- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #106.821
madem içmedim 3 gündür içme tatlım bu günlerinde keyfini çıkar şimdi
ee demekki ne uyapıyoruz masada otururken sürekli ayak sallıyoruz
Luci bence de en fazla 27 28 ..
Güzel şey hiç yaşlanmamak ..
Annemde ne sewiyorsam yapıyor inadına sanki.her gören ne kadar zayıflamışşsın dedi oh be ne güzel bişiy
menün az geldi ama aç kalmadıysan sorun yokKizlarr esim gunlerdir havuclu tarcinli kek istiyordu bugun yaptim dunde mozaik pasta yapmistim
mozaik pastanin yarisini sirkete goturdum diger kalanin yarisinida gorumeme
bugun yaptigim kekinde yarisini gorumceme getirdiim
anlicanizz evde aburcubur pek kalmadı)))
Eki Görüntüle 990702
ay ne güzel bir menü bu böyle... çok beğendimBenim menüm ,
Sabah yarım simit , 1 haşlanmış yumurta , 2 biber ,1 dilim kaşar peynir , şekersiz çay
Öğlen 1 kase kadar kısır yanında kornişon turşu ve 1.5 bardak ayran , 3 yk közlenmiş patlıcan ve biber salatası
Ara 1 paket kakaolu süt , 10 tane badem (Dışarda yapılabilecek sağlıklı ara öğün olarak bunu buldum )
Akşam 1 dilim tam buğday ekmeği,6 yk zeytinyağlı barbunya ,1 kase yoğurt
Bugün çay içmekten,süt ürünü içmekten ,su içmekten şiştim. Spor olarak açık havada yarım saat yürüyüş yaptım. Gece 11 gibi Leslie 3 mile yapmayı planlıyorum. Yapacağım.
suyu uyaran program güzel olsa gerekKızlar nasılsınız umarım herkes için güzel bir gün olmuştur.
Luci demek dün de sizin yıldönümünüzdü, nice mutlu yıllaraHep aşkla kalın ..
Ben de menümü yazayım, çok karbonhidrat yüklü bir gün oldu ..
Sabah :
- 2 tane minik paçanga böreği
- 1 tane etimek
- 1 domates
Ara :
- 1 kare çikolata
Akşam :
- 1 Ciğer dürüm
- Ayran
Suyumu 3 litreye tamamlamaya çalışıyorum, telefona bir program yükledim, zırt pırt su iç diyor bana böylece artık 3 litreyi tamamlıyorum.
3.5 km de koştum
böyle gidersen eksileri tabii ki görürsünben de menumu yazayim.
sabah: balli, elma sirkeli su
kahvalti: 1 buyuk greyfurt.
ogle: 2 yumurta, 200 gr suzme yogurt, azicik yag ile yaptigim cilbir, 2 domates
ara: 10 gr badem, 2 parca bitter cikolata
aksam: 1 greyfurt (ogle yemegi cok tok tuttu)
ara: 10 gr badem, 1 bardak yagsiz sut.
su: 2 litreyi gecmistir
spor: 60 dk bisiklet, 50 dk 5 km yuruyus
-----
yarin tartida guzel bisi gorur muyum acaba?
8 30 1 haslanmıs yumurta 2dl tam buğday ekmegı yesıllık 2cerı domates yesıl çay
9 sade turk kahvesı
12 1bardak ayran
14 1portakal
16 1cay bardağı leblebı
18 çıtır tavuk (ama yağda kızarttım)
3 litre su spor yok
bu yazı bana yeni çıkan bir reklamı hatırlattı kekimi ye beni yeme olan reklamHmcim benim sudan yana sorunum olmuyor da , bana ölçülü ye gece yeme:44: diyecek bir uygulama olabilir . Burdan yetkililere duyrulur .
benm de 13-14 yıllık hedefimkilomu cumadan cumaya soylemeyi tercih ediyorum genelde. tarti iniyor cikiyor, sizi de yaniltmak istemem o yuzden
insallah 55'i gorebilirim saglikla ve hep koruyabilirim. 55 benim yaklasik 20 yillik hedefim. insallah daha da uzatmadan 2015'in ilk yarisinda saglikla ulasirim bu hedefime. insallah hepimiz ulasiriz hedeflerimize
acıkmadın mı???merhaba arkadaşlaaar, herkese iyi pazarlar -gerçi bitti sayılır pazarımız:) bugün oldukça koşuşturmalı bir gündü, inanılmaz yoruldum...menümü paylaşıp kaçacağım...öptüm hepinizi şimdiden :)
Luci'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapanmıştır:)
sabah: 10:00
uyanınca sirkeli karışım
1/2 sokak simidi
avuç içi kadar tuzsuz peynir
1 yumurta
domates-biber
akşam: 17:00
5 adet ceviz büyüklüğünde fırın köfte+ pişmis soğan
1 kase cacık bol naneli
su:2,5 litre
spor: açık havada 1 saat tempolu yürüyüş 08:00
öğleden sonra arkadaşlarımıza film izlemeye gittik, meyveler, patlamış mısırlar, pastalar, börekler reddedildi...sade ve şekersiz nescafemi içtim mis gibi :)
herkese şimdiden iyi haftalar
geçmiş olsun da ne sınavıydı?kızlar sınavları atlattım ve geldim nasıl geçti derseniz fena sayılmaz
geçmişi okumak benim için na mümkün herkese kolay gelsin
ben callanetics mı ne onu bilmiyorum da şu balerin gibi ayağımı yukarıya kaldırabiliyorum hani bu kiloyla bile yapıyorum ya sanırım kondisyon kazansam baleyi bile deneyebilirimoff of yapmam lazim evet. simdi videoyu bir bastan izleyip neler yapiliyordu hatirlayayim. bi bacak hareketi var, yuksek bir yere balerinler gibi bacagi uzatmak gerekiyor. ortami ayarlayayim.
bir de eger yapmayi dusunuyorsan, baslamadan once 5-10 dk yuruyus gibi isinma saglayacak bir egzersiz yapinca daha iyi oluyormus.
valla iraden için tebrik ederim ama karşındaki insanın tavır yapması kötü oluyor gerçi artık benim iradem güçlü değil yemeklere karşı...menün de güzel ama kalori bazında az yemişsin bak hedefin çok düşük halbuki...Ben de menümü ekleyeyim ..
Eki Görüntüle 992232
3 litre suyumu da tamamlarım, artık su sıkıntım yok
Belki pilates de yapabilirim , yaparsam haber veririm.
Bugün neler reddettim ?
Maç izlemeye gittik, eşim pide yiyelim dedi, ben istemedim ama yerim diye 2 tane söyledi ama 1 parça bile almadım aşkım ya kusura bakma diye diye 2sini de yemek zorunda kaldı
Kızlar siz de aynı problemi yaşıyormusunuz ? Birisi bir şey yerken benim canım istemiyor ama eşim çok rahatsız oluyor hatta ben yemiyorum diye bir sürü şey yemiyor, bazen böyle ısrarımla yiyor.
Bir de pasta yemedim
valla menülerini beğeniyorum ben - greyfurt iyidir candır zayıflama konusunda süper destektir keşke suyunu sıkıp içebilsem ama yasak...menumu yazayim ben de bari.. buranin bekcisi gibi oldum bu haftasonu. callanetics'i biraz okuldaki isleri hale yola koyduktan sonraya erteledim. simdi yapmakta zorlanicam, kafama takicam, motivasyonum dusecek. bi sure slim in 6'in esneme hareketleri olan videosunu yapicam, o da bayagi dinlendirici ve kaslari sekillendirici gibiydi.
sabah: balli, elma sirkeli su.
kahvalti: azicik yag ile 2 yumurtadan sahanda yumurta, iki dilim etimek, kahvaltilik lor, 3 kasik tam yogurt. 2 domates.
ara: bir buyuk greyfurt, 10 gr badem
ogle(den sonra): 100 gr pilic cordon bleu, 4-5 kokteyl domates, bir tane kumo domates
aksam: 10 gr badem ve bir buyuk greyfurt
su: 2 litreyi gecmistir
spor: 45 dk bisiklet, 38 dk 4 km yuruyus, birazdan da bahsettigim slim and limber'i yapacagim.
bugunlerde biraz garip menulerim. dogru duzgun yemek yok. ama biraz da meyveleri, sebzeleri gorunce kendimden gecip biraz fazla almisim, dolabi zor kapatiyorum, onlari tuketip yer acayim dedim. yarin bir corba falan yapabilirim ama en fazla uc ogunluk yapmam lazim, tek basima, bir porsiyon 1 porsiyon bitiremiyorum yemekleri. yine bir ya da iki ogunluk makarna da yapabilirim.
ay insallah yarin tartida yine guzel bisiler gorurum.
sabah güzel aralar da ama yine öğle yok akşam da fazla olmuş sanki yani yarım kg balık...8 30 peynır 2dl ekmek yesıllık 2 Cherry domates 1haslanmıs yumurta yesıllık çay
12 leblebı
14 1kıvı
18 yrm kılo istawrıt kızartma salata
3 Lt su
Spor yok
memnun musun? bn de almak istiyorum analiz yapan tartılardan da internetten baktım sinbo var arzum var fakir marka var medisana, vely, markaları da var ben arzum ile fakir arası kalmıştım yaa 40 lira normal tartılar da 20-30 lira zaten
Az ama öz olmuş sanki...
bence araların güzel olmuş piko da zaten tahıllı meyveli bar diye hatırlıyorum 2. aran da meyve-yoğurt güzel olmuş afiyet olsun
vayyyy 4 lt su... maşallahsanırım karataya tek uymayan bira değil mi? zaten dengeni sen daha iyi biliyorsun
Elifciğim öğle yemeğin yok sanırım... hep ara öğün kıvamında olmuş ama güzel ve hafif beslenmişsin - bir şey daha sanırım kahveyi kahvaltı sonrası içtin ama 1 saat sonrası yapmış olsaydın daha iyi ve doyurucu olurdu
dengeli bir menü 3ü 1 arada içeceğini söylemiştin zatenafiyet olsun
menüyü beğendim cuma şerefine herkes çikolata yemiş bakıyorum da...
bu arada yağlı tablo yapıyorsun demek ne güzel ben de okul yıllarında çok severdim hoca obje koyar biz kara kalemle çizerdik de bu aralar kendime vakit ayıramıyorum aslında bir keyif saati ayarlamam lazım
kızlar ben de cuma 1de yatmama rağmen 8de kalktım sabah - dün de aynı şekilde... bünye düzene alışınca çok geç kalkılmıyor
luciyle ikinize mutluluklar diliyorum eşinizle ömür boyu...
bol su içince sık gidilir ama bir problem mi var ki?:44:
ilk sayfa harika olmuşşşş yaaaa
ben tartıyı ortaya koysam bile dönüp yüzüne bakmıyorum sanırım artık kanıksadım bazı şeyleri
ay ben de istiyorum böyle keyfi bir gün.... artık bu hafta içi ev işlerini ayarlayayım da hafta sonum bana kalsın yaa çok ihtiyacım var
afiyet olsun güzelmiş menünveee çikolata tezimi sen de doğrulamış oldun menünle
bu menün 3 öğün ve bence daha güzel olmuş afiyet olsun
evet öyle oldu luciben birkaç kez izlemişimdir karatayı ama zaten hemen hemen hep aynı söyledikleri...
maşallah durumdacım ne güzel işte :) çoğu gitti azı kaldı
Slm...
Aranıza bende katılmak isterim.. Diyete yeni başladım diyetisyen eşliğinde... Ancak aynı zamanda demir hapı kullanmaya da başladım ve iştahım çok açıldı. Gece rüyalarımda yemek görür oldum. Napsam motive olsam diye düşünüyordum aklıma kadınlar kulubü geldi. Daha önce de böyle bir foruma katılmıştım. İnsanı gerçekten motive ediyor. Vel hasıl beni de aranıza alırmısınız. En azından cumaları kilo bildiricem diye daha sabırlı olabilirim.
menün az geldi ama aç kalmadıysan sorun yokben de pek cıs şeyler barındırmamaya çalışıyorum evde ama hafta sonu öyle oldu şimdi evde ıvır zıvır namına bişey yok çok şükür
ay ne güzel bir menü bu böyle... çok beğendimdışarıda en iyi alternatif süt ya da yoğurt gerçekten - afiyet olsun
suyu uyaran program güzel olsa gerekmenü de güzel ama keşke öğlen de yemek yesen
böyle gidersen eksileri tabii ki görürsünafiyet olsn menün çok hoş yaaa acep ben de mi bitter eklesem aralara :44: en azından krize girmem - neyse bi düşüneyim bunu ben
canım öğlen dengeli bir öğün yesen çok iyi olur sanki... 90lı kilolardasın ve yediklerini toplasak 1000 kcal anca gelir ki bu bence çok az bunun en az 2 katı yemen lazım kg vermek için...
bu yazı bana yeni çıkan bir reklamı hatırlattı kekimi ye beni yeme olan reklam
benm de 13-14 yıllık hedefim
acıkmadın mı???
geçmiş olsun da ne sınavıydı?
ben callanetics mı ne onu bilmiyorum da şu balerin gibi ayağımı yukarıya kaldırabiliyorum hani bu kiloyla bile yapıyorum ya sanırım kondisyon kazansam baleyi bile deneyebilirim
valla iraden için tebrik ederim ama karşındaki insanın tavır yapması kötü oluyor gerçi artık benim iradem güçlü değil yemeklere karşı...menün de güzel ama kalori bazında az yemişsin bak hedefin çok düşük halbuki...
valla menülerini beğeniyorum ben - greyfurt iyidir candır zayıflama konusunda süper destektir keşke suyunu sıkıp içebilsem ama yasak...
sabah güzel aralar da ama yine öğle yok akşam da fazla olmuş sanki yani yarım kg balık...
suyu uyaran program güzel olsa gerekmenü de güzel ama keşke öğlen de yemek yesen
valla iraden için tebrik ederim ama karşındaki insanın tavır yapması kötü oluyor gerçi artık benim iradem güçlü değil yemeklere karşı...menün de güzel ama kalori bazında az yemişsin bak hedefin çok düşük halbuki...
hoşgeldin buseli ne zaman yarışlara katılmıştın vermen gereken kaç kg var aslında şu ara takım olarak yeni üye almıyoruz ama eğer katılımların devamlı ve düzenli olursa neden ıolmasın
kızlar bu arada ebru 15 şubattan beri kk ya hiç girmemiş haber yok ondan dağyolu sınavım var dedi sınavın bittiğini söyledi ama tekrardan hiç girip mesaj yazmadı bu konular hakkındaki fikirlerinizi bana söylermisiniz?
hoşgeldin buseli ne zaman yarışlara katılmıştın vermen gereken kaç kg var aslında şu ara takım olarak yeni üye almıyoruz ama eğer katılımların devamlı ve düzenli olursa neden ıolmasın
kızlar bu arada ebru 15 şubattan beri kk ya hiç girmemiş haber yok ondan dağyolu sınavım var dedi sınavın bittiğini söyledi ama tekrardan hiç girip mesaj yazmadı bu konular hakkındaki fikirlerinizi bana söylermisiniz?
Gerçekten güzel oldu artık suyum eksik olmuyor program sayesinde, eşimde uyarı sesini duyunca su getiriyor hemen
Öğle olayına bir türlü alışamadım Lily ama 9.30 10 gibi kalkıyorum, 1 saat yemek yemiyorum ilaç içince 11i buluyor kahvaltı, o yüzden yani ..
Sanırım diyet moduna girince canım istemiyor, bir de canım isterse yerim diye düşününce hiç istemiyor, yasak demiyorum.
Ben bu kaloriyi öğle eklemeden nasıl arttırabilirim ki sakıncalı olarak, çünkü bu saatte kalktığım sürece öğle çok geliyor.
resmi daha önce görmüştüm ama sanki burada sen paylaşınca daha farklı geldiEki Görüntüle 992956
Günaydınlarrrrrr sevgili arkadaşlar...işte yeni bir hafta veee pazartesiiii :) mutlu,huzurlu,sağlıklı, -şeytana uymadığımız, kaçamak yapmadığımız,sporu bol, kalorisi az, perşembesi zahmetsiz, cuması keyif veren, tartıda düşük rakamlar gördüğümüz, ufacıcık pantalonlara gömleklere sığıp ortalıklarda salındığımız bir hafta olsssunnnn inşalllah :)
işte bilinçaltı... normalde kaçamak yapmıyorsun ama bir yanın da korkuyor ya yaparsam irademe hakim olamayıp diye düşünüyor bu da rüyana yansımış gibi geldigünaydın birtanem, toplarız inşallah bu haftaistedikten sonra gidiyor kilocuklar,sıkma canını ama cumaya kadar kontrolü sakın bırakma elinden, zihninden :) ben de regl dönemindeyim dün gece rüyamda daha önce çalıştığım bir otelin restaurantındayım ve sadece açık büfe tatlılar var, nasıl saldırmışım tatlılara anlatamam, tabağa bile koymadan ayak üstü sabah gülerek uyanmışım eşime anlattım o da oldukça güldü :) normalde yapamıyorsun rüyanda mı yapıyorsun kaçamakları diyor
ooo süperGunaydin gunaydin!
24 Subat itibariyle aylik raporumu vereyim :)
24 Ocak'ta 100.6 ile takima ilk bildirimimi yapmistim. Bu sabah 92.1'i gordum. Yani bir ayda 8.5 kiloya baybay demis oldum :)
Bakalim Cuma'ya kadar ne kadar daha verebilecegim. :)
Herkese guzel bir gun guzel bir hafta dilerim :)
yaaa inşallah bir an önce hallolur küçük birşey gibi görünse de insanın hayatını altüst ediyorKızlar Günaydınnn
Bir kaç gündür yaşadığım sey gaz sıkışmasıymış (isme bak )
ve günlerdir fenayım dün gece 2bucukta uyuyabildim ağrıdan.
Halada devam ediyor. Artık ishal olmanın yollarına kadara araştırdım.
Anlayacagınız haftaya iyi başlayamadım. Kendimi şiş hissettiğim içindekilo bakımından berbat hissediyorum kendimi umarım bu hallerim geçer bende pek memnun değilim çünkü.
menün güzel bence onca kaçamağa rağmen ucuz atlatmışsınSabah
1/2 gözleme
1 yumurta ile yapılmış omletin yarısı
1 dilim peynir
1 salam
çay
Ara Öğün
3/1 dilim pasta
2 simit sekinde kuru pasta
Ara Öğün
1 türk kahvesi
Akşam
1/2 porsiyon çiğköfte
1 ayran
Ara Öğün
Kayısı ( sayısını hatırlamıyorum )
Su : 2lt
Spor: 1.5 saat yürüyüş (gaz sıkışmasına iyi geliyor diye zar zor çıktım )
NOT: Dün arkadaşım geldi yaş pasta almış ( minik 4 kişilik ), Milföyden minik börekler yatım peynirli çikolatalıi mozaik pastam vardı,havuçlu tarcınlı kekim vardı çeşitli kuru pastalar vardı vs vs .
Bunları redderek sadece 1 dilim (ince ) pastanın yarısından ve 2 tane kuru pasta aldım simit seklinde olanlardan biirde çay içtim sekersiz.
Akşam yemek hazırlayacak durumum olmadığından çiğköfte yedik.
inşallahtesekkur ederim sevdacim :) aynen oyle asagi dogru inen kilolar bana daha da azim veriyor. zaten sanirim kilo verdikce daha enerjik oluyoruz. hepimiz insallah bu hafta guzel kilolar veririz ve takimimizi dereceye sokariz
kaptan geçmiş olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun olmadı mayısa kadar hazırlanırsın - bu arada nasıl bir sınav ki hemen açıklanıyor valla hayret ettimgünaydınlarr
kızlar dün sonunda sınava girdim son 5 yılda sorulan en zor soruları sormuşlar rezaletti anlayacağınız neyse bugün sorular açıklanacak bakalım sonuç ne çıkacak olmadı mayısta tekrar sınav var ona hazırlanırım
diyet açısından sınavb da olduğundan kötü bir haftasonu idi bakalım bu hafta nasıl geçecek kendinize iyi bakın
ben internetten araştırmalar yaparım ama hemen aaa böyleymiş diye yorum yapmam çünkü her site güvenilir değil ve her hastalık da aynı değil - her insan farklı ve aynı hastalığa karşı tepkiler ve yaşadıkları da farklı o yüzden en kötüsünü düşünmemek lazımSıkışa sıkışa kalbe baskı yapıyordur belki .
Benim de bir yerim ağrıdığında acıdığında, interneti talan ederiz ama ben en son öleceğim kesin diyorum, genelde hep en kötüleri yazıyorlar.
dolaylı yoldan tehlikeli yani... çok geçmiş olsun teşhis hala konamadı mı?Tabi ya sonunda ölüm var dimi
Hoş doktorlara da güvenilmiyor artık tamamen, eşimde anjiödem diye bir rahatsızlık var, küçük dili şişip tamamen solunumu tıkayabiliyor, doktora gittik, ölümcül bir hastalık değil dedi, sonradan başka doktor da öğrendik ki hastalık öldürmüyormuş, hastalık küçük dili şişiriyor, küçük dil şişmesinden ölünüyormuş, bu sebeple hastalık ölümcül değilmiş.
Hiç uyarmadı etmedi bizi ne korktuk birden olunca ..
oy isteme hakkın zaten yok değil mi?Kızlar yarışma başladı, oy kullanmak isterseniz ..
http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=1277
Buradan tariflere bakıp
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=689001&page=202
buradan oy kullanabilirsiniz ..
Aman yanlış anlaşılmasın, yarışmaya katıldım ama oy isteme durumum yok, hangi tarifi beğenirseniz ona verebilirsiniz ..
haha sağlıklı beslenme demek :) nasıl geçti? bu arada evet bu hafta derece alalımmmmmMerhaba kızlar. Yeni haftaya başladık bakalım. Rabbim inşallah yardımcımız olsun. Diyet konusunda iyiyim ama işte hayat bazen insanı cokertiyor :)) sinir bir durum icerisindeyim şu an ama yazdıklarınızı okumak çok iyi geldi.
Lucimm sen nasıl biseysin böyle yaa. Tek kelimenle bile insana umut ve huzur verebiliyorsun. Iyiki varsın canım.
Kaptanım sakın moralin bozulmasın. Zor olunca yapacak bir şey de kalmıyor malesef..
Neyse okuldayim arkadaşlar. Seminer var hu günkonusu sağlıklı beslenme :))) mudur benim için özel ayarlamış p
Diğer takım arkadaşlarım sizler Nasılsıniz iyimisiniz ? Hadi bu hafta derece alalım. Var misiniz? :)))
tamam o zaman o üç günü geride bırakıp yolumza devam ediyoruz ne dersin?Üç gündür ne diyet ne spor nede sigara:)
resmi daha önce görmüştüm ama sanki burada sen paylaşınca daha farklı geldi
işte bilinçaltı... normalde kaçamak yapmıyorsun ama bir yanın da korkuyor ya yaparsam irademe hakim olamayıp diye düşünüyor bu da rüyana yansımış gibi geldi
ooo süpertebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum
yaaa inşallah bir an önce hallolur küçük birşey gibi görünse de insanın hayatını altüst ediyor
menün güzel bence onca kaçamağa rağmen ucuz atlatmışsın
inşallah
kaptan geçmiş olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun olmadı mayısa kadar hazırlanırsın - bu arada nasıl bir sınav ki hemen açıklanıyor valla hayret ettim
ben internetten araştırmalar yaparım ama hemen aaa böyleymiş diye yorum yapmam çünkü her site güvenilir değil ve her hastalık da aynı değil - her insan farklı ve aynı hastalığa karşı tepkiler ve yaşadıkları da farklı o yüzden en kötüsünü düşünmemek lazım
hastaneye her gittiğimde benim gibi hastalarla sohbet ederim hepsi farklı şeyler söyler onu yeme böyle yapma diye ama ben kendimi onlara denk tutmam sonuçta ona zarar veren şey belki bana yarar sağlar... o yüzen hemen internetten araştırıp kafa bulandırmaktansa doktora gitmek daha mantıklı
dolaylı yoldan tehlikeli yani... çok geçmiş olsun teşhis hala konamadı mı?
oy isteme hakkın zaten yok değil mi?ben bakayım oy verelim yaa -sana da başarılar
haha sağlıklı beslenme demek :) nasıl geçti? bu arada evet bu hafta derece alalımmmmm
tamam o zaman o üç günü geride bırakıp yolumza devam ediyoruz ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?