Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ebbiss ben bu yolda çok istekli ve hevesli olduğunu görmüyorum.

Menü paylaşımın bile özensiz.

Bir takım arkadasın olarak sadece önerim eğer bişeyler başarmak istiyorsan biraz daha özen göstermelisin.

İçini bilemem yada müsaitliliğini bilemem ama bunlar benim düşüncelerim

Uyarın ıcın TSK ederım ama bri kaç gün yoğurdum 5,5aylık bı kızım var dış çıkarıyor zordayız ozensızlıgım ondan bri kaç gunü öncekin bildirimlere bakarsan nasıl istekli olduğumuz tahmini edebilirsin yınede tskler daha özenle olmaya calısırım

hmcim vallahi tebrik ederim tatlım seni, hem gönlünce güzel bir hafta geçirdin hem de kilo almadan hatta vererek döndün, budur işte arkadaşım, maşallah sana :)

Teşekkür ederim Lucim, hem çıkayım dedim hem merak ettim geçmişe bie göz attım da tebrik ederim ne güzel vermişsin kilo, ahh bu hafta iddia koymayı unutmuştum sana

canııım teşekkür ederim, gönüllerin 1.si olmak daha güzel, gönlünden geçirmişsin o yeter :) aslına bakarsan bu benim rekorumdu, bu hafta ilk hedefim 75 i görmeyi çok istemiştim 1 kilo altında olmak beni çook mutlu etti, yoksa 1.lik çok da önemli değil artık 2 haftalık iznimi daha huzurlu atlatacağım çok şükür

Anlıyorum ama elimden gelen bu kadar sonradan takıma girmek cok zor kime ne yorum yapabılırımkı kımseyı tanımıyorum açıkcası sizlerden güç alırım dıye gırmek ıstemıştım takıma ama ölmüyorsa ölmüyorsa yapmak bısey yok

Kaptancığım canım kınalı kuzum ben şimdi izinliyim ya iki kilo vermişim bu haft. Reglim falan da bitince tartı alışkanlığı baktımda bunu haftayamı yazıcaz.boşamı verdim kiloları

[/B][/SIZE][/COLOR]
kısaca yazmışsın canım az ve öz olmuş - biliyorum bebişin var meşgulsun ama imkan bulursan daha sık girip yazmaya- muhabbeti takip etmeye çalış olur mu?
senin dolu dolu yazdığın zamanları bildiğimden onu bekliyorum şöyle her gun 1500-3000 ip haftada 21000 ip atlama falan
[/QUOTE]

Bır kaç gün böyle oldu ınan suan bıle bı yandan besık sallıyorum bı yandan yazıyorum

Daha güvenim gelmedi ama zamanla inşallah

Ben bı türlü takımda girmeyin beceremedim ama genede yazayım gecen hafta 89,5 kg dımı bu hafta 87,8 kg yım

Ben bı türlü takımda girmeyin beceremedim ama genede yazayım gecen hafta 89,5 kg dımı bu hafta 87,8 kg yım

canim biz hepimiz takima ayni anda girmedik, girdigimizde biz de senin gibi sonradan gelendik. ama elimizden geldigince aktif olmaya calisarak bugunku hale geldik :)

guzel kilo vermissin, seni yakalamam zor olacak :)

Teşekkür ederim Lucim, hem çıkayım dedim hem merak ettim geçmişe bie göz attım da tebrik ederim ne güzel vermişsin kilo, ahh bu hafta iddia koymayı unutmuştum sana

yaaa tatlım sen git regl haftamda iddia koy üstüme, regl sonrası koyma...kesin kazanacaktın iddiaya girmiş olsaydın... teşekkür ederim canım

Kaptancığım canım kınalı kuzum ben şimdi izinliyim ya iki kilo vermişim bu haft. Reglim falan da bitince tartı alışkanlığı baktımda bunu haftayamı yazıcaz.boşamı verdim kiloları

durumdacım, tebrikler tatlım 2 kilo, hele ki senin kilonda muhteşem :)

Olsun canım ben de aynen şiş uyandım güne - oluyor zaman zaman - yine de almamış olmanı tebrik ederim

günaydınlerrrrrrrrrrrrrrrrr.cumanız mübarek olsun

.

Selam Sana da hayırlı Cumalar Sevda...
Seni de tebrik ederim

Günaydın sevgili takımım :))
Kilo bildirimim:

Geçen haftaki kilom 68.0
Bugünkü kilom 67.8

Yüzde %0.30 (yine doğru hesaplayamamış olabilirim gerçi hesap makinası ile yaptım ama )
Tebrikler az ama emin adımlarla gidiyorsun menülerini de beğeniyorum - yüzde hesabını da excelde yapıp ekledim canım

Luci, tebrik ediyorum seni maşallah
İnşallah o resimdeki gibi hepimiz içimizdeki güzelliği ortaya çıkartırız
benim merak ettiğim diyetisyenin sana ne dediği???:44:

Canım tebrik ederim 0,5kg da az değil - devamını dilerimdüzeltmeler için teşekkürler

oooooooo tebrikler bize görsel şölen de yaşattığın için teşekkürler ben de foto makinesi alırsam paylaşırım inşallah bir gün

en sona ben kalmışım bu 2 oldu geçen haftadan sonra
kaptan sen de üzülme reglsin diye +200g çıkmıştır o da bu haftamızın nazar boncuğu olsun
bence minimum hasarla bu haftayı da atlattık diye düşünüyorum
ayrıca sayımızın azalmış olduğunu görünce şaşırdım çünkü alışmışız sanırım en az 10-12kişilik uzun listeye 8 az geldi gözüme ama olsun az olsun devamlı olsun birbirimize vakit ayırabilelim istikrarlı gidelim

liliycim çok teşekkür ediyorumm

canım mazeretin varsa bunu söyleseydin direk yazardık bak az önce bebeğim d,ş çıkarıyor demişsin tabiiki bu durumlarda hepimiz hoşgörülüyüz eğer gerçekten takımdan güç almak istiyorsan sana motivasyon olsun diye seni takıma ekleriz sonuçlar çünkü ana listeye eklense de akşam 6 ya kadar zamanımız var şimdi bize söz veriyormusun tatlım mazeretin olduğunda haber ver o dönemde yazmak zorunda değilsin ne zaman fırsat bulursan o zaman yazarsın ama müsait olunca da takımdan güç almak için sohbete katılman gerekli

canım vermeye devam et sen kilonu haftaya listeye ekleriz o hiç sorun değil tebrik ederim bu arada

malşallah çok güzel kilo vermişsin canım peki şimdi söz veriyorsan hemen gidip listeyi değiştireyim:26::26::26:

wawwwwwwww allah nazarlardan korusun balım ya ,helal olsun .
kız sen izine çıkıyon demi abowwww acil kaçmam lazım senden...
valla canım çok sevindim tekrardan tebrik ederim.azmine birkez daha hayran kaldım

.

Elbiscim sanırım en son takıma ben girdim, herkesin yazdıklarını okuyarak yorum yaparak tanışmış olduk, sadece diyet vs değil herşeyi konuştuğumuz için iyi kötü herkesi gözümde hayal bile edebiliyorum, sen de mümkün oldukça katılıp konuştukça tanışılacak, hem bak ben 1 aydır listede de değilim ama şehir dışında bile nasıl haber alırım kızlardan diye çaba sarfettim, yani kendimizi takımda hissetmek için listede olmamız şart değil ..

yaaa tatlım sen git regl haftamda iddia koy üstüme, regl sonrası koyma...kesin kazanacaktın iddiaya girmiş olsaydın... teşekkür ederim canım

Kazandım sayalım o zaman Lucim
Maşallah inan kendim vermiş gibi sevindim ..

canım tebrik ederim.azda olsa yinede gidiyor kilolar .haftaya eminim daha fazla gidecektir..

tşk ederim canım ellerine sağlık...

kolay gelsin tatlım

bence gayet iyi tebrikler

canım çok iyi gelmişsin yinede regl öncesi genelde 1 kilodan fazla gelinebiliyor ...

.

wawwwwwwww allah nazarlardan korusun balım ya ,helal olsun .
kız sen izine çıkıyon demi abowwww acil kaçmam lazım senden...
valla canım çok sevindim tekrardan tebrik ederim.azmine birkez daha hayran kaldım
.

canım benim Allah razı olsun, sayenizde ne yaptıysam :) kalbi güzel arkadaşım, iyi ki varsınız
2 hafta izindeyim, kaç benden:) bu arada ben de yiyip yiyip şişeyim bari geri alayım kiloları da nazar boncuğu olsun, hem de sen de rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…