Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ankarada okudum kaptan o zamanlar da çok severdim ama belki dediğin gibi zamanla değişirdi bilemedim ki :26:

Umarım kolaylamışsındır işleri bugüne ..

Özellikle dolma olanının pek sağlıklı olmadığını biliyorum, hatta o yüzden bulunduğum yerde midye dolma bile satılmıyor ama tersine nasıl da seviyorum..

Aslında Ankaranın kendisi değil de bize özel gelmesini seviyorum Lilycim.
18ime girmemiştim daha tam üniversiteye başladığımda. Eşimde o sene Ankaradaydı. O buz gibi havasında, sokaklarda aşık aşık gezerdik, eşini tutunca bile heyecandan ölecek gibi olurdum, kitapçılarını tek tek gezerdik, ne yaşadıysak asıl o şehirde başladı oradan kalan bir özelliği var, televizyonda Ankarayı görünce bile içim gider, yoksa ilk gittiğimde aaa ne kötü bir şehir demiştim

Benimki verince de fark etmez sanırım ya
Saçımı falan 1 parmak aldırsam farkeder, kaşımın üstünde azıcık oynasam fark eder ama bu kilo işini anlamadım gitti

Hoşgeldin canımmmm kolay gelsinn sanaa kilo almamana da sevindim, ben olsam 5 kilo alır gelirdim

Ben de kesin aldım dedim Gamze
Dün artık oldu olacak diye inan 2 saat kahvaltı yaptık neler yedim bilmiyorum, dedim kesin almışımdır artık son olarak güzel bir kahvaltı yapayım bir daha uzun süre böyle abartmam dedim ama günde hiç yoktan 4-5 saat kesin yürüyorduk onun etkisi heralde. Bahane ile metabolizma hızlanmıştır dedim, Gamzecim ben kaçayım, ders çalışmaya başlayayım, aralarda bakarım ..

Tamam canımmm, güle güle..Bende artık hazırlanmaya başlayayım, işe gitme zamanım geliyor

kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrr...en güzel günler sizlerin olsun

okadar alıntıladım.noluyosa bu nete anlamıyorum.klavyemde bozuk..boşluk tuşunu çıkarmıştım temizleyim die zor basıyo şimdide

lucim bu haftadan bayağı umutlusun sanırım valla maşallah sana diyecek başka sözüm yok .kelimeler kifayetsiz kalıyor.

hnd cim hoşgeldin.kız ne olursa olsun insanın kendi evi gibisi olurmu.bi söz vardı: yediğim,içtiğim,wc ye gittiğim (aslında burda başka bişey vardı ama aip) kendi evim diye....

yuzeycim bugün paylaşıcaz menülerimizi...dün menü grevindeydik

gamzem bu gün erkencisin arkadaşım..

.

Kızzzllaaaaar günaydınlar :) musmutlu, keyifli, huzurlu, şıkır şıkır, fıkır fıkır, kıprış kıprış bi gün olsun bugün inşallah.... bu hafta maşallah moralim pek bi iyi :)

alıntılama yapamıyorum ben de Sevdacım... yazıyorum yazıyorum site kitleniyor, yazdıklarım siliniyor

GAMZEM:günaydın tatlım, hayırlı işler, kolaylıklar dilerim

HMCİM evine hoşgeldin tatlım, kazasız belasız gidip döndünüz çok şükür... Ankarayı sevmeni çok iyi anlıyorum ben de yetişkinliğimde 1 kere gittim ankaraya.Odtü den arkadaşlarla karadeniz turuna çıkacaktık, 1-2 gün ankarada gezme fırsatı bulmuştum...şehir olarak sevmem ama güzel anılarım olduğu için zihnimde olumludur. Ben de üniversiteyi İstanbulda okuduğum için seni çook iyi anlıyorum.Okul yılları, insan hayatındaki en güzel yıllar, hangi şehirde geçirilirse orası bence dünyanın en güzel şehri...Özlüyorum istanbulu :)

SEVDAM:günaydın canım benim... güzel yeni gün mesajın için teşekkür ederim, en güzel günler senin de olsun arkadaşım :)

LILIYCİM: evet sabahları hafif beslenerek bu hafta metomu farklı çalıştırmayı denedim ve iyi ki de denemişim, maşallah bu hafta güzel gidiyor kilolar...maşallah,maşallah

ve artık klasik oldu: yine bir karikatür ile veda edeyim sizlere...öptüm çoook :)

Kızlar Günaydınnn

Her hafta perşembeye güzel başlıyordum ancak bugün biraz yüzüm asık uyandim

gerçi yüzüm sonrada asıldı.

Dün sabah tartıldım (cumadan sonra ) geçen haftaki kilomdan düşüktü

Bugün tartıldım +1 kg eklenmiş.

Regl olcam bugün yada yarın biliyorum bu nedenle ama bu haksızlık yaaa

Bu hafta çok dikkat ettim çok spor yaptım o gün bugüne yada yarına denk gelmemeliydi.

Bugün full su ve bitki çayı içmek istiyorum

yemek yemek istemiyorummmmm püfffff

Son düzenleme:

bende teşekkür ederim canım.çok merak ettim valla yarını sabırsızlıkla bekliyorum .kız beni sollucan mı ne

sanada günaydın canım.sakın moralini falan bozma regl öncesi gayet olan şeyler bu hafta olmasa da önümüzdeki hafta fazlasıyla gidecektir eminm...

.

inşallah canım özellikle regl döneminde dahada dikkatli olcamm bakalım

sıkma sakın canını tatlım geçen hafta da benim öyle olmuştu tartı günü reglim devam ediyordu, ne yapalım ayda bir geliyor bu durum hepimizin başına :) haftaya daha güzel gider hem kilolar

bende teşekkür ederim canım.çok merak ettim valla yarını sabırsızlıkla bekliyorum .kız beni sollucan mı ne
.

yok tatlım ne haddime :) aramızda fark çok, 1 haftada değil sollamak, farkı bile kapatamam, sen hiç meraklanma, ama sana yetişmeye çalışıyorum
bakalım yarın ola hayrola, nazar değmez inşallah, kendi kendime nazar edeceğim bu gidişle

sıkma sakın canını tatlım geçen hafta da benim öyle olmuştu tartı günü reglim devam ediyordu, ne yapalım ayda bir geliyor bu durum hepimizin başına :) haftaya daha güzel gider hem kilolar

inşallah canım tek umudum o zaten bu hafta eklenenler haftaya gitsin barii

inşallah canım özellikle regl döneminde dahada dikkatli olcamm bakalım

zaten regldöneminde metabolizma iki katıdaha fazla çalışıyormuş....dikkat edersin hiçbişicik olmaz...

kapatırsınnnnnnnnn biliyom ben seni . hem ben seni tutuyomki... maşallah tatlım aman nazar değmesin sana

.

kapatırsınnnnnnnnn biliyom ben seni . hem ben seni tutuyomki... maşallah tatlım aman nazar değmesin sana .

canımsın sen benim :) beni tutmayın nooolur:26: yarış moduna girmeyeyim, o zaman psikopata bağlıyorum 50 ye falan inmeye kalkarım, gaza getirmeyin lütfen kendi hırsımı bildiğim için, hırslanmayayım...tutmayınnn beniiiiiiiiiiiii

Cidden yok insanın evi gibi, inan eve gelene kadar 1 kere ancak tuvalete gidebildim. Eve yaklaştık tuvaletim geldi

Şehiri şehir yapan yaşananlar gerçekten Luci, en kötü şehri sevebileceği gibi insan en güzelini de sevemeyebilir ..

Aman sıkma canını Zeynep, kadınların hormonal değişimleri çok olunca kilo artış ve azalışları da sık oluyor, regl bitsin 2 kilo birden verirsin.

Gunaydin hanimlar :)

Ben de bugun biraz daha hafif olarak uyandim. (daha hafif derken son birkac gundur gorduklerime nazaran, gecen cuma'ya nazaran degil.) bugun de dunku yontemle devam. cuma da yapmayi dusunuyorum. cumartesi guzel sonuclar gorebilirsem iki gun daha devam edip pazartesi normale donebilirim. bu hafta sanirim biraz duraklama haftasi oldu, olsun dert degil. sizinle diyete 100.6 ile basladim ama ben ondan birkac gun once 103 civarindaydim. yani nerden baksaniz 10 kilo verdim cok sukur. bunyenin bir durup soluklanmasi normal.

zaten cok stresli bir hafta oldu, ustune uyku duzenim bozuldu, bu da kortizol salgilanmasina ve metabolizmanin yavaslamasina neden oluyormus. zaten su ara hayatimda mutlu olacak tek konu verdigim kilolar, onu da kaybetmeyeyim di mi? :) o yuzden hayirlisi olsun dicem, yapmam gereken isleri en guzel sekilde yapicam ve gerisini Allah'a birakicam.

gidecek bu kilolar da gidecek, kiskananlar da hasetlerinden catlayacak

fakat bu ara takim cidden cok hareketsiz. haftaya lutfen hepimiz canlanalim.

spor yarisi yapalim mesela, haftalik dakika olarak en cok spor yapan birinci olur

herkes az cok 1-2 saat spor yapiyor gunluk olarak, birbirimize rakip olabiliriz. lily ve toplight cok spor yapamiyor sanirim ama onlar da hakem olur :)

ne dersiniz?

yapariz diyorsaniz cuma baslayalim?

Son düzenleme:

Aldığım kilolar gitti çalışmak ne güzel ya

inşallah hm22 bende öyle umuyorum

ben bu aralar önceki zamanların aksine daha fazla spor yapıyorum

ama genel anlamda eskisi gibi muhabbetleşemiyoruz buda hepimizin çalışmasından, müsaitliliğimizin denk gelmemesinden kaynaklanıyor.

Bence toparlanırız yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…