- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #107.841
tesekkur ederimmm canım. dün sinemaya gittik büfenin önündeyiz eşim diyoe ki bişi istiyormusun benim canım deli gibi çikolata istiyor ( malum gün )
yok dedim ezik bir sesle ben bi su alayımm
ay sorma yaaa dün ben yine markete gittim alüminyum folyo bitmiş alıp çıktım onca kekti çikolataydı gözümün önünde olsa da hedefe kilitlenip ödememi yapıp çıktım dedim bugün size yenilmeyeceğim
günaydın kaptancııım, geçmiş olsun sana ... evet manyağım vallahi :) ve bu hafta, 2 aydır yaptığım her şeyi tam tersine çevirerek verdim kiloyu, öğün başı 200-300 gr balık,kırmızı et, tavuk ve her öğün 2 porsiyon salata, hem de yağlı, mutlaka sebze yemeği yiyerek metomu ters çevirdim...yakaladım vallahi, tam 60 gün önce takıma girdiğimde en kilolu insan bendim ve listeye baktıkça içim acıyordu sizler 70-60 ile uğraşırken 80 lerin sonunda olmak üzücü olmuştu benim için...60 günün sonunda bugün giden 16 kilo(maşallah) ve listede ortalara yakın olmanın haklı gururunu yaşıyorum çok şükürdarısı siz güzel yürekli ve bana destek olan arkadaşlarımın başına inşallah :)
valla beni bile solladın geçtin
bana menün çok dengeli geldi afiyet olsunGelelim dünkü Menüme
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1/2 kk peynir
1 dilim tam bugday ekmek
Öğlen
1 kepçe sulu köfte (suyunu içmedim )
1 salata
1 dilim kepekli ekmek
Ara Öğün
2 kayısı
1/2 ceviz içi
Akşam
1 çorba
1 kase yogurt
su :3.5 lt
spor : 30 dk yürüme
Kızlar dün sinemaya giderken yürüyecektik ancak sinema saatine az kaldığı için münibüs kullandık Dönerkende hava çok soğuk oldugundan taksi kulalndık. Ama azda olsa yürüdüksu ve spor da var daha ne olsun
ayyy inşallahaynı duyguyu geçen hafta ben yaşamıştım lilycim
+200 gram daha verdiğimi burada öğrendim =)))
Seni tebrik ediyorum pilatese yeni başladığın için olan şişkliğin geçince kilolar biraz daha gidecek
hele sıkılaşınca cillop gibi olacakkkgüzel dileklerin için teşekkür ederim bir de benimle aynı hissiyatı geçen hafta paylaşıyor olmana da sevindim çünkü çok farklı bir duygu kötü hissederken birden seviniyor olmak
ben de burada olmasam ne kadar devam ederdim bilmiyorum aslında dikkat ediyordum kendimce 2 aydır ama burası biraz itici kuvvet olduValla canım bende burada olmasaydım bu kadar sürmezdi savaşım
Ama iyi ki buradayım iyi ki sizinleyim
yoksa ben 1.5 aydır bu yolda gidemezdim
Ben kendi adıma kilo kaybı yaşıyorsam sizin etkisiniz çok çok büyük :127::127::127:
inşallah canımmmmmeline saglik lilycim :) haftaya daha da iyi oluruz umarim :) tabii once saglik, ve tabii ki bilimsel calismalarin destekledigi saglikli yontemler :) hirsa kapilmadan, azimle, sabirla, sebatla :)
inşallah sabitlersin sonra da aramıza döner kaldığın yerden devam edersintekrar teşekkür ederim canım, haklısın kilolar azaldıkça hem daha zor gidiyor hem de çok sisteme gerek olmuyor...ama benimki gibi kilo fazla olunca sürekli kilo ile uğraşmak bi yerde çok sıkıcı olmaya başlıyorben de 2 hafta koruma programına geçeceğim için bu hafta bir şeyler yapmak üzere yola çıkmıştım, 2 hafta boyunca kilo vermek için uğraşmayıp, 74-75 lerde sabitlemeyi istiyorum
Tebrik ederim lilyEksiyi görmene sevindim ne tatlı telaş yapmışsın takım uğruna Spor sonrası o durum bende de var sanırım ama yakında alışcan pilatese biraz daha diren canım
-----------------------------------------
VazgecmekyokcummmSen olmasan kim düzeltcek devamlı hesaplama hatalarımı. Sayıştayısın sen bu takımın güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim
vazgecmekyok - bak sayıştay oldun haberin olsun
bana söylediğin iyi dilekler için de teşekkür ederimbu haftanın "Diren" kişisi benim galiba
rica ederim ne demek kaptanlily cim tekrar eline sağlık ben listeyi kardeş takıma götüreyimherşey takım için
ooo rüyalarına kadar girmiş eyvah eyvahhhcanim ben kilo almis cikmadigima memnunum, yani 91.3 gorsem yine raziydim. ruyamda bile tartiyi gordum, hayrolsun, tarti yok oluyor falan, boyle eski hayalini gozumde canlandirip tartiyi geri getirmeye ve tartilmaya calisiyorum, ama gelen tarti benimki degil sinbo'nun yine yag kas oranini olcen baska model tartisi, bu benimki degil diyorum bir turlu tartilamiyorum :))
teşekkür ederiz kardeş takımSahnurcum listeniz doğru kolay gelsin
hmcim tebrik ederim başarının devamını dilerimKızlar günaydın, gecenin bir saatinde uyanınca tekrar uyuyup uyanmam bu saati buldu.
Kilomu bildireyim geçmişi sonra okuyayım.
Son kllo bildirimim : 82.9
Bu hafta : 82.4
bu hafta aslında geçen haftadan daha iyiyiz ama genel ortalama yuksek demek ki...saol canım benim
maşallah hm cim yaaa o kadar ankara yolculuğuna rağmen kg verip döndün helal sana
luci cim kesin 1. lik sende olur demiştim ama 2. takımdan seldom 3,28 lebirinci olacak gibi görünüyor bu hafta benim yüzümden başarımız düştü ama haftaya regli olayı da biteceği için bu şekilde olmayacak
ah ah ben de 75,9u görür gibi oldum ama nafile tartı 76 olducanııım teşekkür ederim, gönüllerin 1.si olmak daha güzel, gönlünden geçirmişsin o yeter :) aslına bakarsan bu benim rekorumdu, bu hafta ilk hedefim 75 i görmeyi çok istemiştim 1 kilo altında olmak beni çook mutlu etti, yoksa 1.lik çok da önemli değilartık 2 haftalık iznimi daha huzurlu atlatacağım çok şükür haftaya inşallah
kilo boşa verilir mi hiçKaptancığım canım kınalı kuzum ben şimdi izinliyim ya iki kilo vermişim bu haft. Reglim falan da bitince tartı alışkanlığı baktımda bunu haftayamı yazıcaz.boşamı verdim kilolarıtebrik ederimmmm
oyy kıyamam kuzucuğa[/B][/SIZE][/COLOR]
Bır kaç gün böyle oldu ınan suan bıle bı yandan besık sallıyorum bı yandan yazıyorum
zamanla oluşur canım o özgüvenDaha güvenim gelmedi ama zamanla inşallahsen kendini üzme yeter ki
sen yazmaya devam et canım ve moralini bozma yeter ki takipte ol zamanla alışırsınBen bı türlü takımda girmeyin beceremedim ama genede yazayım gecen hafta 89,5 kg dımı bu hafta 87,8 kg yım
liliycim çok teşekkür ediyorumm
rica ederim