- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.681
hm cim valla ankarada yaşamaya başlasan inan nefret edersin o tiyatro sinema varyaa ankarada yaşadığım halde özlemimdir benim
bende bir arkadaşa yardım ediyorum yetişecek hesapları varmış excel tablolar içinde boğuldum kaldım aklımda yatıp uyumak vardı ama işyerinde yapamayacağım için barii bununla uğraşayım dedim
midye ben hiç yemedim çok da tavsiye edebileceğim birşey değil ama sana afiyet olsun eşinle felekten bi gün çalmışsınız
bu arada Ankara'nın nesini çok sevdin merak ettim? ben hiç gitmedim ama anlatanlar sıkıcı bir şehir olduğunu söylüyor
menünde akşam hem nohut hem mercimek çok olmuş sanki...
canım saçın rengini açmak için hidrojen peroksit kullanıyorlar o da beyazlatıcı bir kimyasal zaten
seninki daha iyiymiş alırken fark etmeyip verince fark etse bariya da moral bozmamak için bişey dememiştir belki seni çok sevdiğinden her halinle güzel olduğunu düşünüyordur
bu değişik menülerin faydası nasıl olcak merak ediyorum
bir de dediğin gibi burası pek sessiz bu aralar luci az giriyor ben de yoğunum Zeynep de başka departmanda, Gamzeden pek ses yok Sevdanın oğlu hasta, kaptan da hastaneyle uğraşıyor
inşallah haftaya daha aktif olalım
Selam gönlü güzel arkadaşım
Lucim hedeflerine yaklaşmana çok sevindim bu karikatür de beni benden aldı
Menüne gelince klasikleşti artık ama ben hala ısrarla sabahı kahveyle geçiştirmek yerine birşeyler yemenin daha sağlıklı olacağını belirtmek isterim
çok geçmiş olsun kaptan - zaten o halsizlik mahvediyor insanı - fırsat bulursan bol bol dinlen yat uyu diyeceğim ama iş varmış iş için rapor alsan?:44: ben normalde gündüz yatmayı sevmem ama uyumak iyi gelmişti
tabii ki... anca beraber kanca beraber
Hoşgeldin canımmmmkolay gelsinn sanaa kilo almamana da sevindim, ben olsam 5 kilo alır gelirdim
Ben de kesin aldım dedim Gamze
Dün artık oldu olacak diye inan 2 saat kahvaltı yaptık neler yedim bilmiyorum, dedim kesin almışımdır artık son olarak güzel bir kahvaltı yapayım bir daha uzun süre böyle abartmam dedim ama günde hiç yoktan 4-5 saat kesin yürüyorduk onun etkisi heralde. Bahane ile metabolizma hızlanmıştır dedim, Gamzecim ben kaçayım, ders çalışmaya başlayayım, aralarda bakarım ..
Kızzzllaaaaar günaydınlar :)musmutlu, keyifli, huzurlu, şıkır şıkır, fıkır fıkır, kıprış kıprış bi gün olsun bugün inşallah.... bu hafta maşallah moralim pek bi iyi :)
alıntılama yapamıyorum ben de Sevdacım... yazıyorum yazıyorum site kitleniyor, yazdıklarım siliniyor
GAMZEM:günaydın tatlım, hayırlı işler, kolaylıklar dilerim
HMCİM evine hoşgeldin tatlım, kazasız belasız gidip döndünüz çok şükür... Ankarayı sevmeni çok iyi anlıyorum ben de yetişkinliğimde 1 kere gittim ankaraya.Odtü den arkadaşlarla karadeniz turuna çıkacaktık, 1-2 gün ankarada gezme fırsatı bulmuştum...şehir olarak sevmem ama güzel anılarım olduğu için zihnimde olumludur. Ben de üniversiteyi İstanbulda okuduğum için seni çook iyi anlıyorum.Okul yılları, insan hayatındaki en güzel yıllar, hangi şehirde geçirilirse orası bence dünyanın en güzel şehri...Özlüyorum istanbulu :)
SEVDAM:günaydın canım benim... güzel yeni gün mesajın için teşekkür ederim, en güzel günler senin de olsun arkadaşım :)
LILIYCİM: evet sabahları hafif beslenerek bu hafta metomu farklı çalıştırmayı denedim ve iyi ki de denemişim, maşallah bu hafta güzel gidiyor kilolar...maşallah,maşallah
ve artık klasik oldu: yine bir karikatür ile veda edeyim sizlere...öptüm çoook :)
Eki Görüntüle 1010619
Kızlar Günaydınnn
Her hafta perşembeye güzel başlıyordum ancak bugün biraz yüzüm asık uyandim
gerçi yüzüm sonrada asıldı.
Dün sabah tartıldım (cumadan sonra ) geçen haftaki kilomdan düşüktü
Bugün tartıldım +1 kg eklenmiş.
Regl olcam bugün yada yarın biliyorum bu nedenle ama bu haksızlık yaaa
Bu hafta çok dikkat ettim çok spor yaptım o gün bugüne yada yarına denk gelmemeliydi.
Bugün full su ve bitki çayı içmek istiyorum
yemek yemek istemiyorummmmm püfffff
bende teşekkür ederim canım.çok merak ettim valla yarını sabırsızlıkla bekliyorum .kız beni sollucan mı ne
sanada günaydın canım.sakın moralini falan bozma regl öncesi gayet olan şeyler bu hafta olmasa da önümüzdeki hafta fazlasıyla gidecektir eminm...
.
Kızlar Günaydınnn
Her hafta perşembeye güzel başlıyordum ancak bugün biraz yüzüm asık uyandim.gerçi yüzüm sonrada asıldı. Dün sabah tartıldım (cumadan sonra ) geçen haftaki kilomdan düşüktü.Bugün tartıldım +1 kg eklenmiş. Regl olcam bugün yada yarın biliyorum bu nedenle ama bu haksızlık yaaa
Bu hafta çok dikkat ettim çok spor yaptım o gün bugüne yada yarına denk gelmemeliydi.Bugün full su ve bitki çayı içmek istiyorum
bende teşekkür ederim canım.çok merak ettim valla yarını sabırsızlıkla bekliyorum .kız beni sollucan mı ne
.
sıkma sakın canını tatlım geçen hafta da benim öyle olmuştu tartı günü reglim devam ediyordu, ne yapalım ayda bir geliyor bu durum hepimizin başına :) haftaya daha güzel gider hem kilolar
inşallah canım özellikle regl döneminde dahada dikkatli olcamm bakalım
yok tatlım ne haddime :) aramızda fark çok, 1 haftada değil sollamak, farkı bile kapatamam, sen hiç meraklanma, ama sana yetişmeye çalışıyorum
bakalım yarın ola hayrola, nazar değmez inşallah, kendi kendime nazar edeceğim bu gidişle
kapatırsınnnnnnnnn biliyom ben seni .hem ben seni tutuyomki... maşallah tatlım aman nazar değmesin sana .
kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrr...en güzel günler sizlerin olsun
okadar alıntıladım.noluyosa bu nete anlamıyorum.klavyemde bozuk..boşluk tuşunu çıkarmıştım temizleyim die zor basıyo şimdide
lucim bu haftadan bayağı umutlusun sanırımvalla maşallah sana diyecek başka sözüm yok .kelimeler kifayetsiz kalıyor.
hnd cim hoşgeldin.kız ne olursa olsun insanın kendi evi gibisi olurmu.bi söz vardı: yediğim,içtiğim,wc ye gittiğim (aslında burda başka bişey vardı ama aip)kendi evim diye....
yuzeycim bugün paylaşıcaz menülerimizi...dün menü grevindeydik
gamzem bu gün erkencisin arkadaşım..
.
Kızzzllaaaaar günaydınlar :)musmutlu, keyifli, huzurlu, şıkır şıkır, fıkır fıkır, kıprış kıprış bi gün olsun bugün inşallah.... bu hafta maşallah moralim pek bi iyi :)
alıntılama yapamıyorum ben de Sevdacım... yazıyorum yazıyorum site kitleniyor, yazdıklarım siliniyor
GAMZEM:günaydın tatlım, hayırlı işler, kolaylıklar dilerim
HMCİM evine hoşgeldin tatlım, kazasız belasız gidip döndünüz çok şükür... Ankarayı sevmeni çok iyi anlıyorum ben de yetişkinliğimde 1 kere gittim ankaraya.Odtü den arkadaşlarla karadeniz turuna çıkacaktık, 1-2 gün ankarada gezme fırsatı bulmuştum...şehir olarak sevmem ama güzel anılarım olduğu için zihnimde olumludur. Ben de üniversiteyi İstanbulda okuduğum için seni çook iyi anlıyorum.Okul yılları, insan hayatındaki en güzel yıllar, hangi şehirde geçirilirse orası bence dünyanın en güzel şehri...Özlüyorum istanbulu :)
SEVDAM:günaydın canım benim... güzel yeni gün mesajın için teşekkür ederim, en güzel günler senin de olsun arkadaşım :)
LILIYCİM: evet sabahları hafif beslenerek bu hafta metomu farklı çalıştırmayı denedim ve iyi ki de denemişim, maşallah bu hafta güzel gidiyor kilolar...maşallah,maşallah
ve artık klasik oldu: yine bir karikatür ile veda edeyim sizlere...öptüm çoook :)
Eki Görüntüle 1010619
Kızlar Günaydınnn
Her hafta perşembeye güzel başlıyordum ancak bugün biraz yüzüm asık uyandim
gerçi yüzüm sonrada asıldı.
Dün sabah tartıldım (cumadan sonra ) geçen haftaki kilomdan düşüktü
Bugün tartıldım +1 kg eklenmiş.
0
egl olcam bugün yada yarın biliyorum bu nedenle ama bu haksızlık yaaa
Bu hafta çok dikkat ettim çok spor yaptım o gün bugüne yada yarına denk gelmemeliydi.
Bugün full su ve bitki çayı içmek istiyorum
günaydınlarrrr
ne demek durmuyor yaaa oyalayacak oynayacak bebe ile ile ilk zaman tabiiki ağlayacak ama alışacak zamanla
tatlım sen gene izinde olsanda yaz buralara habersiz bırakmaa
benzetmen çok güzel tatlım yaa bayıldımm
bende şu sarımsak çayını denesem diyordum
bazen olur öyle kaçamaklar
canım ben medicana ya gittim nödül çıkmadı ama serbest t4 değeri düşük çıktı hipotroid sanırım iyot eksikliği varmış vücutta bi de insülin değerlerim düşük çıktı dün sonuçlar erken çıkınca hemen dr a gittim iyot eksikliği için bir test daha verdi onu yaptırdım hipotroidin en büyük etkisi zor kilo vermekmiş ya ilaca başlayacak dr ya da iyot takviyesi yapacak tatlıdan mümkün olduğu kadar uzak duracakmışım tatlı yediğim zaman doyma hissi olmuyormuş insülin salgılamıyormuş kendimi aç hissediyormuşum ben bu hafta kendimden pek umutlu değilim adet öncesi iyice şiştim bi de üstüne hasta oldum 2 gecedir ufaklık da bende çok uyuyamıyoruz acaip bir grip başımı bile kaldıramıyorum ptesi halbuki güne ne güzel başlamıştım öğlen 1 saat tempolu yürüyüş yaptım daha yürüyecektim ama yağmura yakalandım akşam eve gidince de 2 sene sonra koşu bandını faaliyete geçirmiştim 30 dk da tempolu olarak koşmuştum ama ptesi gece sabaha kadar bademciklerim şişmiş nefes alamadım burnum tıkandı dün akşam erkenden yattım çok halzisdim bugün hem gözüm akıyor hem burnum akıyor felaket yorgun ve halsiz hissediyorum yatıp uyumak istiyorum ama işe gelmek zorundaydım zaten sabah küçük de evden çıkmadan hiç yapmadığı şeyi yaptı anneee gitmeee diye ağladı durdu anlayacağınız günüm hiç de iyi başlamadı:26::26::26:
Cidden yok insanın evi gibi, inan eve gelene kadar 1 kere ancak tuvalete gidebildim. Eve yaklaştık tuvaletim geldi
Şehiri şehir yapan yaşananlar gerçekten Luci, en kötü şehri sevebileceği gibi insan en güzelini de sevemeyebilir ..
Aman sıkma canını Zeynep, kadınların hormonal değişimleri çok olunca kilo artış ve azalışları da sık oluyor, regl bitsin 2 kilo birden verirsin.
fakat bu ara takim cidden cok hareketsiz. haftaya lutfen hepimiz canlanalim.
spor yarisi yapalim mesela, haftalik dakika olarak en cok spor yapan birinci olur
herkes az cok 1-2 saat spor yapiyor gunluk olarak, birbirimize rakip olabiliriz. lily ve toplight cok spor yapamiyor sanirim ama onlar da hakem olur :)
ne dersiniz?
yapariz diyorsaniz cuma baslayalim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?