Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahahaha :)))))
kızlarrrr ben spora gidiyorum görüşürüzzz....kendinize dikkat edinizzzz :)

Kolay gelsin bebemmmm :))))

Tahmin ettim birşey olduğunu yoksa buralarda olursun sen sık sık
.

Aslında olabilir bu konuda sizden fikir bekledim. Açıkçası kahvaltıdan sonra birşey yemeyi unutmuşum. Acıkınca da 2 tane yedim. Kahvem her zaman sade ..

Canan hocanın üslubu çol hoşuma gidiyor. .

Sevda tehlikeli zamanda yemişsin ama bugün bol su Yeşilçay içer atarsın ödemi.

Amanın ne tatlı o öyle.

bu da benden gelsin o haldeeee.....günaydınlar herkeslereeeee:)))))))))))))))

Eki Görüntüle 986137

Garfield şirinlerden sonra favori çizgifilm kahramanım.

Zannetmiyorum pilates şişirsin hiç ama oladabilir tabi.
o galetanın kalorisi ne güzelmiş.

Hangisi acabs bu.
link var ise bakabiliriö ben.

Zannetmiyorum pilates şişirsin hiç ama oladabilir tabi.
o galetanın kalorisi ne güzelmiş.

bende bilmiyorum hmcım o yüzden sormak istedim.

galetayıda bir gün sıfırdan aldıgımda sayıcam içinde kaç tane var o sekilde bir tanesinde kaç kalori oldugunu anlıcam ve yazıcam da (paketinde yazmıyor )

ama bu halde bile tanesinde 7 kaloriden az var

Ben biraz geçe kaldım bugün 1 saat oldu daha uyanalı. Garfield gibi tembel hissediyorum kendimi
Sen nasılsın Gamzr iyi misin ?

Ben de dışarıda daha güzel yapıyorum hayır demek daha kolay geliyor. Okulda iken o yüzden pek kilo problemim olmadı hep dengefe tutuyordum. 60ın üstüne pek çıkmıyordum ama evde yiyesim geliyor sürekli ..

Ne diye geçiyor bim marka galeta mı ? Yaşadığım yerde bim yok ama aklımda bulunsun.

kepekli galetuno'nun tanesi yaklasik bir dilim ekmek kadardi. o yuzden almamistim. ama bim'in galetasi cubuk kraker kadarsa ya da su kisacik olanlardansa cok az yemissin menunde.

evet canım küçük olanlardan tokda tutuyor az yemeye çalışıyorum

nasıl unuttum bilmiyorum sanırım sabahın köründe kalkıp yaptığım için olsa gerek spor bölümüne ek olarak +45 dk pilatesim var kızlar

Kızlar dünkü menümü yazayım da yorumlara sonra geçeyim

Sabah - 08:30
- Tost (2dl çavdar ekmeği+1 kk light peynir+salça)
- Çay

Ara - 11:00
- 1 tane yerli muz

Öğle - 12:30
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 4 küçük köfte
- 2 yaprak marul
- 2 t.k süzme yoğurt (mayonez niyetine)

Ara - 16:00
- 1 fincan meyve çayı
- 1 tane yerli muz

Akşam - 19:00
- 3-4 yk kuru fasulye
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 1 kase naneli yoğurt (sizme yoğurdu sulandırarak yaptım)

Ara - 20:30
- 4 ceviz

Su - 1,5-2 lt
Spor - 15-20 dk yürüyüş - eve giden yolu uzattım

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum işlerim var

bir kaç saate görüşürüzz

Menünü beğendim Zeynep yeni nickin uğur getirsin Pilatesten sonra ağrı olması normal ama şişkinliği bilemedim. :26:
Her gün mü yaptın pilatei. Ağrın çoksa gün aşırı yapmayı deneyebilirsin.

Günaydın Sırasıyla her gün farklı mil yürüyeceksin sanırım bu programa göre ama Leslie cardio , bence 1 ve 2 mil yürüdüğün günler bölgesel de çalış . Karın veya bacak egzersizi ekleyebilirsin. Veya kol olabilir vücudunda şikayet ettiğin yere göre. 4-5 mile yürüdüğün gün belki gerek olmayabilir tahminen 90 dakka spor yapmış olacaksın o günlerde.

nasıl unuttum bilmiyorum sanırım sabahın köründe kalkıp yaptığım için olsa gerek spor bölümüne ek olarak +45 dk pilatesim var kızlar

Ben tahmin ettim unuttuğunu çünkü pilatesten ağrısından bahsettik ama listede göremedim heralde yazmayı unuttu dedim içimden Ağrı var mı hala.

menu guzel. suzme yogurdu ben de seviyorum ama vitamini suyunda diyorlar yani suzulunce vitaminleri azaliyormus.

bu arada sana attigim ikinci linkte, / 'dan onceki noktali kisma tinyurl .com yaz. (.com dan onceki boslugu silerek)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…