- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.021
gamzem senin bana yazdığın mesaj gözümden kaçmış kaç sayfa arkada bulamadım ama lily nin mesajında görümnce cevap vereyim dedim tatlım inan bu kabızlık beni mahvetti yaaa bi sorunu çözsem daha iyi olacakj da ne dersen haklısın kaptan çozutursa üyeler ne yapsınbu akşam kendime bi ceza vereyim en iyisi
kaptan istersen takim kurali olarak ekleyelim bunu. kacamagin derecesine gore ceza verelim spor olarak. yani mesela 300 kalorlik kacamak yapildiysa 300 kalori yakacak kadar spor yapilsin (benim kilomda 3-4 km yurumem yeter de sizin daha cok yurumeniz gerekir mesela)
herkesin kacamagi degisiyor ama kalorisine gore bir spor cezasi hazirlayayim bakalimkaptana %50 indirim olsun
Kacamak cezalari soyle olsun, her 100 kalori icin 1.5 km yuruyus ya da Leslie 1 mil ya da baska bir 20 dakikalik kardiyo.
Yaaa ceza olmasın kacamaklaraçok insafsız olmuş bu yaaa
Ya bısı sorcam ben 100 dk 6 hızda yürüyorum kalorı hesabı 300 yazıyo bende 90 kıloyum sen 300 kalorıyı 3 4 kim diyodun ben 10 km yürüyorum 300 kalorı yazıyo bozulmu acep
Sevdacım menünü beğendim , sporunu da.
Gamzecim kahvaltına 2 zeytin eklemişsin gözümden kaçmadıAfiyet olsun , güzel.
Arkadaşlar menüm
Kahvaltı , 1 dilim kepekli omlet , 1 haşlanmış yumurta , 4 siyah zeytin,2 ceviz , şekersiz çay
Öğlen 3 yk pırasa , 1 kase yoğurt
Ara Şekersiz Mocha Frappuccino (kremasız 200 kalori)
Akşam Izgarada et 4 köfte , 1 pirzola 2 bardak ayran 3 köz biber ve yeşil salata
Su 2 lt Su Spor 40 dk yürüyüş
Akşam biraz protein aşırı oldu en son 18:30 da yedim . Ben çok kırmızı et seven biri değilim ama ailecek yenince pürüz çıkarana annem kızıyor :) Şimdi mesela ev ahalisi haşhaşlı cevizli çörekle ıslak kek yiyecek . Ama ben yemiyorum tabi ki.
kosu bandinda yurumuyorum canim, bir uygulama var telefonda, yurudugum mesafeye ve hizima gore gore kalori hesapliyor. belki yanlis da hesapliyor olabilir ama ortalama 5.5-6 km hizda ve bir yokus inis bir yokus cikis olarak yuruyorum. bu yurudugum yerde 10km yurusem, bana 900 kalori falan hesaplar sanirim uygulama. (6 km/sa hizda 100 dakika 10 km ediyor)
8 30 1 kıbrıt kutusu çörek otlu peynır 1 haslanmıs yumurta 2 Cherry domates roka maydanoz 2 dl tam buğday ekmegı yesıllık çay
12 1 çay bardağı leblebı
13 1kase mercımek corbası
14 1portakal
16 1bardak ayran
18 ıspanak yemegı salata
3 Lt su
100 dk 6 hızda yürüyüş ama ben buz kalori olayını merak edıyorum 100 dk 6 hızda yürüyorum 10 km yazıyo 300 kalorı yazıyo az değil mı
Biraz fazla sanki canım .. Ayrıca tebrik ediyorum. Ben olsam dayanamaz yerdimArkadaşlar menüm
Kahvaltı , 1 dilim kepekli omlet , 1 haşlanmış yumurta , 4 siyah zeytin,2 ceviz , şekersiz çay
Akşam Izgarada et 4 köfte , 1 pirzola 2 bardak ayran 3 köz biber ve yeşil salata
Akşam biraz protein aşırı oldu en son 18:30 da yedim . Ben çok kırmızı et seven biri değilim ama ailecek yenince pürüz çıkarana annem kızıyor :) Şimdi mesela ev ahalisi haşhaşlı cevizli çörekle ıslak kek yiyecek . Ama ben yemiyorum tabi ki.
:))))))))))Yaaa ceza olmasın kacamaklara
8 30 1 kıbrıt kutusu çörek otlu peynır 1 haslanmıs yumurta 2 Cherry domates roka maydanoz 2 dl tam buğday ekmegı yesıllık çay
12 1 çay bardağı leblebı
13 1kase mercımek corbası
14 1portakal
16 1bardak ayran
18 ıspanak yemegı salata
3 Lt su
100 dk 6 hızda yürüyüş ama ben buz kalori olayını merak edıyorum 100 dk 6 hızda yürüyorum 10 km yazıyo 300 kalorı yazıyo az değil mı
Aynen öyle bencede 900 kalorı etmesı lazım
kosu bandinda yurumuyorum canim, bir uygulama var telefonda, yurudugum mesafeye ve hizima gore gore kalori hesapliyor. belki yanlis da hesapliyor olabilir ama ortalama 5.5-6 km hizda ve bir yokus inis bir yokus cikis olarak yuruyorum. bu yurudugum yerde 10km yurusem, bana 900 kalori falan hesaplar sanirim uygulama. (6 km/sa hizda 100 dakika 10 km ediyor)
of of uzun zamandir eve gitmedigimden, soyle guzel bir borek corek yiyemedim, nasil canim cekti su an
kalori hesabina cok takilma, 100 dk 6'da yuruduysen gayet guzel kalori harcamissindir.
Biraz fazla sanki canım .. Ayrıca tebrik ediyorum. Ben olsam dayanamaz yerdim((
:))))))))))
Menülerini beğeniyorum canim :)))
Bu arada 8 gibi eşim yemek yedi. Illa banada ye dedi. Bende 1 salatalık 1 domates ve 1 yeşil biber yiyerek minnacikta peynirle ona eşlik ettim. 100 kalori yi geçmedi asla :))))
kosu bandina bilgilerini dogru girdiginden emin misin? bir de egimi artir biraz, o zaman daha cok kalori yakarsin.
Biraz fazla sanki canım .. Ayrıca tebrik ediyorum. Ben olsam dayanamaz yerdim((
:))))))))))
Menülerini beğeniyorum canim :)))
Bu arada 8 gibi eşim yemek yedi. Illa banada ye dedi. Bende 1 salatalık 1 domates ve 1 yeşil biber yiyerek minnacikta peynirle ona eşlik ettim. 100 kalori yi geçmedi asla :))))
Bılgı gırmıyorum kı dırek baslıyorum 6ya ayarlıyorum 100 dk yürüyorum ya egım cok kasar benı amaz eşimde dedi eğilmişti yürür diye belkıde yen ayarlatırım yürürüm bı denıım
Menüm
Sabah: 1 kk peynir - 2 zeytin
Öğle: 1 porsiyon pırasa (yağsız pişmiş) - Yarım porsiyon kabak - 1 bardak ayran
Ara: 3 kayısı 1 kuru incir - yarım çay bardağı yağsız süt
Akşam: 1 elma - 2 kaşık yulaf ezmesi - 3 kaşık yoğurt
Spor: 1 saat yürüme
Su: devam
.
Arkadaşlar menüm
biz hep kampta kalalım lucimm.çok güzel oluyor valla.
sabah:2 kayısı,2 fındık,1 çay bardağı portakal suyu (kendim sıktım)
ara:1 tane elma
öğle:1 tabak pırasa yağsız ve bulgurla pişmiş,salata,1 bardak ayran
ara: 1 tane elma
akşam:2 kaşık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt içine 2 kayısı ve 3 fındık koydum
su:1.5 litre
spor:sabah 35 ,öğle 35 .akşam 35 dk. eliptik-100 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?