Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kilomu cumadan cumaya soylemeyi tercih ediyorum genelde. tarti iniyor cikiyor, sizi de yaniltmak istemem o yuzden

insallah 55'i gorebilirim saglikla ve hep koruyabilirim. 55 benim yaklasik 20 yillik hedefim. insallah daha da uzatmadan 2015'in ilk yarisinda saglikla ulasirim bu hedefime. insallah hepimiz ulasiriz hedeflerimize

Onun için biz varız ya arkadaşım yetmiyor muyuz sana söyle hadi

Yaaaaa yetmez olur musunuz menüme yazamam takım arkadaşlarıma söz verdim diye geri çevirdiğim bi sürü yiyecek oldu Ama uygulama da olsa iyice beynime kazınırdı bu durum yoksa işin açıkçası takımın baya faydası oldu Hmcim :13:

telefona bir hatirlatma ekle, saat basi falan ciksin. "az yiyeceksin, olculu yiyeceksin" falan desin

Haklısın cuma günü göreceğiz nasılsa :) Kilolar azmin ve kararlılığın elinden kurtulamaz. Tam gaz devam

cuma neden tartilamayacaksin?

Ben Salı günü Ankaraya gideceğim, bir süre yokum o yüzden, orada da tartılmam muhtemelen eczanede falan, sonuçta kıyafetli falan moral bozmaya gerek yok ..

Takılıyorum zaten Cidden uygulama hoş olabilir aslında, böyle yarım saat 1 saatte ilgi çekici uyarılar falan yapsa ..

telefona bir hatirlatma ekle, saat basi falan ciksin. "az yiyeceksin, olculu yiyeceksin" falan desin

Hatırlatma kurabilirim bi deneme amaçlı işe yarayabilir. Bir uygulama indirmiştim fitnesspal o da tüm gün yediğinin kalorisini yaptığın sporun ne kadar yaktığını içtiğin suyu böyle devam edersen kaç ayda /haftada hedefine ulaşacağını hesaplıyordu. Hergün hergün hem forumdaki diyet günlüğüne hem ona yazmaktan üşendiğimden bırakmıştım. O uygulamayla zayıflayan çok insan vardı.

Umarım seyahatte bozulmaz diyetin , bir sonraki cuma tartılacaksın ama değil mi

Ben fat secret kullanıyorum ama tabi bunu da deneyebilirim
İnternet istiyor mu kullanırken ben fat secret için onu beğenmiyorum.

Umarım seyahatte bozulmaz diyetin , bir sonraki cuma tartılacaksın ama değil mi

Umarım :18:
Çok uyabileceğimi zannetmiyorum da kilo almadan gelsem yeter bana.
Sonraki cuma büyük ihtimalle tartılırım eğer uzamazsa işlerimiz ..

Uygulamanın adı sadece fitnesspal mı ?
Myfitnesspal afitnesspal falan da çıktı da ?

bizim takimdaki arkadaslar, uygulamaya yaziyor menulerini, sonra fotografini cekip buraya onu paylasiyorlar. iki kere yazmamis oluyorlar yani.

HTML:

Hmcim benim söz ettiğim myfitnesspal diğerini bilmiyordum karışacağını tahmin etmedim o nedenle

bizim takimdaki arkadaslar, uygulamaya yaziyor menulerini, sonra fotografini cekip buraya onu paylasiyorlar. iki kere yazmamis oluyorlar yani.

Evet o da pratik nedense ben fotoğraf koymamıştım hiç ikisine de yazmayı deniyordum. Aslında program kalori tespit ettiği için oraya , yorum alıp sohbet edildiği için foruma yazmak akıllıca tabi .

HTML:

Hmcim benim söz ettiğim myfitnesspal diğerini bilmiyordum karışacağını tahmin etmedim o nedenle

Evet o da pratik nedense ben fotoğraf koymamıştım hiç ikisine de yazmayı deniyordum. Aslında program kalori tespit ettiği için oraya , yorum alıp sohbet edildiği için foruma yazmak güzel oluyor .uygulamadaki listenin fotoğrafını atmayı düşünmeyince benim gibi biraz uzun sürüyor tabi .

İnternet istiyor çünkü uygulamaya yazdığın besini bulup kalorisini hesaplıyor , zaten uygulamada pek çok besin kayıtlı birden çok markadan. Mesela ekmek yedin türleri çıkıyor , kepekli ,çavdarlı , markalar çıkıyor vs. ona göre kalorileri topluyor. O nedenle net gerekli .

Programı çok beğendim, protein karbonhidrat hepsinden ne kadar yemen gerektiğini de hesaplıyor.
Tek eksisi internet benim için, evde değilken internet kullanmıyorum, o yüzden internetsiz de kullanılsa hoş olurmuş ama öylesi de bu kadar kapsamlı olmaz sanırım ..
Teşekkür ederim

Bu hafta her anlamda cok calismam lazim Cuma bir arkadasimla susi yemeye gitmeye karar verdik. Odul olsun benim icin :)

28 Mart'ta eve gitmek icin biletimi aldim az once Insallah o gune kadar ciddi sekilde incelmem lazim. Callanetics yaparken cok zorlaniyorum ama azmedip yapsam cok iyi olacak.

merhaba arkadaşlaaar, herkese iyi pazarlar -gerçi bitti sayılır pazarımız:) bugün oldukça koşuşturmalı bir gündü, inanılmaz yoruldum...menümü paylaşıp kaçacağım...öptüm hepinizi şimdiden :)

Luci'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapanmıştır:)
sabah: 10:00

uyanınca sirkeli karışım
1/2 sokak simidi
avuç içi kadar tuzsuz peynir
1 yumurta
domates-biber

akşam: 17:00
5 adet ceviz büyüklüğünde fırın köfte+ pişmis soğan
1 kase cacık bol naneli

su:2,5 litre
spor: açık havada 1 saat tempolu yürüyüş 08:00

öğleden sonra arkadaşlarımıza film izlemeye gittik, meyveler, patlamış mısırlar, pastalar, börekler reddedildi...sade ve şekersiz nescafemi içtim mis gibi :)

herkese şimdiden iyi haftalar

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar sınavları atlattım ve geldim nasıl geçti derseniz fena sayılmaz
geçmişi okumak benim için na mümkün herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…