- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.821
hmcim vallahi tebrik ederim tatlım seni, hem gönlünce güzel bir hafta geçirdin hem de kilo almadan hatta vererek döndün, budur işte arkadaşım, maşallah sana :)
luci cim kesin 1. lik sende olur demiştim ama 2. takımdan seldom 3,28 lebirinci olacak gibi görünüyor bu hafta benim yüzümden başarımız düştü ama haftaya regli olayı da biteceği için bu şekilde olmayacak
günaydın kaptancııım, geçmiş olsun sana ... evet manyağım vallahi :) ve bu hafta, 2 aydır yaptığım her şeyi tam tersine çevirerek verdim kiloyu, öğün başı 200-300 gr balık,kırmızı et, tavuk ve her öğün 2 porsiyon salata, hem de yağlı, mutlaka sebze yemeği yiyerek metomu ters çevirdim...yakaladım vallahi, tam 60 gün önce takıma girdiğimde en kilolu insan bendim ve listeye baktıkça içim acıyordu sizler 70-60 ile uğraşırken 80 lerin sonunda olmak üzücü olmuştu benim için...60 günün sonunda bugün giden 16 kilo(maşallah) ve listede ortalara yakın olmanın haklı gururunu yaşıyorum çok şükürdarısı siz güzel yürekli ve bana destek olan arkadaşlarımın başına inşallah :)
***5.TAKIM - 351.ETAP***
toplight ( 73,5/73,7/-0,2/%-0,27)
luci221177 (76,5/74,0/2,5/%3,27) izne ayrılmak istiyor hedef kilosunu revize etti 68 kg
Lily86 (76,3/76,0/0,3/%0,39)
Gamze_M (65,9/65,9/0.0/%0 ) sabit
Vazgecmekyok (91,3/90,8/0,5/%0,55 )
yu_zey ( 61,9/61,7/0,2/%0,32)
Hnd (68,0/67,8/0,2/%0,29 )
Sevda_M( 73,5/73,0/0,5/%0,68)
5.TAKIM ORTALAMASI : %0,65
ebbiss cim canım yuzey çok güzel bir tespitte bulunmuş sen kg nu bildir ama deneme sürecinde daha fazla aktif olman gerekirken açıkcası çok aktif değildin menü paylaşımların ve yaptığın yorumlar çok basitti lütfen canım bunlara dikkat edermisin eğer bu hafta daha düzenli paylaşımlarda bulunursan haftaya listeye ekleyeceğim
- Bu karikatürü çok defa gördüm ben evde yağ çöz kullanmadığımdan üstüme alınmadım hiç bir zaman
- Sana maşallah diyorummetabolizmanın hızlanması tabii ki güzel ama kahveyi yetersiz buluyorum sabahları
- Bir de üni hayatı insanın en güzel yılları der herkes bendeki anısı da hep çile olmuştur hiç üni hayatı gibi yaşamadım gezmedim çok sıkıntı çektim o yüzden keşke bir sürü etkinliğe katılabildiğim, dolu dolu geçen yıllar olsaydı diyorum ama olmadı - yine de İzmir'i ben de çok severim ileride tayin için düşünebileceğim bir şehir hatta atanmayı çok istemiştim ama büyük şehir diye yazmamıştım bir de çok tanıdık eş dost var ve ben o yüzden biraz temkinli yaklaşıyorum çünkü herkes aransın ziyaret edilsin istiyor hayatıma karışan çok olur diye biraz mesafeliyim şimdilik bu fikre...
Sıkma canını 1 günde 1 kg alınmaz mutlaka ödemdir
tabii ki de gidecek öyle veya böylesen bu hafta biraz dinlen haftaya bomba gibi bekliyoruz
evet ben çok yapamıyorum bu hafta başlamak üzere haftada 2 gün birer saat pilates dersim var o kadar - buna hafta sonu da 1 saat yürüyüş eklemek istiyorum bakalım söz veremiyorum
evet yaaa çalışınca insanın güveni de geliyor değil mi?
aynen öyle - mutlaka toparlanacak bu grup
Ben bı türlü takımda girmeyin beceremedim ama genede yazayım gecen hafta 89,5 kg dımı bu hafta 87,8 kg yım
Teşekkür ederim Lucim, hem çıkayım dedim hem merak ettim geçmişe bie göz attım da tebrik ederim ne güzel vermişsin kilo, ahh bu hafta iddia koymayı unutmuştum sana
Kaptancığım canım kınalı kuzum ben şimdi izinliyim ya iki kilo vermişim bu haft. Reglim falan da bitince tartı alışkanlığı baktımda bunu haftayamı yazıcaz.boşamı verdim kiloları
Olsun canım ben de aynen şiş uyandım güne - oluyor zaman zaman - yine de almamış olmanı tebrik ederim
Ahhh canım benimmm ben doğruları söyledim kiii
Günaydın arkadaşlarrr, kötü uyandım bu gün, heryerim berbat şiş..dün 4 saat açık havada koşturmadan dolayı sanırım, birde bu yetmedi akşam okul ve ders..Ellerimi açamıyorum, dudaklarım bile şiş :26::26::26:
Bu şişliğe rağmen aynı geldim ben, zaten bu hafta çok aşırı yüklenmemiştim..
Geçen haftaki kilomla aynıyım ben: 65:90
.
Selam**5.TAKIM **351.ETAP**
toplight ( 73,50/ )
luci221177 (76,5/ )
Lily86 (76,3/)
Gamze_M (65,9/65.9/0.00/%0.00 )
Vazgecmekyok (91,3/ )
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ )
Sevda_M( 73.5/73.00/0.50/%0.36)
5.TAKIM ORTALAMASI :
kızlar yüzdeleri kontrol edersiniz çok emin olamadım
.
Tebrikler az ama emin adımlarla gidiyorsun menülerini de beğeniyorum - yüzde hesabını da excelde yapıp ekledim canımGünaydın sevgili takımım :))
Kilo bildirimim:
Geçen haftaki kilom 68.0
Bugünkü kilom 67.8
Yüzde %0.30 (yine doğru hesaplayamamış olabilirim gerçi hesap makinası ile yaptım ama )
Luci, tebrik ediyorum senigünaydınnnn arkadaşlarrrr :) herkese musmutlu, keyifli, sağlıklı, süppper bi gün dilerim...Cumamız mübarek, dualarımız kabul olsun inşallahhhh :)gelelim günün en önemli anınaaaaa : (bir süre wc ye gitmek için bekledim ama zaten tartım digital olmadığı için değişen gramların önemi olmayacaktı, paylaştım gittiiii)
Gamzem ve sevdam gelmiş, bildirimlerini yapmışlar bilee, hoş gelmişler :)
haftalardır 1 kilo, 1,5 kilo zorlamalarıyla ilerleyen ben artık bu işten hakkaten sıkılmaya başlamıştım...dolapta giyilmeyi bekleyen 28 beden kotlar beni beklerken kaplumbağa misali yavaş gidişim beni bu hafta çoook farklı bir yöntem denemeye itti, bunu yapmamın en büyük nedeni de tanıştığım özel bir hastanenin diyetisyeninin kurduğu bir cümle idi...
ben de ampuller yandı ve ne kaybederim diyerek denedim, sonuç mu, sonuç şudur: yaklaşık 6 günde 2,5 kilo kayıp(maşallah, maşallah)...neredeyse diyete başladığım haftalarda verebilmiştim şimdiye kadar bu kadar kiloyu...ve toplamda, 60.günüm bugün ve 60 günde maşallah 16 kilo arkadaşlarrrrrr (zaten sürekli önceki sonraki fotolarımı paylaştığım için bu farkı da en iyi sizler gördünüz) çook mutluyum, umarım siz de bu hafta tartıda gördüğünüz rakamlardan mutluluk duyarsınız...deneme yanılma yoluyla ilerlediğim yolda başarıya adım adım gitmek beni çoook mutlu ediyor...
**5.TAKIM **351.ETAP**
toplight ( 73,50/ )
luci221177 (76,5/74/ 2,5/ %3,26 )
Lily86 (76,3/)
Vazgecmekyok (91,3/ )
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ )
5.TAKIM ORTALAMASI :
bugün bir karikatür yerine bir hissimi paylaşmak istiyorum sizinle :) bu hissi hepimizin yaşaması ümidiyleee :)
Eki Görüntüle 1011942
öperim hepiniziiiii :)
Canım tebrik ederim 0,5kg da az değil - devamını dilerimben de bildireyim kilomu, en azindan + cikmadigim icin memnunum. 90.8, giden 0,5 yani %0,55.
**5.TAKIM **351.ETAP**
toplight ( 73,50/ )
Lily86 (76,3/)
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ )
5.TAKIM ORTALAMASI :
oooooooo tebriklerKızlar Günaydınnn
Hemen kilo bildirimimi yapayım
Geçen Hafta : 61.90
Bu Hafta :61.70
Aradaki Fark : 0.20
Yüzde :0.32 ( hesaplamayı kontrol edebilir miyiz ? )
Eki Görüntüle 1011970
Çok şükür diyerek güne başlıyor ve dahada dikkat etmeye başlayacagımız bir hafta geçirmemizi diliyorummm
en sona ben kalmışım bu 2 oldu geçen haftadan sonragünaydınlarrrr
az önce regli oldum ve maalesef verdiğim sözü yerine getiremedim aksine +200 gr da almış görünüyorum çok üzgünüm gamzem
canım gece aklıma geldi yattığımda seni ekleyeceğim sen yaz kilonu
luciiiiii manyaksın kızım sen yaaane diyeyim 2,5 kg geldin beni yakaladın yaaa sen izinden dönene kadar acilen vermem lazım kiloyu çok pis gaza geldimm
kızlar anlaşılan ben hariç herkes kilo vermiş bildirim yapmayan bir lily kalmış ben az sonra gelir listeleri düzenlerim oğlan acıktım diyor malum evdeyim yaa nazı bana geçiyor
Bu cümleni slogana çevirmeye çalışayım birazcık beğenirsen kullanırsın
"Sağlıklı beslenelim, sporla güzelleşelim"
Kendimce şimdilik böyle bir şekle sokabildim hem olumlu olsun içinde negatif bir kelime barındırmasın hem de senin dediğin şeyleri içersin istedim
ah ah kod adı bitter olunca kararlı olmakmış iradeymiş benden uçup gidiyor
valla ben ev işi yaparken aç da kalıyorum anca bi su içersem o yani... çünkü oturursam kalkamam ev işi bitmeden durmuyorum o yuzden
ben de 2 kez olmuş bu menü dedimafiyet olsun
gerçekten yatıp uyumak, dinlenmek iyi geliyor - annem de viks al sıcak suda buharını solu dedi ama evde yok unuttum da almayı eve giderken alayım bari unutmazsam
Selam Gamze
Herkese güzel güzel döktürmüşsün maşallah
Aman Allahımmmmmİradeni tebrik ediyorummmmm
Yaaa kızlar inanamıyorum size 41 kere maşallah
Menün güzel canım afiyet olsun hem doyurucu hem dengelikızartmayı ben de yememeye çalışırım ama bazen mecbur kalıyoruz o kadar da olsun napalm
kısaca yazmışsın canım az ve öz olmuş - biliyorum bebişin var meşgulsun ama imkan bulursan daha sık girip yazmaya- muhabbeti takip etmeye çalış olur mu?
senin dolu dolu yazdığın zamanları bildiğimden onu bekliyorum şöyle her gun 1500-3000 ip haftada 21000 ip atlama falan
Olsun canım ben de aynen şiş uyandım güne - oluyor zaman zaman - yine de almamış olmanı tebrik ederim
SelamSana da hayırlı Cumalar Sevda...
Seni de tebrik ederim
Tebrikler az ama emin adımlarla gidiyorsun menülerini de beğeniyorum - yüzde hesabını da excelde yapıp ekledim canım
Luci, tebrik ediyorum senimaşallah
İnşallah o resimdeki gibi hepimiz içimizdeki güzelliği ortaya çıkartırız
benim merak ettiğim diyetisyenin sana ne dediği???:44:
Canım tebrik ederim 0,5kg da az değil - devamını dilerimdüzeltmeler için teşekkürler
oooooooo tebriklerbize görsel şölen de yaşattığın için teşekkürler ben de foto makinesi alırsam paylaşırım inşallah bir gün
en sona ben kalmışım bu 2 oldu geçen haftadan sonra
kaptan sen de üzülme reglsin diye +200g çıkmıştır o da bu haftamızın nazar boncuğu olsun
bence minimum hasarla bu haftayı da atlattık diye düşünüyorum
ayrıca sayımızın azalmış olduğunu görünce şaşırdım çünkü alışmışız sanırım en az 10-12kişilik uzun listeye 8 az geldi gözüme ama olsun az olsun devamlı olsun birbirimize vakit ayırabilelim istikrarlı gidelim
canım mazeretin varsa bunu söyleseydin direk yazardık bak az önce bebeğim d,ş çıkarıyor demişsin tabiiki bu durumlarda hepimiz hoşgörülüyüz eğer gerçekten takımdan güç almak istiyorsan sana motivasyon olsun diye seni takıma ekleriz sonuçlar çünkü ana listeye eklense de akşam 6 ya kadar zamanımız var şimdi bize söz veriyormusun tatlım mazeretin olduğunda haber ver o dönemde yazmak zorunda değilsin ne zaman fırsat bulursan o zaman yazarsın ama müsait olunca da takımdan güç almak için sohbete katılman gerekliAnlıyorum ama elimden gelen bu kadar sonradan takıma girmek cok zor kime ne yorum yapabılırımkı kımseyı tanımıyorum açıkcası sizlerden güç alırım dıye gırmek ıstemıştım takıma ama ölmüyorsa ölmüyorsa yapmak bısey yok
canım vermeye devam et sen kilonu haftaya listeye ekleriz o hiç sorun değil tebrik ederim bu aradaKaptancığım canım kınalı kuzum ben şimdi izinliyim ya iki kilo vermişim bu haft. Reglim falan da bitince tartı alışkanlığı baktımda bunu haftayamı yazıcaz.boşamı verdim kiloları
Ben bı türlü takımda girmeyin beceremedim ama genede yazayım gecen hafta 89,5 kg dımı bu hafta 87,8 kg yım
kızlar ben de kilo veren, veremeyen tüm arkadaşlarımızı tebrik eder, özellikle başta gamzeme ve sevdacığıma ve de hepinize çooook teşekkür ederim... gamze beni bu hafta çoook iyi gazladın hayatım, Allah razı olsun senden, hedefim 75 i görmekken, 74 ü görmek benim için ulaşılması çok güç bir hayaldi, seviyorum hepiniziiii :)(tartı fotosu paylaşacaktım ama tartım digital olmadığı için sabah sabah ayacıklarımı sergilemeyeyim dedim :))))
Anlıyorum ama elimden gelen bu kadar sonradan takıma girmek cok zor kime ne yorum yapabılırımkı kımseyı tanımıyorum açıkcası sizlerden güç alırım dıye gırmek ıstemıştım takıma ama ölmüyorsa ölmüyorsa yapmak bısey yok
yaaa tatlım sen git regl haftamda iddia koy üstüme, regl sonrası koyma...kesin kazanacaktın iddiaya girmiş olsaydın... teşekkür ederim canım
ben de bildireyim kilomu, en azindan + cikmadigim icin memnunum. 90.8, giden 0,5 yani %0,55.
**5.TAKIM **351.ETAP**
toplight ( 73,50/ )
Lily86 (76,3/)
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ )
5.TAKIM ORTALAMASI :
**5.TAKIM **351.ETAP**
toplight ( 73,50/ )
luci221177 (76,5/74/ 2,5/ %3,27 )
Lily86 (76,3/)
yu_zey ( 61,90/)
Hnd (68,0/ 67,8/0,2/%0,29)
Sevda_M( 73.5/73.00/0.50/%0.68)
5.TAKIM ORTALAMASI :
hnd canim yuzden 0,29 olacakti. ekledim tabloya.
luci ve sevda'nin da yuzdeleri hataliydi duzelttim.
Arkadaslar bugun yine rapor bitirmem gerekiyor. O yuzden hafiften kaciyorum ben. Saglikli yontemlerle saglikli bir sekilde kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Gamzecim sen sporuna karsilik yeterli su icemedin sanirim, birkac gune iner o sislik, bu hafta guzel kilo verirsin.
Ogleden sonra ugrarim yine :)
Kızlar Günaydınnn
Hemen kilo bildirimimi yapayım
Geçen Hafta : 61.90
Bu Hafta :61.70
Aradaki Fark : 0.20
Yüzde :0.32 ( hesaplamayı kontrol edebilir miyiz ? )
Eki Görüntüle 1011970
Çok şükür diyerek güne başlıyor ve dahada dikkat etmeye başlayacagımız bir hafta geçirmemizi diliyorummm
günaydınlarrrr
az önce regli oldum ve maalesef verdiğim sözü yerine getiremedim aksine +200 gr da almış görünüyorum çok üzgünüm gamzem
canım gece aklıma geldi yattığımda seni ekleyeceğim sen yaz kilonu
luciiiiii manyaksın kızım sen yaaane diyeyim 2,5 kg geldin beni yakaladın yaaa sen izinden dönene kadar acilen vermem lazım kiloyu çok pis gaza geldimm
kızlar anlaşılan ben hariç herkes kilo vermiş bildirim yapmayan bir lily kalmış ben az sonra gelir listeleri düzenlerim oğlan acıktım diyor malum evdeyim yaa nazı bana geçiyor
wawwwwwwwwallah nazarlardan korusun balım ya ,helal olsun .
kız sen izine çıkıyon demiabowwww acil kaçmam lazım senden...
valla canım çok sevindim tekrardan tebrik ederim.azmine birkez daha hayran kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?