Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hiç bilmiyordum bunu vazgecmekyokcum ya . Öyleyse bilinçli tüketmek gerek bitki çaylarını. Ben zaten aşırı içmem arada diyete destek olsun diye yeşil çay içiyorum ama her gün değil .Tabi her şey kararında güzel

Ben seviyorum kırmızı eti ama iskender tarzı yememek gerekli gibi.

Bence de iskender tarzı olmamalı :) Haşlama falan daha sağlıklı olabilir. Bazen bir şeyleri yerken bu yediğim vücüduma ne kadar yarar sağlayacak diye düşünmemiz gerek. Pişirme yöntemi çok önemli.

Hastayken herşey bir yana da şevkat diye bağırasım geliyor

Ankarada ufaktan olaylar oldu biz de oralardaydık lily. Biberi de yedik tabi. Ben gözüm kapalı çantamdan çikolata buldum boğazımı yumuşatsın diye ..

ayyyyy sinir oldum yaaa 1 saattir başarı hikayesi yazmaya uğraştım, sayfa aniden kapandı, yazdıklarım uçtu gittiii hayır her zaman olan birşey değil, olsa en azından yazdıkça copy eder bişi yapardımm... offffffffffffffffffff deli oldum yaaaa

Geçen bir dergi aldım onda yazıyordu. Genelde çok yediğimiz için değil pişirme tarzımızdan kilo alıyoruz diyordu. Ben en çok ızgara köfte olarak masum tüketebiliyorum kırmızı eti ..

Kızlar bugün kaşlarımı aldırmaya gittim önce. Burada bir bayan var çok hoşuma gidiyor alışı. Sadece ona aldırıyorum kaşlarımı yoksa kendim hallediyorum. Sonra bazı alacaklarım vardı kozmetik. Oradaki kızla tanıştık artık 2 seferdir oradan alıyoruz sohbet ettik konu kiloya geldi 3 ayda 25 kilo falan aldım dedim şaşırdı kaç kiloydun ki dedi 55 60 arası dedim şimdiki kiloma inanmadı kesin yanlış diye .. Bir de saçımı boyamak istiyorum ama kuaförler yetmiyor şimdi de kozmetikçiler boyama doğal rengin çok iyi deyip vazgeçiriyorlar beni. Bir süre daha vazgeçtim

İyi diyorlarsa kesin iyidir canım bence de boyatmaa

Geçen bir dergi aldım onda yazıyordu. Genelde çok yediğimiz için değil pişirme tarzımızdan kilo alıyoruz diyordu. Ben en çok ızgara köfte olarak masum tüketebiliyorum kırmızı eti ..

Evet bence de dergi haklı. en kalorisiz masum sebzeleri bile kızartıp yiyince olmuyo Izgara köfte ben de severim. Izgara balıkta

Diren hnd
Ayın 23üne kadar ben de çat pat idare edip sonra bir kampa gireyim diyorum.

Bence ben yarın hemen kampa girmeliyim. Hmcim 23ünde sende katılırsın. bu ay bitene kadar 4 kilo falan vermek istiyorum. Her hafta 1 kilo verilmez mi sence?

oyyy canımsın, teşekkür ederim beni örnek aldığın için (bu iyi bir iş yaptığımı gösterir) ben buna inanıyorum, ne kadar emek o kadar güzel sonuç

Gaza geldim , gidip spor yapcam Spor dönüşü belki girerim veya yatarım . Herkese iyi geceler. Yarın görüşürüz

oyyy canımsın, teşekkür ederim beni örnek aldığın için (bu iyi bir iş yaptığımı gösterir) ben buna inanıyorum, ne kadar emek o kadar güzel sonuç

Kesinlikle iyi bir iş yapıyorsun. En iyi yatırım insanın kendi eğitimine ve sağlığına yaptığıdır bence

Tuuhhhh tekrar mı yazdın

Gaza geldim , gidip spor yapcam Spor dönüşü belki girerim veya yatarım . Herkese iyi geceler. Yarın görüşürüz

çokkk isabetli bir kararrr iyi geceler canımmm

Kesinlikle iyi bir iş yapıyorsun. En iyi yatırım insanın kendi eğitimine ve sağlığına yaptığıdır bence

güzel tespit

Tuuhhhh tekrar mı yazdın

Evet tatlım çok pis edebiyat parçalamıştım sonradan yazdığım yalın bir anlatım oldu olsun anlayan anlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…