Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Luci bence de en fazla 27 28 ..
Güzel şey hiç yaşlanmamak ..

menün az geldi ama aç kalmadıysan sorun yok ben de pek cıs şeyler barındırmamaya çalışıyorum evde ama hafta sonu öyle oldu şimdi evde ıvır zıvır namına bişey yok çok şükür

ay ne güzel bir menü bu böyle... çok beğendim dışarıda en iyi alternatif süt ya da yoğurt gerçekten - afiyet olsun

suyu uyaran program güzel olsa gerek menü de güzel ama keşke öğlen de yemek yesen

böyle gidersen eksileri tabii ki görürsün afiyet olsn menün çok hoş yaaa acep ben de mi bitter eklesem aralara :44: en azından krize girmem - neyse bi düşüneyim bunu ben

canım öğlen dengeli bir öğün yesen çok iyi olur sanki... 90lı kilolardasın ve yediklerini toplasak 1000 kcal anca gelir ki bu bence çok az bunun en az 2 katı yemen lazım kg vermek için...

Hmcim benim sudan yana sorunum olmuyor da , bana ölçülü ye gece yeme :44: diyecek bir uygulama olabilir . Burdan yetkililere duyrulur .
bu yazı bana yeni çıkan bir reklamı hatırlattı kekimi ye beni yeme olan reklam

benm de 13-14 yıllık hedefim

acıkmadın mı???

kızlar sınavları atlattım ve geldim nasıl geçti derseniz fena sayılmaz
geçmişi okumak benim için na mümkün herkese kolay gelsin
geçmiş olsun da ne sınavıydı?

ben callanetics mı ne onu bilmiyorum da şu balerin gibi ayağımı yukarıya kaldırabiliyorum hani bu kiloyla bile yapıyorum ya sanırım kondisyon kazansam baleyi bile deneyebilirim

valla iraden için tebrik ederim ama karşındaki insanın tavır yapması kötü oluyor gerçi artık benim iradem güçlü değil yemeklere karşı...menün de güzel ama kalori bazında az yemişsin bak hedefin çok düşük halbuki...

valla menülerini beğeniyorum ben - greyfurt iyidir candır zayıflama konusunda süper destektir keşke suyunu sıkıp içebilsem ama yasak...

8 30 peynır 2dl ekmek yesıllık 2 Cherry domates 1haslanmıs yumurta yesıllık çay
12 leblebı
14 1kıvı
18 yrm kılo istawrıt kızartma salata
3 Lt su
Spor yok
sabah güzel aralar da ama yine öğle yok akşam da fazla olmuş sanki yani yarım kg balık...

Son düzenleme:

memnun muyum? son iki yildir falan sadece tarti olarak kullaniyorum. simdi mesela 40 kilo yag var belli yani, oranini olcmemin su an cok anlami yok gibi geliyor bana. ama memnunum yani, 2011'den beri sorunsuz calisti masallah :)

Slm...

Aranıza bende katılmak isterim.. Diyete yeni başladım diyetisyen eşliğinde... Ancak aynı zamanda demir hapı kullanmaya da başladım ve iştahım çok açıldı. Gece rüyalarımda yemek görür oldum. Napsam motive olsam diye düşünüyordum aklıma kadınlar kulubü geldi. Daha önce de böyle bir foruma katılmıştım. İnsanı gerçekten motive ediyor. Vel hasıl beni de aranıza alırmısınız. En azından cumaları kilo bildiricem diye daha sabırlı olabilirim.

hoşgeldin buseli ne zaman yarışlara katılmıştın vermen gereken kaç kg var aslında şu ara takım olarak yeni üye almıyoruz ama eğer katılımların devamlı ve düzenli olursa neden ıolmasın

kızlar bu arada ebru 15 şubattan beri kk ya hiç girmemiş haber yok ondan dağyolu sınavım var dedi sınavın bittiğini söyledi ama tekrardan hiç girip mesaj yazmadı bu konular hakkındaki fikirlerinizi bana söylermisiniz?

greyfurt neden yasak sana canim? valla ben cok seviyorum bi de yag yakici ozelligi vardi diye hatirliyorum. ayrica c vitamini iyidir.

Gerçekten güzel oldu artık suyum eksik olmuyor program sayesinde, eşimde uyarı sesini duyunca su getiriyor hemen

Öğle olayına bir türlü alışamadım Lily ama 9.30 10 gibi kalkıyorum, 1 saat yemek yemiyorum ilaç içince 11i buluyor kahvaltı, o yüzden yani ..

Sanırım diyet moduna girince canım istemiyor, bir de canım isterse yerim diye düşününce hiç istemiyor, yasak demiyorum.

Ben bu kaloriyi öğle eklemeden nasıl arttırabilirim ki sakıncalı olarak, çünkü bu saatte kalktığım sürece öğle çok geliyor.

Ebru hakkında hiç bilgim yok, dağyolu sınavım var dedi ama bence daha çok girebilir artık, göreceğiz bakalım ..

kaptan yeni uye almayalim biz bi sure istersen. su an paylasim alanindan okudugum kadariyla yeni uye ihtiyaci olan takimlar var. yeni uyeleri onlara yonlendirelim derim. (13 muydu 14 muydu su birkac haftadir listeleri hazirlayan takim mesela)

dagyolu icin de bekleyelim, izin almisti ama kac gun icin izin aldigini soylememisti. ebru'yu bu hafta da bildirmezse silelim derim, en azindan mazeret belirtmesi gerekirdi, takim ortalamasini dusuruyor bir yerde.

hm sana bisi soylicem, hayatini cok kolaylastiracak amaaa doktoruna danisman gerek. ben birkac yazi okudum tiroid hapi ne zaman alinmali konulu, sabah bir saat beklemek bile bazen yeterli olmuyormus, yedigimiz yiyecekler ilacin emilimine etki edebiliyormus. ama 1 saat beklemek en azindan benim icin cok isleri zorlastiran bir sey. neyse okudugum yazilarda diyordu ki ilaci gece yatarken almak da mumkunmus. boylece ilac baska bi yiyecekle etkilesmeden kana karisabiliyormus. ve sabah kalkar kalkmaz kahvalti yapabilirsin artik.

ben yatarken aliyorum on gundur, cok farketti mi bilmiyorum ama benim icin daha iyi oldu. sen doktora gideceksin ya ankara'da bunu da bir sor istersen. okudugum yazilar da doktorunuza danisin diyordu.

toplightcım yeni üye alımına -sayımızda şuan az gibi bir sorun yok sanırım- bir süre ara verelim derim kendi aramızda yazışmalara yetişemiyoruz çünkü, yeni katılan arkadaşlara da tam anlamıyla destek olamıyoruz yazışma yoğunluğundan...yeni arkadaşları ihtiyacı olan gruplara yönlendirebiliriz... dağyolu izinliydi, yanılmıyorsam dün de misafirlikte olduğunu bildirmiş, akşam saatleri gelir sanırım...ebru arkadaşımız ile ilgili de bir mazeret belirtmezse bir kaç güne takım kurallarını uygulamayı öneriyorum....

Son düzenleyen: Moderatör:
LUCI'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapanıyooorrr:)

sabah: 08:30

uyanınca sirkeli karışım
1 yumurta ile yapılmış ıspanaklı peynirli omlet
1 domates+1 salatalık
avuç içi kadar tuzsuz peynir

11:30
1 ufak çay bardağı tarçınlı süt

öğle: 13:30
1 tabak salata(1 ufak rendelenmiş havuç+1 domates) üzerine 70 gr balık
1 bardak ev yapımı ayran(tuzsuz)

akşam: 17:00
1 tabak salata(1 ufak rendelenmiş havuç+1 domates) üzerine 70 gr balık
1 bardak ev yapımı ayran(tuzsuz)

(öğle yemeğim o kadar lezzetli ve doyurucuydu ki akşama da aynısını yemek istedim)

su: 3 litre + akşam dönüşte yeşil çay içilecek
spor: koşu bandında 50 dakika 5 km tempolu yürüyüş (10:30)
açık havada tempolu 1,5 saat 5 km yürüyüş (18:30)

yeni üye konusunda bende biraz beklenmesinden yanayım kaptan diğer bazı gruplarda çok az kişi var bize göre

ama yine karar sende

Arkadaşlar, sporumu yaptım ve okula gitmek için hazırlanıyorum..Menümü geldiğimde yazarım

Görüşürüzz

resmi daha önce görmüştüm ama sanki burada sen paylaşınca daha farklı geldi

işte bilinçaltı... normalde kaçamak yapmıyorsun ama bir yanın da korkuyor ya yaparsam irademe hakim olamayıp diye düşünüyor bu da rüyana yansımış gibi geldi

ooo süper tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum

yaaa inşallah bir an önce hallolur küçük birşey gibi görünse de insanın hayatını altüst ediyor

menün güzel bence onca kaçamağa rağmen ucuz atlatmışsın

tesekkur ederim sevdacim :) aynen oyle asagi dogru inen kilolar bana daha da azim veriyor. zaten sanirim kilo verdikce daha enerjik oluyoruz. hepimiz insallah bu hafta guzel kilolar veririz ve takimimizi dereceye sokariz
inşallah

kaptan geçmiş olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun olmadı mayısa kadar hazırlanırsın - bu arada nasıl bir sınav ki hemen açıklanıyor valla hayret ettim

ben internetten araştırmalar yaparım ama hemen aaa böyleymiş diye yorum yapmam çünkü her site güvenilir değil ve her hastalık da aynı değil - her insan farklı ve aynı hastalığa karşı tepkiler ve yaşadıkları da farklı o yüzden en kötüsünü düşünmemek lazım
hastaneye her gittiğimde benim gibi hastalarla sohbet ederim hepsi farklı şeyler söyler onu yeme böyle yapma diye ama ben kendimi onlara denk tutmam sonuçta ona zarar veren şey belki bana yarar sağlar... o yüzen hemen internetten araştırıp kafa bulandırmaktansa doktora gitmek daha mantıklı

dolaylı yoldan tehlikeli yani... çok geçmiş olsun teşhis hala konamadı mı?

oy isteme hakkın zaten yok değil mi? ben bakayım oy verelim yaa -sana da başarılar

haha sağlıklı beslenme demek :) nasıl geçti? bu arada evet bu hafta derece alalımmmmm

Üç gündür ne diyet ne spor nede sigara:)
tamam o zaman o üç günü geride bırakıp yolumza devam ediyoruz ne dersin?

şuan iyiyim çok şükürü canım çok sağol

valla bende nasıl bu sekilde atlattım bilemiyorum beni cezveden onca sey vardı. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…