Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cit cit iyi fikirmis, simdi uzatiyorum saclarimi ama kestirirsem ben de citcit yaptirayim

bu arada ben oteden beri sevmem kuaforleri, hic istedigim gibi kesmeyeceklerinden, beklentilerimi sifira indirerek "siz kafaniza gore bana yakisacak bisiler kesin su boyda" derim. boyle olunca hayal kirikligi olmuyor.

Ayak sıkıntılı gerçekten. Eşimle evlenmeden önceki ay yolda yürüyorum kaldırımdan inerken bir düştüm kalkamıyorum. Ağlaya ağlaya eşimi aradım yakındı hemen geldi. Ayağım kırıldı kesin diye ağlıyorum. Hemen acile gittik doktoru beklerken eşim buz bulmaya gitti.yanımda bir teyze başladı benimde oğlumun böyle olmuştu 2 ay alçıda durdu ameliyat yaptılar diye anlatıyor. Ben iyice korktum. Meğer sadece zedelenmiş ama 1 hafta ayağa bile kalkmadım.

İyi eğlenceler luci.
Birdahaki ay yine git de göster bir kendini ..

Hiç üzme kendini saç bu uzayacak sonuçta. Fotoğraf pek anlaşılmıyor ama önden gayet güzel duruyor bence.

Tekrar uzatabilecek misin sağlık açısından sakıncası var mı şimdi ? Ben o günkü fotoğraftaki gibi saçlara dönüp dönüp bakarım kesin sapık diyorlardır

Lilycim senin canın mı sıkkın birşeye ?

takim olarak bu hafta dereceye giremedik sanirim ama bireyselde bi derece gelebilir sanki.

neyse insallah haftaya daha iyi oluruz :)

İyi eğlenceler luci.
Birdahaki ay yine git de göster bir kendini ..

Hiç üzme kendini saç bu uzayacak sonuçta. Fotoğraf pek anlaşılmıyor ama önden gayet güzel duruyor bence.

kafamda 3 cm falan saç var (( kahkül var da kurtarıyor :)

bende bayan kuaförleri sevmem. Saçlarımın ucundan al dememe rağmen ucunu bırakıyor ( fazla kesiyor ) kıskançlarrr

O yüzden erkek birine kestirmek daha güzel hem senin açından her anlamda düşünüyor.

Ben bu kuaförüme ilk 17 yaşımda gitmiştim saççımı kestircem dedim anlatacaktım anlatma ben sana 3 soru sorcam cevap ver yeter ben sana yakışanı keserim dedi ve öyle bir kesti ki bir çok kişi nerede kestirdiğimi sordu o sekil yani.

o gün bugündür ona giderim ( muratcım kuaförüm kurtarıcım )

Tekrar uzatabilecek misin sağlık açısından sakıncası var mı şimdi ? Ben o günkü fotoğraftaki gibi saçlara dönüp dönüp bakarım kesin sapık diyorlardır

yoo çok haklısın ben şirkette lavaboya gittiğimde kızlar arkamdan geliyorlardı saçalrın ne güzel diye aynı senin gibi gözlerini saçımdan alamayan oluyordu o kadar güzeldi.

Saçlarım kafama ağır geldi ve çok dökülüyordu ve baş ağrısı beni mahvediyordu şimdi çok çok iim ve kestirmeyi asla dşüşünmüyorumm

NOT: Şirkette en güzel saçı olan kız seçmişler beni

ya çok uzak gelmedi adı ama emin değilim akrabam değil hem olsa da ne farkeder - gelen görüş ve eleştirilere her daim açığımdır madem ki kötü yapmışlar söylerdim sen ne biçim kuaförsün diye tabii samimiyetim olan biriyse...
ben de bieşy yazacaktım kk bakımda yazdı sinir oldum

sanirim dagyolu'nu saymamislar, 10 a bolmusler toplami.
olabilir

Hmcim bugun canım sıkkın değil şükür sadece dün gece geç yattım bugun ruh gibi geziyorum dinlenmem lazm
bu arada ayağım aynı seninji gibi oldu ama alçı falan yoktu

takim olarak bu hafta dereceye giremedik sanirim ama bireyselde bi derece gelebilir sanki.

neyse insallah haftaya daha iyi oluruz :)

inşallah... ben de listeyi eklerken fark ettim dereceye giremeyeceğimizi

demek ki benim de saçımı kestirmem gerekiyor çünkü çok kurudu ve zar zor açılıyor, ama ağır da geliyor çok da kabarınca zaptetmesi zor oluyor

demek ki benim de saçımı kestirmem gerekiyor çünkü çok kurudu ve zar zor açılıyor, ama ağır da geliyor çok da kabarınca zaptetmesi zor oluyor

kestirmeden once sac bakim kremleri maskeleri filan var, hatta sivi keratin iceren spreyler var. bayagi iyi geliyor saca. bir dene istersen. agirlik konusunda da ne kadar uzun saclarin? benim saclarim hic agir gelecek kadar uzun olmadi

dogru demis. ama senin boyun kac, belki 48'e inmen gerekmiyor olabilir?

çok güzel bir bilgi ben bilmiyordum şahsen teşekkürler

kızlar sonuçlar doğru elinize sağlık takıma girmek isteyen birisi vardı sabah alelacele okudum isteyen arkadaşlar paylaşımda bulunurlar sizlerinde isteğiyle tabii 2 hafta deneme süreci yaparız bu süreçte devam edenler bizle birlikte yolumuza devam ederler şimdi çok acelem var çakışmam lazım geçmişi daha sonra okuyacam ama zeynep saçların çok güzelmiş benimde içim acıdı benimde kuaför iyice kısa kesmişti en son ilkokulda bu kadar kısa olmuştu

kilo veren herkesi tebrik ederim ben maalesef sınav sebeiyle dikkat etmemiştim sonucunu da gayet güzel kilo alarak utanç içinde takıma geldim sizlerden özür dilerim:26::26::26:

azcık insan kılığına soktum kendimi koydum 2 foto canım benim, an itibarıyle bennnn :))) fotodan anlaşılır inşallah önceki fotolarda da saçım toplu olduğu için benzer gelebilir size :)

Çoookkk yakışmış tatlımmm, gülüşün yeter beeee

bu arada çoook garip ama ben inceldikçe yüzümde gamzeler ortaya çıkıyor, ben gamzem yok derim... kız gamzemmm beni çok sevdin de geldin yüzüme mi kondun ?? oysa yerin başımın üstünde :)))

Bebettttttttttt gülümsemeni paylaşayım dedim

Kaptancığım sen bizim herşeyimizsin

kestirmeden once sac bakim kremleri maskeleri filan var, hatta sivi keratin iceren spreyler var. bayagi iyi geliyor saca. bir dene istersen. agirlik konusunda da ne kadar uzun saclarin? benim saclarim hic agir gelecek kadar uzun olmadi
ya benimkinin ağırlığı uzunluğundan değil aşırı kabarmasından... saçım sırtımın orta kısmında desem nasıl bir tanım olur acaba:44: yani omuzla belin ortasında gibi... hep bu uzunluktaydı ama son 2 yıldır çok kuru banyoda krem kullanıyorum sonra bir de durulanmayan bahsettiğin tarzda bakım spreylerinden kullanıyorum ancak öyle açılıyor ama açana kadar da kuruyor yani nemli gibi ama tarama açısından kuru geliyor
biri schwarzkopf'un (doğru mu yazdım acep:44:) sarı renkli şeftalimsi kokulu (çok seviyorum kokusunu)spreyi biri de elidorun turuncusu - elidoru ikili set olarak almıştım şampuanla spreyi birlikte kullandığımdan ürünü beğendim

kızlar elinize sağlık şimdi listeyi bi kontrol edeyim bende dr dan çıktım eve geldim çocuklarla pek okuyamadım geçmişi accık ders çalışmam lazım

kaptan listeyi beğenmene sevindim sen derslerine bak nasılsa hayırlısıyla pazartesi bizimlesin
ebbisss benim daha önceki yazdığım bir topikten arkadaş - sabah kendisine yarışmaya katılmadan paylaşım yapabilirsin bile demedim emin olmadan - sana sormadan hareket etmek istemedim sonuçta biz bir takımız ve bilgi açısından sen daha iyi biliyorsun durumları kuralları...

Çoookkk yakışmış tatlımmm, gülüşün yeter beeee

Bebettttttttttt gülümsemeni paylaşayım dedim

Kaptancığım sen bizim herşeyimizsin
saol gamze cim ama yüz karasıyım bu hafta

canım her isteyen kararlı olmak şartıyla paylaşımda bulunabilir düzenli devam ederse şu anda takım sayımöızda problem yok takıma da alabliriz ama deneme sürecinden sonra hm22 ve bayanbaloncuk da mesela takım listesinde değiller ama yazmadıkları zaman gözümüz onları arıyor eksiklikleri farkediliyor biz burda sadece kilo vermeyi değil herşeyi paylaşıyoruz bu arada neyse ben sorulara geri döneyim arada bi bakarım hayırlısı ile ptesi yanınızdayım

hmm senin bayagi kuruymus saclarin o zaman. elseve'in nem kolajenli sampuani var, yesil, o da bayagi iyi gibi. bi dene dicem ama sanirim senin sacin bir guzel bakim maskesine ihtiyaci var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…