Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Misafir gitti ben hemen size koştum kızlar.
Sadece çay içtim hani bana alkış ?

Sevda ıspanakla çorba hazırlamıştım ama yiyemedim pek de aç değilim.

Alkışımı da aldım gideyim pilatesimi yapayım..

Kızlar ben yarın öğleden sonraya kalırım muhtemelen umarım herkes güzel sonuçlar alır ..

Ayyy hakikaten yarını bende merak ettim şimdi. En çok ta sevda ve Luci yi yarın akşam ki yemeğimi bile yaptım bol soğanlı karnabahar yemeği içine biraz süt katmayi düşünüyorum çok çalışkan biri oldum çıktım bu gün beeee haydin iyi geceler tatlı rüyalar :)))

Gurur duyuyorum ama hala vucudumu begenmiyorum

canım bitkisel takviye diye biliyorum ama sen bilirsin kızlar ben listeyi ekledim yarın tekrar bakarız öpüldünüz

Lucim. Benim izimden gitmeni tavsiyevederim kilo verki hamilelikte çok sorun olmasın diyabetbfalan,soğan kürüne başla rahim filmi çektir tüplerin açılsın ve klomen + çatlatma iğnesi kocana söyleme saatli olunca olmuyor çünkü ve çocuk tabi hayırlısıysa

Ben 2. Üniversite için tekrar çalışıyorum Eczacılık için.
Ama ders çalışırken çok arıyorum yemek.

Bilmiyordum canım çok güzelmiş.2. üniversite Ben de ders çalıştığımda canım bir şey ister ama genelde içeceklerle geçiştiriyorum. bazen Türk kahvesi bazen Nescafe, eskiden çikolatayı çok yerdim ders çalışırken. Bugün çikolata krizimde çikolatalı süt içtim. Kalorisi var tabi sütün de ama daha faydalı. Aman dersin başındayken diyetten sapıp abur cubur yeme canım. Ben de alese çalışmaya başlayacağım bu hafta öyle bisküvi çikolata falan yemek yok .

Bugünkü menüm

Kahvaltı , 1 dilim tam buğday ekmeği , 1 yumurta ile omlet, 1 biber , 4 zeytin
Öğlen 1 tabak haşlanmış tavuk eti göğüs kısmından yanında bol salata
Ara 200 ml kakolu süt ( öğlen dışardaydık kardeşim baklava yedi yanımda ben süt içtim )
Akşam 3 yk zeytinyağlı pırasa , 3 yk bulgur pilavı , 1 kase yoğurt

su; 2 lt spor 50 mekik 40 dk yürüyüş

benim de persembe menum:

sabah: balli, elma sirkeli ilik su
bir greyfurt, yarim elma

kahvalti: 2 dilim etimek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi, bir haslanmis yumurta, 2 buyuk domates

ogle: 20 gr badem, 2 parca bitter (kahvaltidan sonra cok acikmamistim)

aksam: bol sutlu nesfit

ara: yarim elma.

su: 2 litreyi gecmistir.

spor: 40 dk bisiklet, 98 dk 9.5 km yuruyus.

Sana da çok kolay gelsin ama cidden ben de çikolata ve kahveye yüklenirdim. 100 gram çikolata 1 günde giderdi. Şimdi kahve ve yeşil çay içiyorum.

Hmcim en doğrusunu yaptın

Bence de güzel yaptım hiç de canım istemedi en sevdiğim kurabiye ve pastadan. Poğaçayı dışarıdan aldım eşime baktırdım tadına bile.

Ben bu menüyü çok beğendim

menuyu ben de begendim

Gunaydin gunaydin!

Ilk bildirimi ben yapayim. 92.9 . Gecen hafta 94.6 idi, giden 1.7kg yani %1.80 :) Dun 93.6 idi, o yuzden biraz surpriz oldu bir kismi su kaybi da olabilir, cok su ictim ama nasilsa yarina gosterir kendini

***5.TAKIM 349.ETAP***

durumda (63,2/)
toplight (72,8) bildirimde bulunmadığı için kilosu 2 ye bölündü
luci221177 (79,0/ )
Lily86 (77,9/)
Gamze_M (67,2/ )
dagyolu (66,7/// ) izinli
Ebru_kzl (88,4/ )
Vazgecmekyok (94,6/92.9/1,7/%1.80)
yu_zey ( 62,6/ ) zynpkc nickli üye nick değişikliği
Hnd (68,7/)
Sevda_M( 74,1/ )

5.TAKIM ORTALAMASI :

Son düzenleme:
Bu arada dunku menum az giib ama aksamki nesfit, paketin tarifi olan 30 gramdan fazlaydi, hatta canim biraz tatli yemek istiyordu o yuzden cok koydum, sut zaten 1 bardak kadar oluyor. Bir de aksam 3 saat ders vardi, o yuzden aksami erken yeyip arayi dersten sonraya aldim.

günaydınnnnnnnnnnn....

vazgeçmekyok tebrik ederim balım yine süper vermişsin...
veren vermeyen herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum ..
lucim yaaa harbi çokmu abartmışım ben ,biyerim tutlmadı ama 200 gr fazla geldim heryerim şiş valla...

geçen hafta:74.1
bu hafta:74.3

.

alisik olmadigin kadar cok spor yapinca sismis olabilirsin. bugun ve yarin tuzu azaltip bol su ic :) haftaya gorunur tartida dunku sporun etkisi pozitif olarak insallah :)

Son düzenleme:
***5.TAKIM 349.ETAP***

durumda (63,2/)
toplight (72,8) bildirimde bulunmadığı için kilosu 2 ye bölündü
luci221177 (79,0/ )
Lily86 (77,9/)
Gamze_M (67,2/ )
dagyolu (66,7/// ) izinli
Ebru_kzl (88,4/ )
Vazgecmekyok (94,6/92.9/1,7/%1.80)
yu_zey ( 62,6/ ) zynpkc nickli üye nick değişikliği
Hnd (68,7/)
Sevda_M(74,1/74.3/-0.2/%-0.2)

5.TAKIM ORTALAMASI :

oldu sanırım bi zahmet bakıverin kızlar

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…