Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy sorma Şahnurum, birde bizim gibi tek odada ısınanlar ne yapsın :26: spor yapıcam hadi, banyoya giderken donucam bizim oturma odası Sibiryanın Sakarya şubesine açılıyorda

soguk odada spor yapsan daha cok kalori yakarsin aslinda zaten bir yerden sonra ruzgar, yagmur yoksa, spor yaparken hissetmiyorsun sogugu.

güzel bir egzersiz cıssslar için

akşam öğünlerimiz benzer olmuşmenün de çok kötü değil bence herşeyden yemişsin ama ölçülü

offf regl oldum nihayet...günlerdir su toplayıp toplayıp yeterli şişliğe ulaşmıştım zaten...cumaya ne diyoruzzz:

DİRENME KİLOOOO!!!!
Eki Görüntüle 995053
bu fotoğrafı Taylan Kümeli'nin kızının sitesinden mi buldun? görmüştüm sanki... kilolar diren-me ama lucicim sen diren

lily'cim benim kullandigim tarti su

yorumlar da gayet guzel, puani da yuksek zaten: burada

ama su daha guzel gorundu bana.
sağol canm güzel görünüyorlar aslında - internetten alışveriş yapmasam da büyük alışveriş merkezlerine gittiğimde bakarım
ay kizlar elma sirkesi iciyorsaniz, aman olculu icin, sabah biraz fazla dokuldu sanirim siseden, midem cok kotu oldu.
ya sirke mideye zarar veriyor diye bıraktım ben bi de mide delinmesi yaşamayım dimi :18:

yok kh yoğunluklu değil de dengeli gitmeyi planlıyorum - fitnesspal hesapladı sağolsun

Spor dışında günlük harcadığımız kalorıyı nerden hesaplıyoruz
onu hesaplayamayız sadece yediklerinin kalorilerini ve yaptığın sporun ne kadar yaktığını hesaplayabilirsin

diyetisyene neden ara veriyorsun ki ??? ayrıca geçmiş olsun
sen aöfte hangi bölüm okuyordun?

ben 2000 kcal ayarlamadım yanlış mı yazdım ki acep? :44: haftada 1 kg hedefledim ama o otomatik hesaplayıp 1200kcal ve haftalık yarım kg hedefledi ama ben 1600kcal.e çıkardım öyle olunca da 0,2 kg oldu haftalık hedef
ama bu kalori bazında hesap yapıyor ben 1700 kcal aldığımda 2 haftada 2,3 kg vermiştim

saol tatlım gamze, ben,sen hatta bir de lily de aynı zamandı sanırım geçen ay :) hatta birbirimizden etkilendiğimizi söylemiştiniz :)
benm de bugun geldi 1-2 gün daha vardı ama neyse o kadardan bişey olmaz

menün abartılı bir menü değil ,dediğin gibi sadece sebze eksik onuda açıklamışsın zaten..

.
dengelemeye çalıştım canım sağol yorumun için

Menün konusunda açıklamayı zaten kendin yapmışsın canım, biraz sıradışı ve sağlıksız olmuş gibi ama düzelteceğine eminim

.
biraz yetersiz oldu evet - yorum için teşekkür ederim

Kacamak cezalari soyle olsun, her 100 kalori icin 1.5 km yuruyus ya da Leslie 1 mil ya da baska bir 20 dakikalik kardiyo.

Son düzenleme:
hadi bakalım kampnınız hayırlı uğurlu olsun güzeller

haklısın insan ne yiyeceğini şaşırıyor bazen... beğendiğin şeyleri yemen en güzeli tabii...

ohhh maşallahhhh erisin yağlar gitsin kilolar

linki silmişsin ama Sevda'dan gördüm Dilara Koçak'tan alıntılamışsın ay ben kanıksamışım artık evdeki kitaplarda da hep aynısı yazıypr bu aralar doktor sitesindeki diyetisyen yazılarını okuyorum her biri ayrı bir bakış açısı...
bu arada kızlar bugün şimdiki ara öğün için planım 1 dl ekmek+1dl peynirdi bu yorumdan sonra kaçıyorum içeri ve ara öğünümü yapıp geliyorum bilginize....

Son düzenleme:

evet canım akşam hiç bişiler hazırlayacak halim yoktu bende kahvaltılık hazırladım eşimde sağolsun itiraz etmedi

evet canım sildim kişisel bir link belirtmek istemedim bazı seyler yasak ya belki buda yasaktır diye

Kacamak cezalari soyle olsun, her 100 kalori icin 1.5 km yuruyus ya da Leslie 1 mil ya da baska bir 20 dakikalik kardiyo.

güzelmişşş bende sana katılıyorum cezalar kaçamağın üstünde olursa caydırıcı olur

adı üstünde cza eğer hafif olursa kaçamaklar göz ardı edilebilir.

saol tatlım :=) biz bu gidişle çıkamayacağız bu kamplardan :) valla yeme konusunu artık otomatiğe bağlayacağım, öğlen ayrı akşam ayrı olunca habire mutfakta geçiyor vakit, bir kere yapıp öğle-akşam onu yiyeceğim bundan sonra

spor hakkaten iyi hissettiriyor canım darısı başınızaaa:)

ingilizce'de "if you can't do the time, don't do the crime" diye bir soz var, cezasina katlanamayacaksan sucu da islemeyeceksin seklinde. kacamak cezasinin da biraz caydirici olmasi lazim di mi ama :)

iyi imiş bu söz canım tamam demekki ne zaman bulursan vakit ona göre ceza işyeyeyim ki kendimi affettireyim size

bana göre de 3 mil leslie eder sanırım:44:

lily canim sen mesajlarini sayiyorsun ya, senin o yorum mesajlarin aslinda her yoruma ayri mesaj gibi sayilsa yeridir :)

bu arada yeterince aktif olduktan sonra mesaj sayisi onemli mi gercekten?
ya aktif olduktan sonra tabii ki önemli değil ama kendi mesajlarımın çetelesini tutma açısından güzel bir yöntem olduğunu düşündüm

pınar yoğurt yaz çıkar

kaptan benim sayma sebebim haftalık bir çetele tutarsak kolaylık olsun diye hani 3. takım gibi...

Hıh bu konudaki fikirleri merak etmiştim ben, normalde günde en az 1 içerdim, şimdi evde duruyorlar öyle yazık
boşver beklesinler elbet içen çıkar

Ayyy sorma Şahnurum, birde bizim gibi tek odada ısınanlar ne yapsın :26: spor yapıcam hadi, banyoya giderken donucam bizim oturma odası Sibiryanın Sakarya şubesine açılıyorda

benm ev de kombili ama üst katta ev sahibimin kızı yaşıyor altımda ev sahibim ailecek yoklar şimdi ben ara katta donuyorum salon boş olduğundan yakmıyorum mutfağı da zaten yemek yaparken sıcak oluyor bi de evin en dip köşesindeki küçük oda yanmıyor ama kapısını açıyorum ılık oluyor ona rağmen 200 lira fatura geldi her geçen gün de artıyor - neyse artık mart nisan da geçsin napalım idare etcez artık

bu güzelmiş bence... kaçamak günleri ekstra spor... kendi adıma iyi bir teşvik spor için

evet canım akşam hiç bişiler hazırlayacak halim yoktu bende kahvaltılık hazırladım eşimde sağolsun itiraz etmedi
ben de kalan yarım tost vardı beyaz ekmekten o bitsin diye kahvaltılık yaptım

ingilizce'de "if you can't do the time, don't do the crime" diye bir soz var, cezasina katlanamayacaksan sucu da islemeyeceksin seklinde. kacamak cezasinin da biraz caydirici olmasi lazim di mi ama :)
güzel bir sözmüş

evet canım sildim kişisel bir link belirtmek istemedim bazı seyler yasak ya belki buda yasaktır diye
link eğer reklam yapma amacı içermiyor da kaynak belirtmek için veriliyorsa sorun yok ya da kaynak: Dilara Koçak diyebilirsin link vermek yerine

aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…