Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrr arkadaşlarrrr, musmutlu, keyifli, süpper bir hafta olsun bu hafta...haftasonu gayet keyifli ve verimliydi benim için lakin bu sabah annem çook hasta olmuş, dün dağda tipiye yakalanmışlar, üşütmüş(( gittim topladım getirdim bana çorbası, çayı derken bir kaç gün ona adayacağım kendimi-özlemişim annemle ilgilenmeyi, yıllardır şehir dışında olunca ona bakmak iyi geldi :)-

hemen haftasonu menümü paylaşayım:

LUCI'nin cumartesi menüsü:

sabah: 08:00
1 kase şehriye çorba
1 adet ufak boy elma 10:00

öğle: 13:00
1 dilim peynir+ 3 yk yoğurt

akşam: 17:00
1 dilim peynir+1 adet haşlanmış yumurta

LUCI'nin pazar menüsü:

sabah: 08:00

nescafe sade ve şekersiz

öğle: 12:00
haşlanmış ıspanak 1 porsiyon+ 2 kaynamış yumurta+ 1 domates

akşam: 16:00
100 gr yapsız et+ 1 porsiyon marul salata

su: hem cmt hem pazar günde 3 litre
spor: pazar günü açık havada 70 dakika tempolu yürüyüş (5km )

kaptancım bu cuma da bildirimde bulunup artık önümüzdeki 2 hafta izinli olmak istiyorum sanırım izin 2 hafta kullanılıyor...çünküm artık 1.çinko yapmama az kaldı :) 76-75 civarı kilo sabitlemem için iyi fırsat hem sabitleme yapmak istiyorum hem de artık tüm akraba ve arkadaşlarım gönül koyuyor, eşim çemkiriyor hiç bir yere gidemiyoruz diye, kontrollü olarak beslenmemi arttırmak istiyorum... herkesin gönlü olsun hem benimde kilo vermem yavaşladı, 2 hafta düzene gireyim istiyorum bu cumadan sonra.

bu arada dün yine önceki-sonraki foto paylaştım, bilginize :) ben albümü içinde yer almakta... bir karikatür ile şimdilik paylaşımımı tamamlayayım :))))
öperim herkesiiiii :)

Herkeslere Günaydınnnn

Mart ayınının ilk iş günü hepimize kolay gelsinn

günaydınlarrrr
abuk subuk bir haftasonundan sonra merhabalar haftasonu ne oldu anlamadım ama takım ve gamze birinci olmuş öpüyorum hepiniziii

wuhuuuuu 1. olmuşummm Başarı hikayesi yazılıyordu sanırım, doğru mu kızlar? birde acaba süresi ne kadar yazmanın:26::26:

.
canım hm yazmış bu haftasonuna kadar yazman gerekli tatlım

lucim canım evet 2 haftadan az izinli olmuyor seni de tebrike derim cuma gün seni izinli yazarız tatlım sen merak etme

canım günaydın :) iyi haftalar dilerim... bu cuma da bildirimde bulunacağım cumaya kadar devam diyete ve spora cumadan sonraki hafta izinli yazalım canım hem ortalama düşmesin bu haftada asılmaya yavaş yavaş devam

canım günaydın :) iyi haftalar dilerim... bu cuma da bildirimde bulunacağım cumaya kadar devam diyete ve spora cumadan sonraki hafta izinli yazalım canım hem ortalama düşmesin bu haftada asılmaya yavaş yavaş devam

luci cim senin hedefin 75 kg görünüyor bu hedefe ulaştın sayılır yeni hedef belirleyecekmisin?

biz talep etmeden olmaz sanırım ama hedef kg ya yaklaştık şurda 1 adım kaldı biz revize edelim

tamam canım edelim :) bakalım izin dönüşü ne halt etmiş olacağım :) ama ipleri bırakmak yok, diyete devam ufak kaçamaklarla

Herkese günaydın Nerdeyse öğlen oldu ama kahvaltıdan sonra yürüyüşe gittim yürüyüşten geldim anca yani Hepinize sendromsuz güzel bir pazartesi dilerim arkadaşlar. Umarım bu haftada çok güzel kilo veriiriz

Selam 5. takımın fit hanımları, gönlü güzel yoldaşlarım
Yeni hafta herkese yeni umutların, güzelliklerin olduğu, dileklerin gerçekleştiği bir zaman dilimi olsun
Tatil bitti işe geri dönüş vakti geldi çattı, bu hafta benim için yoğun geçecek gibi görünüyor zira sorumlumuz izinli ve yerine ben bakıyorum yani yeni haftaya şef vekili olarak başladım
Eeee tabii işler de o denli yoğun oluyor haliyle...
Açıkçası 4 gün dinlendim yattım uyudum hiç dikkat etmedim diyebilirim ama sınırı da aştığımı söyleyemem mesela hafta sonu kek yaptım sadece keserken ufak parçasından tattım zaten ağzımın tadı olmadığından bişey anlamadım yani kısacası yaptım yaptım dağıttım kendime ayırmadım bile arkadaşın da misafirleri varmış al sen götür dedim yanına da tuzlu susamlı kurabiye yapmştım ama neye benzedi bilmiyorum henüz yorum almadım :)
Bu ara mutfakta yeni lezzetler keşfetmeye merak saldım işin garibi yapıyorum yemiyorum
Dünkü menümü de yazayım - akşam birazcık kaçamak yaptım ama

Sabah - 12:00
- Kaşarlı patates (2 orta boy patates rendesi arasına kaşar koyup az yağda teflonda kızarttım:26: )

Akşam - 19:00
- 1 tabak kısır
(yaaa çay yaptım içmedim şimdi aklıma geldi)

Ara - 21:00
- helvalı kek
(helvayı çatalla ezip kakaolu süt yapmıştım biraz nişastalı onunla iyice karıştırdım içine azıcık ya biraz un kakao ve süt katıp kek hamuru gibi yapıp 2 sufle kabının yarısına kadar doldurdum k.tozu şeker yok kakaolu un helvası gibi bişey oldu - tamamen uydurmasyon)

Su - 1-1,5 lt
Spor - tüm gün temizlik yaptım terapi gibi geldi

evde durmak yaramıyor kızlar bana - ya kendimi temizliğe veriyorum ya mutfakta yeni tarifler deneme peşindeyim

Son düzenleme:

haydi bakalim kolay gelsin lily'cim :) insallah sef oldugun gunleri de gorursun yakin zamanda :)

eve de internet alsan boyle dertlerin kalmaz, internete verirsin kendini

Luci anneciğine geçmiş olsun sen şimdi ona bir bakarsın iyi olur hemen.

Nasıl değişmişsin öyle çok şaşırdım maşallah ..
Daha bir güzelleşmişsin .

teşekkür ederim hmcim, inşallah bir an önce iyileşsin, kötü olmuş oldukça... canım evet yaaa, kilo ne kadar değiştiriyor insanı, umarım bir kez daha o kiloları asla görmem, eski fotolara baktıkça sinirim bozuluyor inan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…