Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkür eder,m arkadaşım
ama az olduuuuuuuuuuuuuu aman olsun sankim ne acelem varki dermişim...
.

yok canım benim az falan değil, kilon az zaten, eeee bir de reglsin...ben de regl olmasaydım bu hafta yine 1,5 giderdi ama kısmet artık, önümüzdeki maçlara bakacağız

aynen valla...ama be sonra yaparım sanırım.bizimkiler bugün hamur işi istediler.yazık bayadır yapmıyorum,diyetteyim diye onlarda mahrum kalıyorlardı..

ohhh missss, şimdiden ellerine sağlık...nasıl canım çekiyor pasta börek, tuzlu hamurişleri ama yeminliyim 75 e kadar ağzıma sürmek yokkkkkk...sonrasında da kontrollü :)

kızlar geçmişi okuyamadım listede ismim yok haklısınız gurup bilincine göre yine hareket edemedim hakkınızı helal edin

yok canım benim az falan değil, kilon az zaten, eeee bir de reglsin...ben de regl olmasaydım bu hafta yine 1,5 giderdi ama kısmet artık, önümüzdeki maçlara bakacağız

ohhh missss, şimdiden ellerine sağlık...nasıl canım çekiyor pasta börek, tuzlu hamurişleri ama yeminliyim 75 e kadar ağzıma sürmek yokkkkkk...sonrasında da kontrollü :)

saol canım benim harbiden varya sen tam bir motivasyon kaynağısın kız,iyiki tanımışım seni.canım zaten 75 e de birşey kalmamış önümüzdeki hafta eminim 75 i görürsün.öbür haftaya da artık aynı kulvarda oluruz sanırım..:)

.

Günaydın arkadaşlaaaaar , takımcak bir haftayı daha devirdik.Gamze , Sevda , vazgecmekyok ve luci yapmış kilo bildirimini , hedefe doğru azimle gidiyoruz .Kilo veren herkese tebrikler :13:

Benim bildirimim , Geçen hafta 68.3 kg
Bugün 68.0
Yüzde %0.43 (yüzde hesabımı doğru mu ? :44:)

yatanlara iyi geceler :) tatli ruyalar :) benim yerime de uyuyun

(az once bir koyu kahve ictim, birkac saat daha uykum gelmez herhalde :) yarin hem tarti hem de rapor acisindan guzel bir gun olur umarim :))

Tartı açısından mutlu olmuşsundur sanırım , rapor bitti mi ne alemde ?

canımsın, ben de iyi ki tanıdım sizleri :) inşallah bakalım önümüzdeki hafta ilk hedefime ulaşmış olurum inşşalllaaahh sonra ver elini 68

kaptancım son bildirimler bu şekilde, sen kontrol edersin geldiğinde :)

***5.TAKIM 350.ETAP***

durumda (62,5/) izinli (kg bildirmedi)
toplight ( 73,6/ )
luci221177 (77,5/76,5/ 1,0/ %1,29 )
Lily86 (77,0/ )
Gamze_M (67.3/65,9/1,4/%2,08 )
Ebru_kzl (88,4/ ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
Vazgecmekyok (92.9/91,3/1,6/%1,72 )
yu_zey ( 62,40/ )
Hnd (68,3/68,0/ 0,3/ %0,43 )
Sevda_M( 74.3/ 73.5/0.8/%1.07)

5.TAKIM ORTALAMASI : %

teşekkürler tatlııım, ben de seni tebrik ederim

günaydınlarr kızlar hepinizi çok çok öperek kutluyorum tebrik ediyorum maşallah size ne güzel kilolar vermişsiniz

ebbiiss cim şimdi işte hoşgeldin aramıza canım canım sen kg bildir eğer bu şekilde devam edersen seni haftaya listeye sokarız gecen cumaki kilo bildirimin arasıznda 100 gr fark var listeye hangisini alayım 91,6 mı 91,5 mi?

kızlar geçmişi okuyamadım listede ismim yok haklısınız gurup bilincine göre yine hareket edemedim hakkınızı helal edin

dağyolu canım kurallar gereği 1 hafta izinli olamıyorsun canım en az 2 hafta izinli oluyorsun o yüzden gecen sefer sadece 1 hafta bildirim yapmayacaksan izinli yazmayalım demiştim ama sen izin dönüşü dedin ama hiç katılımın olmadı canım eğer haftaya listede yeralmak istiyorsan daha aktif olman gerekir

kızlar bana gelince kaptanınız olarak utanıyorum sizler böyle güzel kilolar verirken ben sadece 100 gr verebildim
bir de bu gün kv lerin yanına gideceğiz bursaya sınavdan sonra çok motive olamadım ama inşallah ptesi itibari ile sıkı bir şekilde aranızda olacağım

Kızlarrrr Günaydınnnnn

Hayırlı Cumalarrrr

Sabah tartımın gösterdiği rakam bana 2 gün yeter

Başlangıç Kilo : 64.50
Geçen Hafta : 62.40
Bu Hafta : 61.90
aradaki Fark : 0.50
Yüzdelik : Şunu bir öğrenemedim gitti biri tekrar söyleyebilir mi ???

61 li rakamlara düştüğüm için mutluyum. :101::101::101:
Bu hafta yaşadığım talihsiz rahatsızlık olmasına rağmen kilo vermiş olmamdan mutluyum
Bu hafta regl olcam olası şişkinliğe karşı kilo verdiğim için mutluyumm :116::116:
Sizinle olmaktan mutluyummm :13::13::13:
Yuppiiiii

Son düzenleme:

***5.TAKIM 350.ETAP***

durumda (62,5/) izinli (kg bildirmedi)
toplight ( 73,60/73,50/0,10 / %0,14 )
luci221177 (77,5/76,5/ 1,0/ %1,29 )
Lily86 (77,0/ )
Gamze_M (67.3/65,9/1,4/%2,08 )
Ebru_kzl (88,4/ )
paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
Vazgecmekyok (92.9/91,3/1,6/%1,72 )
yu_zey ( 62,40/61,90 /%0,80)
Hnd (68,3/68,0/ 0,3/ %0,43 )
Sevda_M( 74.3/ 73.5/0.8/%1.07)

5.TAKIM ORTALAMASI : %

yuzey cim canım senin listedeki kg 62,4 görünüyor bi daha kontrol edeyim tatlım

tamam düzeltmişsin seni de tebrik ederim bir lily kaldı

Son düzenleme:
kızlar ben lily ye cep tel imi vermiştim öğlene kadar bekleyeylim eğer mesaj gelirse ben ekleme yaparım öğleden sonra yola çıkacağız artık ptesi ye kadar pek giremem heralde ama gene güzel bir sonuç aldınız diyeyim tebrik ederim sizleri

haa eğer ebru bu öğlene kadar kg sunu gelir de bildirirse onu da diskalifiyeden çıkarırız

Günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

günün ilk bildirimi benden gelsin miiiiiiiiiiiiiiiii

Geçen Hafta: 67.3

Bu hafta: 65.9

Giden: 1.40

:118::118::118::118::118:

.

kızım tabi mutlu ol hem fazla bir kilon da yokki.üzülen tarafına söyle bak döverimmmmmmmm....

teşekkür ederim arkadaşım ama napak fazla olmadı işte .hem daha reglimde devam ediyorkiii

.

teşekkür eder,m arkadaşım
ama az olduuuuuuuuuuuuuu aman olsun sankim ne acelem varki dermişim...

.

azmin sonu selamettt harikasınnız harikayız kızlarrr

kaptancım çok teşekkür ederimmm

ben geçen hafta 62.20 diye hatırlıyordum sonradan dank etti sizin yazıyı görünce şimdi dahada mutlu oldum

su yüzde nasıl hesaplanıyor acaba onuda tekrar öğrenebilir miyim acaba :101:

canımm bu hafta takım olarak 1 cilik gelir mi dersin ???

hepimiz güzel kilo vermişiz

zeynepcim ben de seni tebrik ederim tatlım, isteyince gidiyor kilolar çok şükür...maşallah hepimize

tatlım verdiğin kiloyu, bir önceki hafta olduğun kiloya bölüp 100 ile çarpıyorsun...yani ben bu hafta 1 kilo verdim, geçen hafta 77,5 idim 1/77,5= 0,0129 bu rakamı 100 ile çarptığımda 1,29 oluyor, umarım anlatabildim...çok basit aslında :)

canım kilo farkını geçen haftaki kilona bölüp 100 ile çarpıyorsun
mesela senin
gecen hafta 62,4 bu hafta 61,9 aradaki fark 0,5 kg
(0,5/62,4)x100 =%0,80 virgülden sonra iki basamak alıyopruz 3. basamağı 2. ye yuvarlıyoruz

canımm bu hafta takım olarak 1 cilik gelir mi dersin ???

hepimiz güzel kilo vermişiz

yok canım evet herkes güzel kg vermiş ben hariç ama lily henüz bildirmedi kilosunu ebru gecen hafta da bildirmemişti durumda da kg bidirmeden izne ayrıldı eğer lily den ses çıkmazsa şu anki ortalamamız %0,75 maalesef bu da birincilik için biraz zor dereceye gireriz de:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…