- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.481
evet bende baktım biraz çok olumlu yazmışlar denemekte fayda var aslında da, insan ne yiyip içeceğini şaşırıyor vallahi...bitki çayları, yok kiraz saplı,yok yeşil çay, yok zencefil sersemliyor insan :)
teşekkür ederim bu aralar hep uydurmasyon takılıyorum ama ev işlerini bi düzene koydum artık mutfağa daha da zaman ayırabilirim bu arada arkadaş tuzlu kurabiyemi bişeye benzetememiş ama hepsi yendi kalmadı dedi bir daha deneyeceğim - Allahım noluyor bana mutfak delisi oldum resmen
teşekkür ederim kaptan
kızlar geçmişe fazla bakmadım affınıza sığınıyorum hani muhabbetlere yetişemiyorum bir de iş yerinde de sorumluluğum birkaç günlüğüne de olsa arttı o yüzden bundan sonra yorumlara kaldığım yerden devam edeceğim geçmişe de müsait bir zamanda bakıp neler konuşulmuş okurum
hepinize tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim iyi ki varsınız - her ne kadar yüz yüze tanışmasak da burada aile gibi olduk ve ben bu grup birlikteliğini çok seviyorum
bir arkadaşımın vasıtasıyla ingiliz karbonatını denedim bu sabah (denemez olaydım )
eczaneden aldığım ingiliz karbonatını su ile karıştırıyorsun ( 1.5 lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat )
Günde 4 lt olacak sekilde içiyorsun (tabi 4 lt sart değil )
Aman allahım günah yazmasın sabah 3 bardak suya (bardagımın kapasitesi bu ) az tatlı kaşığı karbonat koydum iki yudum aldım.
Hala ne su içebiliyorum ne mide bulantımı geçirebiliyorum
Allah günah yazmasın nasıl birşey bu öyle.
Ben kilomdan memnun biri olarak böyle seylere nasıl basvurdum bilemiyorum yeşilçayım 9lu çayım diğer bitki çaylarım neyime yetmiyor
aman aman
Marifetli hatunsun sen eminim güzel olmuştur.
Bir de bana bak yarışmada bile 3 oyum var birisi kaptan birisi sen bir de ben
Marifetli hatunsun sen eminim güzel olmuştur.
yuzey cim herkes çok methediyor bu ingiliz karbonatını ben normal karbonatla denemiştim fena değildi
Evet kaptan beğenilmemiş üzüldüm valla biz pek beğenerek yemiştik.
Ben çok beğeniyorum Zeynep suya karbonat atınca su çok ferah geliyor ama unutuyorum genelde.
,Dün bitti oylama Zeynep.
Link veremiyorum uygulamadan girdiğim için ama yemekteyiz bölümünde tarifler var. Güzel tarifler oluyor deneyebilirsin.
Ben miktarını ideal koyuyorum ama normal karbonat belki o yüzden de farklı olabilir ..
Kızlar ben kaçayım. Özlemişim sizi fırsat bulunca geldim iyi oldu. Görüşmek üzere ..
dikkat et yeni şeyler deneyim derken sağlığını riske atmaBen bitki Çaylarını çok severim. Bulduğum her otu kurutup içebilirim
Bu sefer ben bir kobay olayım bakalım ..
yaaa bana güzel görünmüştü henüz yapamadım ama bir ara mutlaka deneyeceğim kardeşlerim çok kalmadılar yapma fırsatım olmadı maalesef...Marifetli hatunsun sen eminim güzel olmuştur.
kek mi???? oleyyyy benim mutfaktaki en iyi olduğum şeydir kekEvet kaptan beğenilmemiş üzüldüm valla biz pek beğenerek yemiştik.
Yeni kategori keklermiş sanırım bugün başladı ..
Evet hmcim ya iskenderin yağı ve sosu bile bir öğün kalorisinde nerdeyseAhh dönerin kalorisine bir bak ..
İskender 750 kalori civarı.
Ben de yedikten sonra gördüm dün.
kızlar hastaneye gidiyorum endokrin tahlilllerimi yaptıracağım kendimde hipoglisemi den şüpheleniyorum bakalım bişey çıkacak mı akşama görüşürüzzz
işte ödem attırmak için böbreğe yüklenince öyle olabilir bir de şu var bu bitki çaylarının çok içilmesi ya da çok karıştırılması karaciğere de zarar veriyormuşarkadaslar bu bitki caylari konusunda cok dikkatli olmak lazim. kardesim doktor, onlarin hastanesinde bitki caylarindan dolayi bobrek yetmezligi yasayan hastalar vardi. ne kadar icmisler nasil oyle olmus bilemiyorum tabii. ama kardesimin hocalari hep soyle dermis "bu bitki caylari da ilac, ama normal ilaclarin dozajini vs biliriz, bitki caylarininki belli degil. o yuzden cok temkinli olmak lazim."
inşallah birşey çıkmaz çok geçmiş olsun kaptankızlar hastaneye gidiyorum endokrin tahlilllerimi yaptıracağım kendimde hipoglisemi den şüpheleniyorum bakalım bişey çıkacak mı akşama görüşürüzzz
işte ödem attırmak için böbreğe yüklenince öyle olabilir bir de şu var bu bitki çaylarının çok içilmesi ya da çok karıştırılması karaciğere de zarar veriyormuş
inşallah birşey çıkmaz çok geçmiş olsun kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?