- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #106.181
canım ben netten bakıp yapmıştım soğanı piyazlık doğrayıp tereyağında biraz kavuruyorsun içine 1 kaşık kadar un atıyorsun un pembeleşene kadar gene kavuruyorsun üzerine su koyup kaynatıyorsun blenderdan geçiriyorsun istersen nane kırmızı biber tereyağında yakıp döküyorsun güzel oluyor bebek için değil biz severek içiyoruzBebek için soğan çorbası nasıl canım vitaminlidir o
Bursada yaşıyorum bursada olan vqrmı buluşup yürüyelim:)
günaydınlarrrrr
lucii sporda gene coşmuşsun bacım yaa maşallah sana
Kızlar Günaydınnn
Sabahları kaltığımda kendimi şiş gibi hissediyorum sizce pilatese yeni başladığımdan dolayı olabilir mi ?
Hem ağrım oluyor hemde şiş gibi hissediyorum ama ödem gibi değil. ..
zeynepcim günaydın ben bu ara spora yüklendim biliyorsun çok şükür ağrım yok ama ben de şiş hissediyorm spor kasları şişiriyor, ama zararsız şiş bunlar, sıkma canını :)
teşekkür ederim canım yarına kadar tartılmıyoruz biliyorsun sende oyle o yüzden kiloda farkediyormu bilmiyorum ama farkeder gibi (gamzedede olmuştu daha önce )
o yüzden merak ettim bi sormak istedim
evet canım yarını bekliyorum tartılmak için...kaslar şişmiş olsa da bedeninin inceldiğini farkedebiliyorsundur ben pzt önünü ilikleyemediğim ufak bir pantalonumu bu sabah ilikledim karnımın indiğini bileklerimin biraz daha inceldiğini hissediyorum ama bir yandan da kaslarımın şiştiğinin farkındayım...biz elimizden geleni yapalım da, gerisi kısmet, nasılsa gidecek bu kilolar :)
Günaydın arkadaşlar :) sabah güne güzel başladım şükür. Sevdam ın sayesinde. Onunla sohbet bana iyi geliyor :) lucimden fena gaz almış :) benzetmesine bayıldım yalnız :)))) evet bu bir maç arkadaşlar. Boks maçıbazen yumruk yesekte biz bu diyete yumruk atmasını da bilmeliyiz ))
Kaptanım ve diğer takım arkadaşlarım. Nasılsınız?
çok şükür sekerim sen nasılsın ???
gamzecim bende spordan şiştim yavvv
Günaydın arkadaşlar :) sabah güne güzel başladım şükür. Sevdam ın sayesinde. Onunla sohbet bana iyi geliyor :) lucimden fena gaz almış :) benzetmesine bayıldım yalnız :)))) evet bu bir maç arkadaşlar. Boks maçıbazen yumruk yesekte biz bu diyete yumruk atmasını da bilmeliyiz ))
Kaptanım ve diğer takım arkadaşlarım. Nasılsınız?
spor sisligi ilk baslandiginda olur ama sonrasinda yeterli su iciliyorsa sporun sislik yapmamasi lazim.
canım menün çok sağlıklı ve güzel
kaldırmıştım canım ama yine koyarım bir ara
poğaça ya kadar iyiydi de....akşam çok kötü birşey yaptım benutanıyorum....saat 21:00 gibi eşim uyandı kahvaltı hazırladım.yumurtalı ekmek kızartmıştım.1 dilim yedim ondan.ve sabah uyandığımda heryerim şiş uyandım....ben rezil biriyim itiraf ediyorum....
.
çok şükür sekerim sen nasılsın ???
gamzecim bende spordan şiştim yavvv
günaydın tatlımmmm, ne mutlu bana faydalı olabildiysem çoook sevinirim, sevdanın moralinin bozulmuş, motivasyonunun düşmüş olduğunu görünce yazmadan duramadım :) moral bozmak yoook, buna hiiiç ihtiyacımız yok:)
sevdacımm bizler diyet yapmıyoruz yaşam biçimimiz değiştiriyoruz. Yani listelerimizden birşeyleri çıkarmıyoruz sadece eksiltiyoruz ve yerinde zamanında yemeye çalışıyoruz. ( en azından benim için öyle )
evet belki o saatte yememen gereken birşeydi ama kendini bunlar için suçlu yada rezil hissetme bugün sporla bol su ile ne bilim öğünlerine dikkat ederek kendini daha ii hissedersin.
Ömrümüzün sonuna kadar suçlu hissedemeyiz kendimizi rahat oluyoruz ve kendimize güveniyoruz. Çünkü bizlerrr eskiye göre gayet iyi besleniyoruz.
ayrıca yumurtalı ekmeğide çok severim
Ever canım. Malesef spor çok fazla şişırıyor tatlım ama indiginde ortaya harika birşey çıkıyor :)))
ay inşallahhh
Sizzz arkadaşların dibisiniz beeeeeeZeynep adamsın :)
Bu arada şunu çözdüm arkadaşlar. En güzel diyet evde olduğun sürece yapılan diyet. Ne güzel di tatilde. Canım isteyince spor yapıyor yaptıkça yapasim geliyordu. Üstelik bir sürü diyet yemeği hazırlama şansım oluyordu. Şimdi hasatim çıkıyor ve direnecek gücüm kalmıyor((
Bu arada şunu çözdüm arkadaşlar. En güzel diyet evde olduğun sürece yapılan diyet. Ne güzel di tatilde. Canım isteyince spor yapıyor yaptıkça yapasim geliyordu. Üstelik bir sürü diyet yemeği hazırlama şansım oluyordu. Şimdi hasatim çıkıyor ve direnecek gücüm kalmıyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?