Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım hızlı kilo vermek için aç kalmak pek doğru bir yöntem değil sağlıklı bir menüyle de aynı kiloyu verebilirsin yediklerin sağlıksız değil de yetersiz bence...

Arttırdım biraz doğru diyodun ac kalınmada verılmıyo meto duruyo herhalde

Ya bısı sorcam ben 100 dk 6 hızda yürüyorum kalorı hesabı 300 yazıyo bende 90 kıloyum sen 300 kalorıyı 3 4 kim diyodun ben 10 km yürüyorum 300 kalorı yazıyo bozulmu acep

Ya bısı sorcam ben 100 dk 6 hızda yürüyorum kalorı hesabı 300 yazıyo bende 90 kıloyum sen 300 kalorıyı 3 4 kim diyodun ben 10 km yürüyorum 300 kalorı yazıyo bozulmu acep

kosu bandinda yurumuyorum canim, bir uygulama var telefonda, yurudugum mesafeye ve hizima gore gore kalori hesapliyor. belki yanlis da hesapliyor olabilir ama ortalama 5.5-6 km hizda ve bir yokus inis bir yokus cikis olarak yuruyorum. bu yurudugum yerde 10km yurusem, bana 900 kalori falan hesaplar sanirim uygulama. (6 km/sa hizda 100 dakika 10 km ediyor)

8 30 1 kıbrıt kutusu çörek otlu peynır 1 haslanmıs yumurta 2 Cherry domates roka maydanoz 2 dl tam buğday ekmegı yesıllık çay
12 1 çay bardağı leblebı
13 1kase mercımek corbası
14 1portakal
16 1bardak ayran
18 ıspanak yemegı salata
3 Lt su
100 dk 6 hızda yürüyüş ama ben buz kalori olayını merak edıyorum 100 dk 6 hızda yürüyorum 10 km yazıyo 300 kalorı yazıyo az değil mı

of of uzun zamandir eve gitmedigimden, soyle guzel bir borek corek yiyemedim, nasil canim cekti su an

Aynen öyle bencede 900 kalorı etmesı lazım

Son düzenleme:

kalori hesabina cok takilma, 100 dk 6'da yuruduysen gayet guzel kalori harcamissindir.

Biraz fazla sanki canım .. Ayrıca tebrik ediyorum. Ben olsam dayanamaz yerdim ((
Yaaa ceza olmasın kacamaklara
:))))))))))

Menülerini beğeniyorum canim :)))

Bu arada 8 gibi eşim yemek yedi. Illa banada ye dedi. Bende 1 salatalık 1 domates ve 1 yeşil biber yiyerek minnacikta peynirle ona eşlik ettim. 100 kalori yi geçmedi asla :))))

of of uzun zamandir eve gitmedigimden, soyle guzel bir borek corek yiyemedim, nasil canim cekti su an

kalori hesabina cok takilma, 100 dk 6'da yuruduysen gayet guzel kalori harcamissindir.

kosu bandina bilgilerini dogru girdiginden emin misin? bir de egimi artir biraz, o zaman daha cok kalori yakarsin.

Bılgı gırmıyorum kı dırek baslıyorum 6ya ayarlıyorum 100 dk yürüyorum ya egım cok kasar benı amaz eşimde dedi eğilmişti yürür diye belkıde yen ayarlatırım yürürüm bı denıım

Tskler ınsallah kılo verırımde ederim alırım bu menuden

Bılgı gırmıyorum kı dırek baslıyorum 6ya ayarlıyorum 100 dk yürüyorum ya egım cok kasar benı amaz eşimde dedi eğilmişti yürür diye belkıde yen ayarlatırım yürürüm bı denıım

kosu bandinin bir ayari vardir, esine sor istersen, yasini boyunu kilonu cinsiyetini yazarsin, o da kalorileri ona gore hesaplar.

Gamzeeem geldim vallahi canım çıktı, hem regl hem yürüyüş, havada buz gibiydi bu akşam,donduuuum yollarda bu hafta süpper gidiyoruz maşallah, sevda ve sen de pek uyumlusunuz tatlım menüler harika :) bu arada arkadaş olarak eklemişsin o sitede, süper oldu, oradan da yazışırız artık sık sık :) ben dinleneyim biraz, merhaba demeden geçmek istemedim, çook öptüm hepinizi kızlar, iyi akşamlar herkese

afiyet olsun canım, protein candır, zarar gelmez ben tam bir protein canavarı olduğum için protein tüketilmesi hoşuma gidiyor

bayılıyorum sporuna, tebrik ederim çook güzel

Bugunku menum

sabah: bol elma sirkeli, balli su (tavsiye edilmez )

kahvalti: 1 damla yag ile 1 yumurta, 2 dilim etimek, kahvaltilik lor, 2 domates

ara: 10 gr badem, 2 parca bitter cikolata

ara: 1 muz

ogle: 2 kepce sehriye corbasi, 150 gr naneli yagsiz yogurt

ara: 1 buyuk greyfurt

aksam: 1 muz

su: 2 litreyi gecmistir

spor: 30 dk bisiklet, 10 dk eliptik, 10 dk step.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…