- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.521
arkadaslar bu bitki caylari konusunda cok dikkatli olmak lazim. kardesim doktor, onlarin hastanesinde bitki caylarindan dolayi bobrek yetmezligi yasayan hastalar vardi. ne kadar icmisler nasil oyle olmus bilemiyorum tabii. ama kardesimin hocalari hep soyle dermis "bu bitki caylari da ilac, ama normal ilaclarin dozajini vs biliriz, bitki caylarininki belli degil. o yuzden cok temkinli olmak lazim."
Ben seviyorum kırmızı eti ama iskender tarzı yememek gerekli gibi.
Ben çok merak ediyorum bu haftayı Gamze ama durum sinir bozucu.
Kızlar bugün kaşlarımı aldırmaya gittim önce. Burada bir bayan var çok hoşuma gidiyor alışı. Sadece ona aldırıyorum kaşlarımı yoksa kendim hallediyorum. Sonra bazı alacaklarım vardı kozmetik. Oradaki kızla tanıştık artık 2 seferdir oradan alıyoruz sohbet ettik konu kiloya geldi 3 ayda 25 kilo falan aldım dedim şaşırdı kaç kiloydun ki dedi 55 60 arası dedim şimdiki kiloma inanmadı kesin yanlış diye .. Bir de saçımı boyamak istiyorum ama kuaförler yetmiyor şimdi de kozmetikçiler boyama doğal rengin çok iyi deyip vazgeçiriyorlar beni. Bir süre daha vazgeçtim
Senin neler yaptığını merak ediyorum okuyamadım ya fazlayoksa kendimden hiç umudum yok ..
Geçen bir dergi aldım onda yazıyordu. Genelde çok yediğimiz için değil pişirme tarzımızdan kilo alıyoruz diyordu. Ben en çok ızgara köfte olarak masum tüketebiliyorum kırmızı eti ..
Diren hnd
Ayın 23üne kadar ben de çat pat idare edip sonra bir kampa gireyim diyorum.
Senin neler yaptığını merak ediyorum okuyamadım ya fazlayoksa kendimden hiç umudum yok ..
Bişeyler anlatmaya çalıştım yaptıklarımdan canımm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1053&p=34286802#post34286802
Gamze başarı öykünü hemen okudum . Alnının teriyle veriyosun kilolarını daha da vereceksin hedef kilona ulaşacaksın biliyorum bunu . Akşam yemeğini hafif tutmanı ve kaçamak yapmamanı kendimi örnek alıyorum. Yarından itibaren kamptayım. Yazdıkların için eline sağlık.
oyyy canımsın, teşekkür ederim beni örnek aldığın için (bu iyi bir iş yaptığımı gösterir)ben buna inanıyorum, ne kadar emek o kadar güzel sonuç
hayırlı akşamlar kızlarrrr...
küçük oğlum grip olmuş ,bu gün okula gitmedi ve bütün gün onunla ilgilendiğim için fırsat bulamadım .
menümü yazayım
sabah:1k.k peynir,3 zeytin.1 t.k çokokrem,çeyrek dilim ekmek
ara:yarım ayva
öğle:2y.k kuru fasulye,2 y.k pilav,1 bardak ayran,salata
ara:çekirdek yedim 2 avuç kadar,1 kare bitter kahveyle
akşam:3 y.k yulaf ezmesi,3kaşık yoğurt
su:1.5 litre
spor: 50 dk eliptik,100 mekik,15 dk yürüyüş
.
ayyyyy sinir oldum yaaa1 saattir başarı hikayesi yazmaya uğraştım, sayfa aniden kapandı, yazdıklarım uçtu gittiii hayır her zaman olan birşey değil, olsa en azından yazdıkça copy eder bişi yapardımm... offffffffffffffffffff deli oldum yaaaa
Gaza geldim , gidip spor yapcamSpor dönüşü belki girerim veya yatarım . Herkese iyi geceler. Yarın görüşürüz
Kesinlikle iyi bir iş yapıyorsun. En iyi yatırım insanın kendi eğitimine ve sağlığına yaptığıdır bence
Tuuhhhh tekrar mı yazdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?