Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yapacak baska bir sey yok kaptan, en dogrusunu yapmissin. kurallari bilmiyorum diskalifiye olan uyeler tekrar donus yapabiliyorsa dondugunde devam eder. ya da eger bu surecte cok gecerli bir mazereti varsa tekrar gruba alinir.

canım diskalifiye olan bir üye eğer bütün takım kaptanları uygun görürse ve geçerli bir mazereti varsa tekrar yarışmalara dönebiliyor kurallar açısından
ana paylaşım sayfamızda şu an linkini ekleyemedim cuma yarışması karar defteri var akşam müsait olunca ekleyeyim sizde müsait bir zamanınızda kuralları okuyun iyi olur canım

bugün azıcık spordan kaytarayım diye düşünürken yarının tartı günü olduğunu hatırlayan ben:
doooğru koşu bandında soluğu aldım :)

bir de ebbiss var, yeni uye olarak yazariz. 90 kusur bir sey ile baslamisti gecen cuma ama bir bakalim tekrar.
canım bir süre için ebbiss hm22, bayanbaloncuk gibi yazmaya devam etsin takımda boş yerimiz var nasıl olsa ilerleyen süreçte eğer kendisi de düzenli devam ederse takım içi listemizde
Takım kurallarına aykırılık söz konusu ama diskalifiye diyince duygusallaştım Kaptan

valla bende kararsız kaldım ama işin kötüsü hiç kilo bildirmediği takım ortalamamızı da düşürüyor

teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için bugünlük bitti temizlik işim yarın devam...ev temizliği biter mi hiç... menümü paylaşayım hemen:

LUCI'nin mutfağı 17:30 itibarıyle kapanır, saati farketmemişim geciktim bugün....

sabah: 08:30

uyanınca sade ve şekersiz nescafe
2 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet
avuç içi kadar tuzsuz peynir

öğle: 13:00

1 tabak marul ve maydanozdan yapılmış yeşil salata üzerine 70 gr haşlanmış tavuk göğüs eti
3 yk yoğurt

akşam: 17:30
1 tabak marul ve maydanozdan yapılmış yeşil salata üzerine 70 gr haşlanmış tavuk göğüs eti
3 yk yoğurt

su:
3 litre
spor: 30 dk koşu bandında 3 km tempolu yürüyüş (15:30)
akşam açık havada 1,5 saat 5 km yürüyüş (18:30)

yarın için herkese bol şanslar.... bildirimler için gecikmeyiniz lütfeeen

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün azıcık spordan kaytarayım diye düşünürken yarının tartı günü olduğunu hatırlayan ben:Eki Görüntüle 999013

sekerim ev işini spordan saymıyorsun heralde

ne yoruyor ne bitiriyor insanı bence onuda eklemelisin

tşk ederim canım valla içine girince dünyalar benim oldu sanki

bende daha bulanıklaşma yok zaten yeni.

Hayır yani inşallah 300 gram fazladır benim için cok ii olur

kolay gelsin tatlımmmmm

denedinmi tekrar canım merak ettim valla.

bugün azıcık spordan kaytarayım diye düşünürken yarının tartı günü olduğunu hatırlayan ben:Eki Görüntüle 999013

bayılıyorum senn bu resimlerine harikasın yine herzamanki gibi.sporunuda yaptın hayırlısı ..

.

Kızlar bugün kendimi çok çok ii hissediyorum (birde 12 saat çalışmasaydım daha iyi olacaktıı )
Hem sporumu yaptım hem sağlıklı beslendim hemde akşam yemeğim erkencecik yendii

Sabah

1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Öğlen

4 yk bezelye yemeği
salata

Ara Öğün

2 galeta

Ara Öğün
2 eti form mısır

Akşam

2 yk pırasa
3 yk yoğurt
1 galeta

Ara Öğün

1 meyve

Su : 1.5 lt + hala içiyorum
Spor : Sabah 30 dk pilates + akşamda 30 dk düşünüyorum

NOT: Tartılmadım ama yarına kilo kaybı pek beklemiyorum malum bu hafta yaşadığım sorun nedeniyle baya şişmiştim.
ama inşallah vermişimdir.

canım bugün 9a kadar çalışıyorum daha eve gidemedim ama deneyince bakıcamm sizlere haber vericem m.etme

tartının üzerine 5 kg dan fazla su dışında ne koyabilirim yavv :44::44::44:

ohh maşallah tatlım gerçekten çok sağlıklı bir menü olmuş afiyet olsun..

.

ohh maşallah tatlım gerçekten çok sağlıklı bir menü olmuş afiyet olsun..

.

çokkkk teşekkür ederim canım bende spor yapınca kendimi çok ii hissediyorum nedense aslında bakarsan her yerim ağrıyor ama kendimi iyi hissediyorum

tuhaff

canım bugün 9a kadar çalışıyorum daha eve gidemedim ama deneyince bakıcamm sizlere haber vericem m.etme

tartının üzerine 5 kg dan fazla su dışında ne koyabilirim yavv :44::44::44:

bence su deilde giderken meyva falan alsan 2 kilo kadar yada ne yap biliyomusun yol üstünde eczane falan varsa dediğim gibi orda tartıl sonrada aynı kıyafetlerle çık tartıya.bence daha doğru olur gibi..

.

söze hiç gerek yok bence...

.

bence su deilde giderken meyva falan alsan 2 kilo kadar yada ne yap biliyomusun yol üstünde eczane falan varsa dediğim gibi orda tartıl sonrada aynı kıyafetlerle çık tartıya.bence daha doğru olur gibi..

.

varda kapalıdır be yavrum

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Selamunnn aleykümmmmmmmmmmm

Ben geldimmmmm, saçımı boyattımmmm amaa beğendimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Selamunnn aleykümmmmmmmmmmm

Ben geldimmmmm, saçımı boyattımmmm amaa beğendimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

.

hoşgeldin canımmmmm sen beğendysen sorun yokkk

yarında güzel rakamlar görürsen eğer senden keyiflisi olmazz ohh

sabah: 2 kaşık yoğurt,yarım domates,yarım k.k peynir.3 zeytin

ara: 1 kayısı,1 fındık,çeyrek ayva

öğle:1 kepçe kırmızı mercimek çorbası,salata,2 y.k yoğurt

ara: çeyrek ayva,2 tane kayısı,yarım ç.b süt

akşam:1.5 kepçe mercimek çorbası,salata,çeyrek dilim ekmek,3 kaşık yoğurt

spor:bu gün az oldu:30 dk eliptik,15 dk yürüyüş
su:1.5 litre

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…