Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bilmem mi bu fıkrayı hatta sorunu o günden beri tüm .. müdür, tüm müdürler de .. olmuş diye de tamamlanır :) Analiz yapanlar sence doğru yapabiliyor mu ?
Birazdan pazara gidip bir sürü taptaze yeşillik alacağım . Hem buzdolabım diyete daha uygun hale gelecek hem yürüyüş :)
Bol bol yeşillik toplada gel. :) Umarım sınavın iyi geçer telefonunda Olur rahatlarsın kaptan.[QUOTEGamze_M;34108476]Canım çok teşekkür ederim iyiym bitanem, sen nasılsın? Lilimm alıntı yapamadım, Menümü beğenmene sevindim, her zaman yorumun ve fikrin değerlidir benim için Fikriye teyze 10 gün önce vafat etti biraz sinirli ve disiplinli biriydi rahmetli, yaşarken de çekinirdik ondan biraz Lucimmm karatay hocayı izliyorum ve dinliyorum şu an sizlere yazarken ne doğru söylüyor kadın yahuu Eve geldim ve birazcık ev işi yapmaya karar verdim ama tabiki sistemde olucağım, elim işte gözüm sizde olucak [/QUOTE]Iyiyim Gamze arada size bakıyor arada ders çalışıyorum Aynen öyle evde yemeğe sarıyorum dışarıda bütün gün yemek yemeyi unuttuğumu biliyorum. Yemek unutulur mu diye şaşırırlardı bana.

öhöhöhööhöhhhöö bende müdürlük yapıyorum

Yok artık bu gafın tanımı olsun o zaman

Lily cesaret edemiyorum sanırım daha da şişeceğim gibi geliyor ama haklısın Sanırım doğrusu o

Telefondan çok zor oluyor ama bilgisayara geçince bakayım hemen

Kızlar ben gideyim ders çalışayım.
Yoksa hiç kafamı kuma gömmek istemem ile alakası yok Zeynep

Iyiyim Gamze arada size bakıyor arada ders çalışıyorumAynen öyle evde yemeğe sarıyorum dışarıda bütün gün yemek yemeyi unuttuğumu biliyorum. Yemek unutulur mu diye şaşırırlardı bana.[/QUOTE]

ben tur rehberliği yaptıgımn dönemde 3 gün yemek yemediğimi ve unuttuğumu biliyorum

yok artık diyenler olabilir ama gerçekten öyle sabahları 1 pop kek yiyordum (fix ) gün boyu 5 lt su ve o dönem 50 kiloydum.

İşim o kadar yogundu ki yemek yemekten çok uyumak bana cazip geliyordu.

Gün içinde yaptıgım iş şu : saat sabah 4 te kalk 5 te evden cık tura git öğlen duş için eve gel ( her zmanda değil ) evden cık akşam tura git gece 2 del duş al yat uyu sabah yine aynı ... ey gidi günler eyy

Son düzenleme:
Allah istediğin zamanda hayırlı evladı versin diyelim o zaman yemeklerde hep aynı şey yenmiyor insan çeşitlilik istiyor ve bence herşeye daha sağlıklı alternatifler üretilip kişinin damak tadına göre uyarlanabilir bence...

hoşgeldiiin canım ne güzel seni erkenden burada görmek :) evet, ben de bayılıyorum karatay hocaya...ben de şimdi başka bir videosunu izliyorum :)
karatay hoca hangi kanaldaydı?

adamı bile değiştirdin maşallah

bunları duymak güzeldi çünkü bu küçük galetalar bi harikaaa
evet çok güzeller - küçük olmaları da avantaj aslında insana daha çok yemiş izlenimi veriyor

Bak işte ben buna hiç dikkat etmemiştim, eşinde sana büyük destek, ne güzel yaa..Benim eşimi 2 dk. yürütemezsin..Çok tembell çoookkk
işin sırrını bilmiyorsun demek ki bence akşamları yürüyüşe çıksan ve yanında gelmesini teklif etsen?

bu tipik psikolojik yeme durumu aslında

o senin inadını kıramadı sen onunkini kırdın bence

sen o rehberi incele sonra diyeceksin ki sen az yiyorsun

karatay hoca hangi kanaldaydı?

adamı bile değiştirdin maşallah

o senin inadını kıramadı sen onunkini kırdın bence

lilycim youtubedaki videolardan izliyoruz canım... evet değiştirdim vallahi, hiç bir şey yapmadan bir ayda 3-4 kilo verince yürüyüşlerle onunda hoşuna gitti tabi :) hala ara ara uğraşıyor gözümün önünde canımı çektirmek için yiyip içiyor ama nafile

pskolojik olarakda insanı çok yedim yaa yemim zaten doydum hissi veriyor=)))

Luci'nin mutfağı 16:00 itibarıyle kapanırrrr :)

sabah: 06:00
uyanınca sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış maydanozlu omlet (06:30)
avuç içi kadar tuzsuz peynir
1 domates+1salatalık
avuç içi kadar ceviz içi

öğle: 12:30
4 yk mantarlı tavuk sote (sızma zeytinyağı ile yapılmış)
3 yk yoğurt

akşam: 16:00
1 büyük bardak ayran

su: 3,5 litre su + yeşilçay 1 fincan
spor: sabah 35 dakika 3,5 km tempolu koşu bandında yürüyüş (10:30)
akşam 1,5 saat açık havada yürüyüş 5 km
(18:00)

lucii bacım pek erken kapatmışsın sen mutfağı yaaa akşam yemeği de 1 bardak ayran çok az balım yaa dikkat et kendine

kızlar az önce belli oldu yarın sabah 9 da genel müdürle toplantıya katılmam gerekiyor ben listeyi akşamdan hazırlar bırakırım sizlere

tamamdir kaptan, hallederiz biz sen merak etme :)

canım evet, 18 de yürüyüşe çıktığımız için midem dolu zorlanıyorum o sebeple erkene çektim bir kaç gündür... merak etme sen çok şükür gayet iyiyim :) ben de yarın ofise geçmek zorundayım ve tüm hafta evde geçirdiğim için tüm randevularım yarına birikti, fırsat buldukça girip bakabileceğim canım... arkadaşlar kendileri ekliyorlar zaten listeye, lilyde sağolsun programda doğruluyor....

Ben de cikiyorum hanimlar :) simdi 3 saat ders var. aksam aksam dersi de hic sevmem ama yapacak bisi yok donemin yarisina kadar boyle.

Bugun cok spor salonuna gitme istegi geldi bana ama simdi gitsem bir yandan ogrencilerim bir yandan da hocalarimin utanirim valla. neyse ben yine yuruyeyim, sonra odama gelir eliptik ve leslie falan yaparim. bugun de hava nasil gunesli.

haydi optum hepinizi :)

Kızlar tek tek alıntılamadm

Luci - kaptana katılıyorum ama sen sporda zorlanmamak için olduğunu söylemişsin aslında spor sonrası hafif birşeyler yesen iyi olur gibime geldi onun haricinde zaten menün fiks

Toplight - kaptan biz hallederiz yarın - için rahat olsun sen bu hafta da mı izinlisin?

Vazgecmekyok - iyi dersler

Kızlar tek tek alıntılamadm

Luci - kaptana katılıyorum ama sen sporda zorlanmamak için olduğunu söylemişsin aslında spor sonrası hafif birşeyler yesen iyi olur gibime geldi onun haricinde zaten menün fiks

tamam canım teşekkür ederim...7.30-8 gibi dönüyorum zaten yürüyüşten durumuma göre bakayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…