Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok az yemişsin canım benim akşam acıkırsan ayran ya da tarçınlı süt iç mutlaka

çok az yemişsin canım benim akşam acıkırsan ayran ya da tarçınlı süt iç mutlaka

canım sağol bitanemm, sporum yokyaaa ayy nasıl korkuyorum yemeğee :26::26: belki yoğurt yerim canımmm

Senin menüyü göremedik, yoksa ben mi gözden kaçırdım tatlımm :26::26:

Luci'nin mutfağı kapanmıştır :)

sabah: 07:00

uyanınca sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış maydanozlu omlet
avuç içi kadar tuzsuz peynir
1 domates

öğle: 12:00
5 yk tavuklu nohut yemeği (sızma zeytinyağı ile yapılmış-salçasız)
2 yk yoğurt

akşam: 17:00
5 yk yumurtalı ıspanak yemeği (sızma z.yağlı)
3 yk yoğurt

su: 2,5 litre
spor: yok

Son düzenleyen: Moderatör:

canım sağol bitanemm, sporum yokyaaa ayy nasıl korkuyorum yemeğee :26::26: belki yoğurt yerim canımmm

Senin menüyü göremedik, yoksa ben mi gözden kaçırdım tatlımm :26::26:

eşim erken geldi de yeni yazabildim canım benim...haklısın aklımız çıkıyor kilolar geri gelir mi diye ama o kadar korkmamak lazım 1 öğünde gelmedi o kilolar bize...güçten düşmemek lazım...ben de dün akşam üşüttüm herhalde biraz keyifsizim bugün kolumu kaldıracak halim yok

eeeee güzelll sende fazla yememişsin balımm :26: bu arada bu gün kaçamak sadece spordan yapmışız gibi :26:

Regl olma durumun ne durumda balım?

hahahahah aynen öyle hayatım, Karatay hocanın dediği gibi, o yağlar bir günde tavaya koyup erimez diyor yaa

eeeee güzelll sende fazla yememişsin balımm :26: bu arada bu gün kaçamak sadece spordan yapmışız gibi :26: Regl olma durumun ne durumda balım?

evet kaçamak yapmıyorum zaten ben biliyorsun...yazıya dökünce çok gibi görünüyor ama evet ufak ufak yedim ben de bugün... canım daha olmadım geçen ay 28 inde olmuşum ben....işte 1-2 güne gelir mutlaka

hahahahah aynen öyle hayatım, Karatay hocanın dediği gibi, o yağlar bir günde tavaya koyup erimez diyor yaa

aynen bayılıyorum kadına... zaten farkındaysan tam anlamıyla karataya geçiş yaptım ben...kaç tane videosunu izledim bu hafta bilemiyorum ezberledim artık söylediklerini resmen :)

gamzem gidip uzanayım ben üşüme falan geliyor, biraz atlatayım dünün sersemliğini üzerimde...kafam da kazan gibi...gelen giden, arayan ...bi acayip oldum...seni çok öpüyorum canım benim dikkat et kendine...yarın akşama buralarda olurum sanırım, güzel bir pazar günü geçir, tadını çıkar tatilinin herkese iyi akşamlar, iyi pazarlar...

Tamam canım, Rabbim rahatlık versin..iyi dinlenmeler, bende kitabıma devam ediyorum, çıktım bende..iyi geceler herkeseeee

Tamam canım, Rabbim rahatlık versin..iyi dinlenmeler, bende kitabıma devam ediyorum, çıktım bende..iyi geceler herkeseeee

saol birtanem sana da :) Allaha emanet ol...güzelce dinlen yarın şahane bir kahvaltı yap ben öyle yapacam vallahi :)

toplightcım sen de buralara girip bakarsan sınavda başarılar dilerim, Allah kolaylık versin canım

Kizlarr esim gunlerdir havuclu tarcinli kek istiyordu bugun yaptim dunde mozaik pasta yapmistim

mozaik pastanin yarisini sirkete goturdum diger kalanin yarisinida gorumeme

bugun yaptigim kekinde yarisini gorumceme getirdiim

anlicanizz evde aburcubur pek kalmadı )))

Sakıncalı besinleri evden uzaklaştırmışsın . İşte akıllı bir diyetdaş Menün de güzel olmuş.

Gamze akşam yemeği pek az ama diğer öğünlerle birleşince kurtarmıştır spor yapmadığından bu enerji sana yeter sanırsam. Mideni yormadan geçen sağlıklı bir gün olmuş .

Menü güzel ama o da ne Spor yok mu ? inanmam sen duramazsın spor yapmadan

Benim menüm ,
Sabah yarım simit , 1 haşlanmış yumurta , 2 biber ,1 dilim kaşar peynir , şekersiz çay
Öğlen 1 kase kadar kısır yanında kornişon turşu ve 1.5 bardak ayran , 3 yk közlenmiş patlıcan ve biber salatası
Ara 1 paket kakaolu süt , 10 tane badem (Dışarda yapılabilecek sağlıklı ara öğün olarak bunu buldum )
Akşam 1 dilim tam buğday ekmeği,6 yk zeytinyağlı barbunya ,1 kase yoğurt

Bugün çay içmekten,süt ürünü içmekten ,su içmekten şiştim. Spor olarak açık havada yarım saat yürüyüş yaptım. Gece 11 gibi Leslie 3 mile yapmayı planlıyorum. Yapacağım.

Kızlar nasılsınız umarım herkes için güzel bir gün olmuştur.

Luci demek dün de sizin yıldönümünüzdü, nice mutlu yıllara Hep aşkla kalın ..

Ben de menümü yazayım, çok karbonhidrat yüklü bir gün oldu ..

Sabah :

- 2 tane minik paçanga böreği
- 1 tane etimek
- 1 domates

Ara :

- 1 kare çikolata

Akşam :

- 1 Ciğer dürüm
- Ayran

Suyumu 3 litreye tamamlamaya çalışıyorum, telefona bir program yükledim, zırt pırt su iç diyor bana böylece artık 3 litreyi tamamlıyorum.

3.5 km de koştum

Hmcim ne güzel uygulamaymış sana 3 lt su içirtmiş. Menün güzel aslında kahvaltı biraz karbonhidrat yüklü olmuş ama paçangadan ve ciğerden biraz protein de almışsındır ,i iki öğün yapmışsın hem de koştuğundan haftasonuna göre güzel Afiyet olsun

canim menu biraz az olmus bence. ogle de yememissin. spor guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…