Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar merhabaaa

Bugün uyandım insanitiy videosu bulmuştum dün onu 25 dk yapabildim . Sonra da terim soğumadan yürüyüşe çıktım . Çok iyi hissediyorum şimdi. Sanki hafifledim
Zaten bugün salata ağırlıklı beslencem yine pazara gittim olanca yeşilliği aldım
Bahar çok güzel bir mevsim

Selam arkadaşlar
Bu aralar iş yoğunluğum fazla - sabahtan açtım topiği ama tam okuyamadan başka şeylerle uğraştım işte öğle aram var sadece... Onda da okuyabildiğim kadar artık...
Dün biraz aç kaldım o yüzden de direkt çikolataya saldırdım, markette görünce...
Neyse menümü yazınca anlayacaksınız

Sabah - 08:30
- Kaşarlı tost (1 kk kaşar peyniri+2 dl light tost ekmeği)
- 5-6 tane yeşil zeytin
- Çay

Öğle - 12:15
- 4 yk yoğurt+3 tatlı k. ruşeym+1 kividen oluşan meyveli yoğurt

Ara - 18:00
- 1 pkt bitter çikolata

Akşam - 19:30
- 3-4 yk domates sosu (yağsız)
- 1-2 dl çavdar ekmeği (dilimler küçüktü)
- yarım kk peynir

Su - 1,5 lt ancadır
Spor - yok

Aslında ikindide ara yapmayı planlıyordum ama işlerden kendime vakit ayıramadım eve giderken de markete uğradım artık elime ne geçerse modundaydım çikolataya hayır diyemedim çok açtım çünkü - aslında raflarda çok gezindim yok bu olmaz bunu yemicem diye diye kendimi telkin etsem de sonuç hüsran oldu

1 paket derken 80 gram mı Lilycim ?
Biraz çok olmuş eğer öyle ise ama işte çok güzel bir örnek olmuş, aç kalınca böyle oluyor, benim de kaçamaklarım genelde öğün atlayıp bir anda acıkarak saldırdıklarım oluyor ..

ac karna alisverise gitmemeyi o yuzden onermiyor uzmanlar

bu arada aklima soyle bisi geldi, bu weightwatchers'i duymus muydun? her yiyecegin bir puani var, gunluk puan sinirin var yasina kilona gore belirlenen. o siniri asmadan istedigin yiyecekten yiyerek zayifliyorsun. ben biraz bakinayim da seninle de paylasirim bilgilerini. ilgilenir misin boyle bir sey ile?

şişkinlik bence stresten yani bende de uykusuzlukta ve can sıkıntısında öyle oluyor
inşallah bu haftayı atlat da bir sonraki hafta daha da motive olursun

ekmeğin kalorisi çok değil ki... 70 kcal 1 dilimi - tabii yememeye çalışıyorsan sen bilirsin
bu arada menüm ve sağlığım için yaptığın güzel yoruma da teşekkürler

hahahahahahhahah bende buradayımmmmmmm hoca ders yok dedi git sevdayla luciye çemkir dedii
sen gel çemkir suçu da hocaya at oh ne güzel

bende bu akşam yazmıcam menü...çok karışık bişey oldu.hem dolmada yedim .okadar yemicemmmmmmmmm die bağırdım ...ama yedim

.

ben de yazmıyorum o haldeeee, benim başım kel mi, kimse yazmıyor bende yazmiiiciiiim :)

heyyy

neler oluyor buralardaaa kimse menü paylaşmıyorrrrr ???
ne diye menü yazmıyosunuz yaaaaaaa kızdım size

bence dengesiz değil sadece kurabiye yiyip akşam yemeğini es geçmişsin keşke akşam da çorba da olsa hafif bişeyler tüketseydin

Menün çok güzel canım afiyet olsun sabah ananas suyu da güzel bir tercih bence
bu arada topik gerçekten neden bu kadar sessiz ben de imkan buldukça giriyorum ama eskisi kadar muhabbet yok gibi sanki:44:

ben de yazın yürüyüş yapabiliyorum da kışın yapamıyorum
spor gerçekten sağlıklı bir yaşam için gerekli bence - hem dinç tutuyor hem de vücut hareket ettikçe daha sağlıklı oluyor tabii ben bunun farkına daha 2 yıl önce vardım

Günaydın arkadaşlarrrrr hayırlı, bereketli, huzurlu ve çoookk mutlu bir gün olsun inşaallah
Aminnnnnnnn

Sendeki o zaman şehir sevgisinden çok yaşanmışlıkların sende bıraktığı pozitiflik duygusu... Sen Ankara'ya aşık gözlüğüyle bakıyorsun Sana eşinle tanışmanı, ilk gençlik zamanlarını anımsatıyor O zaman inşallah bir gün yaşarsın sevdiğin şehirde diyeyim İnsan mutlu olduğu yerde yaşamalı, mutlu olduğu işte çalışmalı, mutlu olduğu kişiler hayatında olmalı o zaman mutlu olmak ne daha iyi anlıyor sanırım.
Ben de şu an yaşadığım ili seviyorum aslında gezilecek yeri yok, küçük bir yer ama bana huzur veriyor Sanırım sendeki de bu
Ayrıca evine dönmene sevindim insanın evi gibi yer yok yaaa ben de çok evciyimdir - dışarı çıkmayım evimde oturayım bu daha huzur verir bana - o yüzden evine dönmene çok sevindim tabii eşinle güzel vakit geçiriyormuşsunuz o açıdan sen biraz buruksun sanırım

- Bu karikatürü çok defa gördüm ben evde yağ çöz kullanmadığımdan üstüme alınmadım hiç bir zaman
- Sana maşallah diyorum metabolizmanın hızlanması tabii ki güzel ama kahveyi yetersiz buluyorum sabahları
- Bir de üni hayatı insanın en güzel yılları der herkes bendeki anısı da hep çile olmuştur hiç üni hayatı gibi yaşamadım gezmedim çok sıkıntı çektim o yüzden keşke bir sürü etkinliğe katılabildiğim, dolu dolu geçen yıllar olsaydı diyorum ama olmadı - yine de İzmir'i ben de çok severim ileride tayin için düşünebileceğim bir şehir hatta atanmayı çok istemiştim ama büyük şehir diye yazmamıştım bir de çok tanıdık eş dost var ve ben o yüzden biraz temkinli yaklaşıyorum çünkü herkes aransın ziyaret edilsin istiyor hayatıma karışan çok olur diye biraz mesafeliyim şimdilik bu fikre...

Sıkma canını 1 günde 1 kg alınmaz mutlaka ödemdir

tabii ki de gidecek öyle veya böyle sen bu hafta biraz dinlen haftaya bomba gibi bekliyoruz

evet ben çok yapamıyorum bu hafta başlamak üzere haftada 2 gün birer saat pilates dersim var o kadar - buna hafta sonu da 1 saat yürüyüş eklemek istiyorum bakalım söz veremiyorum

Aldığım kilolar gitti çalışmak ne güzel ya
evet yaaa çalışınca insanın güveni de geliyor değil mi?

aynen öyle - mutlaka toparlanacak bu grup

yaaa ben normalde o yüzden ara öğün katıyorum az ve sık yemek bana iyi geliyor ama bu hafta hem hastalıktan çok iştahım yok o yüzden sabah-öğle az yiyorum hem de dün mesela ara yapamadım birden fazla görevim var kurumda ve bu hafta hepsi ardı ardına geliyor aralarında alaka da yok beynim dönüyor resmen - dün saat 5e doğru vaktim oldu ama çıkıyoruz diye bişey yiyemedim - markete de genelde iş çıkışı uğrayabiliyorum yemek yiyene kadar hava kararıyor diye dışarı çıkmıyorum belli bir saatten sonra
1 pkt derken de evet cnm 80g

evet aç karna alışveriş hiç iyi gelmiyor bana :) ama yukarıda anlattığım gibi yemekten sonra hava kararınca dışarı çıkmıyorum

weight watchers'i de duymuştum hatta geçen yıllarda topik var diyet yöntemlerinde okumaya çalıştım ama bişey anlamadım internetten de araştırmıştım mesela benim almam gereken puan 17 mi 19 mu neydi o zaman için
dün de kh diyetini worde kopyalayıp çıktı aldım o da puanlamalı bişey...
fikir paylaşımına açığım canım her zaman paylaşabilirsin

Ne güzel yazmışsın Lilycim, yediğimiz, içtiğimiz, gezdiğimiz, yaşadığımız her yere anlam katan biziz aslında, duygularımız.
Dediğin gibi insanın mutlu olduğu şartlara sahip olması çok güzel bir şey bu kimi için bir yer, kimi için sağlık, kimi için huzur, en çok istediği, ihtiyaç duyduğu şeylere sahip olduktan sonra devamı bir şekilde tolere ediliyor..

Ben de çok severim evde vakit geçirmeyi, evde pijamalarımla, eşofmanlarımla , elimde kahvem yaptığım her şey hoş geliyor, zaman zaman başka aktiviteler olsa da yine de en sonunda ohh be evimize geldik diye bir keyifleniyorum

Bu arada Lilycim senden mi çıkmıştı süt portakal yulaf birleşimi ben hızlı hızlı okurken görmüştüm tarif olunca hemen sensindir dedim ama her kimden çıktı ise çok hoşuma gitti teşekkürlerimi sunuyorum.

Bir de benim menülerime bir el atar istediğin gibi eleştirirsen güzel bir forma dönüştürmek istiyorum. BUgünkünü akşam ya da yarın eklerim, kendimce düzenli beslenme yapmaya çalışıyorum.

Zaman zaman oluyor öyle şeyler Lilycim, önemli olan moral bozmamak, zaten biz neden zayıflamak istiyoruz daha mutlu ve sağlıklı olmak için değil mi kaçamaklarımız bizi mutsuz edecekse zayıflamaya çalışmamızın anlamı ne değil mi ..

ben süt portakal yulaf yapmadım canım - genelde yoğurt+ruşeym (bazen yulaf ezmesi de ekliyorum) ve kivi yapıyorum kuru meyve de olabilir
menülerine tabii el atarız birlikte düzenleme de yapabiliriz elimden geldiğince yardımcı olurum bu sayede kendimi de düzene koyarım belki - bu hafta ben de dökülüyorum

elbette moral ve motivasyon için teşekkür ederim - takımda olmamın güzel yanı bu olsa gerek - düştüğümüzde kaldıran birileri var ve her ne yaparsak yapalım motivasyonumuzu bozmamaya çalışıyrz iyi ki varsınız kızlar

rica ederim tatlım süt, portakal yulaf ezmesi benden çıkmıştı, sevda yoğurt ile yapıyor ama ben süt ile ve pişirerek yapıyorum aşure gibi oluyor hatta portakal yerine elma rendesi, tarçın ve ceviz de şahane oluyor öneririm :)

karikatürü görmüşsündür tatlım mutlaka google dan alıyorum etrafta gezen karikatürler:) ben de çok kullanırım çamaşır suyu vb ben de hiiiç alınmadım üstüme

biliyorum canım kahveyi yetersiz bulduğunu, çok teşekkür ederim uyarın için... bu hafta bi uzman ile tanışarak ondan aldığım öneriler şekilde besleniyorum, metoyu şaşırtmak istemiştim hakkaten de acayip şaşırdı :)

evet daha önce de bahsetmiştin üniv. yıllarının sıkıntılı geçtiğinden, inşallah bundan sonraki yılların güzel olsun birtanem, daha çoook gençsin maşallah, güzel günler seni bekliyor, Allah gönlüne göre versin

sağlık olsun lilyyy

O hisseetiiğin duygu banada öyle oluyor açken önüme çilokata gelince acımayabiliyordum.

1 paketin hepsini aynı anda bitirmeyeli o kadar uzun zaman oluyor ki özledimmm

hele birde dışarıdaymıssın doymamış olman ve az yemen çikolataya satılman normal

toparlarsın senn

Teşekkür ederim lilycim, toparlanalım hep beraber, zaten amacım özellikle şu 3 haftada diyet değil sağlıklı beslenme ile hem nasıl kilo verebiliyor muyum onu görmek hem de aç kalmak istemiyorum, ders çalışırken beni engellemesin istiyorum..

Tabi ki bu yüzden var takım ve ben tüm takım arkadaşlarımı çok seviyorum, gerçekten çok iyi bir takımız ..

Kusura bakma Lucim ya karıştırmışım, elmayı da okumuştum ama canım acayip portakal istiyordu o yüzden tek yemek yerine bu şekilde denedim, üstüne de bol tarçın mis gibi oldu, bademi de içine attım yanında yemedim de ..

rica ederim canım benim, ne kusuru :) burada güzel ve sağlıklı bulduğumuz tarifleri paylaşıyoruz ki, hepimiz yararlanabilelim... ne mutlu hoşuna gittiyse:) bağırsaklara da inanılmaz iyi geliyor hem de tatlı krizini engelliyor... afiyet olsuunnn :)

uzman dediğin kim acep? :44: spor eğitmeni falan mı?
güzel dileklerin için de teşekkür ederim evet hayat güzel şu anda da huzurlu bir hayatım var çok şükür

sağol lilycim gün ilerledikçe bende bu açıdan bakıyorum
olumlu düşünelim sonuç da olumlu olsun

ya aslında o 1 paketi hızlı yediğimden çabuk bitti halbuki yavaş yesem yarısı bile kesermiş eskiden hepsini bir çırpıda yesem dahasını arardım dün ağır bile geldi sanırım artık ölçülü yemeye alıştığımdan böyle oldu - bu iyi bişey ama hepsini yemem kötü oldu

tabii ki aç kalmadan zayıflayacaksın - herkes kendine en uygun diyeti yapıyor sen de öyle yaparak hem aç kalmadan hem de ölçülü bir şekilde kilo verebilirsin

ben cikolatayi sora sora yiyorum, eriyene kadar bayagi tatmin etmis oluyor. isira isira yesem dayanmaz bana paket falan zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…