- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #106.961
Canım çok geçmiş olsun, kamp konusunu kafana takma üstelik te menülerin zaten kamp havasında gibi
.
canım teşekkür ederim yorumların için.biz bir takımız ve takım ruhu içinde birbirimize destek olup motivasyonumuzu düşürmeden ilerlememiz gerek canım.geçenlerde bende gardımı indirmiştim ama saolsun luci,gamze ve bütün arkadaşlar sayesinde tekrar toparladım kendimi
bu hafta biraz sıkı tutmaya karar verdim.kamp gibi cumaya kadar öğünlerimi hafif ama ara öğünler olacak şekilde geçirmeyi düşünü
yorum .ayrıca biraz daha spora yükleneyim ki regl dönemim ya cumaya inşallah faydasını görürüm...
.
varyaaa Cumaya Sevdadan korkun heee
Bu aradaa lucimmmmmm çizelgene bayıldımm[/B]
Varyaaa Cumaya Sevdadan korkun heee
Bu aradaa lucimmmmmm çizelgene bayıldımm
Varyaaa Cumaya Sevdadan korkun heee
Bu aradaa lucimmmmmm çizelgene bayıldımm
Nasıl her gün aynı giysiyi giymekten veya aynı yere gitmekten sıkılıyorsak aynı ara öğünü yemekten de sıkılabiliriz. Uyumu sağlayabilmek için diyetlerde çeşitlilik yaratmanın çok önemli olduğu düşüncesindeyim. Bu nedenle ara öğünler konusunda ki soru işaretlerinizi gidermek ve daha kolay seçimler yapabilmenizi sağlamak için aşağıda ki listede birçok alternatif sunmaya çalıştım.
Sağlıklı tercihler
3 kuru kayısı, 2 parça ceviz
1 kutu probiyotik yoğurt, 10-15 adet yaban mersini
1 kutu az yağlı süt, 1 adet taze meyve
2 adet grisini, 1 bardak ayran
½ simit, 1 yemek kaşığı labne peynir veya karper
1-2 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
Light kaşarlı kepekli tost, söğüş sebze
1 kutu meyveli yoğurt, 10 fındık
3 adet diyet bisküvi, 1 fincan light sütlü nescafe
1 su bardağı yağsız patlamış mısır, 1 avuç kuru üzüm
Çiğ sebzelerden oluşan salata tabağı, 1 dilim peynir, 1 adet etimek
1 avuç beyaz leblebi, 1 bardak kefir
5 adet kuru erik, 10 badem
Yarım yufkadan sebzeli yağsız gözleme, 1 bardak light ayran
Haftada 1-2 kez olmak kaydıyla 1 porsiyon sütlaç, kazandibi, tavuk göğsü gibi sütlü tatlılar, ayva, elma, armut gibi meyve tatlıları (kaymaksız olmak kaydıyla-ceviz eklenebilir), 3 top light dondurma ve 2 parça bitter çikolata tüketilebilir
- See more at: http://www.dilarakocak.com.tr/saglikli-ara-ogun-secenekleri/#sthash.p3XkMSeq.dpuf
Çok güldüm seni terbiyesiz seniii
Tatlı rüyalarr canımmmm
Yaaa kaptanımm neler oluyor amaaaabaş nerden giderse beden de oradan gider, sen bizim başımızsın amaa..senin menüler cozutuksa biz ne yapalımmm hiçç olmuyorrrr hiçççç ne zamandır çemkiricem çemkiricem susuyorum, şu anda tam zamanıı kendine gel ayyyyyy, bu hafta seninde dönüm noktan olsun kaptanım, henüz geç değil hadi hemen kamp havasına gir ve spor, düşük kalorili beslenme ile en azından bir 1-1,5 kilo verrr
Ayyy çok terbiyesiz gördüm kendimiikaptana çemkirilir mi yahuu seviyorum ama ben seni kaptancığımmm
.
Kısa ve net bir cevap vereyim : gereksiz boş kalori deposu bence...Kızlar enerji içecekleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
canım hızlı kilo vermek için aç kalmak pek doğru bir yöntem değil sağlıklı bir menüyle de aynı kiloyu verebilirsin8 30 1 has yum peynir 2 Cherry dom yesıllık yesıllık çay 2 dom tam buğday ekmegı
12 1 bardak ayran
14 1 kıvı
18 5 yk bulguru ıspanak yemegı
21 3 yk yogurt
3.5 Lt su
100 dk 6 hızda yuruyus
bnm çok acıl kılo vermem lazım o yüzden bir hafta öğle yemegım yok ret bıraz sağlıksız ama cuma bakıcam verebıldıysem böyle devam veremezsem taktık alırım kızlar
kiz yuzey, herkesi alintilamis yorum yapmamissin
valla ben dokulmedim cok sukur, dimdik ayaktayim :) bugun kac zamandir giyemedigim kabanimi giydim. kiloma alismamak icin yeni kaban almadim, trenckot arti hirka ile iki kisi idare ettimacikli gunler resmen. fakat bugun kabani giyebildim, dugmeler de iliklendi ama benim alt beden diyete gec cevap verdiginden basenlerden biraz oturdu.
yauv o degil de daha yeni uc gomlek almistim en buyuk bedenden lcw'den, simdi onlar bol gelecek, vay verdigim paralar
süper süper süpergunun menusunu yazayim sonra slim and limber'imi yapip gunu kapaticam.
sabah: balli sirkeli ilik su
kahvalti: bir yumurta, 100 gr suzme yogurt, birazcik yagdan cilbir, bir dilim uno denge light, birkac kokteyl domates
ara: 10 gr badem, 2 parca bitter cikolata
ogle: 2 kepce sehriye corbasi, 150 gr yagsiz naneli yogurt
ara: 1 buyuk greyfurt
aksam: 2 kepce sehriye corbasi, 150 gr yagsiz naneli yogurt, 1 domates
su: 2 litreyi gecmistir
spor: 40 dk bisiklet, 80 dk yuruyus. slim and limber
hadi Elifcim bak vazgecmekyok arkadaşımız açıklama yapmış kendisine de teşekkür ediyoruzebbis canim takimin aktif uyesi olabilmek icin bu deneme surecinde biraz daha aktif olman gerekiyor. sadece menunu yazmakla hem sen takimin faydasini goremezsin, hem de kurallar geregi takima aktif uye olamazsin diye dusunuyorum.
ilk sayfada kurallar yaziyor. istersen tekrar oku.
ben de seviyorum sanatsal şeyleri de bakalım birkaç ay sonra kurslara katılmayı istiyorum atıl durmak iyi gelmiyor banaLilycim, dediğin gibi keyif saati oluyor benim için:98:. Kafamdaki tüm sorunlar gidiyor , renkler geliyor yerine. Cuma ve cumartesileri kursa da gidiyorum değişiklik oluyor. Kendim için yaptığım en değerli işlerden biri resim. Sen de seviyorsun anladığım kadarıyla ayarla bi keyif saati :130:
bence en güzeli - millet pasta yiyor diye neden kendimizden ödün verelim ki ?Başta yadırgasa da insanlar sonradan alışıyorlar , mesela annemin bir arkadaşı var kadıncağız ailesinde obezite sorunu var diye kilo almaktan ödü kopan dünya tatlısı biri. Aşırı kilolu değil 80 kilo falandır sanırım . Diyet yapıyorum diye başlayınca mevzuya alışamıyormuş , o da yemin ediyor. Bu ay hiç şerbetli tatlı , pasta , börek, kurabiye vs yemiycem diye iki gün önce konuştuk yine yemin etmişti :90: . Biz de artık alıştık o geleceği zaman salata tarzı şeyler yapıyoruz.Hem daha sağlıklı.
Gelip gitmemek olmaz dediğin gibi ama reddettiğimiz sürece sorun yok
DostIukIarın tükenmediği, sevgiIerin öImediği, göz yaşIarının akmadığı, güIücükIerin bitmediği en güzeI sabahIar sizIerin oIsun.
inşallah tüm hedeflerine ulaşırsın canımhedef belirleyince su tarihe kadar su kilo olayim diye bu beni motive tutuyor sevdacim :) iste o yuzden tezimle ilgili isleri de kafamda planladim, birazdan da gidip bir takvime dokucem. boylece su zamana kadar su isi bitirmem lazim diyerek hic kaytarmadan calisarak insallah vaktinde mezun olacagim. insallah insallah
gamzem senin bana yazdığın mesaj gözümden kaçmış kaç sayfa arkada bulamadım ama lily nin mesajında görümnce cevap vereyim dedim tatlım inan bu kabızlık beni mahvetti yaaa bi sorunu çözsem daha iyi olacakj da ne dersen haklısın kaptan çozutursa üyeler ne yapsınbu akşam kendime bi ceza vereyim en iyisi
gamzem senin bana yazdığın mesaj gözümden kaçmış kaç sayfa arkada bulamadım ama lily nin mesajında görümnce cevap vereyim dedim tatlım inan bu kabızlık beni mahvetti yaaa bi sorunu çözsem daha iyi olacakj da ne dersen haklısın kaptan çozutursa üyeler ne yapsınbu akşam kendime bi ceza vereyim en iyisi
nete giremesen de telefondaki uygulamaya menulerini yaz. menu iyi olmasa da yaz. sonra donunce toplu eklersin. saglikla gidin sag salim gelin.
yok canım yaa su genelde 2-2,5 t oluyor günlük benim sinemaki de bağırsak florasını bopzuyor diye düşünüyorum aslında güğnde 2 tane form çayı içerdim çok alıştırdım diye bırakmıştım sanırım onun etkisi de oldu
canım fırsatın olursa ben ankaradayım biliyorsun bi mesaj at görüşürüz iyi yolculuklar
menün güzel bence - öğlenki menüyle aynısını yemişsin ama balık+salata+ayran olmuş sen ekmek yemiyorsun zten afiyet olsun
rica ederim canım hep iyi ol
tatlı krizi olmasa da yemeği abartmanktan korkuyorsun hadi itiraf et
hayırlısı...
ay Sevdacım ne kadar pozitif ve motivasyon dolu bir mesaj bu teşekkür ederim kızlar dün bana çok çok destek oldunuzzzz sizi seviyorum iyi ki varsınız
az ama 5 öğün - canım akşam doydun mu? gerçekten doyduysan bence güzel bir menü afiyet olsunsporuna da bayıldım
yağmur burada da var ama çok romantik oluyor[/SIZE][/COLOR]
tabii ki her zaman yardımcı olurum ne demek???
bir de evham yapma herşey olacağına varır
tabii ki bir güne 25 mesajı sıkıştırmak değil de bir telafi yöntemi olabilir diye düşündüm - bunun suistimal edileceğini düşünmüyorm yani kimsenin o mantıkta olduğunu düşünmüyorum
bu dediğin şeyi 3. takım uyguluyor sanırım çünkü onlar her hafta bildirimde mesaj bildirimini de listeliyorlar
menü güzel de öğle yemeğinde çilekli yoğurt mu yedin bakayım?yoğurt var aslında tam yağlı diye ben dün girebildim tam yağlı yoğurt diye ama markaların hepsi olmadığından örneğin pınar yerine sütaş falan giriyorum
bence kalorisi az ama besin değeri yüksek bir menü olmuş
ya bana da 5 haftaya 73,4 olursun dedibakalım tutacak mı?
bunlar az olmasına rağmen annen iyi yapıyor zorla yedirmekle
bu menüye ne denir ki afiyet olsun
oh maşallah
ben de sana teşekkür ederim güzel yorumların için Sevdacığımbu seminer size de çocuklara da pek fayda sağlamamış sanırım:44:
Bana yediklerin az gibi geldi sanki...
Oğluşuna geçmiş olsun öncelikle...
Bu mesaj durumunda da bence ortak bir karar belirleyip ona uyalım mesela şu kadar gün katılım olmazsa ceza vermek gibi... tabii bu nedensiz girmeme durumlarında geçerli olmalı yani mesela sınavı olan var sağlık sorunu olan olabilir izin alındıkça tolere edilebilir ama sonrasında da kaldığı yerden devam etme şartı olmalı...
hadi bakalım o zaman sen cezaları düşün canım madem bu fikir senden çıktı ona göre uygun cezalar olsun ama çok da abartmayalım dimi accık kaptana torpil gecelimkaptan istersen takim kurali olarak ekleyelim bunu. kacamagin derecesine gore ceza verelim spor olarak. yani mesela 300 kalorlik kacamak yapildiysa 300 kalori yakacak kadar spor yapilsin (benim kilomda 3-4 km yurumem yeter de sizin daha cok yurumeniz gerekir mesela)
bence de lily cim senin mesaj saymana hiç gerek yok vazgeçmekyok un dediği gibi sen bi kere bütün menüleri yorumluyorsun tek mesajda bile olsa o kadar güzel şeyler paylaşıyorsun ki senin mesaj sayını yazman gereksizlily canim sen mesajlarini sayiyorsun ya, senin o yorum mesajlarin aslinda her yoruma ayri mesaj gibi sayilsa yeridir :)
bu arada yeterince aktif olduktan sonra mesaj sayisi onemli mi gercekten?
Bunu istemen bile harika kaptancığımhadi bakalım yanındayız
Çok güldüm seni terbiyesiz seniii
Kısa ve net bir cevap vereyim : gereksiz boş kalori deposu bence...
canım hızlı kilo vermek için aç kalmak pek doğru bir yöntem değil sağlıklı bir menüyle de aynı kiloyu verebilirsinyediklerin sağlıksız değil de yetersiz bence...
kız 1 aydır benim de trençkotun en alt düğmesi ilikleniyor
süper süper süper
hadi Elifcim bak vazgecmekyok arkadaşımız açıklama yapmış kendisine de teşekkür ediyoruz
günde en az 5 mesaj yaz menülerini yaz sana yapılan yorumlara da bak - saat önemli değil fırsat buldukça yazsan yeter
ben de seviyorum sanatsal şeyleri de bakalım birkaç ay sonra kurslara katılmayı istiyorum atıl durmak iyi gelmiyor bana
bence en güzeli - millet pasta yiyor diye neden kendimizden ödün verelim ki ?
ben çok yaşadım bunu - tuz yemiyorum diye duymadığım laf kalmazdı yemeyeceğim dediğimde alınma gücenmeler baş gösterir bir kez yesen bir kereden bişey olmaz diye hep ısrar ederler en güzeli kızsalar da tavrını netçe koymak kızarsa kızsın benim sağlığımdan önemli değil
inşallah tüm hedeflerine ulaşırsın canım
hadi bakalım o zaman sen cezaları düşün canım madem bu fikir senden çıktı ona göre uygun cezalar olsun ama çok da abartmayalım dimi accık kaptana torpil gecelim
bence de lily cim senin mesaj saymana hiç gerek yok vazgeçmekyok un dediği gibi sen bi kere bütün menüleri yorumluyorsun tek mesajda bile olsa o kadar güzel şeyler paylaşıyorsun ki senin mesaj sayını yazman gereksiz
tamam gamzecim kendime uyghun bi ceza bulacam da işin kötüsü havalar yağmurlu nasıl bu havada yürüyüş yapacam aklıma yürüyüş geldi de:26:
Ayyy sorma Şahnurum, birde bizim gibi tek odada ısınanlar ne yapsın :26: spor yapıcam hadi, banyoya giderken donucambizim oturma odası Sibiryanın Sakarya şubesine açılıyorda
hadi bakalım o zaman sen cezaları düşün canım madem bu fikir senden çıktı ona göre uygun cezalar olsun ama çok da abartmayalım dimi accık kaptana torpil gecelim
bence de lily cim senin mesaj saymana hiç gerek yok vazgeçmekyok un dediği gibi sen bi kere bütün menüleri yorumluyorsun tek mesajda bile olsa o kadar güzel şeyler paylaşıyorsun ki senin mesaj sayını yazman gereksiz
tamam gamzecim kendime uyghun bi ceza bulacam da işin kötüsü havalar yağmurlu nasıl bu havada yürüyüş yapacam aklıma yürüyüş geldi de:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?