Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar
Ben dünden sonra bugün de pek motive ve enerjik değilim maalesef... Hafta sonu pertimi çıkardı işten gidince de sadece dinlenmek istiyorum yemek falan yapmadım bugün simitle idare ediyorum
Bu akşam kendimi mutfağıma adamayı planlıyorum güzel güzel sebze yemekleri yapacağım böyle olmuyor
Dünkü menümü de yazayım sonra yorumlara geçerim

Sabah - 10:00
- 1 pkt süt (200ml)

Öğle - 12:30
- 1 kepçe sebze çorbası
- 1 kepçe etli kuru fasulye (eti 1 parçaydı)
- 1 tabak yağsız karışık salata

Ara - 16:00
- 3 gün kurusu kayısı

Ara - 18:00
- 1 tane Eti Browni - dayanamadm yaaaaa:26:

Akşam - 19:30
- Omlet (1 yumurta+1 kk peynir+az salça+pırasa+baharat+1yk zeytinyağı)
- 2 dl çavdar ekmeği

Su - 1,5-2lt
Spor - ekstra spor yapmadım ama eve dik yokuştan ve yolu uzatarak gittim

Akşam üstü bir krize girdim ki sormayın aslında regl zamanı da değil sanırım psikolojik olarak biraz enerji düşüklüğü yaşadığımdan olsa gerek...

Lilimm regl dönemimiz ya canim. Bende zor tutuyorum kendimi ama çokta üzülme son olsun hu. Nasılsa cumaya daha çok var :))

canım yaaa sen tamamen kendini kampa almışsın hadi bakalım keşke benimde öyle bir imkanım olsa

lily cim canım haftasonu seni çok yormuş anlaşılan gerçi havalardan mı nedendir bilinmez bende kendimi pek iyi hissetmiyorum yorgunluk var o kadar dinlenmeme rağmen sanırım hayat yorgunluğu

vauv azme gel vatandas kendi isin olmasa bayagi zor olurdu

vauv azme gel vatandas kendi isin olmasa bayagi zor olurdu

vatandaş azme gelirken bi de maşallah deyiverde tam olsun

evet kendi işim olmasaydı ya imkansızdı ya da ben bu azimle yıllık izin kullanır yine de girerdim bu kampa...16 yıldır çalışıyorum, çok şükür hayatımda 3 gün üstüste işsiz kalmadım, illaki alırdım iznimi :)))

kızlarcım ve kaptancım bu arkadaşınız 4 km yürüdü geldi :)
yalnız dün arkadaşın biri kimdi hatırlamıyorum yürüdüğün mesafe önemli hız önemli değil diyordu, bugün hızımı 5.8 de tuttum 44 dakikada tamamlayabildim 4 km yi ve 225 kalori yaktığımı söyledi koşu bandı...demekki neymiş, hız önemliymiş... bu da ufak bir bilgi olsun merak edenine...

hemen hemen ayni kalori dedim. bircok kaynakta bulabilirsin bu dedigimi ama suradan vereyim bir tane:
http://walking.about.com/od/beginners/a/walkingmyths.htm

ozetle diyor ki, hizli yurumek daha cok kalori yaktirir diye bir mit var, dogrusu sudur ki ayni mesafeyi yurumekle hafif hizda kosmak arasinda cok fark olmadigi. hizli kosuyorsan durum degisiyor. (o da kac km/sa hiza denk geliyor bilmiyorum.)

dun kac kalori demisti hatirlamiyorum ama yine 200 kalori civarindaydi sanirim.

Dünkü Menüm

Kahvaltı 1 dilim tambuğday ekmeği, 1 yumurta, 1 biber, yeşillik
Öğle 1 dilim kepekli ekmek, 1 baget tavuk 3 yk yoğurt
Ara 2 kuru kayısı
Akşam 1 kase çorba yeşil salata 3 yk yoğurt

Su 2.5 lt Spor 1 saat yürüyüş

vay arkadas neler buldum:

yavas yurumek daha cok kalori yaktiriyormus: http://walking.about.com/od/weightloss/a/slowwalk0605.htm

cunku yavas yururken, hizli yurumenin verdigi momentum olmadigindan kaslar daha fazla calismak zorunda kaliyormus.

ve eklemler icin daha rahatmis. ayrica obez insanlar da yururken minimum enerji harcayacak sekilde bunyeleri uyum sagliyormus.

Son düzenleme:

tebrikler canım güzel menü olmuş kaçamak yok

Meraba arkadaşlar.2 ay içinde 8 kilo vermek hedefiyle sizlere koştum.Nisan ayında kardeşim evleniyor ve ben gerçekten çok formda olmak istiyorum :) Öncelikle cuma yarışması ne demek.Nasıl katılıyoruz bu yarışa.Lütfen benide aranıza alın.Böylece daha azimli ve kararlı olabilirim.Yaşasınn bugün çok güzel bir başlangıç benim içinnnn :))))

hahhahaa :) sen miydin o, neden tahmin edemedim ki dün 255 kaloriydi,... tabi ki her sitede her bilgiye ulaşmak mümkün ben de şu an okuduğum sitede kilo vermek için hızın arttırılması gerektiği nabzın yükselmesinin sağlanması gerektiği, yağların ancak yüksek nabızda yakılabildiği yazılıyor... http://www.onikibilgi.com/1-saat-yuruyus-kac-kalori-yakar/ internet bilgi çöplüğünden başka bir şey değil, bu işi profesyonelinden öğrenmek en iyisi

Kızlar kusura bakmayın bitmez tükemez ew işleriyle boğuşuyorum kızımda yemiyor bütün gün parkta onu yedirmeye çalışıyorum.bugun bakıcı başlıycak öğleden sonra giricem msjlarımıda ozamn cewaplayabilcem öpüyorum

teşekkür ederim canım benim

olur öyle vakalarrr sekerim dengele yeterki

Lilimm regl dönemimiz ya canim. Bende zor tutuyorum kendimi ama çokta üzülme son olsun hu. Nasılsa cumaya daha çok var :))

bende kendimi zor tutuyorum ama söz verdim sonuna kadar arkasındayım kızlarr

maaşallah sekerim fazla yorma kendini

bundan bir kaç sene önce bir tv programında ismini bile hatırlamadım bir diyetisyen uzamnı söyle bir cümle kurmuştu " 45 dk tempolu yürüme ile 2 saat yürümenin arasında hiçbir fark yoktur ikisindede aynı kaloriyi yakarsınız" demişti.
Hatta o sıralara ünideydik ve ev arkadaşım ( ünide 2. senede eve çıkmıştık ) hergün 2 saat yürüme yapıyordu aramızda bayaa makarası olmuştu

ama bana saçma gelmişti. Baktım internetten yazılara falan ama bişey bulamadım bulursam buraya gönderirim.

Merhaba öncelikle doğru yerde oldugunu belirtmek isterim

Ve umarım azminle sağlıkla istediğin kiloya istediğin zamana kadar ulaşılabilirisn.

aşağıda linke tıklayarak bu talebini iletmen gerekıyor. Seni uygun bir takıma vereceklerdir. İstersen aşağıdaki linkten diğer bilgileride alabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=71509

tebrikler canım güzel menü olmuş kaçamak yok

teşekkürler canımm

bende senin menünü beğendim canım tebrikler öz olmuşş =))

ve kaçamak yokkk

sanirim orada o uzman sunu demek istemis, yururken yaktigimiz kalori bir sureden sonra dusmeye basliyor, yani hizla yurumeye devam etsen de artik daha az yakiyorsun. iste belki 45 dk yurudukten sonra yurumenin marjinal faydasi azaliyor demek istemistir o uzman.

Menülerin süper kız kaç gündür maşallah

yok tatlım yoğurt,süt, yulaf ezmesi-ki biliyorsun çok yararlı- salatalık,ceviz,portakal her şey yedim çook şükür :)
doyduysan no problem

kaptan ne güzel ve orantılı bir menü bu

sen yine duygusala bağlamışsın

"azar azar herşeyden" olmuş afiyet olsun

kahvalti(08:00)
1 bardak soguk dogal inek sütü (1yk kakaolu sekersiz)
1 muz

saat(13:00)
3 adet ceviz

saat(15:30)
1 büyük portakal

aksam(18:05)
1 tabak kapuska,
100 gr yogurt

spor yok, su cok cok az.
bu menüyle nasıl doydun??? çok az geldi gözüme:44:

4. takım kabul etti beni yardmların için tşk ederm.
gözünüz aydın

ben de bundan 2-3 ay önce iş için seminere gitmiştim orada otelde spor salonunda yürüyüş bandında hızı 5e ayarlayıp yarım saat yürümüştüm 100kcal yakmadı bile bir de hızı arttırsam da hemen düşürdü nabzın yükseldi dyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…