Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tabiki de canım gitmek yok biyere .kız benim en sonki hamilelik deneyimim 15 yıl önceydi unuttum valla .

Bugunki menüm Sabah bir dilim ekmek 60 gr kaşar peyniri
Öğlen bir adet muz
Akşamda ızgara et ve ıspanak yiyip mutfağı kapatıcam.gece fırsat bulursam girerim öpüyorummm

çok romantikmiş eşin tebrik ederim valla.

senin paylaşımlarını beğeniyorum canım...devamını bekliyorum....

sanada iyi akşamlar tatlım...

.

lucim menün herzamanki gibi süper.
kız gamze bizde yapalım kısır önümüzdeki hafta olmazmı

canım çok geçmiş olsun ,allah şifalar versinen kısa zamanda , tekrar gel olurmu

kilo vermeye başlayınca görmek hozşuna gidecek. Bence moral bozma en iyi morali sen kendi kendine vereceksin ve bu çok işe yarıyor. Bak istersen hergün bende moral verebiirm

banada banada

afferim len sana...oyyyy canım arkadaşım.

afiyet şeker olsun canım....harika

.

sabah:3 y.k yulaf ezmesi,3 y.k yoğurt

ara:çeyrek ayva

öğle:hamsi buğulama orta boy tabakta

akşam:1 soğan ızgara,1 tane patlıcan közde,1 küçük kase yoğurt

spor:40 dk eliptik,100 mekik
su:1.5 litre

.

YAĞ YAKTIRAN GIDALAR

Yeşil Çay: Araştırmalar gösteriyor ki düzenli olarak yeşil çay içenler, içmeyenlere göre %45 daha yavaş kilo alıyor. Yeşil çay deneklerin iştahını kesme konusunda çok başarılı olmasa da yağ yakımını ve kilo almayı belirgin bir biçimde yavaşlatıyor. İşte bu yüzden her gün en az 1 fincan yeşil çay tüketilmeli.

Kırmızı biber: Acı sevenler sevmeyenlere göre daha şanslı çünkü kırmızı biberin içindeki capsaicin maddesi metabolizmayı hızlandırıyor, vücut ısısını yükselterek enerji harcamaya neden oluyor. Eğer midede bir sorun yoksa yemeklere mümkün olduğu kadar kırmızı biber eklenmeli.

C vitamini, öncelikle kivi:
C vitamininin yağ yıkım metabolizmasını hızlandırdığı bilimsel araştırmalarla kanıtlandı. Pek çok hayvan ve bitki kendi C vitaminlerini sentezleyebilirken insanlar bu vitamini dışarıdan almak zorunda. Bir avuç para verilerek eczanelerden besin desteği ilaçları alınmasına gerek yok. C vitamini besinlerden alınmalı. Kivi C vitamin bakımından en zengin gıdadır. 100 gram kivide 400 miligrama kadar C vitamin bulunuyor. Kivi, turunçgillerden 4-6 kat, elmadan ise 40-50 kat daha fazla C vitamini içeriyor. Yetişkin bir insanın günlük C vitamini ihtiyacı 60 miligram olduğu düşünüldüğünde, bir adet kivi bu ihtiyacı rahatlıkla karşılıyor.

Yağsız yoğurt: Günde üç öğün yenen yağsız yoğurt, vücudun hızlı bir şekilde yağ yakmasına yardımcı olur. İçeriğindeki yüksek kalsiyum ve protein sayesinde özellikle bel çevresi ve göbek yağlarının erimesinde sık tüketenler için ciddi avantajlar sağlıyor. Yoğurt yemeyenlerin özellikle bel bölgeleri daha kolay yağlanıyor. Ayrıca yoğurdun içeriğindeki yüksek kalsiyum ve protein kiloların sağlıklı bir şekilde verilmesini sağlıyor.

Su: Hayatın kaynağı olan su, oksijenden sonra en önemli ihtiyacımız. İnsan yemek yemeden haftalarca yaşayabilir, fakat susuz ancak birkaç gün yaşayabilir. Vücudun yüzde 65′i, kanın yüzde 92’si, kemiklerin yüzde 22’si, beynin ve kasların yüzde 75′i sudan oluşuyor. Hücrelerin yaşamsal faaliyetleri, vücut fonksiyonlarının yerine getirilmesi vücudun su dengesinin korunmasıyla mümkün. Dolaşımı hızlandıran su, yağ yakımını da kolaylaştırıyor. Bu yüzden, zayıflama sürecinde günde en az 2,5 litre su içmeyi unutmayın.

tamam kısırı yapalımm...

Vallaha soğanın kokusunu duymuştum, hatta Selçuğa bile dedim

Süpermiş

Göbek bölgesindeki fazla yağlarınızdan kurtulmak için bol bol masaj yapmalısınız. Ancak masajın etkisini güçlendirmek için Suna Dumankaya’nın bitkisel formülünü unutmak gerek.

Malzemeler

Limon suyuBiberiye yağıSusam yağıOkaliptüs yağı

Hazırlanışı

Bütün bu malzemeleri 1 çorba kaşığı kadar alarak hepsini bir kapta karıştırın. Daha sonra bel bölgenize elde edilen yağı dairesel hareketler şeklinde masaj yaparak sürmeniz yeterli olacaktır.

bunlar süppermiş hakkaten daha önceden acı biber ve yeşilçayı duymuştum ben her yemeğe isot atarım mutlaka, vazgeçilmezimdir...demek ki metabolizmamı hızlandıranlardan biri de oymuş... baharat tutkum vardır benim, kaşık kaşık bile yiyebilirim tüm baharatları....teşekkürler canım paylaşım için

yürüdüm geldim duşumu aldım artık dinlenmeye çekiliyorum...bu gece önemli, az sonra kiraz saplı çayımı içip 10 gibi yatacağım ki, sabaha dinç ve incelmiş kalkayım :) hepinizi çook öpüyorum gecikmeyin sabaha sakın :)

Allah rahatlık versin canımm

Maşallah ne kadar güzel kilo vermiş öyle ..
Ben de deneyeyim bakalım, eğer aralar sık olursa aradaki ara öğünlerden falan çıkarsam olur heralde değil mi ?

ara ogunleri cikarmamak gerekiyor canim marifet orada zaten ama yari yari yapabikirsin 1 meyveyse yarisi gibi

annemmm sanada moral veririm ben

isteyince olmaması için hiçbir sebep yokkkk :) az olsun öz olsun sıkmadan, ben yapamıyorum o ayrı ....benim kendimi özellikle başlarda sıkıp midemi küstürmem gerekiyor, sonrasında daha sakin ilerleyebiliyorum
katılıyorum yeter ki ben bu kiloları vereyim diceksin sonra gerisi geliyor :)
inceleceksin tabiiii gidecek o fazlalıklar
şimdi daha bir hırslandım :) mezuniyetimde incecik olucam bende

çok güzelmiş buu ya :) eşini tebrik ediyorum valla

gelmişken menümü de yazayım hemenn
sabah 9
bir yumurta ile maydanozlu omlet
3 çeri domates
biraz peynir
1 zeytin
1 fincan şekersiz çay
1 dilim tam buğday ekmeği
maydanoz
öğlen 12.30
tam buğday ekmeğine sucuklu tost
1 fincan şekersiz çay
akşam 6
bir kepçe çorba
3 köfte
yarım cordon bleu
salata
spor pilates
su 2 litre
1 maden suyu

bugün aralarım olmadı hiç sporumuda yapamadım komşunun küçük kızı var bize geldi onunla ilgilenmek zorunda kaldım pek bir şey yapamadım bugün

ben de menumu yazayim. erken yaticam, dun gece 3'te uyandim, iki saat tekrar uyuyamadim. bugun erken yatayim.

sabah: balli sirkeli ilik su.

kahvalti: bir dilim ekmek, 3 yk lor, bir haslanmis yumurta, birazcik avokado, 1 domates, 1 salatalik

ara: 10 gr badem, bir avuc kuru uzum

ogle: bir tabak dolusu haslanmis brokoli, bir kase yogurt

ara: 1 avuc sari leblebi

ara: yarim elma

aksam: yarim elma, nesfit ve yagsiz sut

su: 2 litreyi gecmistir.

spor: 65 dk yuruyus.

yarin icin tabloyu da ekleyelim suraya. eksik varsa ekleyin.

durumda ( 63,9)
toplight (72,8) (bildirimde bulunmadi)
luci221177 (80)
Lily86 (78,60)
Gamze_M (67,4)
dagyolu (65,5)
Ebru_kzl (9,80)
Elis23 (73,00) yaristan ayrildi (mi yazalim?)
Vazgecmekyok (96,9)
zynpkc (63,2 )
Hnd (69,00)
Sevda_M(74,70)
5.TAKIM ORTALAMASI : %

Son düzenleme:
dışarda vc olayından nefret ediyorum tuttuğum içinde sistit oluyorum

Canım ama süper kararlısın bence iraden çok güçlü.ben şişman bir çocuktum hiç istediğim gibi giyinemedim yüzüm güzeldi ama vucudum kötü.kimse bana aşık olmadı lisede.üniverstede ise hayran kitlem vardı dekoltenin dibine vurdum incefiktim azcık 53 olsam diyete başlardım derken hamile oldum aldımmı bu 40 kiloyu kocamda tam bir güzellik aşığımı.anladımki beni güzel olmadığımda istemiyor.kendileri çorabıma kadar dikkat eder.hayatımın 5 ayını kendimi çirkin hissetmeme neden olarak geçirdim.ama alıcam intikamımı yanımda şu boyalı bakımlı banel kızlar varya onlara bile bakıyor ay bu adamın iyi tarafları olmasa boşıycam yani ama çokta iyi tarafı var kıyamıyorum.1.5 sene kardeş gibi yaşadık.neyse şimdi normale dönüyor.63 kiloyum 160 boyum.7 kilo verdiğimde daha ideal olucak ama ben 13 kilo daha vermek istiyorum son 5 gündür 45 dk spor yapıyorum.arada çikolata kaçamağım var ama kilo verme hızım, çok düştü bunun için ne yapsam.sonuç kilo vermeliyim şekerim oh içimi döktümmmmm

Canım kaptanada diyelim beslenme kuralları koyalımne dersin.meseler sabahları herkes aç karnına su içsin gibi ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…