Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrrr

Bebek için soğan çorbası nasıl canım vitaminlidir o
canım ben netten bakıp yapmıştım soğanı piyazlık doğrayıp tereyağında biraz kavuruyorsun içine 1 kaşık kadar un atıyorsun un pembeleşene kadar gene kavuruyorsun üzerine su koyup kaynatıyorsun blenderdan geçiriyorsun istersen nane kırmızı biber tereyağında yakıp döküyorsun güzel oluyor bebek için değil biz severek içiyoruz

Bursada yaşıyorum bursada olan vqrmı buluşup yürüyelim:)

benim kaynanalar bursadalar ben ankaradayım maalesef
zeynep yeni nickin hayırlı olsun tatlım

lucii sporda gene coşmuşsun bacım yaa maşallah sana
gamze sevda hnd vazgeçmek yok sizlerde güzel menülerle gelmişsiniz kızlar ben ders çalıştığımdan pek konsantre olamıyorum kaldı sınava 3 gün artık ne çalışabilirsem yarın öğlen 12 ye kadar lütfen bildirimleri yapalım

ebru da n hala ses yok 12 ye kadar bildirim yapmayan olursa bildirim yapmadı deyip geçeceğim şimdiden söylüyorum sonra yok ben duymadım yok ben görmedim istemem haberiniz olsun

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Ya topiğe ilk geldiğimde birşey dikkatimi çekti önce onu sormam lazım
Zeyneppppp sen nickini mi değiştirdin???
alıntıya baktım ismin yu-zey olarak görünüyor acaba 2 üyeliği mi var derken zynpkc nickiyle yaptığın yorumlarda da yu-zey görünce yok dedim ismini değiştirmiş:44:

zeynepcim günaydın ben bu ara spora yüklendim biliyorsun çok şükür ağrım yok ama ben de şiş hissediyorm spor kasları şişiriyor, ama zararsız şiş bunlar, sıkma canını :)

zeynepcim günaydın ben bu ara spora yüklendim biliyorsun çok şükür ağrım yok ama ben de şiş hissediyorm spor kasları şişiriyor, ama zararsız şiş bunlar, sıkma canını :)

teşekkür ederim canım yarına kadar tartılmıyoruz biliyorsun sende oyle o yüzden kiloda farkediyormu bilmiyorum ama farkeder gibi (gamzedede olmuştu daha önce )

o yüzden merak ettim bi sormak istedim

Gunaydin gunaydin.

Bir suredir soyle 3-4 haftalik bir spor programi uygulamak istiyorum. Slim in 6 ve Jillian bana biraz agir geliyor. Leslie'nin soyle bir egzersiz videosu varmis, belki Subat sonuna kadar bu plani uygulayabilirim diye dusundum.

yani 3-4-1-2-5 mil

teşekkür ederim canım yarına kadar tartılmıyoruz biliyorsun sende oyle o yüzden kiloda farkediyormu bilmiyorum ama farkeder gibi (gamzedede olmuştu daha önce )

o yüzden merak ettim bi sormak istedim

evet canım yarını bekliyorum tartılmak için...kaslar şişmiş olsa da bedeninin inceldiğini farkedebiliyorsundur ben pzt önünü ilikleyemediğim ufak bir pantalonumu bu sabah ilikledim karnımın indiğini bileklerimin biraz daha inceldiğini hissediyorum ama bir yandan da kaslarımın şiştiğinin farkındayım...biz elimizden geleni yapalım da, gerisi kısmet, nasılsa gidecek bu kilolar :)

evet evet dün şirkette o kadar çok kişi ne kadarzayıflamıssın ne yapıyorsun dedi ki musmutlu oldum bende farkediyorum zaten ve mutlu oluyorum ama seninde dedğin gibi bir şişlik hissediyorum tartıda şişlik etkisi göstermez.

Günaydın arkadaşlar :) sabah güne güzel başladım şükür. Sevdam ın sayesinde. Onunla sohbet bana iyi geliyor :) lucimden fena gaz almış :) benzetmesine bayıldım yalnız :)))) evet bu bir maç arkadaşlar. Boks maçı bazen yumruk yesekte biz bu diyete yumruk atmasını da bilmeliyiz ))

Kaptanım ve diğer takım arkadaşlarım. Nasılsınız?

çok şükür sekerim sen nasılsın ???

gamzecim bende spordan şiştim yavvv

günaydın tatlımmmm, ne mutlu bana faydalı olabildiysem çoook sevinirim, sevdanın moralinin bozulmuş, motivasyonunun düşmüş olduğunu görünce yazmadan duramadım :) moral bozmak yoook, buna hiiiç ihtiyacımız yok:)

spor sisligi ilk baslandiginda olur ama sonrasinda yeterli su iciliyorsa sporun sislik yapmamasi lazim.

ptesi başladım pilatese 1 gün ara vererek yapıyorum hem sabah hem akşam ve günde 2.5 lt su içiyorum sanırım önmümüzde ki hafta geçer

sevdacımm bizler diyet yapmıyoruz yaşam biçimimiz değiştiriyoruz. Yani listelerimizden birşeyleri çıkarmıyoruz sadece eksiltiyoruz ve yerinde zamanında yemeye çalışıyoruz. ( en azından benim için öyle )
evet belki o saatte yememen gereken birşeydi ama kendini bunlar için suçlu yada rezil hissetme bugün sporla bol su ile ne bilim öğünlerine dikkat ederek kendini daha ii hissedersin.

Ömrümüzün sonuna kadar suçlu hissedemeyiz kendimizi rahat oluyoruz ve kendimize güveniyoruz. Çünkü bizlerrr eskiye göre gayet iyi besleniyoruz.

ayrıca yumurtalı ekmeğide çok severim

çok şükür sekerim sen nasılsın ???

gamzecim bende spordan şiştim yavvv

Ever canım. Malesef spor çok fazla şişırıyor tatlım ama indiginde ortaya harika birşey çıkıyor :)))

Kesinkikle canım arkadaşım. Ben hep diyorum. Ben gazla çalışıyorum hiç moral bozmak yok. 3-5 kilo önce size dar gelen kiyafetinizi giyin. Motivasyonunuz tavan yapsın :)))

Sizzz arkadaşların dibisiniz beeeeee Zeynep adamsın :)

Bu arada şunu çözdüm arkadaşlar. En güzel diyet evde olduğun sürece yapılan diyet. Ne güzel di tatilde. Canım isteyince spor yapıyor yaptıkça yapasim geliyordu. Üstelik bir sürü diyet yemeği hazırlama şansım oluyordu. Şimdi hasatim çıkıyor ve direnecek gücüm kalmıyor ((

Ever canım. Malesef spor çok fazla şişırıyor tatlım ama indiginde ortaya harika birşey çıkıyor :)))

ay inşallahhh

Sizzz arkadaşların dibisiniz beeeeee Zeynep adamsın :)

sizde öyle tatlım =) diğer takımlara nazaran biz başkayız yavv

kesinlikle öyle canım katılıyorum sana ne zamanın ne halin kalmıyor =)))

evdeyken de diyetle bozuyor insan kafayı be kuzum en azından dışardayken başka şeylerle uğraşıp kafanı dağıtıyorsun ve gün çabuk geçiyor, ben bu hafta çok sıkıldım evde olmaktan yarın olsun da bitsin şu kampım :))) evde vakit geçmiyor direnecek gücün var bebişim diren gamzem, yanındayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…