Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ahahahaaaa sen bide 1 ay sonra gitde görsün seni bi

ahhh ahh ahhhhhh aynı durumdan bende çok mutsuz oldum canımm, hala da düzeltmeye çalışıyorum..artık en son geçen pazar birine kat attırdım.. çok kısa oldu ama en azından düzenli uzayacak halde şu ann :26::26:

şerefsiz bunlar yaaaa göz var izan var...bi de demez mi çok çılgın oldu aynısı oldu diye (((

şerefsiz bunlar yaaaa göz var izan var...bi de demez mi çok çılgın oldu aynısı oldu diye (((

bENİMKİ DE KESTİ, BAŞKA ODAYA GEÇTİ..HASSASIM SAÇ KONUSUNDA YAPABİLİCEKSEN YAP DEDİĞİM HALDE NASIL HAVALI HAVALI YAPARIM DEDİ AMA O BİLE UTANDI KESTİĞİ SAÇTAN..TERBİYESİZ..

Kızlarr birde benimkine bakın isterseniz.

Ben saçlarımı kestirmek zorunda kaldığımda çokda kısa istememiştim uzuuuun süredir gittiğim kuaförüm sağolsun bu sekilde ördü veee pat diye kesti kuafördeki bütün herkes hıııııııııııı diye bir ses çıkardı ve ben başladım ağlamaya kuaförden çıktım eşime sarıldım ağladım.

Neyse sağlık olsun diyelim

Kızlar bugün pek muhabbete katılamadım kusura bakmayın nolur kafamı toplayamıyorum
menü yorumu da yapamadım şu an geçmişe dönüp de onca sayfayı okuyamayacağım affınıza sığınıyorum
sadece aklımda kalan birkaç şeyi yazayım

- ben kampa falan gelemiyorum kendimi kasınca motivasyonum kalmıyor o yüzden sadece rutin beslenme şeklimde paylaşıma devam ederim ama tabii ki de siz motive olacaksanız yapın her zaman desteğe varım

- vazgecmekyok - paylaştığın tarif sitesi güzele benziyor uygun bir zamanda inceleyebilirim sanırım - bir de 5 haftada 6kg hedefini beğendim verirsin hayırlısıyla... ben de 15 Marta 75in altına inmiş olmak istiyorum 3 haftada 2 kg verilir değil mi
ben de şu aralar digestive bisküviler var ona taktım eskiden yerdik hem lifli hem de çok aşırı tatlı değil - ingilizce sitelerden baktım da içeriği tam benlik yulaf+tam buğday unu+şeker biraz yağ sıvı olabilir ya da tereyağı... haftaya deneyebilirim belki...

bENİMKİ DE KESTİ, BAŞKA ODAYA GEÇTİ..HASSASIM SAÇ KONUSUNDA YAPABİLİCEKSEN YAP DEDİĞİM HALDE NASIL HAVALI HAVALI YAPARIM DEDİ AMA O BİLE UTANDI KESTİĞİ SAÇTAN..TERBİYESİZ..

seninki yine utanmışşş, benimkinin pişkinliğe ne demeli???? şimdi sokakta seni döndürüp döndürüp soracaklar diyor bu muhteşem saçı kim yaptı diye, sorarlarsa benim kestiğimi söyleme yeni müşteriye ihtiyacım yok diyor bi de....

Alllaaaam yarebbim, alem deliye ben akıllıya hasrettt

canım benim yaaa geçmiş olsun, aldın inşallah saçlarını...annem yapmış genç kızlığında... güzelim saçlarını kestirmiş ama saçları almış bundan 10 yıl önce verdi bi profesyonele çıt çıt yaptırdı, şimdi o gençlik saçlarını takar hep özel bir gecede falan

bende çıt çıt yaptırdım zaten onun düşüncesi olmasa mümkün değil kestiremezdim ama saçlar çıtçıta dönünce kısa kaldı eskisi gibi uzun değil.

ahhh yazıkkk yaaaaa :26::26:

:78::78:

bende çıt çıt yaptırdım zaten onun düşüncesi olmasa mümkün değil kestiremezdim ama saçlar çıtçıta dönünce kısa kaldı eskisi gibi uzun değil.

olsun kökü sende, hem çıt çıt da yaptırmışsın süpper, kullanırsın işte...benim zaten kısaydı daha da kısaldı kırpık gibi kaldım aslında beğendim tam deli gibi göründüm şimdi akşam eşim görünce çok gülecek ahanda tam deli olmuşsun dyecek :)

canım ben 1 aydır gözlemliyorum dediğim gibi işte çok oturduğumda biraz şişiyor sonra geçiyor eve yürüdüğüm için sonra yarım saat dinlenince iniyor gece uyuyunca iyice sabaha geçmiş oluyor ama saatlerce ayakta kalınca böyle oldu tartıya çıktım eyvah sabaha artılarda çıkmayım bi de dedim sabaha 1,5 kg eksik çıktım

ay okurken güldüm ya alemsin

bana göre tüm kuaförler aynı - azıcık kırıklarını al çok kısaltma diye her seferinde üzerine basa basa söylerim saçımın yarısı gider bi de söylemesem demek ki kısacık kesecekler kuaföre gitmeye bu yüzden korkuyorum yaaa - uzun saçımla mutluyum ben hani kırık uçlarını alıp kat atsa yetecek ama nerdeeeee

ayyyyy cnm yaaaa ben bile görünce üzüldüm

ne yaptığını kendi de biliyordur da ondan... bu arada hangi kuaförmüş acep o ? adı neydi?

resmini atabilirmisin canım :26: Müsaitsen tabiki

ayyyy o kadar uzzun uzun lilye cevap yazdım göndere bastım kk bakımda çıktı silinmiş mesajım(( tatlım bundan 10-15 sene önce saltakta 3 katlı dükkanı vardı, denizli sosyetesinin kuaförüydü, paris moda haftalarına katılır saç tasarım yarışmalarında ödül falan alırdı, aslında çoook iyi bir kuafördür çok da zor ulaşıp randevu alabildim yıllar sonra EFKAN adı, tanıyorsan bana hak vereceksindir....(akraban falan değildir inşallah o kadar adam hakkında laf ettim

gamzem koyarım tabiki müsaitim eve geçtim hazırlanmaya, 10 dk ya koyarım sanırım

öyle tabi canım da kendi saçım gibi olmuyor

Kız resim atda bi bakalım o kadarda olmamıştır be

ayyyyy cnm yaaaa ben bile görünce üzüldüm

canım benim yaa oldu malesef

öyle tabi canım da kendi saçım gibi olmuyor

Kız resim atda bi bakalım o kadarda olmamıştır be

canım benim yaa oldu malesef

azcık insan kılığına soktum kendimi koydum 2 foto canım benim, an itibarıyle bennnn :))) fotodan anlaşılır inşallah önceki fotolarda da saçım toplu olduğu için benzer gelebilir size :)

azcık insan kılığına soktum kendimi koydum 2 foto canım benim, an itibarıyle bennnn :))) fotodan anlaşılır inşallah önceki fotolarda da saçım toplu olduğu için benzer gelebilir size :)

bence öyle abarttıgın gibi değil pek net belli olmuyor ama güzelliğini kapatmamış sekerim

bence öyle abarttıgın gibi değil pek net belli olmuyor ama güzelliğini kapatmamış sekerim

teşekkür ederim tatlım o senin güzelliğin ama kafamda saç kalmadı :))) kuşa döndüm, ev loş panjurlardan dolayı sanırım ondan loş çıkıyor pek belli olmamış gibi

bu arada çoook garip ama ben inceldikçe yüzümde gamzeler ortaya çıkıyor, ben gamzem yok derim... kız gamzemmm beni çok sevdin de geldin yüzüme mi kondun ?? oysa yerin başımın üstünde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…