- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.221
yapacak baska bir sey yok kaptan, en dogrusunu yapmissin. kurallari bilmiyorum diskalifiye olan uyeler tekrar donus yapabiliyorsa dondugunde devam eder. ya da eger bu surecte cok gecerli bir mazereti varsa tekrar gruba alinir.
canım bir süre için ebbiss hm22, bayanbaloncuk gibi yazmaya devam etsin takımda boş yerimiz var nasıl olsa ilerleyen süreçte eğer kendisi de düzenli devam ederse takım içi listemizdebir de ebbiss var, yeni uye olarak yazariz. 90 kusur bir sey ile baslamisti gecen cuma ama bir bakalim tekrar.
Takım kurallarına aykırılık söz konusu ama diskalifiye diyince duygusallaştım Kaptan
bugün azıcık spordan kaytarayım diye düşünürken yarının tartı günü olduğunu hatırlayan ben:Eki Görüntüle 999013
doooğru koşu bandında soluğu aldım :)
teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için bugünlük bitti temizlik işim yarın devam...ev temizliği biter mi hiç... menümü paylaşayım hemen:
LUCI'nin mutfağı 17:30 itibarıyle kapanır, saati farketmemişim geciktim bugün....
sabah: 08:30
uyanınca sade ve şekersiz nescafe
2 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet
avuç içi kadar tuzsuz peynir
öğle: 13:00
1 tabak marul ve maydanozdan yapılmış yeşil salata üzerine 70 gr haşlanmış tavuk göğüs eti
3 yk yoğurt
akşam: 17:30
1 tabak marul ve maydanozdan yapılmış yeşil salata üzerine 70 gr haşlanmış tavuk göğüs eti
3 yk yoğurt
su: 3 litre
spor: 30 dk koşu bandında 3 km tempolu yürüyüş (15:30)
akşam açık havada 1,5 saat 5 km yürüyüş (18:30)
yarın için herkese bol şanslar.... bildirimler için gecikmeyiniz lütfeeen
sekerim ev işini spordan saymıyorsun heralde
ne yoruyor ne bitiriyor insanı bence onuda eklemelisin
haklısın zeynebim, şimdi baktım da 1 saat ev temizliği 193 kaloriymiş :)))
hadi sevindim canım demiştim ama ben sana :) kasların şişmesinden kaynaklanan ağırlıktır o :) güle güle giy gömleğini de:) valla kilo vermek çok keyifli, uzuuun zamandır giyemediğim kıyafetlerimi giyince sanki yeni kıyafetler almışım gibi hissediyorum ben de :)
bende daha bulanıklaşma yok zaten yeni.
Hayır yani inşallah 300 gram fazladır benim için cok ii olur
kolay gelsin tatlımmmmm
bugün azıcık spordan kaytarayım diye düşünürken yarının tartı günü olduğunu hatırlayan ben:Eki Görüntüle 999013
doooğru koşu bandında soluğu aldım :)
tşk ederim canım valla içine girince dünyalar benim oldu sanki
denedinmi tekrar canım merak ettim valla.
bayılıyorum senn bu resimlerine harikasın yine herzamanki gibi.sporunuda yaptın hayırlısı ..
.
Kızlar bugün kendimi çok çok ii hissediyorum (birde 12 saat çalışmasaydım daha iyi olacaktıı )
Hem sporumu yaptım hem sağlıklı beslendim hemde akşam yemeğim erkencecik yendii
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
4 yk bezelye yemeği
salata
Ara Öğün
2 galeta
Ara Öğün
2 eti form mısır
Akşam
2 yk pırasa
3 yk yoğurt
1 galeta
Ara Öğün
1 meyve
Su : 1.5 lt + hala içiyorum
Spor : Sabah 30 dk pilates + akşamda 30 dk düşünüyorum
NOT: Tartılmadım ama yarına kilo kaybı pek beklemiyorum malum bu hafta yaşadığım sorun nedeniyle baya şişmiştim.
ama inşallah vermişimdir.
ohh maşallah tatlımgerçekten çok sağlıklı bir menü olmuş afiyet olsun..
.
canım bugün 9a kadar çalışıyorum daha eve gidemedim ama deneyince bakıcamm sizlere haber vericem m.etme
tartının üzerine 5 kg dan fazla su dışında ne koyabilirim yavv :44::44::44:
teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için bugünlük bitti temizlik işim yarın devam...ev temizliği biter mi hiç... menümü paylaşayım hemen:
LUCI'nin mutfağı 17:30 itibarıyle kapanır, saati farketmemişim geciktim bugün....
sabah: 08:30
uyanınca sade ve şekersiz nescafe
2 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet
avuç içi kadar tuzsuz peynir
öğle: 13:00
3 yk yoğurt
akşam: 17:30
3 yk yoğurt
su: 3 litre
spor: 30 dk koşu bandında 3 km tempolu yürüyüş (15:30)
akşam açık havada 1,5 saat 5 km yürüyüş (18:30)
yarın için herkese bol şanslar.... bildirimler için gecikmeyiniz lütfeeen
bence su deilde giderken meyva falan alsan 2 kilo kadar yada ne yap biliyomusun yol üstünde eczane falan varsa dediğim gibi orda tartıl sonrada aynı kıyafetlerle çık tartıya.bence daha doğru olur gibi..
.
hakkettennnn unuttum ki
.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Selamunnn aleykümmmmmmmmmmm
Ben geldimmmmm, saçımı boyattımmmmamaa beğendimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?