Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamamdır canım bilgi için sağol.

sen varsın zaten sadeceadın aşağıda görünüyor

rica ederim

ben de bir yazı hazırlamam gerekiyordu onu yaptım geldim ama herkes gitmiş - bu arada da çizelgemi değiştireym dedim

güzel olmuş çizelgenn =))

Yavaş yavaş geliyorlar bak

bende kaçıyorum kızlar ilerleyen saatlerde görüşmek üzere

LUCI'nin mutfağı çok şükür bugün de 16:30 da kapandı
sabah:08:00
uyanınca sirkeli karışım

1 yumurtadan otlu omlet
avuç içi kadar tuzsuz peynir

öğle: 13:00
marul,domates ve maydanozdan yapılmış yeşil salata üzerine 60 gr haşlanmış tavuk göğüs eti
ev yapımı ayran

akşam: 16:30
marul,domates ve maydanozdan yapılmış yeşil salata üzerine 60 gr haşlanmış tavuk göğüs eti
bol naneli yoğurt 1 kase

su: 3 litre
spor: 45 dk 4,5 km koşu bandında tempolu yürüyüş(11:00)
açık havada 1,5 saat 5 km yürüyüş (18:30)

dönüşte 1 fincan yeşil çay içilecek

lily cim gecen ay 600 geldi bu ay 450 geldi canımıza okuyo doğalgaz hani o kadar veriyoruz ev hamam gibi olsa neyse ama 21 dereceyi geçiremiyoruz bizim de alt kat ofis akşamları yakmıyorlar haftasonları da yanmıyor yakıyoz yakıyoz ama ısınmıyor

bence öğle- akşam bir olması iyi olmuş her dk mutfağa girilmiyor ki... afiyet olsun

benm en düşük 35 ama o da ısıtmıyor yani içerisi aç derece bilmiyorum kombi 35 derecede - ev de 20 yoktur sanırım...
tek başına maaşın yarısını sırf ev masraflarına veriyorum yani kendime harcamadığım halde böyle... işte az kaldı yazın ev değiştirmek istiyorum da ailem biz gelelim taşırız uğraşma sen diyorlar bilmiyorum bakalım gelemeyecek gibi olurlarsa kendim çıkarım

bu arada kızlar ben yavaştan çıkıyorum herkese iyi akşamlar

Kızlarrrrr

Eskiden mahalleler cıvıl cıvıldı ama pazar günleri özellikle sabahları inanılmaz sessiz ve kimsesizdi ya sokaklar.

Uzun süredir buralarda öyle :

Herkese Sevgiler

Ayyy sorma Şahnurum, birde bizim gibi tek odada ısınanlar ne yapsın :26: spor yapıcam hadi, banyoya giderken donucam bizim oturma odası Sibiryanın Sakarya şubesine açılıyorda

valla haklısın balım ya...

Kacamak cezalari soyle olsun, her 100 kalori icin 1.5 km yuruyus ya da Leslie 1 mil ya da baska bir 20 dakikalik kardiyo.

abowwwww kaçamak yok artık....

hadi bakalım kampnınız hayırlı uğurlu olsun güzeller

saol canım benim ....2 gün bitti bile...

çok insafsız olmuş bu yaaa

sana indirim varya şahnurum.yüzde elli sen yarısını yapacaksın...

.

evet canım akşam hiç bişiler hazırlayacak halim yoktu bende kahvaltılık hazırladım eşimde sağolsun itiraz etmedi

bizde de genelde akşam kahvaltı olur ama ben onlarla yemiyorum artık tabii...bizim öğle yemeği asıl önemli olan öğündür.eşim öğlen gelince eve mecburen öyle oluyor.

güzelmişşş bende sana katılıyorum cezalar kaçamağın üstünde olursa caydırıcı olur

adı üstünde cza eğer hafif olursa kaçamaklar göz ardı edilebilir.

kız oldu bile ben artık kaçamak falan yapmıcam....

biz hep kampta kalalım lucimm.çok güzel oluyor valla.

Yaaa nereye gittiniz tam size yetiştim dedim siz kayboldunuz

lilycim bir ara bende öyle oluyordum .geçmişe bakarken millet ne sohbetler etmiş ne sohbetler.

.

harikasın yine ,afiyet olsun tatlım sporların da mükemmel herzaman ki gibi...

.

sabah:2 kayısı,2 fındık,1 çay bardağı portakal suyu (kendim sıktım)

ara:1 tane elma

öğle:1 tabak pırasa yağsız ve bulgurla pişmiş,salata,1 bardak ayran

ara: 1 tane elma

akşam:2 kaşık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt içine 2 kayısı ve 3 fındık koydum

su:1.5 litre
spor:sabah 35 ,öğle 35 .akşam 35 dk. eliptik-100 mekik

Menüm

Sabah: 1 kk peynir - 2 zeytin

Öğle: 1 porsiyon pırasa (yağsız pişmiş) - Yarım porsiyon kabak - 1 bardak ayran

Ara: 3 kayısı 1 kuru incir - yarım çay bardağı yağsız süt

Akşam: 1 elma - 2 kaşık yulaf ezmesi - 3 kaşık yoğurt

Spor: 1 saat yürüme

Su: devam

.

Süppersinnnnnnn

süpperrrrrrrrrrrr arkadaşım.... kız ben sana eve girmeden buraya gel demedimmiiiiii

Sevdacım menünü beğendim , sporunu da.

Gamzecim kahvaltına 2 zeytin eklemişsin gözümden kaçmadı Afiyet olsun , güzel.

Arkadaşlar menüm

Kahvaltı , 1 dilim kepekli omlet , 1 haşlanmış yumurta , 4 siyah zeytin,2 ceviz , şekersiz çay
Öğlen 3 yk pırasa , 1 kase yoğurt
Ara Şekersiz Mocha Frappuccino (kremasız 200 kalori)
Akşam Izgarada et 4 köfte , 1 pirzola 2 bardak ayran 3 köz biber ve yeşil salata

Su 2 lt Su Spor 40 dk yürüyüş

Akşam biraz protein aşırı oldu en son 18:30 da yedim . Ben çok kırmızı et seven biri değilim ama ailecek yenince pürüz çıkarana annem kızıyor :) Şimdi mesela ev ahalisi haşhaşlı cevizli çörekle ıslak kek yiyecek . Ama ben yemiyorum tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…