- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #106.241
bana guzel bir tarti tavsiyesi olan var mi?
normal bir tartı mı analiz yapan tartılardan mı?
valla internette baktım gerek arzumun gerekse birkaç markanın kas-yağ-su ölçen aletleri normal dijital bir tartı fiyatında - bilseydim onlardan alırdım
benimkisi king marka tartı cam ama ince cam üstünde çiçek figürü var :)
daha önce almış olduğum ve şu an memlekette kalan tartı da premier marka o da cam - ikisinden de memnunum ben - tavsiye edebilirim
Karatay hocanın yürüyüş için söyledikleri güzelmiş ama ekmek düşmanımız değil bana göre... hele ki ölçülü yenirse...
bu arada okurken aklıma luci geldi hem kendini mutlu hem de tok hissediyor ya sanırım Canan Karatay luciye tercüman olmuş
maşallahhhh
evet canım küçük olanlardan tokda tutuyor az yemeye çalışıyorum
Kızlar dünkü menümü yazayım da yorumlara sonra geçeyim
Sabah - 08:30
- Tost (2dl çavdar ekmeği+1 kk light peynir+salça)
- Çay
Ara - 11:00
- 1 tane yerli muz
Öğle - 12:30
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 4 küçük köfte
- 2 yaprak marul
- 2 t.k süzme yoğurt (mayonez niyetine)
Ara - 16:00
- 1 fincan meyve çayı
- 1 tane yerli muz
Akşam - 19:00
- 3-4 yk kuru fasulye
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 1 kase naneli yoğurt (sizme yoğurdu sulandırarak yaptım)
Ara - 20:30
- 4 ceviz
Su - 1,5-2 lt
Spor - 15-20 dk yürüyüş - eve giden yolu uzattım
Hmcim günaydın nasılsın :80: Baktım bu analiz sonuçlarına takım olarak da bireyselde de mutlu edecek sonuçlar var :13: luci221177 ve Vazgeçmek yok tebrik ederim ben de.
İnce saplarıyla beraber haftada 1 kilo verdiriyor vucudu temizliyor
Bugün dikkat et bence de yarın moralini bozmasın.Dünki memüm yazmaya utanıyorum sabah kahve öğlen burger king akşam çorba iki dilim ekmek gece bir avuç leblebi:)
Ben biraz geçe kaldım bugün 1 saat oldu daha uyanalı. Garfield gibi tembel hissediyorum kendimi
Sen nasılsın Gamzr iyi misin ?
Ben de dışarıda daha güzel yapıyorum hayır demek daha kolay geliyor. Okulda iken o yüzden pek kilo problemim olmadı hep dengefe tutuyordum. 60ın üstüne pek çıkmıyordum ama evde yiyesim geliyor sürekli ..
kızlar aşağıda belirtilen bölüm biplenerek totiş olmuştur e anlayın artıkkk
Günün birinde organlar toplanıp bi müdür seçmeye karar vermişler,
Herkes beyin müdür olsun diye önerirken totiş niye o oluyor ben olacağım müdür demiş, diğer organlar iplememiş bunu tabi "hadi len senden çıkan belli" diyerekten ve beyin oy birliğiyle müdür seçilmiş.
Gel zaman git zaman bu durumu kendine yediremeyen totiş kendini sıkmış sıkmış görevini yapmaz olmuş
Tüm organlar sıkıntıdan patlayacak hale gelmişler ve yine toplanmışlar.aralarında "bu iş böyle olmayacak" diye anlaşıp totiş'üiçağırmışlar ve ,
Tamam ulan sensin artık müdür demişler.
Ve totiş müdür olmuş.
sevdacımm bizler diyet yapmıyoruz yaşam biçimimiz değiştiriyoruz. Yani listelerimizden birşeyleri çıkarmıyoruz sadece eksiltiyoruz ve yerinde zamanında yemeye çalışıyoruz. ( en azından benim için öyle )
evet belki o saatte yememen gereken birşeydi ama kendini bunlar için suçlu yada rezil hissetme bugün sporla bol su ile ne bilim öğünlerine dikkat ederek kendini daha ii hissedersin.
Ömrümüzün sonuna kadar suçlu hissedemeyiz kendimizi rahat oluyoruz ve kendimize güveniyoruz. Çünkü bizlerrr eskiye göre gayet iyi besleniyoruz.
ayrıca yumurtalı ekmeğide çok severim
şimdi bu cümleyi kendi açımdan analiz ettiğimde, okurken aktiftim ne zaman okul bitti evde durmaya başladım hareketim kısıtlandı ve kademeli olarak kg almaya başladım çünkü minimum hareket yeri gelir komşularla çaylar vs derken kontrol elden gitti- üniversiteden sonra eve döndüğümde ise birşeyleri değiştirmem gerektiğine inandım bir de şehir değişikliği yapmıştık --- madem evdeydim ve rahattım da yani karışanım yoktu ailem beni evde bırakıp bahçe işlerini yapmaya giderlerdi o zaman karar verdim diyetisyene gittim sonra o sıralar kkya üye oldum ve birçok şey okudum burada - kendim devam ettim spor yaptım vermiştim de sonra bıraktım maalesefBu arada şunu çözdüm arkadaşlar. En güzel diyet evde olduğun sürece yapılan diyet. Ne güzel di tatilde. Canım isteyince spor yapıyor yaptıkça yapasim geliyordu. Üstelik bir sürü diyet yemeği hazırlama şansım oluyordu. Şimdi hasatim çıkıyor ve direnecek gücüm kalmıyor((
hafta sonu ben de bozuyorum ama sorunum kontrolü elden bırakıyor olmam sanırım - bir rehavet çöküyorevdeyken de diyetle bozuyor insan kafayı be kuzum en azından dışardayken başka şeylerle uğraşıp kafanı dağıtıyorsun ve gün çabuk geçiyor, ben bu hafta çok sıkıldım evde olmaktan yarın olsun da bitsin şu kampım :))) evde vakit geçmiyordirenecek gücün var bebişim diren gamzem, yanındayım :)
ben tek başına kalorisini hesaplamıştım ama nedeni diyetisyen 1 galeta demişti ama küçüklerle kıyası nasıl olur diye saymıştım ve 4 tanesinin 1 galetaya eşit olduğunu gördüm diyetisyen de doğrulamıştıbende bilmiyorum hmcım o yüzden sormak istedim.
galetayıda bir gün sıfırdan aldıgımda sayıcam içinde kaç tane var o sekilde bir tanesinde kaç kalori oldugunu anlıcam ve yazıcam da (paketinde yazmıyor )
ama bu halde bile tanesinde 7 kaloriden az var
aynılarını yaşadım insan yemeğe sarıyor değil mi?Ben biraz geçe kaldım bugün 1 saat oldu daha uyanalı. Garfield gibi tembel hissediyorum kendimi
Sen nasılsın Gamzr iyi misin ?
Ben de dışarıda daha güzel yapıyorum hayır demek daha kolay geliyor. Okulda iken o yüzden pek kilo problemim olmadı hep dengefe tutuyordum. 60ın üstüne pek çıkmıyordum ama evde yiyesim geliyor sürekli ..
yaşadığın yerde nasıl olmaz her köşe başı bimNe diye geçiyor bim marka galeta mı ? Yaşadığım yerde bim yok ama aklımda bulunsun.
ben de yazmıştım ama yorumunu görmeden yazmışımhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=26&p=34103673#post34103673
Kızlar gördünüz mü ? Tebrik ederim özellikle vazgeçmekyok ve luciyi..
Yapalım tatlım pazartesi başlayalım cumaya kadar.90 kilo doğum yaptım.anlatıyorum diyetisyene gittim dabah bol yeşillikli bir kahvaltı arada 1 kuru incir yada 2 kayısı öğlen salata çorba akşam ızgara et yada zeytinyağlı böyle 72 ye kadar indim. baktım takıldım yaptım bir detoks iki hafta sıvı herşey çorba meyve suyu limo ata bitki çayı 68 oldum sonra yine takıldım buraya üye oldum.Bugun itibariyle 62 yi gördüm verilecek kilon fazlaysa benim yolu takip edebilirsin.yoğurt detoksu nasıl
az yiyecek hem de kh.lı - hımmmmm:44:Dünki memüm yazmaya utanıyorum sabah kahve öğlen burger king akşam çorba iki dilim ekmek gece bir avuç leblebi:)
tabii ki de hergün çıkmayın zaten kızlar ben bu sabah çıktım mesela ama öylesine çıktım cuma haricindeki rakamları hiç ciddiye almıyorum açıkçası...Bir yılın ardından 62 olmuşum oh oh ne güzel bir gün.şu tartıya hergün çıkmamak. İyi bişiy galiba
al al tabii - krema gibi çok güzelhaydi bakalim :)
suzme yogurdu ben cok severim dedigim gibi, yarin markete gidersem alayim bari
kızlar aşağıda belirtilen bölüm biplenerek totiş olmuştur e anlayın artıkkk
Günün birinde organlar toplanıp bi müdür seçmeye karar vermişler,
Herkes beyin müdür olsun diye önerirken totiş “niye o oluyor ben olacağım müdür” demiş, diğer organlar iplememiş bunu tabi "hadi len senden çıkan belli" diyerekten ve beyin oy birliğiyle müdür seçilmiş.
Gel zaman git zaman bu durumu kendine yediremeyen totiş kendini sıkmış sıkmış görevini yapmaz olmuş
Tüm organlar sıkıntıdan patlayacak hale gelmişler ve yine toplanmışlar.aralarında "bu iş böyle olmayacak" diye anlaşıp totiş'üiçağırmışlar ve ,
“Tamam ulan sensin artık müdür” demişler.
Ve totiş müdür olmuş.
güzel olmuş tekrardan hayırlı uğurlu olsunevet bunu yeni gördümmmm ama topiğe girer girmez fark etmiştimbu yeni nickin o güzel aşk hikayesinin kahramanları yusuf ve zeynep'i belirterek kimliğini ifşa etmiş olmaz inşallah
Evet canım onu ifşa ediyor ama bunu bir tek sizler biliyorsunuz
hem isim soyiisim ifşa etmesindense bunu ifşa etmesi sorun değil.
3 isim belirtmiştim bu alternatifti bu uygunmuş
iyi yapmışsın aç kalmaktansa az da olsa yemek doğru bir yöntem aslındacanım ara öğünlerim o kadar sağlamdı ve tok tuttuki normalde akşam yemeğide yemicektim ama metobolizmam çalışsın diye yedim.
sen karatayı sevdiysen aranıza girmeyelimteşekkür ederim :) evet lily kesinlikle bu diyet süresince bulduğum en güzel şeylerden biri karatay hoca, artık diyet değil tabi benim ki Allahın izniyle ölene kadarki yaşama şeklim...hatta az önce kendisini seyrediyordum yine, hastasıyım kendilerinin, tarzının :))))))en güzeli mutluluklar dilemek
internetten araştır istersencnm valla dogru olcsun yeter. birde digital olsa grama kdr soylesin
kızlar yorumlar karışmış maalesef
Dengeli güzel bir menü olmuş afiyet olsun
ne güzel mutluysan gerisi önemli değil zaten
tabii ki de her besin grubuna ihtiyacımız var - en doğru beslenme şekli hayat tarzı haline gelecek olandır bence
pardon ben yanlış anlamışım diğer mesaja baktım da:26:
menü yorumun için teşekkür ederim
nerede???? sildin mi?
Sevdacığım, bence günü iyi atlatmışsın sadece fazladan poğaça yemişsin o kadar - bugün biraz dikkatle dengelersinafiyet olsun
Fikriye teyze kim ve neden korkuyorsunuz???
Menün bence güzel sonuçta herşeyden yiyorsun ve kendince bir beslenme tarzın varbence sen o miniğin peşinde koşturmakla zaten 2-3 mil leslie yapmış kadar olmuşsundur içli köfteyi ben demiştim doğru hatırlamışsın - haşlama olduğunda zaten bulgurlu köfte gibi birşey olur sanırım ben de denemek istiyorum da ancak hafta sonu yapabilirim sanırım
ha bi de derslerinde başarılar, iyi çalışmalar
maşallahhhhhh
lütfen içimizdeki hanım efendiye ihanet etmeyelim
evet bunu yeni gördümmmm ama topiğe girer girmez fark etmiştimbu yeni nickin o güzel aşk hikayesinin kahramanları yusuf ve zeynep'i belirterek kimliğini ifşa etmiş olmaz inşallah
vay be 7 ayda 27 kg ne demekbence kalan birkaç kiloyu dert etmek yerine verdiğin kilo için kendinle gurur duyabilirsin eşine de bu durumu fark ettir bence
lucimmm karatay hocayı izliyorum ve dinliyorum şu an sizlere yazarkenne doğru söylüyor kadın yahuu
Eve geldim ve birazcık ev işi yapmaya karar verdimama tabiki sistemde olucağım, elim işte gözüm sizde olucak
hoşgeldiiin canım ne güzel seni erkenden burada görmek :) evet, ben de bayılıyorum karatay hocaya...ben de şimdi başka bir videosunu izliyorum :)
Lucimm bu hafta çok yoruldum balım yaaa, veli toplantısı haftasıydı, inan sabah imdatttt diye bağırdımmüdürlerde kendilerini bir kasıyor anam sanarsın amerikan başkanları anlayacağın mallık diz boyuu
Bende erkenden kendime kalmam hoşuma gitti bu günnSen nasılsın balımm, spor ve diyetin nasıl gidiyorr :26:
Galeta konusunda kısmana hiç gerek yok. Bence günde 10 tane bile yesen olur:)
.
tüm söylediklerine harfi harfine katılıyorum - son cümle dahil
ben tek başına kalorisini hesaplamıştım ama nedeni diyetisyen 1 galeta demişti ama küçüklerle kıyası nasıl olur diye saymıştım ve 4 tanesinin 1 galetaya eşit olduğunu gördüm diyetisyen de doğrulamıştı
bunları duymak güzeldi çünkü bu küçük galetalar bi harikaaa
kıyamam sana yaaa, dinlendir kendini, kendine vakit ayır biraz:) gayet güzel gidiyor canım, bu sabah koşu bandında 3,5 km yürüdüm eşim akşam için 5 lik çok güzel bir güzergah keşfettiğini söyleyince akşam yürüyüşleri daha keyifli diye ağır olanı akşama bıraktım ( o zavallım da sabahları yeni güzergahlar keşfedip km ölçecem diye uğraşıyor, ama yürüyüşler onun da çok hoşuna gitmeye başladı, iş yerinden çıkarken telefon edip hatun hazırlan geliyorum hemen çıkalım diye acele ediyor :)
Bilmem mi bu fıkrayı hatta sorunu o günden beri tüm .. müdür, tüm müdürler de .. olmuş diye de tamamlanır :)kızlar aşağıda belirtilen bölüm biplenerek totiş olmuştur e anlayın artıkkkGünün birinde organlar toplanıp bi müdür seçmeye karar vermişler,Herkes beyin müdür olsun diye önerirken totiş niye o oluyor ben olacağım müdür demiş, diğer organlar iplememiş bunu tabi "hadi len senden çıkan belli" diyerekten ve beyin oy birliğiyle müdür seçilmiş.Gel zaman git zaman bu durumu kendine yediremeyen totiş kendini sıkmış sıkmış görevini yapmaz olmuş Tüm organlar sıkıntıdan patlayacak hale gelmişler ve yine toplanmışlar.aralarında "bu iş böyle olmayacak" diye anlaşıp totiş'üiçağırmışlar ve ,Tamam ulan sensin artık müdür demişler.Ve totiş müdür olmuş.
normal bir tartı mı analiz yapan tartılardan mı?valla internette baktım gerek arzumun gerekse birkaç markanın kas-yağ-su ölçen aletleri normal dijital bir tartı fiyatında - bilseydim onlardan alırdımbenimkisi king marka tartı cam ama ince cam üstünde çiçek figürü var :)daha önce almış olduğum ve şu an memlekette kalan tartı da premier marka o da cam - ikisinden de memnunum ben - tavsiye edebilirim
Birazdan pazara gidip bir sürü taptaze yeşillik alacağım . Hem buzdolabım diyete daha uygun hale gelecek hem yürüyüş :)
selam kızlar telefonumu 4 ay önce yurtdışından getirtmiştim ama saolsun abonelik yapan bayii evraklarımı göndermemiş sabahleyin kapandı cebim deli oldum yaa onlarla uğraşıp duruyorum sizlerde ne güzel sohbet etmişsiniz biraz okudum ama açıkcası kafamda bi taraftan telefon tabntanası bi taraftan sınav koşturmacam çok anlayacağınız şu ptesşi olsa da bi rahatlasam
Canım çok teşekkür ederim iyiym bitanem, sen nasılsın?Lilimm alıntı yapamadım, Menümü beğenmene sevindim, her zaman yorumun ve fikrin değerlidir benim için Fikriye teyze 10 gün önce vafat etti biraz sinirli ve disiplinli biriydi rahmetli, yaşarken de çekinirdik ondan biraz Lucimmm karatay hocayı izliyorum ve dinliyorum şu an sizlere yazarken ne doğru söylüyor kadın yahuu Eve geldim ve birazcık ev işi yapmaya karar verdim ama tabiki sistemde olucağım, elim işte gözüm sizde olucak
Aynen öyle evde yemeğe sarıyorum dışarıda bütün gün yemek yemeyi unuttuğumu biliyorum. Yemek unutulur mu diye şaşırırlardı bana.tüm söylediklerine harfi harfine katılıyorum - son cümle dahilşimdi bu cümleyi kendi açımdan analiz ettiğimde, okurken aktiftim ne zaman okul bitti evde durmaya başladım hareketim kısıtlandı ve kademeli olarak kg almaya başladım çünkü minimum hareket yeri gelir komşularla çaylar vs derken kontrol elden gitti- üniversiteden sonra eve döndüğümde ise birşeyleri değiştirmem gerektiğine inandım bir de şehir değişikliği yapmıştık --- madem evdeydim ve rahattım da yani karışanım yoktu ailem beni evde bırakıp bahçe işlerini yapmaya giderlerdi o zaman karar verdim diyetisyene gittim sonra o sıralar kkya üye oldum ve birçok şey okudum burada - kendim devam ettim spor yaptım vermiştim de sonra bıraktım maalesef yani gerçekten menü planlaması yapıldığında evdeyken ya da ev dışındayken önemli değil bir şekilde kg veriliyor hafta sonu ben de bozuyorum ama sorunum kontrolü elden bırakıyor olmam sanırım - bir rehavet çöküyor ben tek başına kalorisini hesaplamıştım ama nedeni diyetisyen 1 galeta demişti ama küçüklerle kıyası nasıl olur diye saymıştım ve 4 tanesinin 1 galetaya eşit olduğunu gördüm diyetisyen de doğrulamıştı aynılarını yaşadım insan yemeğe sarıyor değil mi? yaşadığın yerde nasıl olmaz her köşe başı bim ben küçük bir yerde yaşıyorum bildiğim kadarıyla 4-5 tane bim var görünmeyen yerlerdekileri de sayarsak daha fazladır heralde:44:
Bilmem mi bu fıkrayı hatta sorunu o günden beri tüm .. müdür, tüm müdürler de .. olmuş diye de tamamlanır :)Aynen öyle evde yemeğe sarıyorum dışarıda bütün gün yemek yemeyi unuttuğumu biliyorum. Yemek unutulur mu diye şaşırırlardı bana.
Bak işte ben buna hiç dikkat etmemiştim, eşinde sana büyük destek,ne güzel yaa..Benim eşimi 2 dk. yürütemezsin..Çok tembell çoookkk
Geçmiş olsun kaptan sen burayı merak etme ama kendini de özletmeselam kızlar telefonumu 4 ay önce yurtdışından getirtmiştim ama saolsun abonelik yapan bayii evraklarımı göndermemiş sabahleyin kapandı cebim deli oldum yaa onlarla uğraşıp duruyorum sizlerde ne güzel sohbet etmişsiniz biraz okudum ama açıkcası kafamda bi taraftan telefon tabntanası bi taraftan sınav koşturmacam çok anlayacağınız şu ptesşi olsa da bi rahatlasam
Öncelikle bu güzel yorumun için çok teşekkür ederimLily senin menünün en ÇOK diyet Sonrasında da devam edilebilecek olması hoşuma gidiyor. Ayrıca çok sağlıklı bence. Ama ben bu kadar yesem kilo alırım gibigeliyor.
Allah rahmet eylesin Fikriye teyzeyi...
Lilimm alıntı yapamadım, Menümü beğenmene sevindim, her zaman yorumun ve fikrin değerlidir benim içinFikriye teyze 10 gün önce vafat etti biraz sinirli ve disiplinli biriydi rahmetli, yaşarken de çekinirdik ondan biraz
öhöhöhööhöhhhöö bende müdürlük yapıyorum
yürüyüşün tadını aldı da ondan, yoksa biliyorsun geçen haftalarda yeter bu kadar zayıflamak diye söylemediğini bırakmıyordu, baktı inadım inat, kıramayacak inadımı, bari eşlik edeyim dedi adamcaaaz :))))
Geçmiş olsun kaptan sen burayı merak etme ama kendini de özletme
Öncelikle bu güzel yorumun için çok teşekkür ederimemin ol öyle beslensen kg almazsın ben daha önceleri senin yediklerinden bile az yiyordum ama kg alıyordum - menü planlarken de genel diyetisyen menülerini örnek alıp kendi hayat tarzıma göre uyarlamaya çalışıyorum yani 6 öğün az ama sık beslenme modeli...
Aklıma gelmişken - geçende buraya da kopyalamıştım hacettepe uni.nin beslenme rehberini pdf olarak açıp okuyun gerçekten çok güzel bilgiler var
Allah rahmet eylesin Fikriye teyzeyi...
ayrıca yorumun için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?