- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #106.541
Kızlarr birde benimkine bakın isterseniz.
Ben saçlarımı kestirmek zorunda kaldığımda çokda kısa istememiştim uzuuuun süredir gittiğim kuaförüm sağolsun bu sekilde ördü veee pat diye kesti kuafördeki bütün herkes hıııııııııııı diye bir ses çıkardı ve ben başladım ağlamaya kuaförden çıktım eşime sarıldım ağladım.
Neyse sağlık olsun diyelim
Eki Görüntüle 988707
benimki burkulunca bakıldı çok şişmişti fil çekildi kırık çkık veya çatlak yok sadece doku zedelenmesi var denmişti yazın ortasında tam 1 hafta evde tıkılı kalmış ve habire yatmıştımben ayaklarımı uzatmayı sevmiyorum alışık değilim yatarken bile ayaklarımı hafif kırarak uyurum ki o 1 hafta işkence gibiydi yani dediğim gibi çok ayakta durmaktan ya da oturmaktan oluyor artık işte bile çayımı almak için ya da ne bileym fotokopi için kalkıyorum ayaklarım açılsın hareket olsun diye...
ohhh missss :) ben de 16.30 gibi arkadaşlarla buluşacağım bu kızlarla uzun yıllardır görüşmyorum farkedemeyecekler veee az önce nasıl kötü hissettim kuaförüme gidip saç kestirdim ...bu kuaföre en son üniversiteden dönüp çalışırken gitmiştim çocukluğumdan beri giderim ona bana sen biraz kilo mu aldın fazla değil ama 3-5 almış gibisin dikkat et demez miiiiiiiiiiiii !!!! diyemedim bu zayıflamış halim diye, aldım bu ara dedimdiyetteyim verecem ama dedim
öfff ama çook kısa kesti saçımımeg ryan fotosu ile gittim, akrep nalan gibi çıktım ((( 43: ama halime de çoook güldüm, sen gider misin alemin artiztinin fotosuyla, al da boyunun ölçüsünü ottur aşşa dedim kendime
Kızlarr birde benimkine bakın isterseniz.
Ben saçlarımı kestirmek zorunda kaldığımda çokda kısa istememiştim uzuuuun süredir gittiğim kuaförüm sağolsun bu sekilde ördü veee pat diye kesti kuafördeki bütün herkes hıııııııııııı diye bir ses çıkardı ve ben başladım ağlamaya kuaförden çıktım eşime sarıldım ağladım.
Neyse sağlık olsun diyelim
Eki Görüntüle 988707
Kızlar bugün pek muhabbete katılamadım kusura bakmayın nolur kafamı toplayamıyorum
menü yorumu da yapamadım şu an geçmişe dönüp de onca sayfayı okuyamayacağım affınıza sığınıyorum
sadece aklımda kalan birkaç şeyi yazayım
- ben kampa falan gelemiyorum kendimi kasınca motivasyonum kalmıyor o yüzden sadece rutin beslenme şeklimde paylaşıma devam ederim ama tabii ki de siz motive olacaksanız yapın her zaman desteğe varım
- vazgecmekyok - paylaştığın tarif sitesi güzele benziyor uygun bir zamanda inceleyebilirim sanırım - bir de 5 haftada 6kg hedefini beğendim verirsin hayırlısıyla... ben de 15 Marta 75in altına inmiş olmak istiyorum 3 haftada 2 kg verilir değil mi
ben de şu aralar digestive bisküviler var ona taktım eskiden yerdik hem lifli hem de çok aşırı tatlı değil - ingilizce sitelerden baktım da içeriği tam benlik yulaf+tam buğday unu+şeker biraz yağ sıvı olabilir ya da tereyağı... haftaya deneyebilirim belki...
İyi eğlenceler luci.
Birdahaki ay yine git de göster bir kendini ..
Hiç üzme kendini saç bu uzayacak sonuçta. Fotoğraf pek anlaşılmıyor ama önden gayet güzel duruyor bence.
kafamda 3 cm falan saç var(( kahkül var da kurtarıyor :)
cit cit iyi fikirmis, simdi uzatiyorum saclarimi ama kestirirsem ben de citcit yaptirayim
bu arada ben oteden beri sevmem kuaforleri, hic istedigim gibi kesmeyeceklerinden, beklentilerimi sifira indirerek "siz kafaniza gore bana yakisacak bisiler kesin su boyda" derim.boyle olunca hayal kirikligi olmuyor.
Tekrar uzatabilecek misin sağlık açısından sakıncası var mı şimdi ? Ben o günkü fotoğraftaki gibi saçlara dönüp dönüp bakarım kesin sapık diyorlardır
ya çok uzak gelmedi adı ama emin değilim akrabam değil hem olsa da ne farkeder - gelen görüş ve eleştirilere her daim açığımdır madem ki kötü yapmışlar söylerdim sen ne biçim kuaförsün diyeayyyy o kadar uzzun uzun lilye cevap yazdım göndere bastım kk bakımda çıktı silinmiş mesajım(( tatlım bundan 10-15 sene önce saltakta 3 katlı dükkanı vardı, denizli sosyetesinin kuaförüydü, paris moda haftalarına katılır saç tasarım yarışmalarında ödül falan alırdı, aslında çoook iyi bir kuafördür çok da zor ulaşıp randevu alabildim yıllar sonra EFKAN adı, tanıyorsan bana hak vereceksindir....(akraban falan değildir inşallah o kadar adam hakkında laf ettim
gamzem koyarım tabiki müsaitim eve geçtim hazırlanmaya, 10 dk ya koyarım sanırım
olabilirsanirim dagyolu'nu saymamislar, 10 a bolmusler toplami.
Hmcim bugun canım sıkkın değil şükür sadece dün gece geç yattım bugun ruh gibi geziyorum dinlenmem lazmAyak sıkıntılı gerçekten. Eşimle evlenmeden önceki ay yolda yürüyorum kaldırımdan inerken bir düştüm kalkamıyorum. Ağlaya ağlaya eşimi aradım yakındı hemen geldi. Ayağım kırıldı kesin diye ağlıyorum. Hemen acile gittik doktoru beklerken eşim buz bulmaya gitti.yanımda bir teyze başladı benimde oğlumun böyle olmuştu 2 ay alçıda durdu ameliyat yaptılar diye anlatıyor. Ben iyice korktum. Meğer sadece zedelenmiş ama 1 hafta ayağa bile kalkmadım.
Lilycim senin canın mı sıkkın birşeye ?
takim olarak bu hafta dereceye giremedik sanirim ama bireyselde bi derece gelebilir sanki.
neyse insallah haftaya daha iyi oluruz :)
bende bayan kuaförleri sevmem. Saçlarımın ucundan al dememe rağmen ucunu bırakıyor ( fazla kesiyor ) kıskançlarrr
O yüzden erkek birine kestirmek daha güzel hem senin açından her anlamda düşünüyor.
Ben bu kuaförüme ilk 17 yaşımda gitmiştim saççımı kestircem dedim anlatacaktım anlatma ben sana 3 soru sorcam cevap ver yeter ben sana yakışanı keserim dedi ve öyle bir kesti ki bir çok kişi nerede kestirdiğimi sordu o sekil yani.
o gün bugündür ona giderim ( muratcım kuaförüm kurtarıcım )
yoo çok haklısın ben şirkette lavaboya gittiğimde kızlar arkamdan geliyorlardı saçalrın ne güzel diye aynı senin gibi gözlerini saçımdan alamayan oluyordu o kadar güzeldi.
Saçlarım kafama ağır geldi ve çok dökülüyordu ve baş ağrısı beni mahvediyordu şimdi çok çok iim ve kestirmeyi asla dşüşünmüyorumm
NOT: Şirkette en güzel saçı olan kız seçmişler beni
sen tam olarak kac kilosun satine?
demek ki benim de saçımı kestirmem gerekiyor çünkü çok kurudu ve zar zor açılıyor, ama ağır da geliyor çok da kabarınca zaptetmesi zor oluyor
kızlar genel paylaşıma listemizi ekledim
51.5 48 olmak istiyrm. daha once cok hizli indim 48 e yag oranim cok hizli %17 nin.altina dustugu icin adetten kesildim.simdi sakin sakin zayiflicm. jinekologum kadinlar vucut agirliklarinin %5 ini bir aydan kisa zamanda kaybederse yumurtaliklar etkilenir demisti.
demek ki benim de saçımı kestirmem gerekiyor çünkü çok kurudu ve zar zor açılıyor, ama ağır da geliyor çok da kabarınca zaptetmesi zor oluyor
51.5 48 olmak istiyrm. daha once cok hizli indim 48 e yag oranim cok hizli %17 nin.altina dustugu icin adetten kesildim.simdi sakin sakin zayiflicm. jinekologum kadinlar vucut agirliklarinin %5 ini bir aydan kisa zamanda kaybederse yumurtaliklar etkilenir demisti.
azcık insan kılığına soktum kendimi koydum 2 foto canım benim, an itibarıyle bennnn :))) fotodan anlaşılır inşallah önceki fotolarda da saçım toplu olduğu için benzer gelebilir size :)
bu arada çoook garip ama ben inceldikçe yüzümde gamzeler ortaya çıkıyor, ben gamzem yok derim... kız gamzemmm beni çok sevdin de geldin yüzüme mi kondun ?? oysa yerin başımın üstünde :)))
kızlar sonuçlar doğru elinize sağlık takıma girmek isteyen birisi vardı sabah alelacele okudum isteyen arkadaşlar paylaşımda bulunurlar sizlerinde isteğiyle tabii 2 hafta deneme süreci yaparız bu süreçte devam edenler bizle birlikte yolumuza devam ederler şimdi çok acelem var çakışmam lazım geçmişi daha sonra okuyacam ama zeynep saçların çok güzelmiş benimde içim acıdı benimde kuaför iyice kısa kesmişti en son ilkokulda bu kadar kısa olmuştu
kilo veren herkesi tebrik ederim ben maalesef sınav sebeiyle dikkat etmemiştim sonucunu da gayet güzel kilo alarak utanç içinde takıma geldim sizlerden özür dilerim:26::26::26:
ya benimkinin ağırlığı uzunluğundan değil aşırı kabarmasından... saçım sırtımın orta kısmında desem nasıl bir tanım olur acaba:44: yani omuzla belin ortasında gibi... hep bu uzunluktaydı ama son 2 yıldır çok kuru banyoda krem kullanıyorum sonra bir de durulanmayan bahsettiğin tarzda bakım spreylerinden kullanıyorum ancak öyle açılıyor ama açana kadar da kuruyor yani nemli gibi ama tarama açısından kuru geliyorkestirmeden once sac bakim kremleri maskeleri filan var, hatta sivi keratin iceren spreyler var. bayagi iyi geliyor saca. bir dene istersen. agirlik konusunda da ne kadar uzun saclarin? benim saclarim hic agir gelecek kadar uzun olmadi
kızlar elinize sağlık şimdi listeyi bi kontrol edeyim bende dr dan çıktım eve geldim çocuklarla pek okuyamadım geçmişi accık ders çalışmam lazım
kaptan listeyi beğenmene sevindimkızlar sonuçlar doğru elinize sağlık takıma girmek isteyen birisi vardı sabah alelacele okudum isteyen arkadaşlar paylaşımda bulunurlar sizlerinde isteğiyle tabii 2 hafta deneme süreci yaparız bu süreçte devam edenler bizle birlikte yolumuza devam ederler şimdi çok acelem var çakışmam lazım geçmişi daha sonra okuyacam ama zeynep saçların çok güzelmiş benimde içim acıdı benimde kuaför iyice kısa kesmişti en son ilkokulda bu kadar kısa olmuştu
kilo veren herkesi tebrik ederim ben maalesef sınav sebeiyle dikkat etmemiştim sonucunu da gayet güzel kilo alarak utanç içinde takıma geldim sizlerden özür dilerim:26::26::26:
saol gamze cim ama yüz karasıyım bu hafta
Çoookkk yakışmış tatlımmm, gülüşün yeter beeee
Bebetttttttttttgülümsemeni paylaşayım dedim
Kaptancığım sen bizim herşeyimizsin
ya benimkinin ağırlığı uzunluğundan değil aşırı kabarmasından... saçım sırtımın orta kısmında desem nasıl bir tanım olur acaba:44: yani omuzla belin ortasında gibi... hep bu uzunluktaydı ama son 2 yıldır çok kuru banyoda krem kullanıyorum sonra bir de durulanmayan bahsettiğin tarzda bakım spreylerinden kullanıyorum ancak öyle açılıyor ama açana kadar da kuruyor yani nemli gibi ama tarama açısından kuru geliyor
biri schwarzkopf'un (doğru mu yazdım acep:44:) sarı renkli şeftalimsi kokulu (çok seviyorum kokusunu)spreyi biri de elidorun turuncusu - elidoru ikili set olarak almıştım şampuanla spreyi birlikte kullandığımdan ürünü beğendim
kaptan listeyi beğenmene sevindimsen derslerine bak nasılsa hayırlısıyla pazartesi bizimlesin
ebbisss benim daha önceki yazdığım bir topikten arkadaş - sabah kendisine yarışmaya katılmadan paylaşım yapabilirsin bile demedim emin olmadan - sana sormadan hareket etmek istemedim sonuçta biz bir takımız ve bilgi açısından sen daha iyi biliyorsun durumları kuralları...
ya benimkinin ağırlığı uzunluğundan değil aşırı kabarmasından... saçım sırtımın orta kısmında desem nasıl bir tanım olur acaba:44: yani omuzla belin ortasında gibi... hep bu uzunluktaydı ama son 2 yıldır çok kuru banyoda krem kullanıyorum sonra bir de durulanmayan bahsettiğin tarzda bakım spreylerinden kullanıyorum ancak öyle açılıyor ama açana kadar da kuruyor yani nemli gibi ama tarama açısından kuru geliyor
biri schwarzkopf'un (doğru mu yazdım acep:44:) sarı renkli şeftalimsi kokulu (çok seviyorum kokusunu)spreyi biri de elidorun turuncusu - elidoru ikili set olarak almıştım şampuanla spreyi birlikte kullandığımdan ürünü beğendim
kaptan listeyi beğenmene sevindimsen derslerine bak nasılsa hayırlısıyla pazartesi bizimlesin
ebbisss benim daha önceki yazdığım bir topikten arkadaş - sabah kendisine yarışmaya katılmadan paylaşım yapabilirsin bile demedim emin olmadan - sana sormadan hareket etmek istemedim sonuçta biz bir takımız ve bilgi açısından sen daha iyi biliyorsun durumları kuralları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?