- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #106.481
gunaydinlar,
sabah: activia kahvaltim
ara: unique protein bar
pilatesimi yaptim suyumu iciyrm. bugun simdilik fena gitmiyorum sanki
ya aslinda soyle karbonhidrati bol bisi yemek istiyorum. herhalde oyle bi eksiklik olustu. (dominos da mesaj atip duruyor ) ama ne yesem karar veremedim. o yuzden simdilik odul kahve olsun :)
kardeslerin gelince onlari gezdirme bahanesiyle bol bol yuruyus yapin ama bilegine dikkat et. bot falan giysen, soyle bilegini sıkı tutacak sekilde belki iyi gelir, belki desteklenmek istiyordur.
gunaydinlar,
sabah: activia kahvaltim
ara: unique protein bar
pilatesimi yaptim suyumu iciyrm. bugun simdilik fena gitmiyorum sanki
durumdacım merhaba tatlım, tebriklerrr...emeğine, performansına sağlık :)
Benim diyetisyen her öğüne iki dilim ekmek koymuştu uno tam tahıllı ekmekten 50 gr bir dilimimenü güzelmiş nesfit var meyve var süt var badem var sağlıklı şeyleri güzel kombine etmişsin
hımmm bursa... 2 saatlik yol - bir ara gitmeyi planlıyorum bursaya, belki görüşürüz
benim vermem gereken daha 25kg var ama bakım konusunda sorunum kalmadı çok şükür hatta benim kendimce minimum bakımım bile bizim iş yerine fazla süslüymüşüm gibi yansıyoralt tarafı renkli giyiniyorum renkli şallar takıyorum bir de her gün farklı giyinmeye çalışırım hepsi bu - ha şu da var hafta sonu manikürümü yaparım (oje kullanmıyorum) sabahları fırsat buldukça kremimi sürerim parfüm sıkıp öyle çıkarım daha bu makyajsız halim zaten en fazla bir rimel bi kalem çekebilirim onu da yapmıyorum bizim iş yeri kaldırmıyor
evet sabah erken kalkmak metabolizmayı bir miktar hızlandırıyormuş %5 mi 15 mi ne... öyle birşey okumuştum
ben menünü çok beğendimher besin grubundan var
Karatay hocanın yürüyüş için söyledikleri güzelmiş ama ekmek düşmanımız değil bana göre... hele ki ölçülü yenirse...
bu arada okurken aklıma luci geldi hem kendini mutlu hem de tok hissediyor ya sanırım Canan Karatay luciye tercüman olmuş
maşallahhhh
bence çok değil sadece hem 2 yumurta hem peynir biraz ağır olabilir - bir de öğün atlarsak bir sonraki öğünde saldırmamız kaçınılmaz olur ki akşam öğünü de çok önemlidir çünkü sabaha kadr aç kalacağız
ben menünü beğendim sadece akşamın az gibi geldi - bir de o bideki küçük galetaların 4 tanesi 1 uzun galeta yerine geçer ya da 1 dl ekmek - bilginize kızlar
selam kaptanbu tarif güzelmiş denemek lazım
bu leslienin resimdeki şekilde bir programını bulabildin mi video olarak?
Selam canım iyiyiz şükür sen nasılsın?
Galeta konusunda kısmana hiç gerek yok. Bence günde 10 tane bile yesen olur:)
Lily senin menünün en ÇOK diyet Sonrasında da devam edilebilecek olması hoşuma gidiyor. Ayrıca çok sağlıklı bence. Ama ben bu kadar yesem kilo alırım gibigeliyor.
Ne yapayım hndcim ders çalışmaya ara vermiştim tekrar başlamaya çalışıyorum.
Bugün denesem yarını etkiler mi acabs
Bugün dikkat et bence de yarın moralini bozmasın.
tüm söylediklerine harfi harfine katılıyorum - son cümle dahil
şimdi bu cümleyi kendi açımdan analiz ettiğimde, okurken aktiftim ne zaman okul bitti evde durmaya başladım hareketim kısıtlandı ve kademeli olarak kg almaya başladım çünkü minimum hareket yeri gelir komşularla çaylar vs derken kontrol elden gitti- üniversiteden sonra eve döndüğümde ise birşeyleri değiştirmem gerektiğine inandım bir de şehir değişikliği yapmıştık --- madem evdeydim ve rahattım da yani karışanım yoktu ailem beni evde bırakıp bahçe işlerini yapmaya giderlerdi o zaman karar verdim diyetisyene gittim sonra o sıralar kkya üye oldum ve birçok şey okudum burada - kendim devam ettim spor yaptım vermiştim de sonra bıraktım maalesefyani gerçekten menü planlaması yapıldığında evdeyken ya da ev dışındayken önemli değil bir şekilde kg veriliyor
hafta sonu ben de bozuyorum ama sorunum kontrolü elden bırakıyor olmam sanırım - bir rehavet çöküyor
ben tek başına kalorisini hesaplamıştım ama nedeni diyetisyen 1 galeta demişti ama küçüklerle kıyası nasıl olur diye saymıştım ve 4 tanesinin 1 galetaya eşit olduğunu gördüm diyetisyen de doğrulamıştı
aynılarını yaşadım insan yemeğe sarıyor değil mi?
yaşadığın yerde nasıl olmaz her köşe başı bimben küçük bir yerde yaşıyorum bildiğim kadarıyla 4-5 tane bim var görünmeyen yerlerdekileri de sayarsak daha fazladır heralde:44:
ben de yazmıştım ama yorumunu görmeden yazmışım
harikasın bence o kalan birkaç kiloyu da vereceksindir 28 kg az mı yaaa
az yiyecek hem de kh.lı - hımmmmm:44:
tabii ki de hergün çıkmayın zaten kızlar ben bu sabah çıktım mesela ama öylesine çıktım cuma haricindeki rakamları hiç ciddiye almıyorum açıkçası...
al al tabii - krema gibi çok güzel
güzel olmuş tekrardan hayırlı uğurlu olsun
iyi yapmışsın aç kalmaktansa az da olsa yemek doğru bir yöntem aslında
sen karatayı sevdiysen aranıza girmeyelimen güzeli mutluluklar dilemek
internetten araştır istersen
kızlar yorumlar karışmış maalesef
Verene kadar canım çıktınkqç takla attım neler denedim:)
92 kıloyum 65 e ınmek ıstıyorum
Kilo vermek için aniden düşük kalorili bir diyet yapmaya başladığınız vücut alarma geçer. Enerjisini korumak için bazal metabolizmaya uyarı gönderir. Böylece metabolizma hızı yavaşlar ve kilo verme hızı düşer. Siz ne kadar az yemek yeseniz de vücut kendini korumaya çalıştığı için kilo vermenize engel olur. Bu nedenle diyet yaparken ani geçişler değil yavaşça kalori alımını düşürmeniz gerekir.
Kilo vermenin altın anahtarı hareket etmektedir. Yediklerinizi azaltsanız bile spor yapmadan, hareket etmeden sağlıklı kilo vermek mümkün olmaz. Bulabildiğiniz her fırsatta yürüyüş yapmaya, kaslarınızı çalıştıracak sporlara vakit ayırmaya özen gösterin. Bu sayede kilo vermeye başlayacak, yağ depolanmasını durduracaksınız.
Günde tek öğün beslenerek kilo vereceğinizi düşünüyorsanız hemen bu düşünceden kurtulun. Sadece akşam yemeği sadece öğle yemeği gibi tek öğünle beslenmek kilo vermenizi sağlamaz, sağlığınızın bozulmasına neden olur. Kilo vermek istiyorsanız sabah kahvaltılarınızı kesinlikle atlamayın. Vitamin, protein, mineral açısından zengin bir kahvaltıyla güne başlayın. Böylece günün diğer öğünlerinde daha az yemek yiyecek ve daha kolay kalori yapacaksınız. Kahvaltı yapmak istemediğinizde şu sözü hatırlayın; Kahvaltını kral gibi, öğle yemeğini prens, akşam yemeğini fakir gibi yap.
Meyve ve sebzelerin kalorisi düşüktür. İçeriğinde bol miktarda vitamin ve mineral barındırır, vücut sağlığını korur. Kilo vermek istediğinizde sadece meyve ve sebze ile beslenmek size başarılı sonuç getirmez. Vücudunuzun et, balık, peynir, yumurta, süt, yoğurt gibi protein kaynaklarına da ihtiyacı vardır. Aşırıya kaçmamak şartıyla protein almak kalori yakma hızını yükseltir, kilo vermenizi kolaylaştırır. En ideal protein miktarı günlük 15-20 seviyesinde olmalıdır.
Spor yapıyorsunuz, sağlıklı besleniyorsunuz ancak yine de kilo veremiyorsunuz. Peki, düzenli uyuyor musunuz? Uykusuzluk ve yorgunluk halsizliğe neden olur, hareketleriniz yavaşlar. Buna bağlı olarak metabolizma hızınız da düşer. Sağlıklı kilo vermek için günde 6 saat uyumaya özen gösterin.
Canım ya ben buna katılmıyorum \90 insan böyle ama /10 luk kesim benim gibi ne kadar az yersem ona göre kilo verebiliyorum sağlıklı diyetle kilo alıyorum metobolizmam yavaş hareketli olmama rağmen
canım az yememeye çalış özellikle kahvaltını bu sekilde geçiştirme az önce bir yazı okudum bünye küsüyormuş atarım az sonra burayada dikkat et kendine yavaş yavaş sağlıklı verelim
ahahaa vazgeçmekyokcum o dominos adamı öldürüyor yavv birde burger mc reklamları gel bana diyor siz gelemiyorsanız biz geliriz diyorlar
çok uzun zaman oldu çokkk
Yok Cnm emzırmıyorum tmm paylaşırım ama kaptan onaylıcakmıs onaylarsa yarısırız
bende bir tek dominos var mesaj atan. bak ozellikle bilmis gibi cuma atiyor mesaji. acikinca kafam dominos'a gitmiyor malesef.
Canım ya ben buna katılmıyorum \90 insan böyle ama /10 luk kesim benim gibi ne kadar az yersem ona göre kilo verebiliyorum sağlıklı diyetle kilo alıyorum metobolizmam yavaş hareketli olmama rağmen
ben dominosu iptal ettirdim eşime gliyor.
Hatta dün aban diyor ki hadi akçam kaçamak yapalım dominostan sipariş verelim (elbette izin vermedim )
Bugerla mc den mesaj gelmiyorda yok mu su reklamları üfff ama canımız hiç çekmiyor ki
ben hic burger king, mcdonalds, kfc gibi yerlerden yemem canim, o yuzden o reklamlar bana hic etki etmiyor.
ama bana su sitedeki yemekler cok guzel gorunmustu. saglikli yemek onerileri olan bir site, ya da diger sitelerden derleme gibi. sizin de ilginizi cekecektir.
http://www.zergnet.com/news/140629/8-ways-to-eat-veggies-you-probably-never-thought-of
ay ne güzel yaa
verdiğin adres bakıyorum canım şimdi ingilizce türkçe versiyonu var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?