Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şuntatlı sewmeyenleri kıskanıyorum desem yeridir:)

canım tşk ederim yorumun için

ben çalışmıyorum ve okadar haklısınki evde olmak daha zor helede eşin öğlen saatinde eve geliyorsa hiç iş bitmiyor valla.

Dünkü menüm Sabah bir tost
Öğlen 5 kaşık bulgur iki kaşık yoğurt
Akşam sebze çorbaı iki kaşık kuru fasülye iki kaşık pilav.30? Dk yürüyüş 45 dk spor:) ölü gibide uyudum

menün harika

canım çok teşekkürler paylaşımın için

lucim gerçekten çok şekerdir gamze

ayrıca unutmadan son olarak;

GAMZECİM amiiiiin canım benim, ama muhalefette gerekli sanki, olsuuun, sorun yok ki , ACIMADI Kİİİİİ:)

alıntı yapmıştım ama kaptanım okadar güzel yazmışsınki senin sözünün üstüne başka söze gerek kalmamış bence .bizde seni çok seviyoruz canım.

kızlaaar bu arada az sonra size önceki sonraki show yapacağım hazırlıyorum resmimi, motivasyon olur hepimizeee:) 42 günde alınan yol...gerçi daha yolum uzun ama olsun :)

ama oldumu şimdi ben görmedimmmmmm

harbi deli bu kız valla ya..

noluyo canım atın şu duygusallığı üstünüzden duygusallık benim burcumun özelliği ben duygusal olmuyorum da size noluyo yahu..

lpg olsun ama gamzecim

resim ekledim bakmak isteyen olursa buyursun o zaman

ben gördüm çok beğendim

ekledim kızlar ben albümünde görebilirsiniz, 5 dakkaya silecem ona göre haaaa

ben görmedimmmmmmmmmmmm[/B]

.

yetişemiyom kaptanım okadar gevezelerki bunlar ....geçmişe takılıp kalıyorum...

.

Kızlar ben çıkıyorum ya zaman geçmiş birkaç işim vardı yavaştan hazırlanayım çarşıda işlerim var yarın devam ederiz olur mu? Hepinize iyi akşamlar...

canım grşrz kendine çok iyi bak.

haklısın valla.

vayyyyyyyyyyyy harika

lucim bu hafta çok kararlı ilerliyorsun.bravo maşallah.

benim evde 40 beden pantolonum var hedef ona girebilmek kendisini çok severim de yine giyebilmek umudundaym

aslında ne kadar güzel bir hedef koyup ona ulaşmaya çalışmak.

Kızlarrrr ben okula giderr, gelince görüşürüzzzzz

kız sen gitmedinmi daha online görünüyosun.

görüşürüz gamzecim,lilycim, hmcim ve tüm çıkan arkadaşlar...ben de yürüyüş için çıkacağım 18 gibi :) öptüüüm

ne güzel valla .bende de iki gündür bir tembellik var sorma gitsin.spoar başlayana kadar ama .canım isteyerek başlamıyorum başladığım zaman devamı geliyor ama.daha şu ana kadar spor adına hiç birşey yapmadım.dün saat 20:00 dan snra biraz jillian birazda zumba yaptım ama bacaklarım okadar çok acıyorki.

.

vallahi canım zeynep,hm ve gamzenin başlatıp söz vermeleri ile ben de takıldım peşlerine, söz verdik bi kere pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyecem ama canım pilav çekecek...vah başım!!!
diyeceğim o ki söz verdik girdik bir yola...spor yap ama tatlım sporsuz hem çok zor gidiyor kilolar hem de spor sıkılaştırıyor, yap sen az da olsa, hem metabolizmanı hızlandırmış olursun spor yaparak

tamam tatlım bi ara bende koyarım .ama hakketten çok merak ettim valla.ama şu bir gerçek güzel hatunsun.

.

canım benim o senin güzelliğin teşekkür ederim..lakin kiloluyken tosun gibiydim maşallah güzellikte kilo ile alakalı... böyle yazdım da aklıma geldi, ben ortaokulda, lisede hep hafif de olsa kiloluydum, hiç zayıf olmadım...ağabeyime sorardım hep ben güzel miyim diye o da bana sen kilolusun,kilolu insan güzel ya da çirkin sınıfına giremez önce kilo ver ondan sonra bakalım güzel misin değil misin der, sinirlerimi zıplatırdı

Son düzenleyen: Moderatör:
haydi canlar kaçtım ben gidip 1 saat daha yürüyeyim...görüşürüz öptüm hepinizi :)

sabah:1 kaşık yulaf ezmesi,yarım çay bardağı,yarım yağlı süt yarım portakal,biraz tarçınla

saat00 gibi 1 tane haşlanmış yumurtanın beyazı,yarım .k.k kaşar

saat 12:00 gibi:1 avuç fıstık

14:00 2 tane çiğ köfte,5 yaprak marul

saat00:1 elma:1 kase yoğurt,2 kaşık pilav çocuğun tabağında kaldı yedim

2 saat sonra belki bir kase yoğurt yiyebilirim

spor:şuana kadar yok ama yarım saatte olsa eliptik ve 100 mekik yapıcam

su:1.5 litre

görüşmek üzere gidip sporumu halledeyim ben

.

Canİ m KaPtanım b en zaten çok kuraları bil mıyorum neyı uygun görursenız ona tabıyım
Sevdacım cok teşek kur ederım

aman aman çekmesin canım pis ölyle şeyler iğğğğhh

okadar haklısınki .ama işte bazen gerçekler acıdır derler ya aynen öyle.bende kendimi hiç güzel bulmam.ama birde şu gerçek var kilolu insanların da genelde yüzleri çok güzel oluyor...

.

Pastaların yüksek kalorili besinler olduğunu belirten Uzman Diyetisyen Serkan Tutar, “Çünkü pasta; karbonhidrat, protein ve yağı yapısında bulunduran bir besindir. Zengin içeriği ile en masum pastanın bir dilimi 450 kalori civarındadır. Yani günde 1200 kalorilik bir beslenme programı uygulayan birinin yaklaşık bir ana öğünüdür. Bütün bu nedenler yüzünden diyette pasta yemek bir günah olarak görülür” diyor.

Ancak diyete pasta ilave etmenin de yolları olduğunu belirten Tutar, bu konudaki önerilerini sıralıyor ve kalori bombardımanına maruz kalmadan pasta yemenin inceliklerini şöyle anlatıyor:

PASTA SEÇERKEN BUNLARA DİKKAT!

- İnce bir dilim almaya özen gösterin.

- Üzerinde kestane şekeri gibi ekstra kalori yüküne sebep olan malzemeler varsa ayırın.

- Meyveli pasta tercih etmeye çalışın.

- İnce hamurlu pastalara yönelin.

- Peynirle yapılan pastaların da kalorisinin en az kremalı pastalar kadar olduğunu unutmayın.

PASTA YEDİNİZ, DİYETİNİZ BOZULMASIN…

- 1 dilim pasta, beslenme programınızdaki ½ bardak süt, 2 dilim ekmek ve 1 porsiyon meyveye eşit gelir. Ara sıra kaçamak yapan biriyseniz, günlük beslenme düzeninden bu besinleri bir günlüğüne çıkartarak denge sağlayabilirsiniz.

- Pastaya hayır diyemeyenlerden ve bu nedenle sıklıkla diyeti bozanlardansanız, o zaman daha hafif seçenekler tercih etmenin veya mutfağa girmenin zamanı gelmiş demektir.

DİYETE DOST MASUM PASTA ALTERNATİFLERİ

- 1 dilim mozaik pasta.

- 1 dilim meyveli parfe.

- 1 dilim dondurmalı pasta.

- 1 dilim light cheesecake.

- 1 dilim light pasta.

haydi bakalim afiyet olsun tarti gununu odul gunu yapmak iyi fikir, baska diyetlerde de gordum bunu.

bu arada diyet ve spor ile ilgili bir sitenin facebook sayfasinda unsuz diyete uygun saglikli tatli tarifleri falan vardi. ugrasamam diye dikkat etmemistim bulursam paylasayim.

LUci Koreden kopamıyoruö başka film izlemek için konuşmaları çok hoşuma gidiyor

peki tatlım yarın birlikte pilates yaparız ben hem sabah hem akşam yapacagım

ayyyy gamzeeee çok güldüm yavrum sana yaaa benim kaybolmam için daha çooooooooook var yahuu

2 ketr zor bana 1 kete yapsam yeter

bahsettigim tariflerden biri bu: http://recipes.sparkpeople.com/recipe-detail.asp?recipe=2186204

kavrulmus tuzsuz badem, hurma, kakao, vanilya ozu, deniz tuzu, hindistan cevizi ve biraz su ile yapiliyormus. tariften 24 top cikiyormus, her top da 75 kaloriymis. ozet olarak, hindistan cevizi haric butun malzemeyi mikserden geciriyorsunuz ama oldurmuyorsunuz. sonra da top yapip hindistan ceviziyle kapliyorsunuz.

Maşallah Gamze afiyet olsun çok güzel olmuş.

Yakında 5 kiloya çıkaracağım iddiayı luci

Sevda ben oğlak burcuyum en duygusuz burç

LUci Koreden kopamıyoruö başka film izlemek için konuşmaları çok hoşuma gidiyor

2 ketr zor bana 1 kete yapsam yeter

benim bir arkadasim var, universitede hoca ama kore dizisi manyagi. cerez gibi izliyor dizileri ozelden blogunu atayim dizi yorumlarini falan okursun ilgini ceker belki.

Pilav yok
Ama yemedikçe zararlı şeyler salatw kadar güzel şey yok gibi geliyor.

İyiki abim yok diyorum
Kardeşim benden çok küçük luci o yüzden onun gözünde çok farklıyım. Prensesim hadi uyan diye gelir beni uyandırırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…