Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

alintilar cikmamis da boyle hangi mesaja cevap verdigin anlasilmiyor.

ama taviz konusunda ben soyle dusunuyorum, plansiz bir sekilde kacamak yenirse "diyetim bozuldu, batti balik yan gider" dusuncesiyle diger tavizler veriliyor. oysa planlayarak yenirse bu kacamaklar, sucluluk duygusu ve sonrasindaki artci tavizler gelmez. mesela arkadaslarinizla toplanacaksaniz, o gun icin kendinize mesela bir dilim pasta yeme izni verin. sonrasinda bir saat fazla spor yaparak telafi edersiniz.

sevdiginiz seylerden mahrum kalarak mahrumiyet duygusu gelistirerek uzun sureli diyet malesef yapilamiyor. kendi adima her seyden olculu bir sekilde yiyerek zayiflamaya calisiyorum. mesela bazi sabahlar pogaca aliyorum kahvalti icin. bir de ac kalmamak gerekiyor kacamak yapmamak icin. tok olursaniz yemek istemezsiniz. 6 ogun beslenme bu bakimdan cok guzel bence.

Canım sen daha önce yarışmalara katılmışmıydın katılamadıysam hemen bile girebilirsin elis de ayrıldı kadromuzda yerimiz var hm22 daha önce katıldığı için bekleme süresi var

yok canim hic katilmadim ben, ama memlekette benim diyet yalan oldu. 26 sindan önce toparlayamiycam durumu. o yüzden martta katilmak isterim eger uygun olursanizz

Kaptancı m madem takımız ortak bişiylerde yapqlımm sen yaz biz uyalım

Canm ben bir çok veriyorum hızlıca birde tqkılıp kalıyorum malesef

Benim odun hastayken başımda bekler
Her yediğinden getşrir boğazından geçmez cebindeki son parasını bana veriri iş görüşmesindeyken gelip bebek bakar yani sewdiğim taraflarıda çok ama odun işte azcık kusurlu.evlilik okadar zorki heleki ilk uüyıllar bir anne olmak bir evlilik evlenilmeden anlaşılmqz

teşekkür ederim

Yumurta rezervi deniyor bildiğim kadarıyla - doğumla birlikte yumurtalıklarda belirli sayıda bir yumurta sayımız olurmuş ve buluğ çağı ile menopoz arasındaki geçen sürede regl oldukça bu rezervler azalıyor zaten menopoz denen şey de yumurta rezervinin tükenmesi diye biliyorum

valla menünü görünce sevindim sebze+protein günü herhalde ne güzel demiştim en son çikolatayı okuyunca şaşırdım demek ki bedenin artık şeker istiyor

Canım senin ve kızlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun benim bir sevgilim yok ama kendimi aylardır yalnız hissetmedim şimdi de en çok iletişimde olduğum kişiler sizlersiniz ben bu kkyı çok seviyorummmmm

tebrik ederim 200 g da olsa eksileri görmek çok önemli[/QUOTE]

Soğan suyu iç
Nce düzenli regl oluyorsun adet söktürücü özelliği var dene istersen canım

bugunku menum.

sabah: elma sirkeli, balli ilik su.

kahvalti: bir kepekli kasarli pogaca, bir domates, bir salatalik

ara: 10 gr badem, bir bardak yagsiz sut

ogle: bir tabak haslanmis brokoli, yarim kase kadar dogal yogurt

ara: 2 parca bitter cikolata, bir cay bardagi kadar yagsiz sut (kutunun dibinde kalan)

aksam: haslanmis brokoli (coktu 300 gr), yagsiz yogurt (250 gr) (toplam 245 kalori falan ediyor ama cok doydum)

ara: bir greyfurt

su: 2 litreyi gecmistir

spor: 20 dk yuruyus (yok sayilir yani)

Bizde özledik kurallar koy olurmu bizim için canım.sabah su akşam mutfak şunsaatte kapansın abur cubur yasak işte n e bileyim yeşil çay içilsin gibi bence işe yarayabilir.çiğ köfte yedim ya inşallah çom kqloril
Değildir.

Menün çok güzell bence sende spor ypamalısın ben bir başladım tam bqşladım:)

bastan soyleyeyim, oyle kurallar gelirse ben kabul etmem. isteyenler uygulasin.

Arkadaşlar bugünkü menüm .

Sabah yarım simit , yeşillik, 1 domates ,4 zeytin ,1 dilim kaşar
Öğlen 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt , 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara yarım muz, 10 fındık
Ara Türk kahvesi
Akşam 4 kaşık nohut yemeği, 1 biber dolma , 1 kase yoğurt

Spor 60 dk yürüyüş Su 2 lt

Sporunda suyunda beslenmen de güzel canım.

Öyleyse kilo almamanda mutabıkız :) 7 den sonra hatta 6 dan sonra takımdaki herkes kesiyor zaten yemeyi yurda dönene kadar

menu de spor da guzel bence. kasar yerine beyaz peynir olsa daha iyi olurdu tabii.

menu de spor da guzel bence. kasar yerine beyaz peynir olsa daha iyi olurdu tabii.

Canım benim ben kaşar dışında peynir yemiyorum beyaz peynir yiyemiyorum.Diğer peynir çeşitlerini denemedim. Hayatımda hiç yemedim , yediysem de hatırlamıyorum belki çocukken falan yemişimdir sevememişimdir. Böyle tuhaf bir huyum var.

cok ilginc. ama kasar cok yagli bir sey. bir keresinde bir paket dilimli kasari yaz sicaginda acikta birakmistim. damla damla yag sizmisti icinden.

Kızlar günaydınlaar, dünkü menümü yazmadığımı farketteim hemen paylaşayım:

Luci'nin menüsü:

sabah: 07:30
sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış peynirli paydanozlu omlet

öğle: 12:30
1 kase tavuk suyu çorba
1 tabak yeşil salata + üzerine 50 gr balık ile
1 kase yoğurt

akşam: 17:30
1 kase tavuk suyu çorba
1 kase yoğurt

(akşam 14 şubat kutlamamız vardı tiyatrodan sonra eşimle bir yerlere gittik ve ben 2 bira içtim)

su:3 litre

Tiyatro hangi oyun diye sormuş bir arkadaşımız, KIzılırmak tı oyunun adı İstanbul DT oyunu...

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün evdeyiiiim, bissürü film ayarladım kendime, hava da yağmurlu birara çıkıp biraz alış veriş yapacağım ama tüm gün sinema keyfiii :) hepinize keyifli eğlenceli bir gün dilerim şekerler :)

sevgili eşimin sevgililer günü sürprizi :) paylaşmak istedim sizlerle...vallahi 1 ufak çatalcık yedim, o da nezaketen... zaten sevmem ben kremalı pasta :) pastanın gerisi dolapta veee ben direniyorum yemeyeceğim, eşimin tuzaklarına düşmeyeceğim işteeee!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar 3. olmuşuz bu hafta, tebrik ederim ..

oooo süpermişşş

Canım haklısınn, du bakalımm pazartesiye geçmezse giderim..bu gün biraz daha azaldı gibi ama, hatırlatman içinde ayrıca çok teşekkür ederimm

hahahahah bende az sonra paylaşıcam..eski mezunlardan ben...

bugün evdeyiiiim, bissürü film ayarladım kendime, hava da yağmurlu birara çıkıp biraz alış veriş yapacağım ama tüm gün sinema keyfiii :) hepinize keyifli eğlenceli bir gün dilerim şekerler :)

Canım sen hangi şehirdeydin yaa, unuttum inan..:26: burda da yağmur varda (sakarya) acaba yakınmıyız dedim

Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…