- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #106.941
o diyetisyen doğru demiş ben de 2 sene önce ilk kkya üye olduğum zamanlarda kışın 1 ayda 5kg vermiştim kışın soğuk ya sporla ısınıyorsun beslenmeye de dikkat edince güzel kilo veriliyor yazın da ben kilo veriyorum ama çok sıcak olduğundan zorluyor hem biraz zayıf girince daha motive oluyor insanCanım bir diyetisyenden duymuştum , diyet kışın yapılır diyordu. Yazın sonuçları görülür. Hem günler kısayken başlayığp bünyeyi alılştırıyoruz. Uzun günlerde zorlaşacak diyet . Bizim zamanlama iyi oldu , sonuçta güzel olcak
Lily tam söylemeyi düşündüğüm noktaları zaten sen de belirtmişsin , bugün bol sebzeli menü bekliyoruz senden. Kalori miktarını neden artırdın daha dengeli olsun diye mi, gerçi 1200 de az . Myfitnesspala şimdiki kilonu ve hedef kilonu yazınca onun belirlediği kalori kaçtı ?
o site kalori miktarını 1200 olarak belirledi ama benim şimdiki kilomdaki diyet listelerim hep 1600-1700 kcal civarındaydı ve daha hızlı veriyorum - bazal metabolizmayı falan hesapladığımda da zaten 1300-1400 civarı bir bazal metabolizma değeri çıkıyor yani vücudun doğru çalışabilmesi için bence hak ettiğini vermemiz gerekiyor aç kalarak ya da kaloriyi düşük tutarak zayıflanmıyor en azından benim için öyle... ben az yiyen biriyim normalde işte menülerim çoğaltılmış hali ama yine de besin değeri açısından yetersiz olduğu düşüncesindeyim
DostIukIarın tükenmediği, sevgiIerin öImediği, göz yaşIarının akmadığı, güIücükIerin bitmediği en güzeI sabahIar sizIerin oIsun.
hedef belirleyince su tarihe kadar su kilo olayim diye bu beni motive tutuyor sevdacim :) iste o yuzden tezimle ilgili isleri de kafamda planladim, birazdan da gidip bir takvime dokucem. boylece su zamana kadar su isi bitirmem lazim diyerek hic kaytarmadan calisarak insallah vaktinde mezun olacagim. insallah insallah
kilo konusunda asil motivasyonum annemlere surpriz yapmak aslinda. kac zamandir uzuluyorlar benim icin, zayifladigimi gorup mutlu olsunlar. (mezun oldugumu gorunce de mutlu olacaklar, bu da calismak icin motivasyon olsun)
günaydınlar arkadaşlaaarrr,,, aslında 4,5 da kalktım ama hazırlamam gereken raporlar vardı anca gelebildim :)
musmutlu,keyifli, sağlıklı,neşeli ve boooool egzersizli bir gün dilerimmmmmm :)))))
Eki Görüntüle 994998
günaydınlarrrr
arkadaşlar cuma dan beri wc ye çıkamıyordum sabah kru kayısıya dayndım az önce biraz da olsa rahatladım acaip şiş durumdayım ben yaaa işin kötü tarafı wc ye çıkamayınca yedikçe yiyesim geliyor nasıl halledeceğim bu konuyu bilmiyorum
vazgeçmek yok canım elbiss e takımla ilgili uygulamaları aktardığın için teşekkür ederim canım
sevda gamze hdn yuzey luci maşallah sizleri de gayet azimli gördüm
Selam 5. takım
Yağmurlu, romantik bir hava eşliğinde hepinize güzel, sağlıklı, mutlu bir gün diliyorum
Bugün size biraz kinayeli komik biraz da motive edici bir resimle mesaj yazayım dedim ama arkadaşlar benden önce davranmış
Yine de paylaşacağım
Eki Görüntüle 995090
Bununla ilgili yıllar önce kestiğim bir gazete küpürü vardı oradan aklımda kaldığı kadarıyla yılın ilk diyete başlama zamanı Şubat ikincisi Mayıstı. Yani tam zamanındayız gerçi biz daha erken başladık ve Haziran'da kendimize kızmayacağız
o diyetisyen doğru demiş ben de 2 sene önce ilk kkya üye olduğum zamanlarda kışın 1 ayda 5kg vermiştim kışın soğuk ya sporla ısınıyorsun beslenmeye de dikkat edince güzel kilo veriliyor yazın da ben kilo veriyorum ama çok sıcak olduğundan zorluyor hem biraz zayıf girince daha motive oluyor insan
o site kalori miktarını 1200 olarak belirledi ama benim şimdiki kilomdaki diyet listelerim hep 1600-1700 kcal civarındaydı ve daha hızlı veriyorum - bazal metabolizmayı falan hesapladığımda da zaten 1300-1400 civarı bir bazal metabolizma değeri çıkıyor yani vücudun doğru çalışabilmesi için bence hak ettiğini vermemiz gerekiyor aç kalarak ya da kaloriyi düşük tutarak zayıflanmıyor en azından benim için öyle... ben az yiyen biriyim normalde işte menülerim çoğaltılmış hali ama yine de besin değeri açısından yetersiz olduğu düşüncesindeyim
sagol canım açık öğretim önlisans okuyorum onun sınavıydı şimdi de kpss ye çalişacam hayırlısı senin sınavın neMaşallah harikasın Luci ..
Geçmiş olsun dağyolu ? Ne sınavıydı ? Darısı benim başıma ..
Lily fitnesspal için haftada kaç kiloya ayarladın da 2000 kalori civarı verdi ?
Bana 1200 verdi 0.7 kg için.
Kızlar ben bugün itibari ile bir süre yokum, bilmiyorum internete girme imkanım olur mu eğer olursa hiç yoktan menümü yazmak isterim ama giremezsem de kendinize iyi bakın görüşmek üzere ..
yok canım yaa su genelde 2-2,5 t oluyor günlük benim sinemaki de bağırsak florasını bopzuyor diye düşünüyorum aslında güğnde 2 tane form çayı içerdim çok alıştırdım diye bırakmıştım sanırım onun etkisi de olduyeterince su icmemis olabilir misin acaba?
sinameki de iyi gelir aslinda ama koladaki kafein de cok etkili.
Kızlar ben bugün itibari ile bir süre yokum, bilmiyorum internete girme imkanım olur mu eğer olursa hiç yoktan menümü yazmak isterim ama giremezsem de kendinize iyi bakın görüşmek üzere ..
LUCI'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapanıyooorrr:)
sabah: 08:30
uyanınca sirkeli karışım
1 yumurta ile yapılmış ıspanaklı peynirli omlet
1 domates+1 salatalık
avuç içi kadar tuzsuz peynir
11:30
1 ufak çay bardağı tarçınlı süt
öğle: 13:30
1 tabak salata(1 ufak rendelenmiş havuç+1 domates) üzerine 70 gr balık
1 bardak ev yapımı ayran(tuzsuz)
akşam: 17:00
1 tabak salata(1 ufak rendelenmiş havuç+1 domates) üzerine 70 gr balık
1 bardak ev yapımı ayran(tuzsuz)
(öğle yemeğim o kadar lezzetli ve doyurucuydu ki akşama da aynısını yemek istedim)
su: 3 litre + akşam dönüşte yeşil çay içilecek
spor: koşu bandında 50 dakika 5 km tempolu yürüyüş (10:30)
açık havada tempolu 1,5 saat 5 km yürüyüş (18:30)
rica ederim canım hep iyi olşuan iyiyim çok şükürü canım çok sağol
valla bende nasıl bu sekilde atlattım bilemiyorum beni cezveden onca sey vardı. =)
:))))) aslında çok da doğru bir tespit diyemeyeceğim lilycim ben tatlıdan pek hoşlanmayan o gıcık tiplerdenimdir... benim için varsa yoksa hamur işi, tuzlular,börekler falan...aylarca 1 çatal dahi tatlı yemediğimi bilirim... hele şerbetli tatlı hiç sevmem baklava vs yıllarca yemediğimi bilirim... sanırım bu reglin etkisi... sadece regl dönemlerimde sütlü tatlı canım çeker ya da 1 parça çikolata falan atlatırım ama dediğim gibi tuzlulardır benim tutkum keşke rüyamda börek yeseydim, nefsim körelirdi hiç olmazsa
hayırlısı...teşekkürler canıııııım, darısı başına inşallahevlilik doğru kişi ile yapıldığında dünyanın en keyifli birlikteliği
ay Sevdacım ne kadar pozitif ve motivasyon dolu bir mesaj bu teşekkür ederim kızlar dün bana çok çok destek oldunuzzzz sizi seviyorum iyi ki varsınız
lilicim harika bir hafta sonu geçirmişsin.menülerin evet biraz fazla ama olsun hepimizde aynıyız sonuçta sevdiklerimizin yanında ne diyet aklımıza geliyor nede spor.yaptığın ev işleri ve yürüyüşler sporunu zaten tamamlamış durumda ....
burdayımmmmmmmmmmm..ama yoğurt detoksu yokki
yoğurt diyetleri var birsürü
.
az ama 5 öğün - canım akşam doydun mu? gerçekten doyduysan bence güzel bir menü afiyet olsunsabah:2 kaşıık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt
ara:1 kayısı ,3 fındık
öğle:kabak dolması yapmıştım ,ama ben içinden çıkardıklarımı biraz bulgurla yağsız pişirip yedim 1 tabak kadar
salata,1 bardak ayran
ara:1 kayısı ve 3 fındık
akşam :2 kaşık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt.yarım elma
su:1.5 litre
spor:sabah 35,öğle 35, akşam 35 dk eliptik yapıldı
az sonrada 100 mekik yapmayı düşünüyorum
.
yağmur burada da var ama çok romantik oluyoryagmur basladi ve sadece 32 dk yuruyebildim
tabii ki her zaman yardımcı olurum ne demek???Ben çok evhamlıyım Lily
Ama eskisi kadar değilim artık, lisedeyken gastriti mide kanseri zannetmiştim mesela
Teşhis koyuldu aslında ama neden olduğu belli değil, tedavisi de yok, ancak baskılayacak alerji ilaçları kullanabiliyor, gıdadan değildir diye tahmin ediyorlar ama yine de gıda testi yapılacak bakalım ..
Kaptan vermiş bana sadece oy, kimsecikler beğenmemiş
-----------------
Lily belki benim için de iyi olabilir, çünkü her kilo verdiğimde normale döndüm yine aynı şekilde kilo aldım, tabi önceden 60ın üstüne çıkınca yapıyordum bunu ..
Ne diyeceğim ben Ankaradan gelince bana yardımcı olur musun ?
Senin dediğin tarzda beslenmek istiyorum, zaten daha erken de kalkmaya başlarım ..
tabii ki bir güne 25 mesajı sıkıştırmak değil de bir telafi yöntemi olabilir diye düşündüm - bunun suistimal edileceğini düşünmüyorm yani kimsenin o mantıkta olduğunu düşünmüyorumLilycim çok mantıklı ama bence telafi etmek olayı olmasın, mesela 1 hafta gelmeyip cuma günü gelip 25 mesaj yazılarak suistimal edilecek bir uygulama bu, sanırım 3. takımdı yanlış hatırlıyor olabilirim, önceden mazaret belirtmeden günde 5 mesaj kuralına 10 kere uymayanı diskalifiye ediyorlardı.
Sabah
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
1 çk kahvaltı sosu
Öğlen
2yk pilav
4yk nohut
Salata
Ara Öğün
1 top dondurma
Akşam
Kahvaltılık ( az miktarda peynir zeytin domates 2 dilim tam buğday ekmek )
1 çay bardağı sekersiz çay
Su : 1.5 lt
Spor : 1 saat açık havada yürüyüş
dünkü beslenmemden memnun kalmadım yada şu rahatsızlığım dolayı hissettiğim şişkinlik beni kötü hissettiriyor.
Bu hafta kamp için söz verdiğim arkadaşlarım sevda,gamze ve lucim rahatsızlığımın verdiği rahatızlıktan dolayı ölümüne spor yapamadım bu beni inanılmaz rahatsız ve suçlu hissettiriyor. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bu haftayı bir an önce atlatalım istiyorum
offf regl oldum nihayet...günlerdir su toplayıp toplayıp yeterli şişliğe ulaşmıştım zaten...cumaya ne diyoruzzz:Eki Görüntüle 995053
DİRENME KİLOOOO!!!!
günaydınlarrrr
arkadaşlar cuma dan beri wc ye çıkamıyordum sabah kru kayısıya dayndım az önce biraz da olsa rahatladım acaip şiş durumdayım ben yaaa işin kötü tarafı wc ye çıkamayınca yedikçe yiyesim geliyor nasıl halledeceğim bu konuyu bilmiyorum
vazgeçmek yok canım elbiss e takımla ilgili uygulamaları aktardığın için teşekkür ederim canım
Selam 5. takım
Yağmurlu, romantik bir hava eşliğinde hepinize güzel, sağlıklı, mutlu bir gün diliyorum
Bugün size biraz kinayeli komik biraz da motive edici bir resimle mesaj yazayım dedim ama arkadaşlar benden önce davranmış
Yine de paylaşacağım
Eki Görüntüle 995090
Bununla ilgili yıllar önce kestiğim bir gazete küpürü vardı oradan aklımda kaldığı kadarıyla yılın ilk diyete başlama zamanı Şubat ikincisi Mayıstı. Yani tam zamanındayız gerçi biz daha erken başladık ve Haziran'da kendimize kızmayacağız
İlk mesajımda sayı vermemişim bundan sonra elimden geldiğince yazmaya çalışacağım.
Kızlar ya sabahtan beri belim çok ağrıyor kasıklarım da sanırım bu ay regl birkaç gün erken olacak - bu zamanı biraz iyi değerlendirmek lazım sanırım
Menüme geçeyim...
Sabah - 08:30
- 2dl çavdar ekmeği+1 dilim kaşarlı tost
- Çay
Ara - 10:45
- 1 küçük muz
Öğle - 13:00
- Sabahki tostun aynısı (bir gün önceden kalanları bitireyim dedim)
- 100 g yoğurt (çarşıdan aldım 200g yarısını yiyebildim)
Ara - 16:00
- 1 fincan sütlü Türk kahvesi - şekersiz
Akşam - 18:30
- 1 dilim beyaz ekmekle kaşarlı tost
- 20 tane yeşil zeytin (çok oldu biliyorum ama özlemişim çerez gibi yedim ekmek yemek istemedim başka)
- 1 tatlı kaşığı kadar salçalı sos
- Çeyrek kk peynir
Su - 1,5 lt
Spor - yok
Menümü şu açıdan beğenmedim ki hiç sebze yok meyve de sadece muz var ama evdeki kalan ne varsa bitti şükür ve bugun artık sebzesi herşeyi dengeli bir menü olacağına inanıyorum
Bu arada o kadar çok kalori hesaplama sitesine üye oldum ki hangi sitede şifre neydi nick neydi artık unutuyorum
Fatsecret dün çalışmadı giriş yapamadım bir türlüMyfitnesspal'daki kalori miktarı 1026kcal... hedefi 1200 belirlemiş ben onu 1600 yaptım ve bundan sonra elimden geldiği kadarıyla menümdeki yiyecek miktarlarını arttırıp 1600 kcal hedefleyeceğim
ay kizlar elma sirkesi iciyorsaniz, aman olculu icin, sabah biraz fazla dokuldu sanirim siseden, midem cok kotu oldu.
Spor dışında günlük harcadığımız kalorıyı nerden hesaplıyoruz
canım hadi gözün aydın...geçen ayda hep beraberdi reglilerimiz demi...
şahnurum çok geçmiş olsun.kayısıyla beraber sütte iç çok faydalı inan .lucinin tarifi de harika işe yarıyor...
günaydınlarrrr
Gamzecim menünü kahvaltı dışında beğendim. Biraz müdahale gerek oraya Belki protein ağırlıklı bişey veya sağlıklı karbonhidrat olmalı belki yumurta belki 1-2 ceviz . Akşam menünü beğendim gecenin bu saatinde yazdığımdan acıkmış olabilrim bir parça .
Hak verdim Luciye bu konuda :)
günaydınlar arkadaşlaaarrr,,, aslında 4,5 da kalktım ama hazırlamam gereken raporlar vardı anca gelebildim :)
musmutlu,keyifli, sağlıklı,neşeli ve boooool egzersizli bir gün dilerimmmmmm :)))))
Eki Görüntüle 994998
Sabah
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
1 çk kahvaltı sosu
Öğlen
2yk pilav
4yk nohut
Salata
Ara Öğün
1 top dondurma
Akşam
Kahvaltılık ( az miktarda peynir zeytin domates 2 dilim tam buğday ekmek )
1 çay bardağı sekersiz çay
Su : 1.5 lt
Spor : 1 saat açık havada yürüyüş
dünkü beslenmemden memnun kalmadım yada şu rahatsızlığım dolayı hissettiğim şişkinlik beni kötü hissettiriyor.
Bu hafta kamp için söz verdiğim arkadaşlarım sevda,gamze ve lucim rahatsızlığımın verdiği rahatızlıktan dolayı ölümüne spor yapamadım bu beni inanılmaz rahatsız ve suçlu hissettiriyor. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bu haftayı bir an önce atlatalım istiyorum
offf regl oldum nihayet...günlerdir su toplayıp toplayıp yeterli şişliğe ulaşmıştım zaten...cumaya ne diyoruzzz:Eki Görüntüle 995053
DİRENME KİLOOOO!!!!
günaydınlarrrr
Selam 5. takım
Yine de paylaşacağım
Eki Görüntüle 995090
İlk mesajımda sayı vermemişim bundan sonra elimden geldiğince yazmaya çalışacağım.
Kızlar ya sabahtan beri belim çok ağrıyor kasıklarım da sanırım bu ay regl birkaç gün erken olacak - bu zamanı biraz iyi değerlendirmek lazım sanırım
Menüme geçeyim...
Sabah - 08:30
- 2dl çavdar ekmeği+1 dilim kaşarlı tost
- Çay
Ara - 10:45
- 1 küçük muz
Öğle - 13:00
- Sabahki tostun aynısı (bir gün önceden kalanları bitireyim dedim)
- 100 g yoğurt (çarşıdan aldım 200g yarısını yiyebildim)
Ara - 16:00
- 1 fincan sütlü Türk kahvesi - şekersiz
Akşam - 18:30
- 1 dilim beyaz ekmekle kaşarlı tost
- 20 tane yeşil zeytin (çok oldu biliyorum ama özlemişim çerez gibi yedim ekmek yemek istemedim başka)
- 1 tatlı kaşığı kadar salçalı sos
- Çeyrek kk peynir
Su - 1,5 lt
Spor - yok
Menümü şu açıdan beğenmedim ki hiç sebze yok meyve de sadece muz var ama evdeki kalan ne varsa bitti şükür ve bugun artık sebzesi herşeyi dengeli bir menü olacağına inanıyorum
Bu arada o kadar çok kalori hesaplama sitesine üye oldum ki hangi sitede şifre neydi nick neydi artık unutuyorum
Fatsecret dün çalışmadı giriş yapamadım bir türlüMyfitnesspal'daki kalori miktarı 1026kcal... hedefi 1200 belirlemiş ben onu 1600 yaptım ve bundan sonra elimden geldiği kadarıyla menümdeki yiyecek miktarlarını arttırıp 1600 kcal hedefleyeceğim
kızlar dün giremedim biraz rahatsızdım şimdide iyi sayılmam ama yine de çok şükür
sizlerin muhabbetinize gıpta etmekteyim çok iyi gidiyorsunuz bende diyete adapte olmaya çalışıyorum bu aralar davetler çok bir bitse iyi olacak bundan sonra diyetisyene biraz ara vermeyi düşünüyorum 2 öğün beslenecem hadi hayırlısı
menü güzel de öğle yemeğinde çilekli yoğurt mu yedin bakayım?Ben de menümü ekleyeyim kızlar ..
Eki Görüntüle 994404
2.5 litre su içtim daha da içerim.
Sporum yok ama bütün öğleden sonra ayaktaydım, çamaşır at, as ütüle , etrafı toparla, temizle derken bu saat oldu ..
ya bana da 5 haftaya 73,4 olursun dediSözde yabancı uygulama
Bence gayet iyi hedefin, bu program, hatta çoğu program 7000 kalori,1 kg yağ mantığı ile hesaplıyor vereceğim kiloyu.
Ama yağ atılırken su da atılıyor bu da 1.5 katına falan geliyor genellikle. Bence bizim için ( şu kilolar yani ) haftada 1 kg civarı uygun.
bunlar az olmasına rağmen annen iyi yapıyor zorla yedirmekleMutfak kapanmıştır bugunlük sabah bir dilim kepek ekmeği 60 gr beyaz peunir 5 zeytin 3 bardak su
Öğlen bir tabak et haşlama 5 tane acı biber bir dilim kepek ekmeği
Akşam,4 kaşık pırasa bir kase sehriye çorbasımbir dilim peynirli anne böreği,
Ya zorla yediriliyorum 2 lt su,sporumuda b
Razdan yaparım
bu menüye ne denir ki afiyet olsunBugünkü Menüm
Kahvaltı , 1 dilim kepekli ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 biber 1 domates şekersiz çay
Öğlen , 1 büyük kase mısır taneli ton balıklı salata yanında 3 galeta
Ara az şekerli Türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam 1 kase mantar çorba , 5 yk et sote yanında 1 kase yoğurt
En son 19:00 da yedim. Şimdi akşam çayımı içeceğim .
Su tamam :) Spor 30 dk açık hava yürüyüş ve ultimate fat burn egzersizi
oh maşallah1,5 saat açık havada 5 km yürüyüşümü tamamlamanın gururunu yaşamaktayım:) iyi akşamlar olsun herkese ....
ben de sana teşekkür ederim güzel yorumların için Sevdacığım
Rabbim gönlünün muradını versin canım, inşaallah senin ve hepimizin hayalleri gerçek olur
Her zamanki gibi menülerin dibiii, tek geçerimm
Harikasın arkadaşımmmm
Anne böreği heeee0 kaloridir o beeeee
Sanki koruma menüsü gibi olmuş canım, minik kaçamaklar dışında gayet hoş
ohhhhhh hayat sana güzell şimdiikıskanmadım kiiiiiiiiiii (çatladı)
Sevgili liliciğim, yorumlarının hepsini okudum ama çok fazla diye alıntı yapamadımmenülerime yaptığın yorumlar beni etkiliyor ve beğeniyor olman, doğru yolda olduğumu gösteriyor, bu benim için çok değerli bir şey
Sağlıklı beslenme semineri tam bir fiyasko bana göreçocuklara yönelik bir şey asla olmadı, insan bir çocuk seviyesine iner, konuşan bir portakal, mikrop veya ne bileyim muz vb. bir şey olabilkir di, kaldı ki büyükler içinde çok basit kaldı anlatılanlar, emin olun biz burada daha çok bilgi paylaşıyoruz
İnsanlar hakkındaki yorumuna ve çözümüne de bayıldımTeşekkür ederim
Evet kızlar blok ders yapıp hoca jet hızıyla bizi evlerimize gönderdi, ne iyi de olduhemen menümü paylaşmak istiyorum sizlerle
.
Bana yediklerin az gibi geldi sanki...Menüm
Sabah: 1 kk peynir
Öğle: 1 orta boy kase yoğurt
Ara: 1 salatalık, 1 kuru kayısı
Akşam: 1 elma ve 2 kaşık yulaf ezmesinin üstüne 3 kaşık yoğurt döktüm ve bol tarçınla yedim
Spor: 1 saat yürüyüş + 35 dk. eliptik
Su: içmeye devam, içelim güzelleşelimhahahahahah
.
Oğluşuna geçmiş olsun öncelikle...iyi akşamlarr kızlarr, luci cim aslında bende sana katılıyorum yeni gelenleri o zaman üyesi az olan ihtiyacı olan takıma yönlendirelim
nu arada mesaj sayısı olayı güzel o yüzden ben ilk başta herkes 5 mesaja kadar diye özellikle belirtmiştim o dönem üye sayımız daha kalabalıktı ama şimdi hemen bana göre eksikler göze çarpıyor
hm cim sen troid hapı mı kullanıyordun? vazgeçmek yok senin dediğin akşamdan içilebilen troid hapı mi benim oğlumda da hipotrioid var eğer öyleyse bende akşamdan vereyim sahaları çocuğun uykusu dolayısı ile benim uyku mahvoluyor ben bugün hiç diyete uygun davranmadım sporum yok aslında menüm akşamki 1 yemek kaşığı nişasta helvasını saymazsam iyi idi ama açgözlülüğümden yedim o 1-2 kaşığı neyse ben paylaşmayayım bari menümü sizinkiler yanında felaketti (haaa bi de öğleden sonra çok midem kazındı 1 adet çokoprens yedim kaptanınız olarak bir yüz karasıyım bu sınav beni mahvetti 56 soruyu net yapan geçiyor benim 54 soru net 3 taneyi hatırlamıyorum 10-15 tane iptal soru var diyorlar tüm gün bu sınav
ay Sevdacım ne kadar pozitif ve motivasyon dolu bir mesaj bu teşekkür ederim kızlar dün bana çok çok destek oldunuzzzz sizi seviyorum iyi ki varsınız
az ama 5 öğün - canım akşam doydun mu? gerçekten doyduysan bence güzel bir menü afiyet olsunsporuna da bayıldım
menün güzel bence - öğlenki menüyle aynısını yemişsin ama balık+salata+ayran olmuş sen ekmek yemiyorsun zten afiyet olsun
tatlı krizi olmasa da yemeği abartmanktan korkuyorsun hadi itiraf et
hayırlısı...
canım menün gayet güzel kendini de sakın suçlu hissetme herşeyden önce sağlığımızı korumamız lazım....
.
kızlar dün giremedim biraz rahatsızdım şimdide iyi sayılmam ama yine de çok şükür
sizlerin muhabbetinize gıpta etmekteyim çok iyi gidiyorsunuz bende diyete adapte olmaya çalışıyorum bu aralar davetler çok bir bitse iyi olacak bundan sonra diyetisyene biraz ara vermeyi düşünüyorum 2 öğün beslenecem hadi hayırlısı
az ama 5 öğün - canım akşam doydun mu? gerçekten doyduysan bence güzel bir menü afiyet olsunsporuna da bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?