- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.701
Aldığım kilolar gitti çalışmak ne güzel ya
İnanılmaz az yiyorum kızlar erkende kalkınca kilo veriyorum.ama henüz iş düzenim oturmadı spor yapamadım hiç.
Selam arkadaşlar
Bu aralar iş yoğunluğum fazla - sabahtan açtım topiği ama tam okuyamadan başka şeylerle uğraştım işte öğle aram var sadece... Onda da okuyabildiğim kadar artık...
Dün biraz aç kaldım o yüzden de direkt çikolataya saldırdım, markette görünce...
Neyse menümü yazınca anlayacaksınız
Sabah - 08:30
- Kaşarlı tost (1 kk kaşar peyniri+2 dl light tost ekmeği)
- 5-6 tane yeşil zeytin
- Çay
Öğle - 12:15
- 4 yk yoğurt+3 tatlı k. ruşeym+1 kividen oluşan meyveli yoğurt
Ara - 18:00
- 1 pkt bitter çikolata
Akşam - 19:30
- 3-4 yk domates sosu (yağsız)
- 1-2 dl çavdar ekmeği (dilimler küçüktü)
- yarım kk peynir
Su - 1,5 lt ancadır
Spor - yok
Aslında ikindide ara yapmayı planlıyordum ama işlerden kendime vakit ayıramadım eve giderken de markete uğradım artık elime ne geçerse modundaydım çikolataya hayır diyemedim çok açtım çünkü - aslında raflarda çok gezindim yok bu olmaz bunu yemicem diye diye kendimi telkin etsem de sonuç hüsran oldu
Selam arkadaşlar
Bu aralar iş yoğunluğum fazla - sabahtan açtım topiği ama tam okuyamadan başka şeylerle uğraştım işte öğle aram var sadece... Onda da okuyabildiğim kadar artık...
Dün biraz aç kaldım o yüzden de direkt çikolataya saldırdım, markette görünce...
- 5-6 tane yeşil zeytin
- Çay
- 1 pkt bitter çikolata
- yarım kk peynir
Su - 1,5 lt ancadır
Spor - yok
Aslında ikindide ara yapmayı planlıyordum ama işlerden kendime vakit ayıramadım eve giderken de markete uğradım artık elime ne geçerse modundaydım çikolataya hayır diyemedim çok açtım çünkü - aslında raflarda çok gezindim yok bu olmaz bunu yemicem diye diye kendimi telkin etsem de sonuç hüsran oldu
şişkinlik bence stresten yani bende de uykusuzlukta ve can sıkıntısında öyle oluyorvalla bu hafta faydadan cok kendimi toparlayabilmeyi umuyorum. cumadan beri kendime gelemedim. sabahlamaktan mi oldu, sinir bozucu toplanti ve hala sinirlerimi her gun bozan problemlerden mi ya da cuma aksam yedigim azicik sarimsak soslu ve soya soslu brokoliden mi oldu bilmiyorum. ama bir sislik bir agirlik var ustumde. cozemedim ne oldugunu. insallah cumaya yuz kizartmayan bir sonuc elde ederim.
valla nazar da olmus olabilir belki. kendi nazarim bile degmis olabilir. ben bi okuyup ufleyim kendime
ekmeğin kalorisi çok değil ki... 70 kcal 1 dilimi - tabii yememeye çalışıyorsan sen bilirsin
lilycim bugün harika bir giriş yapmışsın .menün, yaptığın spor çok güzel.inşallah en kısa zamanda gribinden de kurtulup rahat rahat yaparsın sporlarını canım .maşallah
ben karatay yapamam sanırım...ekmeğe karşı değilim aslında oda bir ihtiyaç .dün öyle denk geldi işte yemedim oyüzden biraz kalorisi yüksek şeyler olunca dengelemek adına yemedim...
.
sen gel çemkir suçu da hocaya at oh ne güzel
hahahahahahhahah bende buradayımmmmmmmhoca ders yok dedi git sevdayla luciye çemkir dedii
bende bu akşam yazmıcam menü...çok karışık bişey oldu.hem dolmada yedim .okadar yemicemmmmmmmmm die bağırdım ...ama yedim
.
ben de yazmıyorum o haldeeee, benim başım kel mi, kimse yazmıyor bende yazmiiiciiiim :)
ne diye menü yazmıyosunuz yaaaaaaaheyyy
neler oluyor buralardaaa kimse menü paylaşmıyorrrrr ???
bence dengesiz değil sadece kurabiye yiyip akşam yemeğini es geçmişsin keşke akşam da çorba da olsa hafif bişeyler tüketseydinMerhaba kızlar dün ve bugün bıraz dengesız beslendım ben pek bi menü yok ama yazıcım genede
Dün sabah yumurta peynir 1dl ekmek,öğle çorba,aksam ıspanak yemegı spor 100 dk 6,3 te yürüyüş
Bugün sabah yumurta peynir 1dl ekmek,öğle ton balıklı salata,aksam 2 kurabıye spor 100 dk 6,3 te yürüyüş
Menün çok güzel canım afiyet olsunTakıma noluyor ne zaman gelsem terk edilmiş gibi
Menüm
Sabah 1 dilim ekmeği 2 ye böldüm onla kaşarlı yağsız tost 1 domates , 1 su bardağı ananas suyu
Öğlen 3 yk pırasa yemeği , 3 yk bulgur pilavı yoğurt
Akşam Tavuklu mantar sote 4 yk , salata ,ayran
Su 2 lt Spor 30 dk açıkhavada yürüyüş
ben de yazın yürüyüş yapabiliyorum da kışın yapamıyorum3 ay devam edeceksen kursa kesin sıkılaşır beslenmene de dikkat ediyorsun zaten . Benim yürüyüş dışında spor yapmaya hiç hevesim yok kendimi ikna etmem gerekiyor. Spor yapanları takdir ediyorum ama spor sağlıktır .Anlık karar ama güzel bi karar
AminnnnnnnnGünaydın arkadaşlarrrrrhayırlı, bereketli, huzurlu ve çoookk mutlu bir gün olsun inşaallah
Kızlara herkese günaydınlar ..
Evimize geldik. Ankarayı o kadar sevmeme rağmen evimizi nasıl özlemişim
Ama eşimle çok alışmıştık 24 saat beraber olmaya o işe gidince koydu valla
Bu arada kilo almadan gelmişim o kadar yemeye, işte hareket hep ..
Ama sevindim.
Ben bugünden itibaren 23üne kadar full ders çalışma moduna girmeyi planlıyorum.
Yine bakarım arada ama pek sık olmaz
23ünden sonra güzel bir hızlanırım diyet konusundA.
Görüşmek üzeree ..
Sendeki o zaman şehir sevgisinden çok yaşanmışlıkların sende bıraktığı pozitiflik duygusu... Sen Ankara'ya aşık gözlüğüyle bakıyorsunÖzellikle dolma olanının pek sağlıklı olmadığını biliyorum, hatta o yüzden bulunduğum yerde midye dolma bile satılmıyor ama tersine nasıl da seviyorum..
Aslında Ankaranın kendisi değil de bize özel gelmesini seviyorum Lilycim.
18ime girmemiştim daha tam üniversiteye başladığımda. Eşimde o sene Ankaradaydı. O buz gibi havasında, sokaklarda aşık aşık gezerdik, eşini tutunca bile heyecandan ölecek gibi olurdum, kitapçılarını tek tek gezerdik, ne yaşadıysak asıl o şehirde başladı oradan kalan bir özelliği var, televizyonda Ankarayı görünce bile içim gider, yoksa ilk gittiğimde aaa ne kötü bir şehir demiştim
Benimki verince de fark etmez sanırım ya
Saçımı falan 1 parmak aldırsam farkeder, kaşımın üstünde azıcık oynasam fark eder ama bu kilo işini anlamadım gitti
Kızzzllaaaaar günaydınlar :)musmutlu, keyifli, huzurlu, şıkır şıkır, fıkır fıkır, kıprış kıprış bi gün olsun bugün inşallah.... bu hafta maşallah moralim pek bi iyi :)
alıntılama yapamıyorum ben de Sevdacım... yazıyorum yazıyorum site kitleniyor, yazdıklarım siliniyor
GAMZEM:günaydın tatlım, hayırlı işler, kolaylıklar dilerim
HMCİM evine hoşgeldin tatlım, kazasız belasız gidip döndünüz çok şükür... Ankarayı sevmeni çok iyi anlıyorum ben de yetişkinliğimde 1 kere gittim ankaraya.Odtü den arkadaşlarla karadeniz turuna çıkacaktık, 1-2 gün ankarada gezme fırsatı bulmuştum...şehir olarak sevmem ama güzel anılarım olduğu için zihnimde olumludur. Ben de üniversiteyi İstanbulda okuduğum için seni çook iyi anlıyorum.Okul yılları, insan hayatındaki en güzel yıllar, hangi şehirde geçirilirse orası bence dünyanın en güzel şehri...Özlüyorum istanbulu :)
SEVDAM:günaydın canım benim... güzel yeni gün mesajın için teşekkür ederim, en güzel günler senin de olsun arkadaşım :)
LILIYCİM: evet sabahları hafif beslenerek bu hafta metomu farklı çalıştırmayı denedim ve iyi ki de denemişim, maşallah bu hafta güzel gidiyor kilolar...maşallah,maşallah
ve artık klasik oldu: yine bir karikatür ile veda edeyim sizlere...öptüm çoook :)
Eki Görüntüle 1010619
Sıkma canını 1 günde 1 kg alınmaz mutlaka ödemdirKızlar Günaydınnn
Her hafta perşembeye güzel başlıyordum ancak bugün biraz yüzüm asık uyandim
gerçi yüzüm sonrada asıldı.
Dün sabah tartıldım (cumadan sonra ) geçen haftaki kilomdan düşüktü
Bugün tartıldım +1 kg eklenmiş.
Regl olcam bugün yada yarın biliyorum bu nedenle ama bu haksızlık yaaa
Bu hafta çok dikkat ettim çok spor yaptım o gün bugüne yada yarına denk gelmemeliydi.
Bugün full su ve bitki çayı içmek istiyorum
yemek yemek istemiyorummmmm püfffff
tabii ki de gidecek öyle veya böyleGunaydin hanimlar :)
Ben de bugun biraz daha hafif olarak uyandim. (daha hafif derken son birkac gundur gorduklerime nazaran, gecen cuma'ya nazaran degil.) bugun de dunku yontemle devam. cuma da yapmayi dusunuyorum. cumartesi guzel sonuclar gorebilirsem iki gun daha devam edip pazartesi normale donebilirim. bu hafta sanirim biraz duraklama haftasi oldu, olsun dert degil. sizinle diyete 100.6 ile basladim ama ben ondan birkac gun once 103 civarindaydim. yani nerden baksaniz 10 kilo verdim cok sukur. bunyenin bir durup soluklanmasi normal.
zaten cok stresli bir hafta oldu, ustune uyku duzenim bozuldu, bu da kortizol salgilanmasina ve metabolizmanin yavaslamasina neden oluyormus. zaten su ara hayatimda mutlu olacak tek konu verdigim kilolar, onu da kaybetmeyeyim di mi? :) o yuzden hayirlisi olsun dicem, yapmam gereken isleri en guzel sekilde yapicam ve gerisini Allah'a birakicam.
gidecek bu kilolar da gidecek, kiskananlar da hasetlerinden catlayacak
evet ben çok yapamıyorum bu hafta başlamak üzere haftada 2 gün birer saat pilates dersim var o kadar - buna hafta sonu da 1 saat yürüyüş eklemek istiyorum bakalım söz veremiyorumfakat bu ara takim cidden cok hareketsiz. haftaya lutfen hepimiz canlanalim.
spor yarisi yapalim mesela, haftalik dakika olarak en cok spor yapan birinci olur
herkes az cok 1-2 saat spor yapiyor gunluk olarak, birbirimize rakip olabiliriz. lily ve toplight cok spor yapamiyor sanirim ama onlar da hakem olur :)
ne dersiniz?
yapariz diyorsaniz cuma baslayalim?
evet yaaa çalışınca insanın güveni de geliyor değil mi?Aldığım kilolar gitti çalışmak ne güzel ya
aynen öyle - mutlaka toparlanacak bu grupinşallah hm22 bende öyle umuyorum
ben bu aralar önceki zamanların aksine daha fazla spor yapıyorum
ama genel anlamda eskisi gibi muhabbetleşemiyoruz buda hepimizin çalışmasından, müsaitliliğimizin denk gelmemesinden kaynaklanıyor.
Bence toparlanırız yaa
yaaa ben normalde o yüzden ara öğün katıyorum az ve sık yemek bana iyi geliyor ama bu hafta hem hastalıktan çok iştahım yok o yüzden sabah-öğle az yiyorum hem de dün mesela ara yapamadım birden fazla görevim var kurumda ve bu hafta hepsi ardı ardına geliyor aralarında alaka da yok beynim dönüyor resmen - dün saat 5e doğru vaktim oldu ama çıkıyoruz diye bişey yiyemedim - markete de genelde iş çıkışı uğrayabiliyorum yemek yiyene kadar hava kararıyor diye dışarı çıkmıyorum belli bir saatten sonra1 paket derken 80 gram mı Lilycim ?
Biraz çok olmuş eğer öyle ise ama işte çok güzel bir örnek olmuş, aç kalınca böyle oluyor, benim de kaçamaklarım genelde öğün atlayıp bir anda acıkarak saldırdıklarım oluyor ..
evet aç karna alışveriş hiç iyi gelmiyor bana :) ama yukarıda anlattığım gibi yemekten sonra hava kararınca dışarı çıkmıyorumac karna alisverise gitmemeyi o yuzden onermiyor uzmanlar
bu arada aklima soyle bisi geldi, bu weightwatchers'i duymus muydun? her yiyecegin bir puani var, gunluk puan sinirin var yasina kilona gore belirlenen. o siniri asmadan istedigin yiyecekten yiyerek zayifliyorsun. ben biraz bakinayim da seninle de paylasirim bilgilerini. ilgilenir misin boyle bir sey ile?
şişkinlik bence stresten yani bende de uykusuzlukta ve can sıkıntısında öyle oluyor
inşallah bu haftayı atlat da bir sonraki hafta daha da motive olursun
ekmeğin kalorisi çok değil ki... 70 kcal 1 dilimi - tabii yememeye çalışıyorsan sen bilirsin
bu arada menüm ve sağlığım için yaptığın güzel yoruma da teşekkürler
sen gel çemkir suçu da hocaya at oh ne güzel
ne diye menü yazmıyosunuz yaaaaaaakızdım size
bence dengesiz değil sadece kurabiye yiyip akşam yemeğini es geçmişsin keşke akşam da çorba da olsa hafif bişeyler tüketseydin
Menün çok güzel canım afiyet olsunsabah ananas suyu da güzel bir tercih bence
bu arada topik gerçekten neden bu kadar sessiz ben de imkan buldukça giriyorum ama eskisi kadar muhabbet yok gibi sanki:44:
ben de yazın yürüyüş yapabiliyorum da kışın yapamıyorum
spor gerçekten sağlıklı bir yaşam için gerekli bence - hem dinç tutuyor hem de vücut hareket ettikçe daha sağlıklı oluyortabii ben bunun farkına daha 2 yıl önce vardım
Aminnnnnnnn
Sendeki o zaman şehir sevgisinden çok yaşanmışlıkların sende bıraktığı pozitiflik duygusu... Sen Ankara'ya aşık gözlüğüyle bakıyorsunSana eşinle tanışmanı, ilk gençlik zamanlarını anımsatıyor O zaman inşallah bir gün yaşarsın sevdiğin şehirde diyeyim İnsan mutlu olduğu yerde yaşamalı, mutlu olduğu işte çalışmalı, mutlu olduğu kişiler hayatında olmalı o zaman mutlu olmak ne daha iyi anlıyor sanırım.
Ben de şu an yaşadığım ili seviyorum aslında gezilecek yeri yok, küçük bir yer ama bana huzur veriyorSanırım sendeki de bu
Ayrıca evine dönmene sevindim insanın evi gibi yer yok yaaa ben de çok evciyimdir - dışarı çıkmayım evimde oturayım bu daha huzur verir bana - o yüzden evine dönmene çok sevindim tabii eşinle güzel vakit geçiriyormuşsunuz o açıdan sen biraz buruksun sanırım
yaaa ben normalde o yüzden ara öğün katıyorum az ve sık yemek bana iyi geliyor ama bu hafta hem hastalıktan çok iştahım yok o yüzden sabah-öğle az yiyorum hem de dün mesela ara yapamadım birden fazla görevim var kurumda ve bu hafta hepsi ardı ardına geliyor aralarında alaka da yok beynim dönüyor resmen - dün saat 5e doğru vaktim oldu ama çıkıyoruz diye bişey yiyemedim - markete de genelde iş çıkışı uğrayabiliyorum yemek yiyene kadar hava kararıyor diye dışarı çıkmıyorum belli bir saatten sonra
1 pkt derken de evet cnm 80g
evet aç karna alışveriş hiç iyi gelmiyor bana :) ama yukarıda anlattığım gibi yemekten sonra hava kararınca dışarı çıkmıyorum
weight watchers'i de duymuştum hatta geçen yıllarda topik var diyet yöntemlerinde okumaya çalıştım ama bişey anlamadım internetten de araştırmıştım mesela benim almam gereken puan 17 mi 19 mu neydi o zaman için
dün de kh diyetini worde kopyalayıp çıktı aldım o da puanlamalı bişey...
fikir paylaşımına açığım canım her zaman paylaşabilirsin
ben süt portakal yulaf yapmadım canım - genelde yoğurt+ruşeym (bazen yulaf ezmesi de ekliyorum) ve kivi yapıyorum kuru meyve de olabilirNe güzel yazmışsın Lilycim, yediğimiz, içtiğimiz, gezdiğimiz, yaşadığımız her yere anlam katan biziz aslında, duygularımız.
Dediğin gibi insanın mutlu olduğu şartlara sahip olması çok güzel bir şey bu kimi için bir yer, kimi için sağlık, kimi için huzur, en çok istediği, ihtiyaç duyduğu şeylere sahip olduktan sonra devamı bir şekilde tolere ediliyor..
Ben de çok severim evde vakit geçirmeyi, evde pijamalarımla, eşofmanlarımla , elimde kahvem yaptığım her şey hoş geliyor, zaman zaman başka aktiviteler olsa da yine de en sonunda ohh be evimize geldik diye bir keyifleniyorum
Bu arada Lilycim senden mi çıkmıştı süt portakal yulaf birleşimi ben hızlı hızlı okurken görmüştüm tarif olunca hemen sensindir dedim ama her kimden çıktı ise çok hoşuma gitti teşekkürlerimi sunuyorum.
Bir de benim menülerime bir el atar istediğin gibi eleştirirsen güzel bir forma dönüştürmek istiyorum. BUgünkünü akşam ya da yarın eklerim, kendimce düzenli beslenme yapmaya çalışıyorum.
elbetteZaman zaman oluyor öyle şeyler Lilycim, önemli olan moral bozmamak, zaten biz neden zayıflamak istiyoruz daha mutlu ve sağlıklı olmak için değil mi kaçamaklarımız bizi mutsuz edecekse zayıflamaya çalışmamızın anlamı ne değil mi ..
Bu arada Lilycim senden mi çıkmıştı süt portakal yulaf birleşimi ben hızlı hızlı okurken görmüştüm tarif olunca hemen sensindir dedim ama her kimden çıktı ise çok hoşuma gitti teşekkürlerimi sunuyorum..
- Bu karikatürü çok defa gördüm ben evde yağ çöz kullanmadığımdan üstüme alınmadım hiç bir zaman
- Sana maşallah diyorummetabolizmanın hızlanması tabii ki güzel ama kahveyi yetersiz buluyorum sabahları
- Bir de üni hayatı insanın en güzel yılları der herkes bendeki anısı da hep çile olmuştur hiç üni hayatı gibi yaşamadım gezmedim çok sıkıntı çektim o yüzden keşke bir sürü etkinliğe katılabildiğim, dolu dolu geçen yıllar olsaydı diyorum ama olmadı - yine de İzmir'i ben de çok severim ileride tayin için düşünebileceğim bir şehir hatta atanmayı çok istemiştim ama büyük şehir diye yazmamıştım bir de çok tanıdık eş dost var ve ben o yüzden biraz temkinli yaklaşıyorum çünkü herkes aransın ziyaret edilsin istiyor hayatıma karışan çok olur diye biraz mesafeliyim şimdilik bu fikre..
Sıkma canını 1 günde 1 kg alınmaz mutlaka ödemdir
Selam arkadaşlar
- 5-6 tane yeşil zeytin
- Çay
- 1 pkt bitter çikolata
- yarım kk peynir
Su - 1,5 lt ancadır
Spor - yok
ben süt portakal yulaf yapmadım canım - genelde yoğurt+ruşeym (bazen yulaf ezmesi de ekliyorum) ve kivi yapıyorum kuru meyve de olabilir
menülerine tabii el atarız birlikte düzenleme de yapabiliriz elimden geldiğince yardımcı olurum bu sayede kendimi de düzene koyarım belki - bu hafta ben de dökülüyorum
elbettemoral ve motivasyon için teşekkür ederim - takımda olmamın güzel yanı bu olsa gerek - düştüğümüzde kaldıran birileri var ve her ne yaparsak yapalım motivasyonumuzu bozmamaya çalışıyrz iyi ki varsınız kızlar
rica ederim tatlım süt, portakal yulaf ezmesi benden çıkmıştı, sevda yoğurt ile yapıyor ama ben süt ile ve pişirerek yapıyorum aşure gibi oluyor hatta portakal yerine elma rendesi, tarçın ve ceviz de şahane oluyor öneririm :)
Kusura bakma Lucim ya karıştırmışım, elmayı da okumuştum ama canım acayip portakal istiyordu o yüzden tek yemek yerine bu şekilde denedim, üstüne de bol tarçın mis gibi oldu, bademi de içine attım yanında yemedim de ..
uzman dediğin kim acep? :44: spor eğitmeni falan mı?karikatürü görmüşsündür tatlım mutlaka google dan alıyorum etrafta gezen karikatürler:) ben de çok kullanırım çamaşır suyu vb ben de hiiiç alınmadım üstüme
biliyorum canım kahveyi yetersiz bulduğunu, çok teşekkür ederim uyarın için... bu hafta bi uzman ile tanışarak ondan aldığım öneriler şekilde besleniyorum, metoyu şaşırtmak istemiştim hakkaten de acayip şaşırdı :)
evet daha önce de bahsetmiştin üniv. yıllarının sıkıntılı geçtiğinden, inşallah bundan sonraki yılların güzel olsun birtanem, daha çoook gençsin maşallah, güzel günler seni bekliyor, Allah gönlüne göre versin
olumlu düşünelim sonuç da olumlu olsunsağol lilycim gün ilerledikçe bende bu açıdan bakıyorum
ya aslında o 1 paketi hızlı yediğimden çabuk bitti halbuki yavaş yesem yarısı bile kesermiş eskiden hepsini bir çırpıda yesem dahasını arardım dün ağır bile geldi sanırım artık ölçülü yemeye alıştığımdan böyle oldu - bu iyi bişey ama hepsini yemem kötü oldusağlık olsun lilyyy
O hisseetiiğin duygu banada öyle oluyor açken önüme çilokata gelince acımayabiliyordum.
1 paketin hepsini aynı anda bitirmeyeli o kadar uzun zaman oluyor ki özledimmm
hele birde dışarıdaymıssın doymamış olman ve az yemen çikolataya satılman normal
toparlarsın senn
tabii ki aç kalmadan zayıflayacaksın - herkes kendine en uygun diyeti yapıyor sen de öyle yaparak hem aç kalmadan hem de ölçülü bir şekilde kilo verebilirsinTeşekkür ederim lilycim, toparlanalım hep beraber, zaten amacım özellikle şu 3 haftada diyet değil sağlıklı beslenme ile hem nasıl kilo verebiliyor muyum onu görmek hem de aç kalmak istemiyorum, ders çalışırken beni engellemesin istiyorum..
Tabi ki bu yüzden var takım ve ben tüm takım arkadaşlarımı çok seviyorum, gerçekten çok iyi bir takımız ..
Kusura bakma Lucim ya karıştırmışım, elmayı da okumuştum ama canım acayip portakal istiyordu o yüzden tek yemek yerine bu şekilde denedim, üstüne de bol tarçın mis gibi oldu, bademi de içine attım yanında yemedim de ..
uzman dediğin kim acep? :44: spor eğitmeni falan mı?
güzel dileklerin için de teşekkür ederimevet hayat güzel şu anda da huzurlu bir hayatım var çok şükür
olumlu düşünelim sonuç da olumlu olsun
ya aslında o 1 paketi hızlı yediğimden çabuk bitti halbuki yavaş yesem yarısı bile kesermiş eskiden hepsini bir çırpıda yesem dahasını arardım dün ağır bile geldi sanırım artık ölçülü yemeye alıştığımdan böyle oldu - bu iyi bişey ama hepsini yemem kötü oldu
tabii ki aç kalmadan zayıflayacaksın - herkes kendine en uygun diyeti yapıyor sen de öyle yaparak hem aç kalmadan hem de ölçülü bir şekilde kilo verebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?