- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #105.401
Kızlar alm otobüste dönüyorum yorgunluk had safhada yavaş yavaş yazdıklarınızı okudum aklıma gelenleriyazayım hm22 canım sen takımadasın zaten süren ne zaman dolarsa takıma girersin mezun olanlar 6 ay beklemek zorunda biliyorsun Zeynep cim bende eşimle netten tanışmıştım 10 senedir evliyiz luci cim tebrik ederim gene azmin evam ediyor lily cim canım gene yorumların çok güzel elis cim canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun
Ebru cim seni de tebrik ederim Hnd cazgeçmekyok bayanbalpncuk durumda hepinizi çok özledim haftasını fazla giremem herhalde fırsat buldukça yazarım sevdam seni unutmuştum yaa kusura bakma ��
hahahahhah aynennn, akıtayım içimdeki duyguları
Wuuu iyiymiş, az ama kumpirle dengelenmiş bence
Menüm
Sabah
Çeyrek simit
1 kk dan biraz az kaşar peyniri
Öğle
4 yk. patates (içinde ceviz büyüklüğünde köfte, fırında yapılmış)
Ara: yarım elma, 1 avuç içi kadar fındık (direkten döndüm)
Akşam
1 porsiyon yeşil salata (üzerine 1 kk kadar beyaz peynir serptim)
1 küçük kase cacık
Spor: 1 saat açık havada yürüyüş
Su: devam
Dip Not: az kalsın motivasyonum elden gidiyordu ama sizler sayesinde şu an motivasyon manyağı oldumçok şükür zararsız bir şekilde atlattım bu atağı
Kızlar alm otobüste dönüyorum yorgunluk had safhada yavaş yavaş yazdıklarınızı okudum aklıma gelenleriyazayım hm22 canım sen takımadasın zaten süren ne zaman dolarsa takıma girersin mezun olanlar 6 ay beklemek zorunda biliyorsun Zeynep cim bende eşimle netten tanışmıştım 10 senedir evliyiz luci cim tebrik ederim gene azmin evam ediyor lily cim canım gene yorumların çok güzel elis cim canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun
Ebru cim seni de tebrik ederim Hnd cazgeçmekyok bayanbalpncuk durumda hepinizi çok özledim haftasını fazla giremem herhalde fırsat buldukça yazarım
Ebru cim seni de tebrik ederim Hnd cazgeçmekyok bayanbalpncuk durumda hepinizi çok özledim haftasını fazla giremem herhalde fırsat buldukça yazarım sevdam seni unutmuştum yaa kusura bakma ��
kahvalti(10:00')
ev yapimi müsli (1 bardak dogal inek sütü, 4 yk yulaf ezmesi, 1 muz, 3 ceviz, 7 badem ve 1 yk kakao)
saat(15:30)
1 elma,
1 portakal
aksam(18:00)
yogurtlu karnibahar ve brokoli haslamasi (bolca)
1 domates
sporlarim,
180 tane squat cektim ve 19. günü tamamladim,
180 tane mekik cekicem ve 19. günü tamamliycam
1 lt limonlu su, 1 bardak ingiliz karbonatli su ictim, yarim lt daha limonlu su icerim, 1 bardak daha da ingiliz karbonatli su icer bugunu tamamlarim
kahvalti(10:00')
ev yapimi müsli (1 bardak dogal inek sütü, 4 yk yulaf ezmesi, 1 muz, 3 ceviz, 7 badem ve 1 yk kakao)
saat(15:30)
1 elma,
1 portakal
aksam(18:00)
yogurtlu karnibahar ve brokoli haslamasi (bolca)
1 domates
sporlarim,
180 tane squat cektim ve 19. günü tamamladim,
180 tane mekik cekicem ve 19. günü tamamliycam
1 lt limonlu su, 1 bardak ingiliz karbonatli su ictim, yarim lt daha limonlu su icerim, 1 bardak daha da ingiliz karbonatli su icer bugunu tamamlarim
Özür dilerim tatlım yasaBenn bennn
İstanbuldaydım canım kongre vardı normalde yarın akşama bitecek ama ben bu akşam dönüyorumAkıt tabi içimizde tuta tuta şişiyoruz
Dengelemek için o kadar az Gamze, evde kumpir nasıl olacak diye merak ediyordum çok güzel oldu
Tebrik ederim Gamze hiç fazlalık olmadan atlatmışsın, buranın amacı bu zaten ama önemli olan senin o anda gelip buraya yazabilmendi.
Kaptan sen nereye gitmiştin ben bir gün okumamıştım hastanedeyken, o gün yazmıştın sanırım.
Benim 1 ay sonra dolacak zamanım. 70li kilolarda girerim umarım listeye artık.
Canım sen daha önce yarışmalara katılmışmıydın katılamadıysam hemen bile girebilirsin elis de ayrıldı kadromuzda yerimiz var hm22 daha önce katıldığı için bekleme süresi varbiz de seni özledik kaptanbu arada yarismaya girme hakkimiz var miii :26: aaa ben bilmiyordum, eger öyleyse mart ayinda bende girmek isterim yarismayaa
Özür dilerim tatlım yasa
İstanbuldaydım canım kongre vardı normalde yarın akşama bitecek ama ben bu akşam dönüyorum
Canım sen daha önce yarışmalara katılmışmıydın katılamadıysam hemen bile girebilirsin elis de ayrıldı kadromuzda yerimiz var hm22 daha önce katıldığı için bekleme süresi var
Menümü yazayım kızlar. Şimdi farkettim de saçma olmuş.
Sabah :
- 1 dilim kepekli ekmek
- Yarım domates
- 1 kase lor peynir
Akşam :
- Kumpir
Şimdiye kadar 1.5 litre kadar su içtim, 500 mlsi elma sirkeli.
Akşam da su ve bitki çayı içerim.
Galibaa canım, çok terlemiştim yürürken, montumun önünü açtım, estikçe içime işlemişti..Bu günde böbreğimde sancı varr.. Sanırım buna bağlı bir şişlik. :26:
Şu aralar beyaz lahana haşlayıp yemek ve suyunu içmek ne güzel olurdu ama kokusuna tahammülüm yok neden faydası çok olan yiyeceklerin kokusu ve tadı iğrenç ya da bana mı öyle geliyor
Kızlar 3. olmuşuz bu hafta, tebrik ederim ..
hm22 canim sen bilirsin, mezun olan uyelerin karnesi nasil bisi? hani cezali takimin guncel uyeleri alamiyor demistin ya.
hem az olmus hem dengesiz olmus canim ya. sen de farkindasin sanirim :) telafi edersin onumuzdeki gunlerde.
hm22 canim sen bilirsin, mezun olan uyelerin karnesi nasil bisi? hani cezali takimin guncel uyeleri alamiyor demistin ya.
meraktan soruyorumyoksa benim, sagligimi tehlikeye atmadan mezun olmama cook cok zaman var.
Olsun en azındn motive eder.
Ben alamıyorum karne 2. mezuniyette yok
ehehsana da biz burda bi tane yapariz ben bi de agustos'ta okuldan mezuniyetimi hayirlisiyla insallah alsam
Evet benim karnemi de siz hazırlayın
Hangi bölümde okuyorsun vazgeçmek yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?