- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #106.381
inşallah tatlım ya...bu hafta da eğer allah nasip ederse biraz yüklenicem spora bakalım yapabilcemmi...
.
günaydınnnnnnnnnnn....
vazgeçmekyok tebrik ederim balım yine süper vermişsin...
veren vermeyen herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum ..
lucim yaaa harbi çokmu abartmışım ben ,biyerim tutlmadı ama 200 gr fazla geldim heryerim şiş valla...
geçen hafta:74.1
bu hafta:74.3
.
***5.TAKIM 349.ETAP***
durumda (63,2/)
toplight (72,8) bildirimde bulunmadığı için kilosu 2 ye bölündü
luci221177 (79,0/ )
Lily86 (77,9/)
Gamze_M (67,2/ )
dagyolu (66,7/// ) izinli
Ebru_kzl (88,4/ )
Vazgecmekyok (94,6/92.9/1,7/%1.80)
yu_zey ( 62,6/ ) zynpkc nickli üye nick değişikliği
Hnd (68,7/)
Sevda_M(74,1/74.3/-0.2/%-0.2)
5.TAKIM ORTALAMASI :
oldu sanırım bi zahmet bakıverin kızlar
.
canııım 5 kmcik yürüdüm de geldim, böyleceee bugünü de 8,5 km yürüyüş ile tamamladım çok şükür, hem de hiiiç acıkmadım :) yalnız çok abarmışsın be güzelim yarına tutulup kalma bari....
Bol sporlu bir gün güzel bir menü, 200 mekiği ayakta alkışlıyorum. Ben de bugün mekiğe başladım ama sadece 50 tane yapabildim . 200 yaptığım gün sevinçten ağlarım sanırım tebrikler Sevdacım.
canım bitkisel takviye diye biliyorum ama sen bilirsin kızlar ben listeyi ekledim yarın tekrar bakarız öpüldünüz
yarin sabahi heyecanla bekliyorumcok buyuk beklentim yok ama bugunden yarina 200-300 gr vermis olsam guzel olur insallah herkes de bu hafta verdigi emeklerin karsiligini alir.
Kizlar Iyi Aksamlarrrr
Zeynebimin mutfagi kapanmistir (calisinca boyle gec kapaniyor malesef )
Yarin tarti gunu oldugundan bugun dikkat etmeye calistim
Eki Görüntüle 987563
Misafir gitti ben hemen size koştum kızlar.
Sadece çay içtim hani bana alkış ?
Ayyy hakikaten yarını bende merak ettim şimdi. En çok ta sevda ve Luci yiyarın akşam ki yemeğimi bile yaptım bol soğanlı karnabahar yemeği içine biraz süt katmayi düşünüyorum çok çalışkan biri oldum çıktım bu gün beeee haydin iyi geceler tatlı rüyalar :)))
Bugünkü menüm
Kahvaltı , 1 dilim tam buğday ekmeği , 1 yumurta ile omlet, 1 biber , 4 zeytin
Öğlen 1 tabak haşlanmış tavuk eti göğüs kısmından yanında bol salata
Ara 200 ml kakolu süt ( öğlen dışardaydık kardeşim baklava yedi yanımda ben süt içtim )
Akşam 3 yk zeytinyağlı pırasa , 3 yk bulgur pilavı , 1 kase yoğurt
su; 2 lt spor 50 mekik 40 dk yürüyüş
benim de persembe menum:
sabah: balli, elma sirkeli ilik su
bir greyfurt, yarim elma
kahvalti: 2 dilim etimek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi, bir haslanmis yumurta, 2 buyuk domates
ogle: 20 gr badem, 2 parca bitter (kahvaltidan sonra cok acikmamistim)
aksam: bol sutlu nesfit
ara: yarim elma.
su: 2 litreyi gecmistir.
spor: 40 dk bisiklet, 98 dk 9.5 km yuruyus.
Lucim. Benim izimden gitmeni tavsiyevederim kilo verki hamilelikte çok sorun olmasın diyabetbfalan,soğan kürüne başla rahim filmi çektir tüplerin açılsın ve klomen + çatlatma iğnesi kocana söyleme saatli olunca olmuyor çünkü ve çocuk tabi hayırlısıysa
Günaydınlaaaaaaaaaaaaaaarrrrr sevgili ve güzel arkadaşlarım,
hayırlı cumalar, hayırlı ve musmutlu bir gün dilerimmmmmm
Eki Görüntüle 987968
nerelerdesiniz bakiiim, kimsecikler yok ortada????? akşam yazılanları alıntılayarak cevaplayacağım lakin önce beklenen annnnnnn..... bildirimimi yapıp devam edeyim...bugünn çook yoğun ve koşuşturmalı bir gün olacak benim için buralarda olamayacağım sizleri özleyeceğim....eee bana gelince yaklaşan ve eli kulağında reglime,tüm ödemime, bütün hafta çılgınlar gibi yaptığım yürüyüşlerden kaynaklanan kas şişliğime rağmen 1,5 kilo 4 günde kuş oldu uçtuuuu gitttti :) bugün diyette 45.günüm ve toplamda 12,5 kilo artık kuş değil uçan dinazor falan oldu gitti :)))) şükürler olsun....
çooookkkk mutluyum,huzurluyum, gururluyum ve en güzeli de dolabımdan istediğim kıyafeti giyebiliyor olmam
***5.TAKIM 349.ETAP***
durumda (63,2/)
toplight (72,8) bildirimde bulunmadığı için kilosu 2 ye bölündü
luci221177 (79,0/77,5/ 1,5/ %1,90 )
Lily86 (77,9/)
Gamze_M (67,2/67.3/-0.1/%-0.14 )
dagyolu (66,7/// ) izinli
Ebru_kzl (88,4/ )
Vazgecmekyok (94,6/92.9/1,7/%1.80)
yu_zey ( 62,6/ ) zynpkc nickli üye nick değişikliği
Hnd (68,7/)
Sevda_M( 74,1/74.3/-0.2/%-0.27 )
5.TAKIM ORTALAMASI :
yaparsin tabii ki :) gunun ilk saatlerine koy sporun bir kismini, misafir gelmeden, beklenmedik isler cikmadan hic degilse bir kismini yapmis olursun. diger kismi da gun icine yayarsin. zaten mesela 10 dakikalik 3 ayri gun icine yayilmis egzersizin 30 dakikalik tek egzersizden daha cok faydasi varmis.
üzülme birtanem geçer 1-2 güne kadar ama bırakma spora devam et mutlaka canım benim, ben dedim di mi sana tutulmayasın diye, ama iyidir böyle tutulmalar... kilo azaldıkça vermesi zorlaşıyor birtanem, ben bile yaşıyorum bunu, bi ara 7lileri hiç göremeyeceğim sanmıştım, durmak yok devam, bak haftaya nasıl yansıyacak bu sporlarımız hiç bozma moralini :)
hesapladım tekrar canım..evet -0.27 önümüzdeki haftaya bakıcaz bu haftaki raundu ben kaybettim...canımmm sanırım 0,27 olması gerek ama lily gelince kontrol eder :) amannnn sen kilo almışsın ya bebişim ben 200 gr gitti gözüyle bakıyorum sabah sabah, şişlikten o şişlikten bozma sakın moralini
oyyyy tatlım ya yine süpersin ...tebrik ederim .günaydın mesajını ve cuma mesajını da çok beğendim...gerçekten innsan çok mutlu oluyor dar gelen kıyafetlerin içine girdiği zaman gerçekten canım çok ama çok sevindim bu haftaki verdiğin kiloya.şeytanın bacağını kırdın yani..
hesapladım tekrar canım..evet -0.27 önümüzdeki haftaya bakıcaz bu haftaki raundu ben kaybettim....
Günaydın kızlarrrrrrryine bir cuma ve yine bir regl dün geceden başladı sancıları.. ama içim çok rahat. ben kesinlikle kilo verdim..başka zaman olsa regl olduğum dönem 1,5-2 kilo fazla gelirdim.. yani özetle haftaya daha iyi olucak inşaallah..
Menülerimi bozmadığım ve diyetime sadıkkaldığımı da hepiniz biliyorsunuz..
Selam vereyim dedim, başta luci olmak üzere kilo veren herkesi de tebrik ederim..Luciii regl olabilme ihtimal,ne rağmen harika vermişsin
Görüşürüz kızlarrrrr
Yazan: Gamze_M.
ooohhh yine bir kahve sefası sanırım, günaydın gamzem, aynen birtanem ben de reglden önce 1,5-2 kilo mutlaka şişerim, o sebeple mutluyum yaaa, ama sıkı spor yaptım bu hafta,demek ki spor iyi bir şey :) sen de sakın sıkma canını, herkesin yaşadığı bi durum bu regl dönemi şişmek o sebeple rahat ol tatlım benim :)
ahan burada herkesin huzurunda sana söz veriyoruz lucimm... Bu haftada sevda ve benim kamp zamanımız
Gamze ben.
yaaaaaa....o halde ben de size söz veriyorum ben de sizinleyim, anca beraber, kanca beraber :)
hahahahahhahaha pilavdan dönenin kaşığı kırlılsınnnnn
aklıma gelmişken bugün kuaföre gidip saçlarımı kestireceğim... Katlatmayı planlıyorum, hem de kısaaaa...meg ryan modeli....Eki Görüntüle 987990
tabi ona yakışıyor da ben de nasıl duracak bakalım..çook beğeniyorum bu kadını, bu kadar güzel olmak kesinlikle yasaklanmalı(((
sana daha çok yakışır canım.. Bende kestirdim ama kuaför azizliğine uğradım.. Bu hafta boyatmayı düşünüyorum
Hadi ben yavaş yavaş çıkar, kızın pc yide zaptettimGörüşürüzz
tamam canım kolay gelsin sana, allah zihin açıklığı versinöptüm çook...ben de 9.30 gibi ofise geçeceğim...randevulardan fırsat buldukça girerim
günaydın kızlar.
Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim.
Benim geçen haftaki kilom : 84
bu haftaki kilom : 82.9
verdiğimiz söz benim baya işime yaramış gibi gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?