Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikleeee benim babam hele, internette tanışmak ne laa derdi

ahahaahahaa e yaniii biz bile bazen tepki göstermiyormuyuz ki

babam diyorki neden söylemediniz bende dedim ki baba izin verecekmiydin babamda yani izin vermek demeyelimde çok sorgulardım dedi.
E işte ondan dedik

kızlar ben çıkıyorum sabah bahsettim ya kutlamamız var. Kendime mukayet olacagımmmm

Öpüldünüz

luciii ve lily tabloda eksik varsa duzeltir misiniz? chatlax yarismaya yarismaci olarak mi katilmisti? baska yeni katilan var miydi?
Bunu cevaplamak için geç oldu biraz dışardaydım bütün gün şimdi bakanimdim ben sadece paylaşımda bulunuyorum :)
lily86;34016526 [COLOR="#800080" .!.:
Menünü beğendim ara yapmasan da öğünlerin doyurucu olmuş gibime geldi - çok acıkmadın inşallah[/COLOR]
Yok bu menüyle hiç acıkılır mı :)

Merbahalarr kilo veren herkesi tebrik ediyorumm. Bugün bütün gün dışardaydım gitti benüm bugün diyet akşam menüyü paylaşınca görceksiniz zaten :) ama bugün sevgilim sen kilo mu verdin dedi bir sevindim bir sevindim :)

:) hayat öğretiyor zamanla her şeyi..5 yaşımda ilkokula başladım, hiç sene kaybım yok...

Maşallah Luci hayata çok erken başlamışsın, hoş bir durum.

gecenin ucune kadar oturuyorsan yenebilir de... canim senin cok gec yatman da buyuk problem olusturuyor bence. 11-12 gibi yatip 7-8 gibi kalkacak sekilde uyku duzenini ayarlaman da zayiflamanda faydali olacaktir.

Aslında benim normalde uyku düzenim o şekildedir ama eşim raporlu ve öyle olunca düzenimiz bozuluyor, mümkün oldukça da ayrı uyuyup ayrı uyanmak istemiyorum.

Onu diyen bendim
Gamze ben de aynı şekildeyim bu hafta menülerimin hiç 200 gramlık olduğunu düşünmüyorum ama ..
Soğukta falan kalmış olabilir misin yürürken belki şişlik yapmıştır ?

Lilycim zamanı gelince emin ol güvenirsin. Eşim benim hayatıma giren ve sevdiğim tek insan ama genel yapım olarak insanlara kolay kolay güvenmem, herşeyi içimde yaşarım. Eşimi tanıdım ve sadece 2 günde deli gibi aşık oldum ve güveniyordum. Çok ilginç ben normalde biraz soğuk bir yapıya sahibim ama olması gerektiği zaman bazı şeyler oluyor.
Ama işte herşeyin zamanı var. 12 yıl kadar eşimle aramızda sadece 1 sokak varmış ama hiç ama hiç hatırlamıyorum gördüysem bile.

Trip konusunda ben de hiç üzülmüyorum valla, kadın dediğinin naz yapma hakkın var arkadaş

o degil de senin nickinin altinda neden diren luci yaziyor?

Ben luciye diren dediğim için

Bir şey olacak olunca önüne hiç bir şey geçmiyor.

Geçen hafta yememek için eşine direnmişti lucii.. hm22 de diren luci demişti..bende yazıverdim şu an kendim daha b**tan durumdayım

Diren Gamzee
Bence şöyle kendine güzel bir bitki çayı yap, ev serin ise bir sıcak su torbası, güzel de bir film aç, hatta duygusal olsun, otur ağla ağla kendine gel.
Kızlar ben çıktım hepinize iyi akşamlar

Görüşürüz Lily ..

az sonra çıkacağım kızlar, malum bugün cuma tiyatro günümüz eve geçip hazırlanayım... kendinize çoook dikkat ediniz, hafta sonu cozutmayınız haaa, öptüm herkesi :)

İyi eğlenceler Luci hangi oyuna gidiyorsunuz ?
Şu an bulunduğumuz yerde pek imkan yok tiyatro konusunda ama önümüzdeki senelerde ankaraya falan yerleşirsek her hafta sonu ben de gitmek istiyorum tiyatroya.

Ne yapmışlardı Zeynep ?

kızlar ben çıkıyorum sabah bahsettim ya kutlamamız var. Kendime mukayet olacagımmmm

Öpüldünüz

İyi eğlencelerr ..

Menümü yazayım kızlar. Şimdi farkettim de saçma olmuş.

Sabah :

- 1 dilim kepekli ekmek
- Yarım domates
- 1 kase lor peynir

Akşam :

- Kumpir

Şimdiye kadar 1.5 litre kadar su içtim, 500 mlsi elma sirkeli.
Akşam da su ve bitki çayı içerim.

Onu diyen bendim
Gamze ben de aynı şekildeyim bu hafta menülerimin hiç 200 gramlık olduğunu düşünmüyorum ama ..
Soğukta falan kalmış olabilir misin yürürken belki şişlik yapmıştır ?

Galibaa canım, çok terlemiştim yürürken, montumun önünü açtım, estikçe içime işlemişti..Bu günde böbreğimde sancı varr.. Sanırım buna bağlı bir şişlik. :26:

Galibaa canım, çok terlemiştim yürürken, montumun önünü açtım, estikçe içime işlemişti..Bu günde böbreğimde sancı varr.. Sanırım buna bağlı bir şişlik. :26:

Muhtemelen ondandır, biraz su miktarını arttırıp var ise evde yeşil çay iç istersen, bu arada biberiye ve rezene de çok ödem attırıyor. Hiç sıkma canını bir kaç güne iner ..

hahahahhah aynennn, akıtayım içimdeki duyguları

Şu aralar beyaz lahana haşlayıp yemek ve suyunu içmek ne güzel olurdu ama kokusuna tahammülüm yok neden faydası çok olan yiyeceklerin kokusu ve tadı iğrenç ya da bana mı öyle geliyor

Malesef canım, kalorisi düşük gıdaların malesef tadı da biraz kötü :26: Allahtan lahanayı ve sebzeyi çok severim

Wuuu iyiymiş, az ama kumpirle dengelenmiş bence

Menüm

Sabah
Çeyrek simit
1 kk dan biraz az kaşar peyniri

Öğle
4 yk. patates (içinde ceviz büyüklüğünde köfte, fırında yapılmış)

Ara: yarım elma, 1 avuç içi kadar fındık (direkten döndüm)

Akşam
1 porsiyon yeşil salata (üzerine 1 kk kadar beyaz peynir serptim)
1 küçük kase cacık

Spor: 1 saat açık havada yürüyüş
Su: devam

Dip Not: az kalsın motivasyonum elden gidiyordu ama sizler sayesinde şu an motivasyon manyağı oldum çok şükür zararsız bir şekilde atlattım bu atağı

canım tebrik ederim ...

bende şimdi karabaş otu içiyorum .aslan pençesi de prolaktini düzenleyici bir ot diye biliyorum.birde prolaktini beyinde ki hipofiz bezi salgılıyormuş karabaş otuda hipofiz bezini dengeliyormuş .tahlilimi yaptırayım sonuca göre bende aslan pençesi kullanmayı düşünüyorum..tabi öncelikle tıbbi destek onu da alternatif bir destek olarak.

menün güzel tatlım

menünü beğendim .arada olur öyle göz denmeler...

.

Kızlar alm otobüste dönüyorum yorgunluk had safhada yavaş yavaş yazdıklarınızı okudum aklıma gelenleriyazayım hm22 canım sen takımadasın zaten süren ne zaman dolarsa takıma girersin mezun olanlar 6 ay beklemek zorunda biliyorsun Zeynep cim bende eşimle netten tanışmıştım 10 senedir evliyiz luci cim tebrik ederim gene azmin evam ediyor lily cim canım gene yorumların çok güzel elis cim canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun
Ebru cim seni de tebrik ederim Hnd cazgeçmekyok bayanbalpncuk durumda hepinizi çok özledim haftasını fazla giremem herhalde fırsat buldukça yazarım sevdam seni unutmuştum yaa kusura bakma ��

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…