- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.501
evet, demek ki bunye onlari da ilac gibi ya da kimyasal gibi algiliyor. dozunda icmek lazim, her seyi karistirmadan. zaten aslinda cok su ictigimiz icin bobrekler butun gun suz suz cok calisiyor. yormamak lazim bi de extra caylarla :)
bu arada bu bitkisel caylarin poset olanlari degil yaprak olarak alip kendi demledikleriniz daha etkili. demlemek derken siyah caya yaptigimiz gibi sicak suyu yapraklarin ustune dokmek gerekiyor, yapraklari suyla kaynatmak da tavsiye edilmiyor. hatta kaynar su yerine kaynamis biraz sogumus su dokmeyi oneriyorlar.
evet demleme tavsiye ediliyor ama mesela bizim iş yerindeki çaycı bayan ıhlamurun rengi normal çay gibi olana kadar bekletiyor herkes de öyle olur diyor halbuki benim bildiğim o bayatlamış halidir 5dk demlenmesi yeterli rengi ne olursa olsun
Kızlarr merhabaa, nasıl yoğun ve yorucu bir gündü anlatamam size :26: Liliimm, durumda hoşgeldiniz kızlarrr
Lucimmm aralarda bir yerde okudum, annen iyi değilmiş sanırım, çok geçmiş olsunn :26::26:
Biraz dinlenip okula gidicem, akşam başarı hikayemi yazarım kaptancığımmhepinizi çok öperimm
gamze, daha once soylemistin sanirim ama aksam okulunda ne okuyorsun?
Kızlarr merhabaa, nasıl yoğun ve yorucu bir gündü anlatamam size :26: Liliimm, durumda hoşgeldiniz kızlarrr
Lucimmm aralarda bir yerde okudum, annen iyi değilmiş sanırım, çok geçmiş olsunn :26::26:
Biraz dinlenip okula gidicem, akşam başarı hikayemi yazarım kaptancığımmhepinizi çok öperimm
Çocuk gelişimi, ana sınıfı öğretmenliği okumaya çalışıyorum :)
evet canımm, iyileştirmeye çalışıyorum bakalım :) sana da kolay gelsin tatlım,dinlendir kendini, başarı yazını merakla beklemekteyim :)
haydi bakalim, tez zamanda bitirir ana sinifi ogretmeni olursun insallah :)
ayy canım benim sağolasın evet yalnız yaşıyorum ve hastayken gerçekten anneciğimi arıyorum yani en azından bir şefkate ihtiyaç duyuyor insan - şükür Rabbime bir şekilde idare ediyorumLilycim çok geçmiş olsun aman kendine dikkat et de bir an önce toparlan, kıyamam sana sen yalnız da yaşıyorsun değil mi, anneciğin yakınlarda olsa ne güzel bakardı, ya da biz yakında olsak gelirdik bakmaya ..
ne güzel bir duaymış buGÜNAYDIN YENİ DOĞAN GÜNEŞE VE TÜM DOSTLARA,......
Gününüz ve tüm ömrünüz aydınlık olsun,
Üzülmesin hiçbir dostum,gönlünüz
...huzurbulsun
Ne gam görsün yüreğiniz ne de keder,
Allah ayrılık acısı yaşatmasın gönül
başka ne ister,
Yüzünüz hep gülsün,hayalleriniz
gerçek olsun,
Dünyada
mekanınız,ahirette imanınız,gideceğiniz yer cennet olsun,
Işığınız hiç sönmesin,karanlıklar sizden
hep uzak olsun,
Nasip etsin yaradan,kazancınız
bol,mutluluğunuz daim olsun ...
lily bugun gelmedigine gore sanirim doktor rapor verdi. insallah daha iyidir.
lily olmayinca kimse de yazmak istemiyor herhalde.
hakkaten lily heralde rapor aldı menüleri yorumlaması eksik kaldı
aman Yarabbimmmm adım ne çok anılmış... hepinizi çok seviyorum yaaaa Allah razı olsun her ne kadar yüz yüze tanışmamış da olsak ortada iyi niyet var - hepinize çok teşekkür ederimbugün lily nin hasta olması luci nin ev işleri i,le uğraşması vazgeçmekyok un yetişecek raporunun olması sebebiyle fazla sohbet olmamış benimde işyerime uzun süredir başka daire de olan bir arkadaş geldi odası belli olana kadar benim odayı beraber paylaşıyoruz o yüzden pek pc başına geçemiyorum
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Selamunnn aleykümmmmmmmmmmm
Ben geldimmmmm, saçımı boyattımmmmamaa beğendimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
.
konuşan tartının geldiği son noktaaaaa :) Allah'tan evde konuşan tartı yoook :)
Eki Görüntüle 999545
harikasın Elifcim 700 gram güzel bir rakam - bu arada diğer grup yine toplandı bugünKızlar merhaba bnm kılom listeye koyulmıcak bu hafta ama ben genede bildirim yapayım gecen cuma 91,6 kg ıdım bu cuma 89,5 kg yum
arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorummmmkızlar genel listeye baktım da şu an için 1. durumdayız takım olarak bakalım kaç takım eksik saymadım gerçi ama
derece almışsın kiiiiiiiiiii....Wuhuuuuuuu, kaptanım bu süpperrr, bende acaba derece alabilirmiyimmm
.
kızlar ben hastaydım ya Perşembe akşamı Canan Karatay'ı dinledim Zahide Yetiş'in programına çıktı
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlımm, çok aminnn :) ahbr tv de diyetisyen var kızlarr, yaşasın haftasonu programındaa
biber gazı mı neden ki?:44:Bugün bol bol biber gazı yedim. Tadını bastırmak içinde elime ilk geçen çikolata oldu
Saatlerce de yürüdüm.
İnternet paketi açısından menümü dönüşte toplu paylaşmayı planlıyorum.
yaaa üzüldüm senin adına hakkında hayırlısı olsun ne denir ki başka?bugunun menusunu yazayim, dun biraz susuz kaldim sanirim, uykusuz olunca normalden fazla su icmek gerekiyor. biraz da yorgunluktan butun gun kendime gelemedim. zaten sabah uyandim tekrar uyudum, ogleden sonra da uyudum. aslinda sebebi moral bozuklugu sanirim, dun her seyi yapip tezimi de guzelce yazsam bile agustos'ta mezun olmamin cok da mumkun olmadigini ogrendim. neymis efendim, programin normal suresini doldurmadan mezun olursam kendisi sorumlu olurmus, yok insanlar onaylasa bile iclerinden hak etmedigimi dusunurlermis. falan filan... anlamiyorum ki yapmam gerekeni yapip 3 hatta 4 makalelik calisma yaptiysam, erken mezun olmamin ne sakincasi olabilir? cok sinir oldum ama malesef akademide bu tur sacmaliklari sineye cekmekten baska care yok. annemlere de henuz soyleyemedim, onlar da bir an once mezun ol, is bul deyip duruyorlar... ben yine su anki butun calismalarimi agustostan once bitirecegim, burada kalmam gerektigini soyledikleri surede de belki baska hocalarla baska birkac calisma yaparim, belki daha iyi olur. hayirlisi artik.
ben hafta sonu bi gaza geldim ki sormayın ev mis gibi olduyüklenme bari bugün kendine, yüzeysel yap geç...benimde çamaşır ve ütü bekliyor ama kalkamıyorum bi türlü((
hafta içi yazmayı ihmal etmeYa bu 5 mesaj olayı ıyı hışta ne yazıcım ki kimseler yoookkk
iyiyim Gamzemmmm sağolasınnnnnKızlarr merhabaa, nasıl yoğun ve yorucu bir gündü anlatamam size :26: Liliimm, durumda hoşgeldiniz kızlarrr
Kızlar ben çıkıyorum dairede tek başına kaldım herkes gitti
hepinize iyi akşamlarrrrr hoşçakalın
ayy canım benim sağolasın evet yalnız yaşıyorum ve hastayken gerçekten anneciğimi arıyorum yani en azından bir şefkate ihtiyaç duyuyor insan - şükür Rabbime bir şekilde idare ediyorum
ne güzel bir duaymış bugörünce alıntılayım dedim
aman Yarabbimmmm adım ne çok anılmış... hepinizi çok seviyorum yaaaa Allah razı olsun her ne kadar yüz yüze tanışmamış da olsak ortada iyi niyet var - hepinize çok teşekkür ederim
kaptan özelden tel no yazdın ama ben onu bi kağıda yazmıştım naptım bilmiyorum zaten sesim de kısıktı nasıl konuşacaksam:44:
yeni saçın hayırlı olsun Gamze
valla tüm karikatürlerine gülüyorummmm teşekkürler paylaşımın için
harikasın Elifcim 700 gram güzel bir rakam - bu arada diğer grup yine toplandı bugün
arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorummmm
derece almışsın kiiiiiiiiiii....1. olmuşsun canım tebrik ederim takımımızın medar-ı iftiharı
kızlar ben hastaydım ya Perşembe akşamı Canan Karatay'ı dinledim Zahide Yetiş'in programına çıktı
biber gazı mı neden ki?:44:
yaaa üzüldüm senin adına hakkında hayırlısı olsun ne denir ki başka?
ben hafta sonu bi gaza geldim ki sormayın ev mis gibi oldubenim de sadece ütüler kaldı bakalım bugün yaparım belki...
hafta içi yazmayı ihmal etmeemin ol daha aktifiz hafta içinde
iyiyim Gamzemmmm sağolasınnnnn
hayırlı akşamlar kızlarrrr...
küçük oğlum grip olmuş ,bu gün okula gitmedi ve bütün gün onunla ilgilendiğim için fırsat bulamadım .
menümü yazayım
sabah:1k.k peynir,3 zeytin.1 t.k çokokrem,çeyrek dilim ekmek
ara:yarım ayva
öğle:2y.k kuru fasulye,2 y.k pilav,1 bardak ayran,salata
ara:çekirdek yedim 2 avuç kadar,1 kare bitter kahveyle
akşam:3 y.k yulaf ezmesi,3kaşık yoğurt
su:1.5 litre
spor: 50 dk eliptik,100 mekik,15 dk yürüyüş
.
hayırlı akşamlar kızlarrrr...
küçük oğlum grip olmuş ,bu gün okula gitmedi ve bütün gün onunla ilgilendiğim için fırsat bulamadım .
menümü yazayım
sabah:1k.k peynir,3 zeytin.1 t.k çokokrem,çeyrek dilim ekmek
ara:yarım ayva
öğle:2y.k kuru fasulye,2 y.k pilav,1 bardak ayran,salata
ara:çekirdek yedim 2 avuç kadar,1 kare bitter kahveyle
akşam:3 y.k yulaf ezmesi,3kaşık yoğurt
su:1.5 litre
spor: 50 dk eliptik,100 mekik,15 dk yürüyüş
.
arkadaslar bu bitki caylari konusunda cok dikkatli olmak lazim. kardesim doktor, onlarin hastanesinde bitki caylarindan dolayi bobrek yetmezligi yasayan hastalar vardi. ne kadar icmisler nasil oyle olmus bilemiyorum tabii. ama kardesimin hocalari hep soyle dermis "bu bitki caylari da ilac, ama normal ilaclarin dozajini vs biliriz, bitki caylarininki belli degil. o yuzden cok temkinli olmak lazim."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?