- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.261
güle güle kullan canım benim, merakla bekliyorum fotoğrafını ben de kızıl yaptıracağım bu hafta şarap kızılı istiyorum ya bakalım
Yaaaaa kızlar yarın nasıl geçecek bakalım :)))) heyecan baptimm cokkk :)))
canım ben hiç heyecan yapamıyorum bu hafta reglim ya(( 1 kilo gittiyse iyidir, kg bazında tabi, yoksa incelme var çok şükür
kızlar beni kendimden bahsedeyım bıraz size siz eski tanış olduğunuz için sohbet ediyosunuz ben Fransız kalıyorum neyse adım Elif Bursa'da yaşıyorum 1,5 senelik ewliyim 5 aylık bi kızım var daha önce burda 10 kilo verdim ergin senanın günlüğünde 65 kg da evlendim 2 ay sonra 80 kılo ıle hamıle kaldım 91 kıloda dogum yaptım 1 ay önce 95.5 kg ıle rejıme başladım gecen cuma 91.5 tum yrn ne olucak hayırlısı suan çalışmıyorum ınsaat sektorundeyım yön asistanıyım izindeyim böyle işte size takılır bende eski kiloma dönerim inşallah
kızlar beni kendimden bahsedeyım bıraz size siz eski tanış olduğunuz için sohbet ediyosunuz ben Fransız kalıyorum neyse adım Elif Bursa'da yaşıyorum 1,5 senelik ewliyim 5 aylık bi kızım var daha önce burda 10 kilo verdim ergin senanın günlüğünde 65 kg da evlendim 2 ay sonra 80 kılo ıle hamıle kaldım 91 kıloda dogum yaptım 1 ay önce 95.5 kg ıle rejıme başladım gecen cuma 91.5 tum yrn ne olucak hayırlısı suan çalışmıyorum ınsaat sektorundeyım yön asistanıyım izindeyim böyle işte size takılır bende eski kiloma dönerim inşallah
Canım bu çok iyi oldu. Inan seni tanimayi istiyordum. Kısa süre de çok fazla kilo almissin balım yaa..
Canım bu çok iyi oldu. Inan seni tanimayi istiyordum. Kısa süre de çok fazla kilo almissin balım yaa..
ebbiscim hoşgeldin aramıza...öncelikle bebişiniziAllah bağışlasın, tebrik ederim verirsin illa ki sıkıntı yapma, yüklenip kendine sağlığını da bozma...bebek emseydi daha hızlı giderdi ama emmiyor demiştin sanırım... gider illa ki, sen elinden geleni yap, gerisi gelir elbet
ebbiscim hoşgeldin aramıza...öncelikle bebişiniziAllah bağışlasın, tebrik ederim verirsin illa ki sıkıntı yapma, yüklenip kendine sağlığını da bozma...bebek emseydi daha hızlı giderdi ama emmiyor demiştin sanırım... gider illa ki, sen elinden geleni yap, gerisi gelir elbet
tekrar hoşgeldin canim
azmin sonu selamet tekrar vereceksin o kilolari rahat ol
Hoşbuldum Sagolun Allah razı olsun Evt emmedi küvezde kaldı 12gun orda şırıngayla sonra bıberonla erdiler sarılık oldu zaten minikti hiç esmemedi yarwrum
kizlarr
tartimda sorun yok
su sekilde yaptim
10 lt su aldim sansima markette tarti vardi tarttik 10.20 cikti
ayni sekilde evdede oyle
bi yanim seviniyor bi yanim uzgun
neyse mutluyumm yinede yaaa
sağlık olsun, sağlığı yerinde olsun da, kısmet ...emmese de olur...artık ek gıdalar çok besleyici, seçenek çoook önemli olan bundan sonra sağlıkla, keyifle büyüsün inşallah
kizlarr
tartimda sorun yok
su sekilde yaptim
10 lt su aldim sansima markette tarti vardi tarttik 10.20 cikti
ayni sekilde evdede oyle
bi yanim seviniyor bi yanim uzgun
neyse mutluyumm yinede yaaa
günaydınlarrr
kızlarr yarın inşallah hepimiz için güzel bir gün olur durumda cım izinli yazıyorum seni
Cok şükür saglıgı ylerinde yawrumun ama doğduğundan Bedri refluyle uğraşıyoruz 6. Ayda geçecek dıyolar ınsallah biter mahfoluyo yawrum
Allahın izniyle sizin desteğinizde olucak inşallah :)
demek su sisesi 200-300 gram falan tutuyormus. biz bunu neden dusunemedik
kızlar ben çıkıyorum artık ... acıkmadan yatıp uyumalıym :) iyi geceler herkese yarın görüşürüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?