Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Lilycim hoşgeldin tatlım, iyileştin sanırım, gelmiş geçmiş olsun tekrardan...

Özledim siziiiiii:) gece döndük evimize sabah bakıcı geldi ve ben işe başladım büroma yerşeşiyorum şuan:) dütün hafta diyet yapamadım yarım kilo almışım bugun diyetime geri döndüm.bebeğimi özledim yaaaa siz nasılsınız

Dünkü menümü paylaşayım sizlerle .
Kahvaltım sakindi zaten kontrollu yedim, kahvaltıyı geç yaptığımdan iki öğün yedim. En son 18:00 de yedim .
Kahvaltım , 1 yumurtadan patatesli omlet , 1 bardak süt
Akşam Et döner yanında porsiyonda gelen lavaşın yarısı , ayran ve salata. Döner yağlıydı ama son zamanlarda yediğim en güzel şeydi tabi salata da

Su 2.5 lt Spor Tüm gün gezinti . Zaten dışardaydım ,aktif bir gündü ama başka spor yapamadım.

Kızlar aranızda yeşil kahve içmeyi deneyen var mı ?

Kilo sana yakışıyor hep bahane. Zannetmiyorum ki zayıflayınca daha güzel olmayan bir kadın olsun. Çok güzel bir yüzün var zaten bak nasıl ortaya çıkmış ..

sağol canım benim, kilo yakışıyor lafı külliyen yalan, kilo kimseye yakışmıyor haklısın, kiloluyken yüzüm değişti resmen tekrar çook teşekkür ederim gittikçe kilolar foto mak. ile barışıyor insan bu arada yeşil kahve denemedim canım ama bugünlerde her yerde karşıma çıkıyor, aktarlarda da satılıyormuş sanırım

durumdacım hoşgeldin canım, hayırlı uğurlu olsun işin :)

haydi bakalim kolay gelsin lily'cim :) insallah sef oldugun gunleri de gorursun yakin zamanda :)

eve de internet alsan boyle dertlerin kalmaz, internete verirsin kendini
ay canım benim sağolasın valla şimdi bir arkadaş site kurmuş oraya yazsana tariflerini dedi aynı anda da senin yazını gördüm fena gaza geldim

Afiyet olsun Lily.
Nasıl oldun toparladın mı kendini ?
Daha iyiyim sesim biraz kısık hala ama idare ediyorum canım sağolasın

Lilycim hoşgeldin tatlım, iyileştin sanırım, gelmiş geçmiş olsun tekrardan...
hoşbulduk lucim sağolasn

bol proteinli güzel bir gün olmuş aslında gerçi yağlıymış ama napcan haftada bir olur öyle şeyler bugun hafta başı artık çekidüzen vakti afiyet olsun

hayırlı uğurlu olsun işin avukat hanım

internette bir çok yerde çıkıyor ama ithalmiş bence bildiğin şeyden şaşmayacaksın bu tür şeyler hep reklam

tamam canım edelim :) bakalım izin dönüşü ne halt etmiş olacağım :) ama ipleri bırakmak yok, diyete devam ufak kaçamaklarla
benim tanıdığım kadarıyla sen halledersin canım abartmazsın izindeyken

hoşgeldin yeni işin hayırlı olsun ilk günler böyle olacak özlem olacak tabiiki kaç aydır yapışık ikiz gibiydiniz ama zamanla sende alışacaksın
canım izin süresi 1 hafta olmuyor anvak 2 hafta izinli yazabiliyoruz ama sen madem işe de başladın şimdi daha çok aktif olursun listeye haftaya girecek olsan da sen takım içindeki listede devam edersin o yarım kiloyu da en kısa sürede halledersin merak etme

yaa bende az önce yeşil kahve topiğinde dolaşıyordum yazılanları okuyayım diyordum

lilyy tatlım geçmiş olsun yokluğun hissediliyor

Ben kahve çekirdeğinin farklı hali diye okudum da çekirdek olarak falan alsam diyorum. Kahveye bayılıyorum zaten tadı güzel ise eğer ..

evet bende baktım biraz çok olumlu yazmışlar denemekte fayda var aslında da, insan ne yiyip içeceğini şaşırıyor vallahi...bitki çayları, yok kiraz saplı,yok yeşil çay, yok zencefil sersemliyor insan :)

Aman iyi ol Lilycim.
Eğer siteye yazarsan bize de ver olur mu adresini ben de çok beğeniyorum tariflerini ..
teşekkür ederim bu aralar hep uydurmasyon takılıyorum ama ev işlerini bi düzene koydum artık mutfağa daha da zaman ayırabilirim bu arada arkadaş tuzlu kurabiyemi bişeye benzetememiş ama hepsi yendi kalmadı dedi bir daha deneyeceğim - Allahım noluyor bana mutfak delisi oldum resmen

teşekkür ederim kaptan

kızlar geçmişe fazla bakmadım affınıza sığınıyorum hani muhabbetlere yetişemiyorum bir de iş yerinde de sorumluluğum birkaç günlüğüne de olsa arttı o yüzden bundan sonra yorumlara kaldığım yerden devam edeceğim geçmişe de müsait bir zamanda bakıp neler konuşulmuş okurum
hepinize tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim iyi ki varsınız - her ne kadar yüz yüze tanışmasak da burada aile gibi olduk ve ben bu grup birlikteliğini çok seviyorum

evet bende baktım biraz çok olumlu yazmışlar denemekte fayda var aslında da, insan ne yiyip içeceğini şaşırıyor vallahi...bitki çayları, yok kiraz saplı,yok yeşil çay, yok zencefil sersemliyor insan :)

bir arkadaşımın vasıtasıyla ingiliz karbonatını denedim bu sabah (denemez olaydım )

eczaneden aldığım ingiliz karbonatını su ile karıştırıyorsun ( 1.5 lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat )

Günde 4 lt olacak sekilde içiyorsun (tabi 4 lt sart değil )

Aman allahım günah yazmasın sabah 3 bardak suya (bardagımın kapasitesi bu ) az tatlı kaşığı karbonat koydum iki yudum aldım.

Hala ne su içebiliyorum ne mide bulantımı geçirebiliyorum

Allah günah yazmasın nasıl birşey bu öyle.

Ben kilomdan memnun biri olarak böyle seylere nasıl basvurdum bilemiyorum yeşilçayım 9lu çayım diğer bitki çaylarım neyime yetmiyor

aman aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…