Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de menumu yazayim.

sabah: balli, elma sirkeli su

kahvalti: 1 buyuk greyfurt.

ogle: 2 yumurta, 200 gr suzme yogurt, azicik yag ile yaptigim cilbir, 2 domates

ara: 10 gr badem, 2 parca bitter cikolata

aksam: 1 greyfurt (ogle yemegi cok tok tuttu)

ara: 10 gr badem, 1 bardak yagsiz sut.

su: 2 litreyi gecmistir

spor: 60 dk bisiklet, 50 dk 5 km yuruyus

-----

yarin tartida guzel bisi gorur muyum acaba?

8 30 1 haslanmıs yumurta 2dl tam buğday ekmegı yesıllık 2cerı domates yesıl çay
9 sade turk kahvesı
12 1bardak ayran
14 1portakal
16 1cay bardağı leblebı
18 çıtır tavuk (ama yağda kızarttım )
3 litre su spor yok

ogleyin bir ana ogun olmamasi bana biraz eksik geliyor. ayranin yaninda bir porsiyon sebze yemegi falan olsa guzel olur. tavugun yaninda da salata olabilirdi mesela. onun disinda sık sık yiyor olmani begendim.

Iyı akşamlar abanda kilo cızelgesı yaparmısın

ogleyin bir ana ogun olmamasi bana biraz eksik geliyor. ayranin yaninda bir porsiyon sebze yemegi falan olsa guzel olur. tavugun yaninda da salata olabilirdi mesela. onun disinda sık sık yiyor olmani begendim.

Bıraz acıl kılo vermem lazım 2 öğünle gıdıcem bu hafta bı newı taktık salatam var aksam ama bebısten vakıt bulamadım

Evet eğer çok su içemiyorsan çok iyi geliyor artık düzenli içiyorum sayesinde, sadece koşma çok iyi oldu ama bugünlük olsun dedim ben de ..

canim menu biraz az olmus bence. ogle de yememissin. spor guzel.

Bana aksine çok olmuş gibi gelmişti ama :26:

Kızlar eşimin fitness dergisine bakıyordum, bir hatun gördüm Fiziğini çok beğendim, ne yapıp ne edip böyle olmak istiyorum, hatta utanmasam büyütüp eve asacağım karşısına geçip saatlerce spor yapacağım
Size de ilham verir belki ..

Gunaydin gunaydin :)

Tartida guzel seyler gordum cok sukur elhamdulillah :) Butun hafta boyle guzel seyler gorururum insallah Insallah siz de guzel seyler gorursunuz.

Tartida guzel seyler gordum cok sukur elhamdulillah :) Butun hafta boyle guzel seyler gorururum insallah Insallah siz de guzel seyler gorursunuz.

Ohh ne güzel maşallah ..

Benim tartı ufak da olsa kötü şeyler gösterdi ama dün biraz ağırlık da çalışmıştım onunla da alakalı olabilir.

Ohh ne güzel maşallah ..

Benim tartı ufak da olsa kötü şeyler gösterdi ama dün biraz ağırlık da çalışmıştım onunla da alakalı olabilir.

ufak gelgitler normal bu surecte. agirlik calismandan da olabilir. onemli olan cuma tartinin ne gosterecegi :)

Günaydın :) vazgecmekyok tartıda kaç merak ettim ve sevinmene sevindim.Daha da iyisini yapacaksın 55 i göreceksin tartında :) Umarım bizler de görürürüz hedeflerimizi . :13:

Herkese güzel pazarlar kızlar ..

Güzel pazarlar canım , az kalorili bol sulu sağlıklı pazarlar hepimize

Evet eğer çok su içemiyorsan çok iyi geliyor artık düzenli içiyorum sayesinde, sadece koşma çok iyi oldu ama bugünlük olsun dedim ben de ..

Hmcim benim sudan yana sorunum olmuyor da , bana ölçülü ye gece yeme :44: diyecek bir uygulama olabilir . Burdan yetkililere duyrulur .

ufak gelgitler normal bu surecte. agirlik calismandan da olabilir. onemli olan cuma tartinin ne gosterecegi :)

Bu cuma tartılamayacağım ben ama bakalım dönüşte neler göreceğim tartıda.

Hmcim benim sudan yana sorunum olmuyor da , bana ölçülü ye gece yeme :44: diyecek bir uygulama olabilir . Burdan yetkililere duyrulur .

Onun için biz varız ya arkadaşım yetmiyor muyuz sana söyle hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…