Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

o diyetisyen doğru demiş ben de 2 sene önce ilk kkya üye olduğum zamanlarda kışın 1 ayda 5kg vermiştim kışın soğuk ya sporla ısınıyorsun beslenmeye de dikkat edince güzel kilo veriliyor yazın da ben kilo veriyorum ama çok sıcak olduğundan zorluyor hem biraz zayıf girince daha motive oluyor insan

o site kalori miktarını 1200 olarak belirledi ama benim şimdiki kilomdaki diyet listelerim hep 1600-1700 kcal civarındaydı ve daha hızlı veriyorum - bazal metabolizmayı falan hesapladığımda da zaten 1300-1400 civarı bir bazal metabolizma değeri çıkıyor yani vücudun doğru çalışabilmesi için bence hak ettiğini vermemiz gerekiyor aç kalarak ya da kaloriyi düşük tutarak zayıflanmıyor en azından benim için öyle... ben az yiyen biriyim normalde işte menülerim çoğaltılmış hali ama yine de besin değeri açısından yetersiz olduğu düşüncesindeyim

Dediğine katılıyorum aslında kalori değil besin değerini artırırma gibi düşününce , bünyen seni anlayacaktır. Az tutunca zayıflayamıyorsan 1600ü dene. Ama dengeli bir 1600 olmalı , karbonhidrat ağırlıklı olursa istediğin sonucu vermesi uzun sürer.

Son düzenleme:
DostIukIarın tükenmediği, sevgiIerin öImediği, göz yaşIarının akmadığı, güIücükIerin bitmediği en güzeI sabahIar sizIerin oIsun.

kilo konusunda asil motivasyonum annemlere surpriz yapmak aslinda. kac zamandir uzuluyorlar benim icin, zayifladigimi gorup mutlu olsunlar. (mezun oldugumu gorunce de mutlu olacaklar, bu da calismak icin motivasyon olsun)

Spor dışında günlük harcadığımız kalorıyı nerden hesaplıyoruz

Maşallah harikasın Luci ..

Geçmiş olsun dağyolu ? Ne sınavıydı ? Darısı benim başıma ..
sagol canım açık öğretim önlisans okuyorum onun sınavıydı şimdi de kpss ye çalişacam hayırlısı senin sınavın ne
lily cim sağol canım senin msjlarını kopyala yapiştır zor oluyor sende soruna zaten cevap aldın kolay gelsin

kızlar dün giremedim biraz rahatsızdım şimdide iyi sayılmam ama yine de çok şükür
sizlerin muhabbetinize gıpta etmekteyim çok iyi gidiyorsunuz bende diyete adapte olmaya çalışıyorum bu aralar davetler çok bir bitse iyi olacak bundan sonra diyetisyene biraz ara vermeyi düşünüyorum 2 öğün beslenecem hadi hayırlısı

Lily fitnesspal için haftada kaç kiloya ayarladın da 2000 kalori civarı verdi ?
Bana 1200 verdi 0.7 kg için.

Kızlar ben bugün itibari ile bir süre yokum, bilmiyorum internete girme imkanım olur mu eğer olursa hiç yoktan menümü yazmak isterim ama giremezsem de kendinize iyi bakın görüşmek üzere ..

nete giremesen de telefondaki uygulamaya menulerini yaz. menu iyi olmasa da yaz. sonra donunce toplu eklersin. saglikla gidin sag salim gelin.

yeterince su icmemis olabilir misin acaba?

sinameki de iyi gelir aslinda ama koladaki kafein de cok etkili.
yok canım yaa su genelde 2-2,5 t oluyor günlük benim sinemaki de bağırsak florasını bopzuyor diye düşünüyorum aslında güğnde 2 tane form çayı içerdim çok alıştırdım diye bırakmıştım sanırım onun etkisi de oldu

canım fırsatın olursa ben ankaradayım biliyorsun bi mesaj at görüşürüz iyi yolculuklar

Kızlar ben bugün itibari ile bir süre yokum, bilmiyorum internete girme imkanım olur mu eğer olursa hiç yoktan menümü yazmak isterim ama giremezsem de kendinize iyi bakın görüşmek üzere ..

canııım Allah kolaylık versin, güzel haberlerle dönersiniz inşalllahhh:)

menün güzel bence - öğlenki menüyle aynısını yemişsin ama balık+salata+ayran olmuş sen ekmek yemiyorsun zten afiyet olsun

şuan iyiyim çok şükürü canım çok sağol

valla bende nasıl bu sekilde atlattım bilemiyorum beni cezveden onca sey vardı. =)
rica ederim canım hep iyi ol

tatlı krizi olmasa da yemeği abartmanktan korkuyorsun hadi itiraf et

teşekkürler canıııııım, darısı başına inşallah evlilik doğru kişi ile yapıldığında dünyanın en keyifli birlikteliği
hayırlısı...

ay Sevdacım ne kadar pozitif ve motivasyon dolu bir mesaj bu teşekkür ederim kızlar dün bana çok çok destek oldunuzzzz sizi seviyorum iyi ki varsınız

az ama 5 öğün - canım akşam doydun mu? gerçekten doyduysan bence güzel bir menü afiyet olsun sporuna da bayıldım

yagmur basladi ve sadece 32 dk yuruyebildim
yağmur burada da var ama çok romantik oluyor

tabii ki her zaman yardımcı olurum ne demek???
bir de evham yapma herşey olacağına varır

tabii ki bir güne 25 mesajı sıkıştırmak değil de bir telafi yöntemi olabilir diye düşündüm - bunun suistimal edileceğini düşünmüyorm yani kimsenin o mantıkta olduğunu düşünmüyorum
bu dediğin şeyi 3. takım uyguluyor sanırım çünkü onlar her hafta bildirimde mesaj bildirimini de listeliyorlar

canım menün gayet güzel kendini de sakın suçlu hissetme herşeyden önce sağlığımızı korumamız lazım....

offf regl oldum nihayet...günlerdir su toplayıp toplayıp yeterli şişliğe ulaşmıştım zaten...cumaya ne diyoruzzz:

DİRENME KİLOOOO!!!!
Eki Görüntüle 995053

canım hadi gözün aydın...geçen ayda hep beraberdi reglilerimiz demi...

şahnurum çok geçmiş olsun.kayısıyla beraber sütte iç çok faydalı inan .lucinin tarifi de harika işe yarıyor..

aynen canım haziran da kendimizi daha mutlu hissedeceğiz...

menün abartılı bir menü değil ,dediğin gibi sadece sebze eksik onuda açıklamışsın zaten..

.

ay kizlar elma sirkesi iciyorsaniz, aman olculu icin, sabah biraz fazla dokuldu sanirim siseden, midem cok kotu oldu.

geçmiş olsun tatlım aman dikkat et ...

Spor dışında günlük harcadığımız kalorıyı nerden hesaplıyoruz

hesaplamıyoruz ki...

tatlım sağlıcakla gidip gel..

.

canım hadi gözün aydın...geçen ayda hep beraberdi reglilerimiz demi...

şahnurum çok geçmiş olsun.kayısıyla beraber sütte iç çok faydalı inan .lucinin tarifi de harika işe yarıyor..
.

saol tatlım gamze, ben,sen hatta bir de lily de aynı zamandı sanırım geçen ay :) hatta birbirimizden etkilendiğimizi söylemiştiniz :)

seni şuanda en iyi anlayan benim heralde çünkü cumadan beri bende aynı sorunu yaşıyordum halada az az yaşıyorum o şişlik hala gitmedi maleseff.

Haklısınız kızlar, artış olucak inşaallah menülerimde

Canım çok geçmiş olsun, kamp konusunu kafana takma üstelik te menülerin zaten kamp havasında gibi

offf regl oldum nihayet...günlerdir su toplayıp toplayıp yeterli şişliğe ulaşmıştım zaten...cumaya ne diyoruzzz:

DİRENME KİLOOOO!!!!
Eki Görüntüle 995053

Kaptanım bol pırasa tüket

aynen bende sevdaya aynı resmi göstermiştim ve bunu söyledim, biz şanslıyız

Menün konusunda açıklamayı zaten kendin yapmışsın canım, biraz sıradışı ve sağlıksız olmuş gibi ama düzelteceğine eminim

Çok geçmiş olsun canım, Karatay hoca da şunu derki; 3. öğün hastalıktır

.

menü güzel de öğle yemeğinde çilekli yoğurt mu yedin bakayım? yoğurt var aslında tam yağlı diye ben dün girebildim tam yağlı yoğurt diye ama markaların hepsi olmadığından örneğin pınar yerine sütaş falan giriyorum
bence kalorisi az ama besin değeri yüksek bir menü olmuş

ya bana da 5 haftaya 73,4 olursun dedi bakalım tutacak mı?

bunlar az olmasına rağmen annen iyi yapıyor zorla yedirmekle

bu menüye ne denir ki afiyet olsun

1,5 saat açık havada 5 km yürüyüşümü tamamlamanın gururunu yaşamaktayım :) iyi akşamlar olsun herkese ....
oh maşallah

ben de sana teşekkür ederim güzel yorumların için Sevdacığım bu seminer size de çocuklara da pek fayda sağlamamış sanırım:44:

Bana yediklerin az gibi geldi sanki...

Oğluşuna geçmiş olsun öncelikle...
Bu mesaj durumunda da bence ortak bir karar belirleyip ona uyalım mesela şu kadar gün katılım olmazsa ceza vermek gibi... tabii bu nedensiz girmeme durumlarında geçerli olmalı yani mesela sınavı olan var sağlık sorunu olan olabilir izin alındıkça tolere edilebilir ama sonrasında da kaldığı yerden devam etme şartı olmalı...

Son düzenleme:

canım teşekkür ederim yorumların için.biz bir takımız ve takım ruhu içinde birbirimize destek olup motivasyonumuzu düşürmeden ilerlememiz gerek canım.geçenlerde bende gardımı indirmiştim ama saolsun luci,gamze ve bütün arkadaşlar sayesinde tekrar toparladım kendimi

bu hafta biraz sıkı tutmaya karar verdim.kamp gibi cumaya kadar öğünlerimi hafif ama ara öğünler olacak şekilde geçirmeyi düşünüyorum .ayrıca biraz daha spora yükleneyim ki regl dönemim ya cumaya inşallah faydasını görürüm...

.

Son düzenleme:

saol canım artık ne yiyeceğimi şaşırdım öğlen+akşam aynı gidiyorum bu ara çünkü zaten yediklerim belli, salata,et,yoğurt türevleri, döndürüp döndürüp yiyorum abartmaktan tabi ki korkuyorum canım benim, hangimiz korkmuyoruz ki, hazır bu kadar yol almışken, mideler ufalmışken abartmayayım tabi

canım menün gayet güzel kendini de sakın suçlu hissetme herşeyden önce sağlığımızı korumamız lazım....

.

öylede canım şiş olunca öyle hissediyorum kendimi

geçmiş olsun canım

sende kendine iyi bak hm22 görüşmek üzere

canım teşekkür ederim yorumların için.biz bir takımız ve takım ruhu içinde birbirimize destek olup motivasyonumuzu düşürmeden ilerlememiz gerek canım.geçenlerde bende gardımı indirmiştim ama saolsun luci,gamze ve bütün arkadaşlar sayesinde tekrar toparladım kendimi

bu hafta biraz sıkı tutmaya karar verdim.kamp gibi cumaya kadar öğünlerimi hafif ama ara öğünler olacak şekilde geçirmeyi düşünü

yorum .ayrıca biraz daha spora yükleneyim ki regl dönemim ya cumaya inşallah faydasını görürüm...

.[/QUOTE]

Varyaaa Cumaya Sevdadan korkun heee

Bu aradaa lucimmmmmm çizelgene bayıldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…