Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba :) Menün güzel ana ve ara öğünlerle 6 öğün olmuş , sakıncalı bir şey görmedim yediklerinde Sporla ilgili bence yaktığın 300 kaloridir. Hatta bazı yürüme bantları harcanan kaloriyi fazla bile gösteriyor. 900 kalori yakmak oldukça zor olur yürüyüşle. 6 hızı saatte 6 km hıza mı denk geliyor? Normal tempoda 1 saat yürümek 200-210 kalori kadar yaktırıyor. 100 dk da 300 kalori yakarsın bence.

Gamzecim yarın dengeleyeceğim bugün biraz fazla kaçırmış olabilirim .
Ben de seni kutlarım akşam yemesini abartmadığn için, zaten iradene hayranım

Vazgeçmekyokcum , ben Karataysever olarak meyveyi çok buldum . Ama toplam kalori olarak baktığımda beğendim .Güzel

Sevdacım menünü beğendim , sporunu da.

Gamzecim kahvaltına 2 zeytin eklemişsin gözümden kaçmadı Afiyet olsun , güzel.

tşk ederim tatlım.

gayet güzel bir menü.proteinin dehiç bir zararı yok zaten daha da güzel omuş..

bugünkü menün oldukça güzel.
.

.

harika bir menü olmuş canım..sporlarında harika ama 30 dk bisiklet yerine eliptik yapsan ,bildiğim kadarıyla bisiklet basen yapıyormuş ,eliptik basenler için daha faydalı diye biliyorum.bir ara spor hocamız söylemişti.ordan aklıma geldi.

.

Gamzecim yarın dengeleyeceğim bugün biraz fazla kaçırmış olabilirim .
Ben de seni kutlarım akşam yemesini abartmadığn için, zaten iradene hayranım

İnşaallah azda olsa çokta olsa illaki gidecek bu kilolarrr

günaydınlarrrrrr........

.

Ne güzelll resim di buu arkadaşımm, günaydınnnnnnnnnnnnnn

5. takımın tüm güzel insanlarına sevgi dolu günaydınlarrrr

günaydınlarrrrr 5. takımın zayıflayan güzelleri, günaydınlar dostlar :) az sonra ofise gitmek üzere evden çıkacağım ama bi merhaba demeden geçmeyeyim dedim.... bugün ödemeleri ayarlayacağım kesin fazladan kalori yakarım bu stresle 10:00 gibi dönmüş olmayı planlıyorum Allah'tan bir mani olmadığı sürece...hepinizi öper, musmutlu, keyifli, sağlıklı bir gün dilerim...

tamam canim dikkat ederim ama her gun yaparsam basende kaslar buyume firsati bulamaz ama oradaki yaglar erir diye dusunuyorum sanki. zaten kardiyor ayarinda yapiyorum, kaslari cok zorlamiyordur.

Kızlar Günaydın

Sizlere birşey söylemek ve danışmak istiyorum

Takımda en geç yemeği yiyen benim malum iş nedeniyle evime geç gidiyorum ve malesef geç yiyorum.

Şu sıralar bana bu durum rahatsızlık vermeye başladı.

Ben diyorum ki işten 7 çıkıyorum 6buçuk gibi şirkette yesem

Bi akşam yemeği gibi olmayacak evet ama daha önce denediğimde tok tuttugunu gördüm

Bu en minik yogurtlar var danonenin o yogurtlardan alıp içine galeta koyuyorum ve yiyorum dediğim gibi tok tutuyor.

Sizce nasıl olur ? Sizlerinde şirkette yiyebileceğim akşam yemeği önerilerine ihtiyacım var.
:44::44::44:

Sabah

2 dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 çay kaşığı kahvaltı sosu

Öğlen

3yk mantar tavuk sote
2yk makarna
Salata

Ara Öğün
1/2 armut
2 eti form mısır

Ara Öğün

1 süt
3 eti form mısır

Akşam

1 kabak dolması
2yk yogurt

Su : 2 lt
Spor : 30 dk pilates

Not : Hangi arada yedim bilmiyorum ama 2 kare bitterim var kızlar

günaydınlarrrr
maşallah kızlar size menülerinizde sporlarınızda muhteşem

canım bizim evde maalesef eğer evde akşam yemek yemezsem kıyamet kopar ailece yek yemek yediğimiz zaman akşam yemeği öğle olunca bebnim öyle bi şansım olmuyo ama eğer sen yapabiliyorsan ne mutlu sana yoğurt içine galeta hem sağlıklı hem güzel bence ondan başka neler olabilir bi düşünelim evden zyağlı bişeyler götürebilirsin ilk aklıma o geldi?

aslında eşimde akşam yemeğinde onunla yemediğimde bozluyor ama bu sabah güzel bir dille konuştum onunla anlayışla karşıladı ve onayl verdi kendisinede az az seyler yapabileceiğimi söyleyerek destekledi sağolsun.

Evden getirebilsem çok ii olur aslında ama sabah 8 de çıkıyorum evden ve akşama kadar yemek burada dayanabilir mi bilmiyorum

Aslında bir kere denemek lazım. Dediğim gibi yogurt ve galetada inanılmz tok tutuyor. Hem hafifi hemde kalorisi az.

Kesinlikle böyle yapmalısın canım. En azından bir hafta dene bence :)))

Kesinlikle böyle yapmalısın canım. En azından bir hafta dene bence :)))

bende öyle istiyorum canım ama sizlerden hem bu konuda ki düşüncelerinizi hemde şirkette yapabileceiği akşam yemeği önerilerinizi bekliyorum .

ama unutmayalım ben 8 de evden çıkıyorum akşam 7 de işten çıkış saatim

her gün yoğurt da sıkıcı olur, haklısın... bi gün ton balığı alıp domates salatalık yiyebilirsin, konserve olduğu için sıkıntı olmaz....peynir evden alıp bir gün etimek, peynir, domates gibi kahvaltılık geçiştirebilirsin.... ama fırsat buldukça da akşam eve gidip yapacağın z.yağlı yemeğini ertesi gün yanında götürürsün hem de farklı bir eyler yemiş olursun....

Kızlarrrrr

Eskiden mahalleler cıvıl cıvıldı ama pazar günleri özellikle sabahları inanılmaz sessiz ve kimsesizdi ya sokaklar.

Uzun süredir buralarda öyle :

Herkese Sevgiler
Dün epey aktiftik aslında hatta tam yetiştim dedim herkes gitti sen ona istinaden yazdın sanırım :) Hafta sonu girsem ben ooo neler neler yazarım da - neyse... Artık bir müddet böyle idare edeceğiz

lilycim bir ara bende öyle oluyordum .geçmişe bakarken millet ne sohbetler etmiş ne sohbetler.

.
Aynen yaaa dün hepsinden mahrum kaldım

menün gayet güzel canım afiyet olsun

vay vay menüye bak - bol meyveli bana tam yaz menüsü gibi geldi afiyet olsun

ben menüyü beğendim yaaa o kadardan bişey olmaz hem sen tatlıya hayır demişsin bu büyük bir başarı

Arttırdım biraz doğru diyodun ac kalınmada verılmıyo meto duruyo herhalde

İhtiyacın olanın altında besin alınca da metabolizma savunmaya geçiyor ve kendini yavaşlatıyor o yüzden de uzmanlar boşuna "dengeli ve yeterli beslenme" demiyor değil mi?

Ben harcanan kaloriye çok takmıyorum aslında ama bu bilgi güzelmiş-teşekkürler...
bence menün biraz daha iyi olmasına rağmen öğlen 1 kase çorba az yanına yoğurt-ayran ya da salata yiyebilirsin bu yediklerin 1000 kcal'nin çok altında... senin en az 1800 alman lazım

hangi siteymiş bakalım o???:44:

hem tavsiye etmiyor hem içiyorsun bu arada menü güzel ama akşam az olmuş

geç yiyorum demişsin kaç gibi mesela???
bence 9da yiyip 12de yatıyorsan problem olmaz illa işte yapacağım diyorsan ben yoğurt ve galetayla akşam yemeğini geçiştirmeni çok az bulurum açıkçası... haftada 1-2 kez olur da hergun olmaz bence...

bence menü güzel hatta az bile - sanırım sen de pek ekmek yememeye çalışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…