Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pehhh buda bişimiii ben 7 le yürüyorum bayıldım sporunaa, helalll

Canım cumartesi zaten akşam yemeği yememişsin ve pazar günü de resmen telafi menüsü uygulamışsın, ben eminim ki liste kalabalık, yazılışı uzun fakat miktarları daha azdır yediklerinin

evet kaptanımm

kesinlikleeeeeeeeeeeeeee

hahahahahahha siz, aynı biz

Çok geçmiş olsun canımm :26: ama ben inanıyorum ki kilo verdiğinde bütün problemler de ortadan kalkacak gibi

karnen çok hoşmuş hikayeni henüz okuyamadım

ben de merkezdeydim canım ev hala duruyor

neden bilmiyorum çok duygusalım bu ara çoook ... gözyaşlarım gözpınarımda yaşıyorum ((43: boşverelim tüm bunları komik şeylerden bahsedelim yahu....

Teşekkür ederim canımmm

.

haklısın canım takılmam lazım gruba da şu sınavı da bi atlatayım çünkü a sınıfı isg olmam için 1 hakkım var
canım korktuğun gibi değilmiş bak acele ettin takımdan çıkmak için ama listede olmasa bile bu şekilde buralardan ayrılmazsın tatlım

Kızlar haftaya salı Ankaraya gidiyoruz. Net olmamakla beraber 1hafta kadar yokum. Hem size haber vereyim dedim hem de 3 öğün dışarıda nasıl en zararsız atlatırım fikir verir misiniz ?

canım ev yemekleri yapan yerler var oralardan yiyebilirsin, salata barlar var her yerde oralarda uygun olur bi akşam da bize gelin ben ev yemekleri yapayım sana

bak şimdi çoook eksiklendim amaaaa, benim senden ne farkım var ben de yarın 7 lere çıkmazsam... benden haber alamazsanız kalpten gitmiş olma ihtimalim yüksek

hahahahaha allah korusun şaşkınnnn ama dene bence, kesinlikle yaparsınnn

Kaptancığım buradan uzak kalınca insan sorumluluklarını terketmede hemen bir usta olabiliyor malesef :26::26::26: sende en kısa sürede inşaallah işlerini halleder hep bizimle olursun

bak şimdi çoook eksiklendim amaaaa, benim senden ne farkım var ben de yarın 7 lere çıkmazsam... benden haber alamazsanız kalpten gitmiş olma ihtimalim yüksek

ayni mesafeyi yuruyorsaniz, kosmadiginiz surece, hangi hizda yururseniz yuruyun hemen hemen ayni kaloriyi yakiyorsunuz. o yuzden hazir degilken 7km/sa hizda yurumeye gerek yok bence.

ayni mesafeyi yuruyorsaniz, kosmadiginiz surece, hangi hizda yururseniz yuruyun hemen hemen ayni kaloriyi yakiyorsunuz. o yuzden hazir degilken 7km/sa hizda yurumeye gerek yok bence.

aslında hazır mıyım bilemedim ki denemedim 7leri hiç yavaş yavaş arttırmayı deneyeyim yarın bi bakayım bakalım :)

kurabiye klasikleşti sanırım her zamanki gibi bir menü olmuş az ama öz

ben de kişisel gelişimle ilgili şeyleri severim işte pozitif düşünme vs... arada yaşadığım sinir harplerinin haricinde psikolog modundayımdır yani öyle derler
ben de koçluk eğitimi almak istiyorum bakalım yazın düşünüyorum bir de kesintisiz olmuyor parça parça olduğundan zamanlarını ayarlamam lazım
bu arada Rana Elik gibi birinden eğitim almak güzel olsa gerek:44:

ben menünü güzel buldum her ne kadar biraz kh yüklü gibi dursa da dengeli gitmişsin gibi göründü bana

Eki Görüntüle 979211

Eki Görüntüle 979209

kizlar dun yedigim pasta icin kendime cezaa p.tesiden cumaya kadar en ufak kacamak yokkkk
menülerin güzel bence - ceza da verme kendine

ben bu yazıyı yakın zaman içinde okudum gibi hatırlıyorum sanki... ama nerede okudum emin değilim:44:

sen bir tür diyet mi uyguluyordun meyve-sebze günü ayrı??? ben o ayrıntıyı anımsayamadım da...:44: bu arada menün çok güzel aynı diytsyen menüsü tadında...

tatlım verdiğim ceza kaçamak kesme cezası. Bugün yediğim hurmalar yarın beni tırmalasın istemem.

biliyorum tatlım bilmez olurmuyum burdan ayrılınca direk motivasyon gidiyor ama işin kötüsü sınav pazar gün akşamları evde çalışma imkanım maalesef sıfır eşimde olmayınca iki çocuk vs işyerinde allahtan işler biraz rahat da rahat rahat çalışmaya çalışıyorum bu arada öğleye kadar evi aradım 7-8 kere bakıcı telefonu açmayınca panik vaziyette eve gittim bişey mi olmuş diye telefonu salonda bırakıp diğer odada oynuyorlarmış ama benim ödüm koptu başlarına bişey geldi diye eve gitmişken evde bamya yapmıştım ondan yedim 1 kepçe (4 kaşık çıktı) 1 kepçe de çorba içtim akşama kısır yapacam luci nin hesabı hoşuma gitti bol yeşillikli az bulgurlu kısır yapayım dedim hatta bol bol yapayım yarında işe getiririm luci gibi bende 2 gün ksır yiyecem bol yeşillikli gittim öğleyin nane dereotu maydanoz aldım evde kalmamış bol yeşilliklii ayyy şimdiden canım istedi bak ekşi ekşi
ben doymadım mı nedir?

oyyy oyy kıyamam sana, doymadın mı sen :) vallahi pek doyurucu oluyor dene canım ben pek beğendim önümüzdeki günlerde yine yapabilirim hatta... yanında yoğurt falan da ye ama, vitamin olsun:)

yok canim bisi uygulamiyorum da, kendi kendime bir gun sebze bir gun de meyve gunu olsun diye karar vermistim.

oyyy oyy kıyamam sana, doymadın mı sen :) vallahi pek doyurucu oluyor dene canım ben pek beğendim önümüzdeki günlerde yine yapabilirim hatta... yanında yoğurt falan da ye ama, vitamin olsun:)

bak yoğurt aklıma gelmemişti akşam yanında ayran içeyim olmadı öyle uykum var ki sormayın eve gidince 30 dk uyuyum bari dedim ama saolsun küçük sıpa uyutmadı beni gözlerim kapanıyor resmen yaaa:26::26::26:

Sevgili kaptanım;

Evett ben zaten bayan panik :) Yarışmada değilim artıkçünkü 2 haftadır kilo veremiyorum. Birde bu hastalık seyleri çıkınca öle napcam diye kaldım ama çok şükür korkulcak birsey yok. Sürekli burda sizlerle olmaya çalışıcam. Şimdi kendıme 1 ay bır hedef koydum bakalım sonuç ne olucak sizide bilgilendircem.

kızlaar bu arada thelma ve louise yi izledim bugün ben,, belki izlemişsinizdir tv de pek sık verirler, ama izlemediyseniz lütfen izleyin, 2 kadının dostluğunu anlatan harika bir film, çok gecikmişim izlemek için, üzüldüm....

evet içimizdeki hanımefendiyi çıkartıyoruz okurken de demek ki afedersiniz "öküz" gibi yemeyecekmişiz dedim gerçi ben öyle çok yeme krizlerine girmiyorum uzun zamandır

yok artık ha benim yeme krizim genelde cips+çikolata olurdu zaten cips çok yemem tuzlu diye - ya bu aralar başka şeyler istiyor canım

sabah tatlı krizindeymişsin sanırım

Bugunki menüm Sabah bir dilim ekmek 5 zeytin dilim salam 60 gr beyaz peynir
Öğlen kaşarlı sucuklu tost
Akşam 5 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt spor yapamadım malesef
az ama doyurucu gibi görünüyor sadece meyve-sebze eksik sanırım

sabah poğaça muz biraz ağır olmuş onun haricinde güzel
gerçi kh fazlalığını sen istemişsin metabolizmayı şaşırtmak için

güzel bir menü
menü bence o ev işine bakarak güzel çoktan yakmışsındır

bu suyun tamamdır miktarı kaçtı acep? menü güzel öğlen tam bir meyve patlaması olmuş çok güzeldir eminim bir an hayal ettim de

Son düzenleme:

vay be menüye bak kız gözlemeyi kendin mi açtın maşallah

hey Allahım kızlar ben de size güldüm valla ne rüyalar görüyorsunuz ben pek kiloyla ilgili rüyalar görmüyorum yıllardır uğraştığımdan bilinçaltım da alıştı heralde

Kızlar Günaydınnnn

Güzel bir hafta diliyorum.

Bugün 6da kalktım ve 1 saat pilates yaptım (yeni başladım)

Pilates yaparak bana öneride bulunmak isteyen var mı ?
hm yapıyordu ben de başlasam fena olmayacak 2 ay önce mat aldım pilates seti aldım şimdi A101de satışına başlanmış yine ondan almıştım ama daha yapmadım hiç

bizim evde de hamurişi çok olurdu da sizinki kadar değil

annene maşallah diyorum bol bol spor da yapıyormuş yaşına göre gayet dinç demek ki....ben dağ yürüyüşlerine gelemem sanırım denemedim ama düz yolda zor yürürüm dağa hiç çıkamam bende düşme korkusu vardır daha önce birkaç kez ayağımı burktuğumdan sandalye üstüne bile çıkmaya korkarım denge kuramam da düşer bir yerimi kırarım diye senaryolar çizerim:18:

hadi bakalım meyveli sebzeli menülerini dört gözle bekliyoruz

selam kaptan
valla zorla ders çalışmak mı aman Allahım inşallah birkaç gün daha sık dişini inşallah haftaya zihnen hür biri olacaksın

öncelikle geçmiş olsun eliscim - kötü kolesterolün yüksek olması iyi değil tabii bir de iyi kolesterol düşükse sebebi egzersiz azlığıymış benimki sınırın biraz altındaydı en son
senin aslında dağyolu gibi beslenmen lazım 3 ara 3 ana öğün
cevizle ilgili doğru söylüyorsun ben bir ara şunu yapıyordum burada kkda yazıştığımız bir arkadaştan öğrendim
1 tam cevizi akşamdan 1 bardak içme suyuna koyuyorsun sabaha kadar bekletiyorsun su sabaha sararmış oluyor biraz elma suyu gibi ama tadı güzel suyu içiyorsun cevizi de yiyorsun bunu da dene istersen faydasını görürsün

Menü yorumların için teşekkür ederim
sabahki sendrom durumu da geçti şükürler olsun
Aşka gelince... sen erken evlenmişsin zaten ben 21ken evlenmeyi çok düşünmüyordum ama sevdiğim biri olsun yanımda istiyordum çünkü arkadaşlarım evleniyordu ben de özeniyordum şimdi ise olsa da hoş olmasa da modundayım cidden aşık olabileceğime inanmıyorum saygı duyacağım güvenebiceğim biri olsun yeter

afiyet olsun canım, nasıl oldu atlattın mı sendromu ? sıkma canını hiç bir şey için, inan değmez.... ben de yemek yaptım mı bolca yapıyorum 3 gün menümde görüyorsunuz o sebeple :)
atlattım canım şükür - sebze olsun 1 hafta yerim bıkmam da ben pek kuru fasulye falan pişirmem komşum verdi sağolsun cuma yarısını yedim yarısı kalmıştı dün hiç aklıma gelmedi:44: bozulsun istemediğimden akşam yerim diye düşündüm, yemekhanede de çıkınca bugun k.fasulye günü oldu

Fasulye de 2 öğün şişirir aman yarın tartılıp moralini bozma Lily.
ben her gün tartılmıyorum zaten

ne güzel anlatmışsın işte sizinki mantık+aşk birlikte olmuş

Kızlar haftaya salı Ankaraya gidiyoruz. Net olmamakla beraber 1hafta kadar yokum. Hem size haber vereyim dedim hem de 3 öğün dışarıda nasıl en zararsız atlatırım fikir verir misiniz ?
ev yemekleri satan yerlerden alabilirsin ya da tavuklu ton balıklı salata tarzı şeyler... aklıma bunlar geldi

sabahlarımı yaparsın peki akşamları mı ?
hahahaaaa - arkadaş buldun da sabah mı akşam mı diye soruyorsun bi de

evet canim o, ama bu normal karbonat oldugunu sanmiyorum, hastaliklarin tedavisinde falan da kullaniliyor cünkü.
incelemem lazım:44:

süüpper :) geldiğinde yaz mutlaka bana, görüşüp diyet bir şeyler yiyelim
yeriz tabiiiii diyet şeklinde takılırz artık

bence duygusallık değiştirilebilecek birşey değil bu içindeki merhamet duygusundan ileri gelir ki merhametli olmak kötü birşey değildir hem eşin de seni böyle seviyormuş

yorumun için teşekkür ederim canım bu arada başarı hikayeni de okudum çok motivasyn dolu olmuş

canım ev yemekleri yapan yerler var oralardan yiyebilirsin, salata barlar var her yerde oralarda uygun olur bi akşam da bize gelin ben ev yemekleri yapayım sana
kaptan sen Ankara'da mıydın?

gerçekten doymadın heralde
ben dün kısır yedim sabah midem şiş hissediyordum hala öyle yani kg olarak yarım kg fark etmiş ama ben cumartesi de cozuttuğumdan çok önemsemedim sadece mide şişliği çok zorladı beni tüm gün

yok canim bisi uygulamiyorum da, kendi kendime bir gun sebze bir gun de meyve gunu olsun diye karar vermistim.
anladım o da farklı bir yöntem tabii metabolizmayı tanıma açısından güzel

Ahh luci okudukça hoşuma gidiyor, ne zaman etrafımda güzel yürekli insanları görsem mutlu oluyorum.

Ne kadar güzel, bence de eşin çok şanslı senin gibi bir insana sahip olduğu için.

Ayy teşekkür ederim kaptanım.
Ama ev yemekleri falan yemeyiz muhtemelen, eşim dışarıda ev yemeği yemeyi sevmiyor hiç, bir de burada zaten dışarı çıkarmıyorum evde yiyelim diye onun biraz fast food yiyebileceği benim daha hafif takılabileceğim yerler düşünüyorum.

Evet benim kurabiye klasik oldu.
Eşim bu yaptığım kurabiyeyi çok seviyor ben de o yüzden evde hep bulunduruyorum.
Yani yediğim az bile.

Hemen kaydediyorum listeye izlerim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…