- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.041
8 30 1 kıbrıt kutusu çörek otlu peynır 1 haslanmıs yumurta 2 Cherry domates roka maydanoz 2 dl tam buğday ekmegı yesıllık çay
12 1 çay bardağı leblebı
13 1kase mercımek corbası
14 1portakal
16 1bardak ayran
18 ıspanak yemegı salata
3 Lt su
100 dk 6 hızda yürüyüş ama ben buz kalori olayını merak edıyorum 100 dk 6 hızda yürüyorum 10 km yazıyo 300 kalorı yazıyo az değil mı
Biraz fazla sanki canım .. Ayrıca tebrik ediyorum. Ben olsam dayanamaz yerdim((
Bu arada 8 gibi eşim yemek yedi. Illa banada ye dedi. Bende 1 salatalık 1 domates ve 1 yeşil biber yiyerek minnacikta peynirle ona eşlik ettim. 100 kalori yi geçmedi asla :))))
Bugunku menum
sabah: bol elma sirkeli, balli su (tavsiye edilmez)
kahvalti: 1 damla yag ile 1 yumurta, 2 dilim etimek, kahvaltilik lor, 2 domates
ara: 10 gr badem, 2 parca bitter cikolata
ara: 1 muz
ogle: 2 kepce sehriye corbasi, 150 gr naneli yagsiz yogurt
ara: 1 buyuk greyfurt
aksam: 1 muz
su: 2 litreyi gecmistir
spor: 30 dk bisiklet, 10 dk eliptik, 10 dk step.
of of uzun zamandir eve gitmedigimden, soyle guzel bir borek corek yiyemedim, nasil canim cekti su an
Sevdacım menünü beğendim , sporunu da.
Gamzecim kahvaltına 2 zeytin eklemişsin gözümden kaçmadıAfiyet olsun , güzel.
Arkadaşlar menüm
Kahvaltı , 1 dilim kepekli omlet , 1 haşlanmış yumurta , 4 siyah zeytin,2 ceviz , şekersiz çay
Öğlen 3 yk pırasa , 1 kase yoğurt
Ara Şekersiz Mocha Frappuccino (kremasız 200 kalori)
Akşam Izgarada et 4 köfte , 1 pirzola 2 bardak ayran 3 köz biber ve yeşil salata
Su 2 lt Su Spor 40 dk yürüyüş
Akşam biraz protein aşırı oldu en son 18:30 da yedim . Ben çok kırmızı et seven biri değilim ama ailecek yenince pürüz çıkarana annem kızıyor :) Şimdi mesela ev ahalisi haşhaşlı cevizli çörekle ıslak kek yiyecek . Ama ben yemiyorum tabi ki.
8 30 1 kıbrıt kutusu çörek otlu peynır 1 haslanmıs yumurta 2 Cherry domates roka maydanoz 2 dl tam buğday ekmegı yesıllık çay
12 1 çay bardağı leblebı
14 1portakal
16 1bardak ayran
18 ıspanak yemegı salata
3 Lt su
100 dk 6 hızda yürüyüş ama ben buz kalori olayını merak edıyorum 100 dk 6 hızda yürüyorum 10 km yazıyo 300 kalorı yazıyo az değil mı
Bugunku menum
Gamzecim yarın dengeleyeceğim bugün biraz fazla kaçırmış olabilirim .
Ben de seni kutlarım akşam yemesini abartmadığn için, zaten iradene hayranım
İnşaallah azda olsa çokta olsa illaki gidecek bu kilolarrr
Ne güzelll resim di buu arkadaşımm, günaydınnnnnnnnnnnnnn
5. takımın tüm güzel insanlarına sevgi dolu günaydınlarrrr
Vazgeçmekyokcum , ben Karataysever olarak meyveyi çok buldum. Ama toplam kalori olarak baktığımda beğendim .Güzel
harika bir menü olmuş canım..sporlarında harika ama 30 dk bisiklet yerine eliptik yapsan ,bildiğim kadarıyla bisiklet basen yapıyormuş ,eliptik basenler için daha faydalı diye biliyorum.bir ara spor hocamız söylemişti.ordan aklıma geldi.
.
Kızlar Günaydın
Sizlere birşey söylemek ve danışmak istiyorum
Takımda en geç yemeği yiyen benim malum iş nedeniyle evime geç gidiyorum ve malesef geç yiyorum.
Şu sıralar bana bu durum rahatsızlık vermeye başladı.
Ben diyorum ki işten 7 çıkıyorum 6buçuk gibi şirkette yesem
Bi akşam yemeği gibi olmayacak evet ama daha önce denediğimde tok tuttugunu gördüm
Bu en minik yogurtlar var danonenin o yogurtlardan alıp içine galeta koyuyorum ve yiyorum dediğim gibi tok tutuyor.
Sizce nasıl olur ? Sizlerinde şirkette yiyebileceğim akşam yemeği önerilerine ihtiyacım var. :44::44::44:
günaydınlarrrr
maşallah kızlar size menülerinizde sporlarınızda muhteşem
canım bizim evde maalesef eğer evde akşam yemek yemezsem kıyamet kopar ailece yek yemek yediğimiz zaman akşam yemeği öğle olunca bebnim öyle bi şansım olmuyo ama eğer sen yapabiliyorsan ne mutlu sana yoğurt içine galeta hem sağlıklı hem güzel bence ondan başka neler olabilir bi düşünelim evden zyağlı bişeyler götürebilirsin ilk aklıma o geldi?
Kızlar Günaydın
Takımda en geç yemeği yiyen benim malum iş nedeniyle evime geç gidiyorum ve malesef geç yiyorum.
Bi akşam yemeği gibi olmayacak evet ama daha önce denediğimde tok tuttugunu gördüm
Bu en minik yogurtlar var danonenin o yogurtlardan alıp içine galeta koyuyorum ve yiyorum dediğim gibi tok tutuyor.
Sizce nasıl olur ? Sizlerinde şirkette yiyebileceğim akşam yemeği önerilerine ihtiyacım var. :44::44::44:
Kesinlikle böyle yapmalısın canım. En azından bir hafta dene bence :)))
bende öyle istiyorum canım ama sizlerden hem bu konuda ki düşüncelerinizi hemde şirkette yapabileceiği akşam yemeği önerilerinizi bekliyorum .
ama unutmayalım ben 8 de evden çıkıyorum akşam 7 de işten çıkış saatim
Dün epey aktiftik aslında hatta tam yetiştim dedim herkes gitti sen ona istinaden yazdın sanırım :) Hafta sonu girsem ben ooo neler neler yazarım da - neyse... Artık bir müddet böyle idare edeceğizKızlarrrrr
Eskiden mahalleler cıvıl cıvıldı ama pazar günleri özellikle sabahları inanılmaz sessiz ve kimsesizdi ya sokaklar.
Uzun süredir buralarda öyle :
Herkese Sevgiler
Aynen yaaa dün hepsinden mahrum kaldım
lilycim bir ara bende öyle oluyordum .geçmişe bakarken millet ne sohbetler etmiş ne sohbetler.
.
menün gayet güzel canım afiyet olsunsabah:2 kayısı,2 fındık,1 çay bardağı portakal suyu (kendim sıktım)
ara:1 tane elma
öğle:1 tabak pırasa yağsız ve bulgurla pişmiş,salata,1 bardak ayran
ara: 1 tane elma
akşam:2 kaşık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt içine 2 kayısı ve 3 fındık koydum
su:1.5 litre
spor:sabah 35 ,öğle 35 .akşam 35 dk. eliptik-100 mekik
vay vay menüye bak - bol meyveli bana tam yaz menüsü gibi geldiMenüm
Sabah: 1 kk peynir - 2 zeytin
Öğle: 1 porsiyon pırasa (yağsız pişmiş) - Yarım porsiyon kabak - 1 bardak ayran
Ara: 3 kayısı 1 kuru incir - yarım çay bardağı yağsız süt
Akşam: 1 elma - 2 kaşık yulaf ezmesi - 3 kaşık yoğurt
Spor: 1 saat yürüme
Su: devam
.
ben menüyü beğendim yaaa o kadardan bişey olmaz hem sen tatlıya hayır demişsin bu büyük bir başarıArkadaşlar menüm
Kahvaltı , 1 dilim kepekli omlet , 1 haşlanmış yumurta , 4 siyah zeytin,2 ceviz , şekersiz çay
Öğlen 3 yk pırasa , 1 kase yoğurt
Ara Şekersiz Mocha Frappuccino (kremasız 200 kalori)
Akşam Izgarada et 4 köfte , 1 pirzola 2 bardak ayran 3 köz biber ve yeşil salata
Su 2 lt Su Spor 40 dk yürüyüş
Akşam biraz protein aşırı oldu en son 18:30 da yedim . Ben çok kırmızı et seven biri değilim ama ailecek yenince pürüz çıkarana annem kızıyor :) Şimdi mesela ev ahalisi haşhaşlı cevizli çörekle ıslak kek yiyecek . Ama ben yemiyorum tabi ki.
Arttırdım biraz doğru diyodun ac kalınmada verılmıyo meto duruyo herhalde
Ben harcanan kaloriye çok takmıyorum aslında ama bu bilgi güzelmiş-teşekkürler...kosu bandinda yurumuyorum canim, bir uygulama var telefonda, yurudugum mesafeye ve hizima gore gore kalori hesapliyor. belki yanlis da hesapliyor olabilir ama ortalama 5.5-6 km hizda ve bir yokus inis bir yokus cikis olarak yuruyorum. bu yurudugum yerde 10km yurusem, bana 900 kalori falan hesaplar sanirim uygulama. (6 km/sa hizda 100 dakika 10 km ediyor)
bence menün biraz daha iyi olmasına rağmen öğlen 1 kase çorba az yanına yoğurt-ayran ya da salata yiyebilirsin bu yediklerin 1000 kcal'nin çok altında... senin en az 1800 alman lazım8 30 1 kıbrıt kutusu çörek otlu peynır 1 haslanmıs yumurta 2 Cherry domates roka maydanoz 2 dl tam buğday ekmegı yesıllık çay
12 1 çay bardağı leblebı
14 1portakal
16 1bardak ayran
18 ıspanak yemegı salata
3 Lt su
hangi siteymiş bakalım o???:44:Gamzeeem geldim vallahi canım çıktı, hem regl hem yürüyüş, havada buz gibiydi bu akşam,donduuuum yollardabu hafta süpper gidiyoruz maşallah, sevda ve sen de pek uyumlusunuz tatlım menüler harika :) bu arada arkadaş olarak eklemişsin o sitede, süper oldu, oradan da yazışırız artık sık sık :) ben dinleneyim biraz, merhaba demeden geçmek istemedim, çook öptüm hepinizi kızlar, iyi akşamlar herkese
hem tavsiye etmiyor hem içiyorsunBugunku menum
geç yiyorum demişsin kaç gibi mesela???Kızlar Günaydın
bence menü güzel hatta az bile - sanırım sen de pek ekmek yememeye çalışıyorsunSabah
2 dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 çay kaşığı kahvaltı sosu
Öğlen
3yk mantar tavuk sote
2yk makarna
Salata
Ara Öğün
1/2 armut
2 eti form mısır
Ara Öğün
1 süt
3 eti form mısır
Akşam
1 kabak dolması
2yk yogurt
Su : 2 lt
Spor : 30 dk pilates
Not : Hangi arada yedim bilmiyorum ama 2 kare bitterim var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?