- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #106.701
28 Mart'ta eve gitmek icin biletimi aldim az onceInsallah o gune kadar ciddi sekilde incelmem lazim. Callanetics yaparken cok zorlaniyorum ama azmedip yapsam cok iyi olacak.
Callenetics i hiç duymamıştım az önce biraz araştırdım , çok etkiliymiş verilen kilonunun 2 katını vermişsin gibi etki yapıyormuş falan.Eğer bu kadar etkili ise bence yapmaya çalış 6 gün yapınca alışılıyor diye yazılmış . Nette bir kaç video buldum , ama çok eski görünüyor emin olamadım . Senin yaptığın bu 58dk olan mı canım ?
benim yapamadigim evet o 58 dakika olan. cok etkili amma velakin cok da zor. ozellikle o karin hareketleri. genel olarak izlediysen gormussundur, kucuk kucuk esneyerek yapiliyor hareketler, 100 kere esniyorsun. tek bacagi kaldirip mekik ceker gibi 100 kere o hareketi yapmak olduruyor beni.
ama dedigin gibi cok etkili. 10 gun, gunde bir saat yapinca olan degisimler bile inanilmaz. bir on gun yapsam zaten o kadar zorlanmam herhalde.
Evet çok küçük küçük esniyorlar , bu nedenle alışkın olmadığımız bi method. Sanki çok hareket edilmiyor gibi duruyor ama belli bir noktaya kitlenip ordaki yağı yakana kadar uğraşılıyor zordur acıtır sanırım. Türkçe dublajlı bir videosunu aradım biraz onu bulamadım. Bence biraz daha sabret sonuçları güzel olacaktır
Evet çok küçük küçük esniyorlar , bu nedenle alışkın olmadığımız bi method. Sanki çok hareket edilmiyor gibi duruyor ama belli bir noktaya kitlenip ordaki yağı yakana kadar uğraşılıyor zordur acıtır sanırım. Türkçe dublajlı bir videosunu aradım biraz onu bulamadım. Bence biraz daha sabret sonuçları güzel olacaktır
yapabilir miyim bilmiyorum ki. turkce dublaj degil ama alt yazilisini bulabilirsin ararsan. eksisozluk'te bile iyi seyler yazmislar hakkinda.
evet ekşideki yorumlar olumlu , sendeincel diye blog var orda da olumlu genelde. Madonna da yapıyormuş
merhaba arkadaşlaaar, herkese iyi pazarlar -gerçi bitti sayılır pazarımız:) bugün oldukça koşuşturmalı bir gündü, inanılmaz yoruldum...menümü paylaşıp kaçacağım...öptüm hepinizi şimdiden :)
Luci'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapanmıştır:)
sabah: 10:00
uyanınca sirkeli karışım
1/2 sokak simidi
avuç içi kadar tuzsuz peynir
1 yumurta
domates-biber
akşam: 17:00
5 adet ceviz büyüklüğünde fırın köfte+ pişmis soğan
1 kase cacık bol naneli
su:2,5 litre
spor: açık havada 1 saat tempolu yürüyüş 08:00
öğleden sonra arkadaşlarımıza film izlemeye gittik, meyveler, patlamış mısırlar, pastalar, börekler reddedildi...sade ve şekersiz nescafemi içtim mis gibi :)
herkese şimdiden iyi haftalar
merhaba arkadaşlaaar, herkese iyi pazarlar -gerçi bitti sayılır pazarımız:) bugün oldukça koşuşturmalı bir gündü, inanılmaz yoruldum...menümü paylaşıp kaçacağım...öptüm hepinizi şimdiden :)
Luci'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapanmıştır:)
sabah: 10:00
uyanınca sirkeli karışım
1/2 sokak simidi
avuç içi kadar tuzsuz peynir
1 yumurta
domates-biber
akşam: 17:00
5 adet ceviz büyüklüğünde fırın köfte+ pişmis soğan
1 kase cacık bol naneli
su:2,5 litre
spor: açık havada 1 saat tempolu yürüyüş 08:00
öğleden sonra arkadaşlarımıza film izlemeye gittik, meyveler, patlamış mısırlar, pastalar, börekler reddedildi...sade ve şekersiz nescafemi içtim mis gibi :)
herkese şimdiden iyi haftalar
kızlar sınavları atlattım ve geldim nasıl geçti derseniz fena sayılmaz
geçmişi okumak benim için na mümkün herkese kolay gelsin
hayırlı akşamlar kızlar...menülerimi yarın sabah yazarım şimdi öyle iki dakikalığına açabildim..bugün biraz cozuttum...yarından sonra cumaya kadar sıkı bir kamp dönemi başlıyor...iyi geceler...görüşmek üzere..
.
8 30 peynır 2dl ekmek yesıllık 2 Cherry domates 1haslanmıs yumurta yesıllık çay
12 leblebı
14 1kıvı
18 yrm kılo istawrıt kızartma salata
3 Lt su
Spor yok
ebbisss seni ekim annelerinden tanıyorum sen de benim gibi doğum sonrası zayıflama derdine girmişsin ben de zayıflamak istiyorum ama daha hiç diyet yapamadım emziriyorum da zaten iştah desen maşallahı var sen emzirmiyor musun bu yediklerin süt yapıyor mu az gibi geldi
Ben de menümü ekleyeyim ..
Eki Görüntüle 992232
3 litre suyumu da tamamlarım, artık su sıkıntım yok
Belki pilates de yapabilirim , yaparsam haber veririm.
Bugün neler reddettim ?
Maç izlemeye gittik, eşim pide yiyelim dedi, ben istemedim ama yerim diye 2 tane söyledi ama 1 parça bile almadım aşkım ya kusura bakma diye diye 2sini de yemek zorunda kaldı
Kızlar siz de aynı problemi yaşıyormusunuz ? Birisi bir şey yerken benim canım istemiyor ama eşim çok rahatsız oluyor hatta ben yemiyorum diye bir sürü şey yemiyor, bazen böyle ısrarımla yiyor.
Bir de pasta yemedim
uygulama iyiymis ama az yemissin, o bile diyor daha 200 kusur kalori daha yemen lazim diye :)
ya aslinda bu hareketler yag yakmak yerine kaslari sekillendirme amacli. ama sanirim o sirada kaslari calistirmaktan kaynaklanan bir kalori yakimi da oluyor. daha once 2010'da katildigim sitede, diyet yaninda spor olarak sadece callanetics yaparak zayiflayanlar vardi. hatta bu yapilan callanetics'i saymak gibi bir aliskanlik vardi. bugun 27. ciyi yaptim, bugun 297. yi yaptim gibi. e tabii o kadar zor ki sayarak gurur duyulmasi gereken bisi. "bugun bininci kere yurudum" un pek karizmasi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?