Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Varyaaa Cumaya Sevdadan korkun heee

Bu aradaa lucimmmmmm çizelgene bayıldımm
[/QUOTE]

kız deme öyleeeee .... bak şimdi gider biraz daha spor yaparım gaza geldim valla...[/B]

.

varyaaa Cumaya Sevdadan korkun heee

Bu aradaa lucimmmmmm çizelgene bayıldımm [/B]

yapma yaaav neler yapıyor sevda bizden gizli bakiiim yeni taktikler mi var yoksaaa:) ben de bugün regl oldum umarım cumaya kadar şişim iner veee regle,tüm ağrılara rağmen bu arkadaşın sabah 45 dk 4,5 km koşu bandında yürüdü...hayırlısı bakalım :) ben de senin çizelgene bayıldım trenli ne şirin olmuşşşş :)

Varyaaa Cumaya Sevdadan korkun heee

Bu aradaa lucimmmmmm çizelgene bayıldımm

kız deme öyleeeee .... bak şimdi gider biraz daha spor yaparım gaza geldim valla...

.[/QUOTE]

hahahahhaha o değil de biz neden alıntı yapmayı beceremiyoruz bu gün [/B]

Nasıl her gün aynı giysiyi giymekten veya aynı yere gitmekten sıkılıyorsak aynı ara öğünü yemekten de sıkılabiliriz. Uyumu sağlayabilmek için diyetlerde çeşitlilik yaratmanın çok önemli olduğu düşüncesindeyim. Bu nedenle ara öğünler konusunda ki soru işaretlerinizi gidermek ve daha kolay seçimler yapabilmenizi sağlamak için aşağıda ki listede birçok alternatif sunmaya çalıştım.

Sağlıklı tercihler…

3 kuru kayısı, 2 parça ceviz
1 kutu probiyotik yoğurt, 10-15 adet yaban mersini
1 kutu az yağlı süt, 1 adet taze meyve
2 adet grisini, 1 bardak ayran
½ simit, 1 yemek kaşığı labne peynir veya karper
1-2 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
Light kaşarlı kepekli tost, söğüş sebze
1 kutu meyveli yoğurt, 10 fındık
3 adet diyet bisküvi, 1 fincan light sütlü nescafe
1 su bardağı yağsız patlamış mısır, 1 avuç kuru üzüm
Çiğ sebzelerden oluşan salata tabağı, 1 dilim peynir, 1 adet etimek
1 avuç beyaz leblebi, 1 bardak kefir
5 adet kuru erik, 10 badem
Yarım yufkadan sebzeli yağsız gözleme, 1 bardak light ayran

Haftada 1-2 kez olmak kaydıyla 1 porsiyon sütlaç, kazandibi, tavuk göğsü gibi sütlü tatlılar, ayva, elma, armut gibi meyve tatlıları (kaymaksız olmak kaydıyla-ceviz eklenebilir), 3 top light dondurma ve 2 parça bitter çikolata tüketilebilir…

Son düzenleme:

harikaaaaaaaa
.

.

Çok güldüm seni terbiyesiz seniii

Kızlar enerji içecekleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Kısa ve net bir cevap vereyim : gereksiz boş kalori deposu bence...

canım hızlı kilo vermek için aç kalmak pek doğru bir yöntem değil sağlıklı bir menüyle de aynı kiloyu verebilirsin yediklerin sağlıksız değil de yetersiz bence...

kız 1 aydır benim de trençkotun en alt düğmesi ilikleniyor

süper süper süper

hadi Elifcim bak vazgecmekyok arkadaşımız açıklama yapmış kendisine de teşekkür ediyoruz
günde en az 5 mesaj yaz menülerini yaz sana yapılan yorumlara da bak - saat önemli değil fırsat buldukça yazsan yeter

ben de seviyorum sanatsal şeyleri de bakalım birkaç ay sonra kurslara katılmayı istiyorum atıl durmak iyi gelmiyor bana

bence en güzeli - millet pasta yiyor diye neden kendimizden ödün verelim ki ?
ben çok yaşadım bunu - tuz yemiyorum diye duymadığım laf kalmazdı yemeyeceğim dediğimde alınma gücenmeler baş gösterir bir kez yesen bir kereden bişey olmaz diye hep ısrar ederler en güzeli kızsalar da tavrını netçe koymak kızarsa kızsın benim sağlığımdan önemli değil

DostIukIarın tükenmediği, sevgiIerin öImediği, göz yaşIarının akmadığı, güIücükIerin bitmediği en güzeI sabahIar sizIerin oIsun.

inşallah tüm hedeflerine ulaşırsın canım

gamzem senin bana yazdığın mesaj gözümden kaçmış kaç sayfa arkada bulamadım ama lily nin mesajında görümnce cevap vereyim dedim tatlım inan bu kabızlık beni mahvetti yaaa bi sorunu çözsem daha iyi olacakj da ne dersen haklısın kaptan çozutursa üyeler ne yapsın bu akşam kendime bi ceza vereyim en iyisi

kaptan istersen takim kurali olarak ekleyelim bunu. kacamagin derecesine gore ceza verelim spor olarak. yani mesela 300 kalorlik kacamak yapildiysa 300 kalori yakacak kadar spor yapilsin (benim kilomda 3-4 km yurumem yeter de sizin daha cok yurumeniz gerekir mesela)

lily canim sen mesajlarini sayiyorsun ya, senin o yorum mesajlarin aslinda her yoruma ayri mesaj gibi sayilsa yeridir :)

bu arada yeterince aktif olduktan sonra mesaj sayisi onemli mi gercekten?

Bunu istemen bile harika kaptancığım hadi bakalım yanındayız

nete giremesen de telefondaki uygulamaya menulerini yaz. menu iyi olmasa da yaz. sonra donunce toplu eklersin. saglikla gidin sag salim gelin.

Ne yazık ki uygulama internetsiz çalışmıyor ama planım giremezsem not almak en azındn bir yere ..

Kaptanım bu gelişimiz hastane için olduğundan muhtemelen çok koşuşturmalı geçecek ama biz Ankaraya sık geliyoruz inşallah bir dahakine görüşürüz.

Teşekkür ederim ben bu kilom ile gelmek için uğraşacağım Lilycim.

Hayır ya bulamadım ben sade yoğurt
Baktım kalorisi yakın onu yazdım.

hadi bakalım o zaman sen cezaları düşün canım madem bu fikir senden çıktı ona göre uygun cezalar olsun ama çok da abartmayalım dimi accık kaptana torpil gecelim
lily canim sen mesajlarini sayiyorsun ya, senin o yorum mesajlarin aslinda her yoruma ayri mesaj gibi sayilsa yeridir :)

bu arada yeterince aktif olduktan sonra mesaj sayisi onemli mi gercekten?
bence de lily cim senin mesaj saymana hiç gerek yok vazgeçmekyok un dediği gibi sen bi kere bütün menüleri yorumluyorsun tek mesajda bile olsa o kadar güzel şeyler paylaşıyorsun ki senin mesaj sayını yazman gereksiz

Bunu istemen bile harika kaptancığım hadi bakalım yanındayız

tamam gamzecim kendime uyghun bi ceza bulacam da işin kötüsü havalar yağmurlu nasıl bu havada yürüyüş yapacam aklıma yürüyüş geldi de:26:

Hıh bu konudaki fikirleri merak etmiştim ben, normalde günde en az 1 içerdim, şimdi evde duruyorlar öyle yazık

Ben hala hazırlıklarla uğraşıyorum kızlar, bir bakayım dedim size ..

Ayyy sorma Şahnurum, birde bizim gibi tek odada ısınanlar ne yapsın :26: spor yapıcam hadi, banyoya giderken donucam bizim oturma odası Sibiryanın Sakarya şubesine açılıyorda

Ayyy sorma Şahnurum, birde bizim gibi tek odada ısınanlar ne yapsın :26: spor yapıcam hadi, banyoya giderken donucam bizim oturma odası Sibiryanın Sakarya şubesine açılıyorda

hadi yaaa allahtan ev kombili bütün odalar yanıyor gerçi doğalgaz parası da bizi mahvediyor ama evde küçük bebe olunca mecburen o şekilde eve sorun yok ısınma açısından da bende sorun eve gidince spr yapma imkanı yok akşam yemeğini hazırla sofrayı topla ertesi günün yemeğini hazırla büyük oğlanın ödevine bak küçük oğlanla oyun oyna derken bende hal kalmıyor spor yapacak

herkesin kacamagi degisiyor ama kalorisine gore bir spor cezasi hazirlayayim bakalim kaptana %50 indirim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…