Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet bende baktım biraz çok olumlu yazmışlar denemekte fayda var aslında da, insan ne yiyip içeceğini şaşırıyor vallahi...bitki çayları, yok kiraz saplı,yok yeşil çay, yok zencefil sersemliyor insan :)

ben pek karışım içmiyorum içtiğim bitki çayının da içeriği ne diye iyice okuyup hoşuma giderse tüketiyorum en güzeli yeşil çay bence... hem antioksidan deposu hem de zayıflamaya yardımcı - ödem atıcı

:93::93::93::132::132::132:

kesinlikle bende bu birlikteliğimizi çok seviyorum

yuzey cim herkes çok methediyor bu ingiliz karbonatını ben normal karbonatla denemiştim fena değildi

Marifetli hatunsun sen eminim güzel olmuştur.

Bir de bana bak yarışmada bile 3 oyum var birisi kaptan birisi sen bir de ben

nereden oy kullanılıyor ki ?

yuzey cim herkes çok methediyor bu ingiliz karbonatını ben normal karbonatla denemiştim fena değildi

forumda okuduğum kadarıyla öyle evet ama tadı kesinlikle bana göre değil kaptancım

Ben gargara bile kullanırken midem bulanır bu beni mahvetti.

Birde dediğim gibi benim öyle acil kilo verilcek bir durumum olmadığından böyle seylere basvuru yapmamında anlamı yok.

Sağlık açısından önemli ama fazlası mideden kalbe kadar hastalığa götürüyormuş

Ben çok beğeniyorum Zeynep suya karbonat atınca su çok ferah geliyor ama unutuyorum genelde.

miktarına göre değişiyor tadı dün arkadaşım 1 lt suya 1 çay kaşığının ucu kadar attı bende tadına baktım tatlı su gibiydi.

Ama asıl kullanım miktarını koydugunda malesef hoşuma gitmedi.

Dün bitti oylama Zeynep.
Link veremiyorum uygulamadan girdiğim için ama yemekteyiz bölümünde tarifler var. Güzel tarifler oluyor deneyebilirsin.

Ben miktarını ideal koyuyorum ama normal karbonat belki o yüzden de farklı olabilir ..

Kızlar ben kaçayım. Özlemişim sizi fırsat bulunca geldim iyi oldu. Görüşmek üzere ..

Dün bitti oylama Zeynep.
Link veremiyorum uygulamadan girdiğim için ama yemekteyiz bölümünde tarifler var. Güzel tarifler oluyor deneyebilirsin.
,

tamamdır hm22 uygun bir zamanda bakacagımm

Ben miktarını ideal koyuyorum ama normal karbonat belki o yüzden de farklı olabilir ..

Kızlar ben kaçayım. Özlemişim sizi fırsat bulunca geldim iyi oldu. Görüşmek üzere ..

Görüşürüzz

Ben bitki Çaylarını çok severim. Bulduğum her otu kurutup içebilirim
Bu sefer ben bir kobay olayım bakalım ..
dikkat et yeni şeyler deneyim derken sağlığını riske atma

Marifetli hatunsun sen eminim güzel olmuştur.

Bir de bana bak yarışmada bile 3 oyum var birisi kaptan birisi sen bir de ben
yaaa bana güzel görünmüştü henüz yapamadım ama bir ara mutlaka deneyeceğim kardeşlerim çok kalmadılar yapma fırsatım olmadı maalesef...
ayrıca iltifatın için teşekkür ederim

Evet kaptan beğenilmemiş üzüldüm valla biz pek beğenerek yemiştik.

Yeni kategori keklermiş sanırım bugün başladı ..
kek mi???? oleyyyy benim mutfaktaki en iyi olduğum şeydir kek bakalım neler yapıyorlar ona göre belki ben de eklerim

Ahh dönerin kalorisine bir bak ..
İskender 750 kalori civarı.
Ben de yedikten sonra gördüm dün.
Evet hmcim ya iskenderin yağı ve sosu bile bir öğün kalorisinde nerdeyse , ailecek gidince oluyor böyle kazalar . Zaten ben sürekli kırmızı et yemekten kaçıyorum diye kızıp duruyorlar. :44:

arkadaslar bu bitki caylari konusunda cok dikkatli olmak lazim. kardesim doktor, onlarin hastanesinde bitki caylarindan dolayi bobrek yetmezligi yasayan hastalar vardi. ne kadar icmisler nasil oyle olmus bilemiyorum tabii. ama kardesimin hocalari hep soyle dermis "bu bitki caylari da ilac, ama normal ilaclarin dozajini vs biliriz, bitki caylarininki belli degil. o yuzden cok temkinli olmak lazim."

kızlar hastaneye gidiyorum endokrin tahlilllerimi yaptıracağım kendimde hipoglisemi den şüpheleniyorum bakalım bişey çıkacak mı akşama görüşürüzzz

işte ödem attırmak için böbreğe yüklenince öyle olabilir bir de şu var bu bitki çaylarının çok içilmesi ya da çok karıştırılması karaciğere de zarar veriyormuş

kızlar hastaneye gidiyorum endokrin tahlilllerimi yaptıracağım kendimde hipoglisemi den şüpheleniyorum bakalım bişey çıkacak mı akşama görüşürüzzz
inşallah birşey çıkmaz çok geçmiş olsun kaptan

evet, demek ki bunye onlari da ilac gibi ya da kimyasal gibi algiliyor. dozunda icmek lazim, her seyi karistirmadan. zaten aslinda cok su ictigimiz icin bobrekler butun gun suz suz cok calisiyor. yormamak lazim bi de extra caylarla :)

bu arada bu bitkisel caylarin poset olanlari degil yaprak olarak alip kendi demledikleriniz daha etkili. demlemek derken siyah caya yaptigimiz gibi sicak suyu yapraklarin ustune dokmek gerekiyor, yapraklari suyla kaynatmak da tavsiye edilmiyor. hatta kaynar su yerine kaynamis biraz sogumus su dokmeyi oneriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…