Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar.
Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim.
Benim geçen haftaki kilom : 84
Bu haftaki kilom : 82.9

Verdiğimiz söz benim baya işime yaramış gibi gözüküyor

tebrikler tatlımmm, gayet güzel bir sonuç misafirlere ikramlara rağmen :)

canım sana da kolay gelsin .gamze gitti bende şimdi çıkıp spoer yapayım biraz malum kampa girdik...
.

Allah kolaylık versin tatlım, ben bugün spora fırsat bulamayacağım ama yarından itibaren tam gaz devam...gerçi çok yollarda olacağım öğleden sonra fırsat bulursam yürürürm

allah kolaylık versin tatlım, ben bugün spora fırsat bulamayacağım ama yarından itibaren tam gaz devam...gerçi çok yollarda olacağım öğleden sonra fırsat bulursam yürürürm

çok saol canım benim ....yürüyemezsende bu gün dinlenme günü olsun canım ...bir haftadır zaten yeteri kadar yürüyüşünü yaptın. Birgünde de kasların dinlenmiş olur....yarın devam edersin sende...

.

canımm benim çok çok tebrik ederim seni ve seninle kader arkadaşı olduğumuzu yeni öğreniyorum. Bende bebek düşüncesiyle zayıflama derdinde olanlardanım. Yoksa kilomdan memnunum sadece biraz bölgesel fazlalıklarım var. Ama bir gün bebek kararı verdiğimiz zaman hedef kilomda olmayı düşünüyorum . Allah izin verirse sende bende vereceğiz o güne kadar

Günaydın Gamzecimmm

ahan burada herkesin huzurunda sana söz veriyoruz lucimm... Bu haftada sevda ve benim kamp zamanımız

Gamze ben

.

kızlarr geçen hafta kaçamak için söz vermiştim. Bu haftada spor için söz veriyorum belki bir kamp gibi olamaz ama söz veriyorum sporun kafasını burnunu gözünü kıracağımmmm

Günaydın kızlar.
Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim.
Benim geçen haftaki kilom : 84
Bu haftaki kilom : 82.9

Verdiğimiz söz benim baya işime yaramış gibi gözüküyor

güzel vermişssin hm22 tebrikler

Sevda senin üniversiteye giden çocuğun yok mu kaç yaşındasın sen ?
Taş çatlasın 30 derim ben
Kilo milo da yok yahu siz ne diyeti yapıyorsunuz ..

Bu hafta benden söz yok malum yokum aranızda salıdan sonra..

Biz hastaneye gidelim şimdi gelince yazarım. Kendinize iyi bakın.

Bu arada Zeynep kaç çıktı merak ediyorum.

canım ben 37 yaşındayım oğlumda üni .yi bu yıl kazandı 19 yaşına gircek .genç anne olmanın tek yararlı yolu bu.bazen ablası sanıyorlar...

.

Kızlar Günaydınnnnnnnnnnnnnn

Tartım güzel seyler göstermesede mutluyum gittiğim yoldan memnunum ve luciminde dediği gibi " öldürmeyen acı beni diriltir"

bu hafta söz verdim sporun dibine vuracağım kaçarı yok. Sizlerden ricam menülerimde varsa fazla yada eklemek istedikleriniz lütfen ekleyin ve söyleyin (zaten söylüyorsunuz ancak ben bu hafta kendimi fazla sıkı takibe almak istiyorum )

Geride bıraktığımız hafta kaçamak yok sözüyle gerçek anlamda kaçamak yapmadığımı düşünüyorum (her yediğimi buraya yazdımda )

Ama demekki bu bana yaramadı yemediğim herşeyi midem almış gibi tartım fazla gösterdi ( fazla derken çok fazla eksiye düşmedim )

Evetttttt

Başlangıç Kilom :64.5
Geçen Hafta:62.6
Bu hafta: 62.40

Moral bozmuyorum inanın sadece daha azimliyim.

Haydi güzel bir haftaya başlayalımmm

NOT : Bu hafta ödül günüm kızlar yinede fazla kaçırmayacagımmmmm

Son düzenleme:

canım biz bu hafta kampa girdik gamze,luci ,ben ,sen de gel hep beraber girelim kampa....hafta sonu cozutmaları da yok bakalım haftaya nolcak...

.

bildirimlerin son şekli, listemizi gözden kaybetmeyelim, yüzdesini bildirmeyeni yazmıyorum yüzde olarak en son hesaplar yazarız :)

***5.TAKIM 349.ETAP***

durumda (63,2/)
toplight (72,8/ 73,6/ -0,80/ % ) bildirimde bulunmadığı için kilosu 2 ye bölündü
luci221177 (79,0/77,5/ 1,5/ %1,90 )
Lily86 (77,9/)
Gamze_M (67,2/67.3/-0.1/%-0.14 )
dagyolu (66,7/// ) izinli
Ebru_kzl (88,4/ )

Vazgecmekyok (94,6/92.9/1,7/%1.80)
yu_zey ( 62,6/62,40/ 0,20/ % ) zynpkc nickli üye nick değişikliği
Hnd (68,7/)
Sevda_M( 74,1/74.3/-0.2/%-0.27 )

5.TAKIM ORTALAMASI :

çooook teşekkür ederim zeynebim, sayenizde vallahi, gaza getirdiniz beni de
inşallah o günler de gelir bizim de bebişlerimiz olur sağlıklı...ama inşallah Rabbim biran önce gamzeye versin, o da çok istiyor...inşallah aynı zamanlarda hamile kalır bebişlerimizi birlikte büyütürüz :)

kamp derken ne yapıyorsunuz kampta tatlım ???

kamp dedik ya birden gözümde canlandı... çadırları yüklenip sakaryaya gitmişiz, sevdanın foto çekildiği o güzelim manzaralı alana kurmuşuz, ateşleri yakmışız, doğadan börtü böcük ot toplayıp yiyip zayıflamaya çalışıyormuşuz...oyyy oyy ne güldüm... kuzum kampa girmek derken sıkı spor programı ve sıkı kontrollü beslenme, aç kalmadan ama sağlıklı ve daha az gramajlı beslenme :)

ben çıktım fıstıklar 15 dakikaya ofise geçmiş pc başında olurum öptüm hepinizi

Aminnnn lucim Allah isteyen herkese bebişini nasip etsin. Ama eğer bu kadar zaman bekletiyorsa muhakkak en hayıtlısını verecektir demektir.

Gamzemm sende biliyorsun ki Allahım bizler için en hayırlısını verecek. Belki geçmişte verseydi sağlığından olacaktın. Belki çok kilo alacaktın yada evinizde maddi manevi sıkıntılar yaşayacaktınız belki daha önce gerçekten hazır değildiniz... Bu sekilde düşün Allahım en uygun zamanda en hayırlısını versin inşallahhhhh

Lucimm bizler içinde Allah hayırlısını versin.Ben yeni evli olduğum için henüz düşünmüyoruz ( allah yoklugunu kimseye aratmasın )
Ancak ne maddi ne manevi buna hazır değiliz. Allaha şükür manevi olarak sevgi dolu bir ailemiz maddi anlamda köseye atacak kadar kazanıyoruz ama ben bu dünyaya kendimden bir can getireceksem herşeyimi tam anlamıyla ona adamak istiyorum. İşimi bırakarak en az 3sene onunla olmak istiyorum ve ona bakarken en azından annem yanımda olsun istiyorum eşim hazır olsun istiyorum. Borçlar bitsin istiyoruz. bu nedenle erteliyoruz.

Bazılarına bu saçma geliyor ama biz evlenirkende bu sekilde düşündük. Allahım en güzelini en hayırlısını naip eder inşallah. Aminn

gramajlı beslenmek nasıl olur bilmiyorum affola ama elimden geleni yaparım destek verirseniz.

Vee spor konusundaa ölümüne spora varım bu hafta acımak yokkkk bende varımmm

Son düzenleme:
Hahahaha lucimmm Harikasın yaaaa. Vala o güzel manzara çok uygun. Süper olucak kampımız :))))

Zeynepcigim güzel yüreklim benim. Çok haklısın. Hayırlısı be tatlım :)))

Bu arada ağrım var biraz ve ben bu günü de sizler sayesinde atlatirim evelallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…