Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım salça ve sarımsaklı çeşnilerden yapılıyor yaa, birde ceviz yada fındık katılıyor..hiç duymadın mı ki :26::26:

Evet mısır taneciği balımm

n
süperrrrrrr bir yazı diyeti yarım bırakanlar diyet yaparken bozanlar lütfen okusun daha güzel anlatılazmadı ne olursa olsun devam edilmesi gerektiği

Canım salça ve sarımsaklı çeşnilerden yapılıyor yaa, birde ceviz yada fındık katılıyor..hiç duymadın mı ki :26::26:

oof of acika superdir ya hazir olanlar da ev yapimi kadar guzel. icinde cemen oluyor sanirim, bir hafta kokmamak icin almiyorum. yoksa alir etimek ustu acika ile ara ogun falan yapardim.

Hadi ya hiç duymamışım Gamze, belki başka bir ad altında yiyor olabilirim ama ama bizim kahvaltılık sosa benzettim söylediğini.

oof of acika superdir ya hazir olanlar da ev yapimi kadar guzel. icinde cemen oluyor sanirim, bir hafta kokmamak icin almiyorum. yoksa alir etimek ustu acika ile ara ogun falan yapardim.

aynenn, o kadar zararlı da değil gibi..

Hadi ya hiç duymamışım Gamze, belki başka bir ad altında yiyor olabilirim ama ama bizim kahvaltılık sosa benzettim söylediğini.

Tatlım o heryerde acıkaddır ama bilemiyorum kiii.. :44::44::44:

Kızlar leslie ne kadar kalori harcatıyor fikri olan var mı ?
Bu arada 3 mil leslie yaptım ..

Ne kadar güzel Luci, kişisel gelişim kitaplarını falan çok severim, hem iş hem kendine katkı oluyordur.
Bildiğimiz kişilerden falan eğiti veren oluyor mu ?
Mesela ben tam bir Nil Gün hayranıyımdır.

evet canım ya, konu ile ilgiliysen ve kişisel gelişime meraklıysan bulunmaz nimet..3.yılımız doldu çok şükür tüm konuları biliyorum :) önceden hem uzmanları tartmak hem de konuya hakim olmak için girerdim tüm eğitimlere ama artık ezberledim neredeyse :) 14 uzmanımız var şirkette, 1 i nlp + koçluk,1 i ithalat ihracat, 1 i marka yönetimi vb, 1 i iletişim teknikleri ile ilgili her konu, 1 i kalite sistemleri iso 9001, 1 i insan kaynakları... vb gibi devam edip gidiyor uzmanlık alanları. İsimli hocalarla pek çalışmıyorum aşırı yüksek ücretler istiyorlar. Sadece diksiyon eğitimimiz için TRT spikeri Rana Elik ile çalışıyorum. Uzmanlarım genelde çok başarılı alanlarında en iyiler ama dediğim gibi çoğunun ismi medyada bilinmez...istanbul,izmir ve ankaradan uzmanlarla çalışıyorum...

çok şükür 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim lakin yoruldum fazlasıylaaaa

Güzel olmuş günün canım .Sade nescafe kalori bakımından masum hatta metabolizmayı çalıştırıyor bence.Afiyet olsun

Menüm,
Kahvaltı , 1 dilim kepekli ekmek , 1 haşlanmış yumurta , yeşilllik, yarım dilim kaşar , 1 tatlı kaşığı böğürtlen reçeli ,şekersiz çay
Ara Türk kahvesi , 2 kare bitter çikolata
Öğle 5 yk kaşık nohut yemeği , 3 kaşık yoğurt , 1 dilim kepekli ekmek
Ara 1 muz , 10 fındık
Akşam 1 kase tarhana çorba , 5 yk et sote , domates salata

Akşam yemeğim biraz geç oldu. 8 de yedim. :26:
Su : 2 lt Spor 2 mile Leslie

kizlar dun yedigim pasta icin kendime cezaa p.tesiden cumaya kadar en ufak kacamak yokkkk

Cidden bulunmaz nimet luci tadını çıkar ne güzel, önemli olan alanlarında iyi olmaları zaten. Çok şanslısın gerçekten.
sanirim 3 mil yurumeye estir o video. yani 3x1.6=4.8 km.

Ben de öyle düşündüm de 4.8 km ne kadar kalori yaktırır onu bilemedim.

Ne güzel olmuş luci, gitsin yağlar ..

Güzel olmuş günün canım .Sade nescafe kalori bakımından masum hatta metabolizmayı çalıştırıyor bence.Afiyet olsun

Dediğin gibi nescafe 0 kalori olarak geçiyor, şeker süt hiç bir şey kullanmıyorum.

Bugün canın tatlı istiyor galiba, reçel, bitter, muz.
Ama güzel olmuş menü, az az hep.

ben menunu begendim afiyetler olsunn

yarasinnnn

bayilirim hem acikaya hemde salcali soslara mmmhhhh

) zeynep bunu begendiii

cok severim bahsettigin ortami esimle degil ama cok uzun zaman once afyona yada konyaya gitmistik die hatirliyorum

iyi vakit gecirmen dilegimle luciiii

spor yapmissin ya canimmm ev isi harika bi spordur zatenn

Ama hani sen pasta yemeyecektin ? İhanet mi ettin bana Zeynep

aaaaaaaa olurmu oyle sey hic ihanet edermiyimmmmm ben kendime mukayet olcam dedim ama olamadimmmm (((

o yüzden ceza verdimm kendime cok guzeldii amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…