebiirm
Ne güzel valla bizim takım düzenli psikolojik destek, menü kontrolü
Umarım hoşuma gidecek.
Haftaya senin listeni yapacağım bakalım ne olacak ..
tam destekkk
liste derken ben onu anlayamadım :44::44::44:
aynenn hayatım, yok pc başında otursamda süper iyi geliyor, ayaklarım şişti yahuumaydonoz suları, kiraz sapı çayları içtim
Diyet listesi senin değil miydi yanlış mı hatırladım ki ?
Arkadaşlar hemen menümü paylaşıyorum
Sabah
1 kk peynir
2 zeytin
1 salatalık
Öğle
4 yemek kaşığı barbunya
Ara: 6 fındık, çeyrek ayva
Akşam
1 poriyon pırasa (yağsız pişti)
1 porsiyon yeşil salata
1 kase cacık
Spor: 3 saat tempolu açık havada yürüyüş (gittiğim her yere yürüyerek gittim ve hiç oturmadan eve geldim)
Su: içiyorum, 3 litre olur
.
:)))) afiyetler olsun canım benim...eee sıra bana geldi sanırım ben de gidip yürüyüşümü tamamlayıp döneyim bari... hepinizi çoook öptüm kendinize dikkat ediniz
Tebrik ederim Gamze yarın güzel sonuçlar alırsın umarım ..
Sabah
1 kk peynir
2 zeytin
1 salatalık
Öğle
4 yemek kaşığı barbunya
Akşam
1 porsiyon yeşil salata
1 kase cacık
Spor: 3 saat tempolu açık havada yürüyüş (gittiğim her yere yürüyerek gittim ve hiç oturmadan eve geldim)
.
Sabah
1 kk peynir
2 zeytin
1 salatalık
Öğle
4 yemek kaşığı barbunya
Akşam
1 porsiyon yeşil salata
1 kase cacık
.
ayy evet canım o aklımdan cıkmış . Çalışıyormusun çalışanlar için çok zor çünkü
Yok çalışmıyorum ama sabahları geç kalkabiliyorum o yüzden tam uyabilir miyim bilemedim.
Diğer mesajda bulduğunu söylemişsin sevindim valla tekrar hazırlamak eziyet olurdu.
Benim 29.07 çıktı obez mi oluyorum ?
Afiyet olsun, yiyince tadını çıkarmak gerekli tabi.
Teşekkür ederim inceleyeyim ben de ..
Kızlar üzülerek belirtmek istiyorum ben bir süre aranızda olamıcam eşimin ve benim sağlık problemlerimiz var büyük ihtimal kan ilacı , b12 vitamini gibi ilaç takviyeleride alıcam bu yüzden kilo verme olayım bir süre durulabilir. Izleyici olarak takıp etmeye çalışıcam ama yarışma olarak malesef artık aranızda olamıcam farklı bir sinerjiniz var sizin tanımıyorum hiçbirinizi ama hepinize kanım kaydı resmen umarım hedeflerinize ulaşabilirsiniz hoşçakalın
84.2ydim geçen hafta, çizelge yapıp görüp moralimi bozmak istemedim şimdilik.
canım saatleri bana uyarlı onun. Kendine göre uyarlayabilirsin . Ama çokta arada fark olmamlı.
Umarım sendede işe yarar. Benim görümcem hem bu listeyi yapmış hemde hergün mekik çekmiş ( sayısını bilmiyorum )
O hafta 5 kilo vermiş. sudan mı yagdan mı bilmiyorum. Bana söylediği su diyete başlamadan bir gün önce istediğin herşeyi ye ve diyete başla. Oda günleri varmış oraya gitmiş ertesi gün başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?