Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaaa saat 18 olmuş yaaa, hazırlanayım kızlar ben eşim gelir artık yürüyüşe çıkmak için hazır olayım...öptüm kızlaar görüşürüz

Son düzenleyen: Moderatör:
aaa şimdi ne duydum!!! amaaan benim de hiç bir şeyden haberim yok yahu!!! l carnitine diye bir şey tüketiyormuş insanlar oturdukları yerde kilo veriyorlarmış biz ter atarken... bu nedir kızlar yaa, bilgisi olan var mı;??? pek bi övmüşler, vay üç kağıtçılar vayyy, millet yolunu bulmuş, haberimiz yok ((((

komşun nerde bakiiim senin sabah ce-ee dedi, gitti....

Komşum bu gün kampa girmiş su-spor-yemek-su takılmış günü bitirmeye çalışıyor

aaaa saat 18 olmuş yaaa, hazırlanayım kızlar ben eşim gelir artık yürüyüşe çıkmak için hazır olayım...öptüm kızlaar görüşürüz

Canım iyi yürüyüşler şimdiden..

Tatlım ben de hiç duymadım amaa inanma böyle şeylere, hiç bir şey bu kadar kolay değil tatlım.. Tabiki asla sağlıklı da değil..Dolayısıyla biz doğru yoldayız

.

rica ederim canım benim, kolay gelsin sana...gördüğün gibi her soruya cevap var bizde, yetişiriz hemen :)

Aklıma direk siz geldiniz Lucicim eyvah misafir gelecek kızlarassorayım diye bir telaşlandım ama tamamdır artık bir pastam var beklemesi gereken o kadar :) Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

Aklıma direk siz geldiniz Lucicim eyvah misafir gelecek kızlarassorayım diye bir telaşlandım ama tamamdır artık bir pastam var beklemesi gereken o kadar :) Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

rica ederiz canım benim, burada birbirimize destek olmak için varız, hangi konuda ihtiyacın varsa, bilgimiz, becerimiz yettiği kadar yardımcı olmaktan mutluluk duyarııızzz:)

saol birtanem giyindim bekliyorum gelsin diye :) kıyamam ben senin o tatlı komşuna yormasın artık kendisini, hırpalamasın :) yok hayatım ben ilaca,takviyeye karşıyım zaten gebelik isterken vücuduma bilmediğim hiçbir şeyi sokmam da bi sorayım dedim size duydunuz mu diyeee....

Evet tatlım hatırlıyorumm 24 ocakta olmuştum, 3 gün öne geliyor, yarın günüm benim :26:

aaaa benimde gelmek üzere o zaman benim 1 hafta ile 3 gün arası önce geliyormuş haberim yok benim yahu, belim ağrıdığında ertesi gün gelir hiç şaşmaz da, geçen ay erken gelince panik oldum ben acaba gebelik ile ilgili mi diye de, eşim vaktiydi diye uyarmıştı...desene bu ara ben de hasta olacağım...offff

Kızlar akşam misafir gelecekmiş yeni habet verdiler bana şöyle pratik tarif öneriniz var mı

mozaik pasta çok pratikkkk

İstersen bimde sufle var fırında inanılmaz oluyor

Milföyü ikiye bölüp uzunlamasına sarma gibi sarabilirsin içine ne istersen koy çikolata peynir sosis....

aklıma gelen bunlar sekerim

eeee canım ben sana dedim yaa regl olucağız şişebilirsin diyee :26: olsun kafana takma, bitince de fazla fazla ineriz

amannnn veriyorsunda sonra alıyorsundurrr boşwerr en sağlıklısı bizim yol

amannnn veriyorsunda sonra alıyorsundurrr boşwerr en sağlıklısı bizim yol

Kesinlikle canım, sana katılıyorum..Şimdi düşündüm dee, sağlıklı olsun ve .ok şükür her gıdadan yiyerek zayıflıyoruz, her lokmamıza şükürler olsun

eeee canım ben sana dedim yaa regl olucağız şişebilirsin diyee :26: olsun kafana takma, bitince de fazla fazla ineriz

amaaan ben niye dikkat etmedim ona bak bel ağrılarım başladı... 3-4 ay önce ben bi psikolojik gebelik beklentisine girdim sebebi de eşimin kesin hamile olduğuma inanması ve çok heyecanlanması idi... ve reglim 10 gün falan gecikti, günde 2 kere test yapıyordum, ondan sonra günlerimi şaşırdım ben yoksa çok düzenliydi, demek ki yarın sabaha bana da sürpriz görünebilir...vayyy başıııım

Kesinlikle canım, sana katılıyorum..Şimdi düşündüm dee, sağlıklı olsun ve .ok şükür her gıdadan yiyerek zayıflıyoruz, her lokmamıza şükürler olsun

valla canım ne yalan söylim zayıflamaua karar verdiğimde nerden hızlı kilo verilir hep arastırdım durdum halbuki hiç birine gerek yok yaşamını değiştir dikkat et biraz spor yap yeter.

Şimdi biri bana zayıflamak istiyorum dediğinde " sok diyetler arama yavaş yavaş zayıfla " diyorum çünkü kalıcı ve en sağlıklısı bu

Malesef canımmm :26: dolayısıyla 1-2 kilo şişlik çıkabilir ve sen sadece 500 gr. vermiş görünsen bile aslında 1,5-2 kilo vermiş olucaksın :44:

Çok haklısın tatlımmm

Malesef canımmm :26: dolayısıyla 1-2 kilo şişlik çıkabilir ve sen sadece 500 gr. vermiş görünsen bile aslında 1,5-2 kilo vermiş olucaksın :44:

yooooooooooooooooooooooo ama bu haksızlıkkkkkkkk, bileydim bu hafta girmezdim ben kampa....öffff......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…