- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #106.461
kızlar toplight'ın kilosu ikiye bölündü derken yüzde mi bölünecek orada emin olamadım:44: yoksa 800g verdi ya 400 g vermiş gibi mi gösteriyoruz?
Sevda , luci ,Gamze bende kampa katılmak istiyorum. Motive oluyorum sayenizde
Oooooo supermis. Kızlar bir önerim olacaktıo halde Madem kalabaliklastik ve madem bu jadkadar istiyoruz. Herseyimizi planlı ve programlı yapalim. Mesela menülerimiz bile aynı olsun. Bir gün öncesinden yarın ne yiyecegimizi belirleyelim hatta ölçüsüne varana kadar :) sporlarimizi da belirleyelim. Böylece hem planlı hemde programlı çalışmış olutuz. Ayrıca aynı beslenip nr kadar verebiliriz bunu görüp metabolizmalarimizi tanımış oluruz :)))
Oooooo supermis. Kızlar bir önerim olacaktıo halde Madem kalabaliklastik ve madem bu jadkadar istiyoruz. Herseyimizi planlı ve programlı yapalim. Mesela menülerimiz bile aynı olsun. Bir gün öncesinden yarın ne yiyecegimizi belirleyelim hatta ölçüsüne varana kadar :) sporlarimizi da belirleyelim. Böylece hem planlı hemde programlı çalışmış olutuz. Ayrıca aynı beslenip nr kadar verebiliriz bunu görüp metabolizmalarimizi tanımış oluruz :)))
ama gamzem bu uymayabilir bebişim çünkü mesela ben 45 gündür ekmek yemiyorum ve ekmek yiyen arkadaşlarımız var dolayısı ile ne onlar ekmekten vazgeçmeli ne de ben ekmek yemeliyim...mesela evde bir şey olmuyor çiğ köfte yiyebiliyorsun karataya uygun ama bir başkası yemeyebilir...ben bu hafta karatayla devam edeceğim herkes hergün sabah 2 yumurta yemeyebilir bence tek düze yapmayalım derim tatlım ama yine de çoğunluk nasıl isterse ben uyarım :)
ama gamzem bu uymayabilir bebişim çünkü mesela ben 45 gündür ekmek yemiyorum ve ekmek yiyen arkadaşlarımız var dolayısı ile ne onlar ekmekten vazgeçmeli ne de ben ekmek yemeliyim...mesela evde bir şey olmuyor çiğ köfte yiyebiliyorsun karataya uygun ama bir başkası yemeyebilir...ben bu hafta karatayla devam edeceğim herkes hergün sabah 2 yumurta yemeyebilir bence tek düze yapmayalım derim tatlım ama yine de çoğunluk nasıl isterse ben uyarım :)
canım yarışmaya katılmak istemezsen yazmanda bir sakınca olmaz diye düşünüyorum ama kaptana sormak lazım tabii kaptanımız da olur derse paylaşımlarını yaparsınAynen öyle hafıza süper nısanlıydım askere bekliyordum ıste geldı 18kasım 2012de ewlendık 18eylul 2013dekızım doğdu 34haftalık ıste 5aylık oldu yarwrum artık kılo vermem lazım gecen 500 adet atladım oldum oldum :)ya ılla yarısa gırmem gerekırmı senı tanıyorum dıye yazlarım diye düşünmüştüm
bn de öyle yaptım direkt yüzdeyi 2ye böldüm olmadı kardeş takıma sorarızyuzde bolunuyor sanirim ama bir paylasim alanindaki benzer durumlara bakmak gerek.
O zaman birbirimize yakın beslenelim tatlım. Ekmek yemeyelim bitanem kamp zamani hepimiz. Adı üstünde kamp yahu :)))
yuzde 0.58 oluyor canim senin oranin.
banada uymaz kızlar çünkü çalışıyorum ve öğlen ne yemek çıkıyor ise onu yiyorum ama derseniz akşam ve sabah kahvaltımızı planlayalım ona oke
geel güzelim geeel sen de bizimle kampa gelll :)))) haydi hayırlı olsun hepimize
ver tabii o kadarcık şey ne zarar verecekbugun kendime bir tane ucu bir arada odulu verecegim haberiniz olsun
canım yarışmaya katılmak istemezsen yazmanda bir sakınca olmaz diye düşünüyorum ama kaptana sormak lazım tabii kaptanımız da olur derse paylaşımlarını yaparsın
bn de öyle yaptım direkt yüzdeyi 2ye böldüm olmadı kardeş takıma sorarız
16 ocaktan beri dukan yapıyorum. 1 ay oldu yani. ama son 2 gündür kaçamak yaptım.
evet olmadı akşam. bugünden itibaren kaçamak yapmadan tekrar devam edeceğim.
Kaptana nasıl ulasıcaz
ver tabii o kadarcık şey ne zarar verecek
ya kızlar beni bu akşam hatta hafta sonu yoğun bir ev mesaisi bekliyor öğlen de yemekhaneye giderim haberiniz ola
inşallah kalanlar da bildirim yapar da yayınlarız listemizi
gelince görür mutlaka yazını merak etmebu arada bebişini emziriyorsundur bak kg vereyim diye vitaminsiz kalma
Kaptana nasıl ulasıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?