- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #106.401
Günaydın kızlar.
Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim.
Benim geçen haftaki kilom : 84
Bu haftaki kilom : 82.9
Verdiğimiz söz benim baya işime yaramış gibi gözüküyor
canım sana da kolay gelsin .gamze gitti bende şimdi çıkıp spoer yapayım biraz malum kampa girdik....
allah kolaylık versin tatlım, ben bugün spora fırsat bulamayacağım ama yarından itibaren tam gaz devam...gerçi çok yollarda olacağım öğleden sonra fırsat bulursam yürürürm
Günaydınlaaaaaaaaaaaaaaarrrrr sevgili ve güzel arkadaşlarım,
hayırlı cumalar, hayırlı ve musmutlu bir gün dilerimmmmmm
Eki Görüntüle 987968
nerelerdesiniz bakiiim, kimsecikler yok ortada????? akşam yazılanları alıntılayarak cevaplayacağım lakin önce beklenen annnnnnn..... bildirimimi yapıp devam edeyim...bugünn çook yoğun ve koşuşturmalı bir gün olacak benim için buralarda olamayacağım sizleri özleyeceğim....eee bana gelince yaklaşan ve eli kulağında reglime,tüm ödemime, bütün hafta çılgınlar gibi yaptığım yürüyüşlerden kaynaklanan kas şişliğime rağmen 1,5 kilo 4 günde kuş oldu uçtuuuu gitttti :) bugün diyette 45.günüm ve toplamda 12,5 kilo artık kuş değil uçan dinazor falan oldu gitti :)))) şükürler olsun....
çooookkkk mutluyum,huzurluyum, gururluyum ve en güzeli de dolabımdan istediğim kıyafeti giyebiliyor olmam
***5.TAKIM 349.ETAP***
durumda (63,2/)
toplight (72,8) bildirimde bulunmadığı için kilosu 2 ye bölündü
luci221177 (79,0/77,5/ 1,5/ %1,90 )
Lily86 (77,9/)
Gamze_M (67,2/ )
dagyolu (66,7/// ) izinli
Ebru_kzl (88,4/ )
Vazgecmekyok (94,6/92.9/1,7/%1.80)
yu_zey ( 62,6/ ) zynpkc nickli üye nick değişikliği
Hnd (68,7/)
Sevda_M( 74,1/ )
5.TAKIM ORTALAMASI :
Günaydın kızlarrrrrrryine bir cuma ve yine bir regl dün geceden başladı sancıları.. ama içim çok rahat. ben kesinlikle kilo verdim..başka zaman olsa regl olduğum dönem 1,5-2 kilo fazla gelirdim.. yani özetle haftaya daha iyi olucak inşaallah..
Menülerimi bozmadığım ve diyetime sadıkkaldığımı da hepiniz biliyorsunuz..
Selam vereyim dedim, başta luci olmak üzere kilo veren herkesi de tebrik ederim..Luciii regl olabilme ihtimal,ne rağmen harika vermişsin
Görüşürüz kızlarrrrr
Yazan: Gamze_M
.
ahan burada herkesin huzurunda sana söz veriyoruz lucimm... Bu haftada sevda ve benim kamp zamanımız
Gamze ben
.
Günaydın kızlar.
Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim.
Benim geçen haftaki kilom : 84
Bu haftaki kilom : 82.9
Verdiğimiz söz benim baya işime yaramış gibi gözüküyor
sevda senin üniversiteye giden çocuğun yok mu kaç yaşındasın sen ?
Taş çatlasın 30 derim ben
Kilo milo da yok yahu siz ne diyeti yapıyorsunuz ..
Bu hafta benden söz yok malum yokum aranızda salıdan sonra..
Biz hastaneye gidelim şimdi gelince yazarım. Kendinize iyi bakın.
Bu arada zeynep kaç çıktı merak ediyorum.
jkızlar toplantıya giriyorum 73,6 olmuşum üzgünm gelince yorumları yazarım
[ı]kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn
tartım güzel seyler göstermesede mutluyum gittiğim yoldan memnunum ve luciminde dediği gibi " öldürmeyen acı beni diriltir"
bu hafta söz verdim sporun dibine vuracağım kaçarı yok. Sizlerden ricam menülerimde varsa fazla yada eklemek istedikleriniz lütfen ekleyin ve söyleyin (zaten söylüyorsunuz ancak ben bu hafta kendimi fazla sıkı takibe almak istiyorum )
geride bıraktığımız hafta kaçamak yok sözüyle gerçek anlamda kaçamak yapmadığımı düşünüyorum (her yediğimi buraya yazdımda )
ama demekki bu bana yaramadı yemediğim herşeyi midem almış gibi tartım fazla gösterdi ( fazla derken çok fazla eksiye düşmedim )
evetttttt
[/ı][ı]başlangıç kilom :64.5
geçen hafta:62.6
bu hafta: 62.40
[/ı][ı]
moral bozmuyorum inanınSadece daha azimliyim.
Haydi güzel bir haftaya başlayalımmm [/ı]
[ı]
not : Bu hafta ödül günüm kızlar yinede fazla kaçırmayacagımmmmm[/ı]
canım biz bu hafta kampa girdik gamze,luci ,ben ,sen de gel hep beraber girelim kampa....hafta sonu cozutmaları da yok bakalım haftaya nolcak...[/b]
.
canımm benim çok çok tebrik ederim seni ve seninle kader arkadaşı olduğumuzu yeni öğreniyorum. Bende bebek düşüncesiyle zayıflama derdinde olanlardanım. Yoksa kilomdan memnunum sadece biraz bölgesel fazlalıklarım var. Ama bir gün bebek kararı verdiğimiz zaman hedef kilomda olmayı düşünüyorum . Allah izin verirse sende bende vereceğiz o güne kadar
kamp derken ne yapıyorsunuz kampta tatlım ???
çooook teşekkür ederim zeynebim, sayenizde vallahi, gaza getirdiniz beni de
inşallah o günler de gelir bizim de bebişlerimiz olur sağlıklı...ama inşallah Rabbim biran önce gamzeye versin, o da çok istiyor...inşallah aynı zamanlarda hamile kalır bebişlerimizi birlikte büyütürüz :)
kamp dedik ya birden gözümde canlandı... çadırları yüklenip sakaryaya gitmişiz, sevdanın foto çekildiği o güzelim manzaralı alana kurmuşuz, ateşleri yakmışız, doğadan börtü böcük ot toplayıp yiyip zayıflamaya çalışıyormuşuz...oyyy oyy ne güldüm... kuzum kampa girmek derken sıkı spor programı ve sıkı kontrollü beslenme, aç kalmadan ama sağlıklı ve daha az gramajlı beslenme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?