Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kazandım sayalım o zaman Lucim
Maşallah inan kendim vermiş gibi sevindim ..

biliyorum tatlım, kalbinin güzelliğini anlıyorum, emin ol farkındayım, Allah razı olsun...takıma son gelen kişi olmana rağmen, samimiyetin ve tavrının güzelliği sayesinde biran önce kaynaşıp arkadaş olabildik...inan ben de sen ankarada midye yedikçe burada rahatladım oh be dedim, maşşalah, bi tek eşin bira içerken senin süt içmene içim ezildi (( iç kızım dedim sen de, iç.... bi daha kimbilir ne zaman gidecen, tadını çıkar diye hayıflandım burada :)

kızlarr çok pis gaza geldim hepiniz kilo verirken benim kilo almam sabahleyin yağsız peynirli omlet yaptım 1 dilim ekmekle onu yedim az önce gitt,im hasta hasta 6 hızda koşu bandında yarım saat yürüdüm acaip ter attım bi taraftan grip bi taraftan regli ama haftaya söz luci kadar olmasa da güzel bir iniş yakalayacağım kusura bakma lucim senin rekorunu gecemem ben mümkün değil

kaptancim bu azimle sen de guzel bir kilo verirsin haftaya insallah :)

Lilycim menüm nasıl olmuş, sence üstünde oynamam gereken bir şey var mı ?
canım şimdi tekrardan baktım da
sabahın normal kahvaltı olmuş yani peynirli yumurtalı falan
öğlen meyveli yoğurt olmuş - 2 gun ben de yaptım güzel tok tutuyor
akşam hem 2 kepçe mercimek hem üstüne bulgur pilavı biraz çok olmuş gibi ama 1 kepçe mercimeğe 2-3 yk pilav olsaydı daha iyi olurdu sanki...
bir de ara öğün olarak çorba mı içtin? bitteri ne kadar yedin - sanırım ölçüyü tam tutturmak için 2 farklı giriş yapmışsın

ooo kaptan bu gidişle sen haftaya epey iyi bir derece alırsın ama dikkat et fazla yorup halsiz düşme

canımmm, verirsin neden vermeyesin, gidecek nasılsa bu kilolar 2-2,5 imkansız değil haftada, birileri yapıyorsa, sen de yaparsın, güveniyorum sana :)

Terbiyem el verse sana kocaman bir ohaaaaaaa diyeceğim amaa el veriyor aslında.....Ohaaaaaaaaaaaa beee, 1. bayrağını sana devrediyorum can arkadaşım haftaya sıra sevda da hadi bakalım, sonrasında da takımımızın diğer güzel yüreklerindee, herkes 1 kere 1. olmalıı çooookkk tebrik ederim arkadaşımmmmmmmmmmmmmmm

Önümüzdeki maçlara bakalım kaptancığım ve bu büyük şans senin için, haftaya regl bitmesinide fırsat bilip harika kilolar verebilirsinn.

Zeynepçiğim o cümleyi şuna dayanarak kurdum canım, kilon az olmasına rağmen iraden ve motivasyonun harikaa..kendin için ve takımımız için elinden gelen herşeyi fazlasıyla yapıyorsun, senin yerinde başkası olsa, ammmaaan kilom zaten az işim olmaz oralarda der inan

Bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenleri de esefle kınıyorum bir daha olmasın lütfen

.

Lilycim mercimek akşam biraz fazla olnuş olabilir ama 2 kase sayılmazdı kalorisi sitede yanlış gibi geldi azdı ben de ondan 2 kase yazdım yoksa 1 büyük kase ana yine de çok olabilir. Pilavı ölçtüm 2 kaşık 100 gram geldi.
Bitter bir paketin sonu kalmıştı sabah onu yedim 2. Arada diğerini yedim adları ondan farklı toplam 3 karw oluyor.
Mercimek ara olan eşimin gelmesine yarım saat falan vardı ama çok acıkmıştım. Baktım abur cuburlara gözüm kayıyor ben de 3 4 kaşık mercimek yedim zaten canım deli gibi mercimek istiyordu kaç gündür senin menünde görmüştüm sanırım

ya iste o programlarin kalori hesaplarinda oyle bi sorun var, sonucta onlarin esas aldigi yemek ile bizimki ayni oranda pismemis olabilir, bizimki belki daha sulu ya da daha az sulu olabilir, yagi az olabilir. o yuzden o programin verdigi kaloriye cok takilmamak lazim bence.

Ne güzel kaynaştık hemen değil mi Lucim
Ankarada hepiniz için yedim bol bol Ama aslında yine çok iyiydim önceden biz her gittiğimizde bir akşamda eşimle 50-60 midye götürürdük bu sefer ben hep tadımlık yedim 1-2 tane en son akşam biraz abattım o kadar Birayı da ufak kaçamak olarak hep yaparım diye o günün üstüne abartmak istemedim, zaten 250 kalori birşey 50liği, hafta 1-2 bence sakıncası yok

Kaptan haftaya birincimiz belli o zaman, güzel şeyler bekliyoruz senden, bu arada belki hastalığına da iyi gelir terlemek, regl döneminde ise bana hareket çok iyi gelir belki sana da öyle olur ..

Ben de gözüme kalorisi az geleni fazladan yazıyorum, onlar kalorisini fazla yazdıysa boşver fazla görünsün diyorum
Bu sıralarda gramlara falan dikkat etmeye çalışıyorum, mutfak tartısı almıştım geçenlerde, tek tek ölçüyorum bir çoğunu ama yemeklerde çok önemsemiyorum..

Geçen lily ile konuşmuştum pişirme olayını dün ona dikkat ederek pişirdim. Soğanını su ile haşladım resmen, salçasını, suyunu koyduktan sonra da 2 kaşık yağ ilave ettim sade, tadı oldukça iyiydi, eşim yağsız tuzsuz olunca hemen farkeder pek de sevmez ama beğenerek yedi, bundan sonra buna dikkat edeceğim, hatta bulgur pilavını da sıfır yağ ile yaptım.

canım beniiim, hoşgelmişsin :) oha de, yuhhh de, manyak de, deli de, yeter ki sen de can arkadaşım...sayendedir bu haftaki kilo kaybım ben sana çoook teşekkür ederim canım benim :) haydi haftaya sevdayı ve toplightı gazlayalım artık onlardan da güzel rakamlar bekliyoruzzz :)

evet maşallah kaynaştık gittik :) afiyetler olsun canım, tabiki haftada 1-2 hatta 3, zararsız, bizdendir :) telafisi olacaksa, ödüldür, candır

tamam yagi azalt ama tumuyle de cikarma hayatindan. cunku yag da saglikli bir yasam icin gerekli. hucrelerimizin zarlari buyuk olcude yaglardan olusur, zaten bazi onemli hormonlar da yag tabanlidir. bazi vitaminler de sadece yagda erir, bunlar a , d, e ve k vitaminleridir. bunlari alabilmek icin mesela salataya bir miktar yag dokmek sart. onun disinda dedigim gibi hucrelerimizin yenilenebilmesi yeni hucreler yapilabilmesi icin yag gerekli, yoksa genc kalamayiz.

Aynen balım yaaa, ben seni ve beni sadece gazla çalışıyor zannediyordum ama ohooooo bunlara lpg istasyonu yüklemek şart oldu

Haaa şunu da söyleyeyim son olarakk, 70 üstü arkadaşlarım beni dikkatlice dinleyin o verilen 300-500 gr'lar wc ye çıksak yine gider, yani çok fazla emek yok gibi bu işte benden söylemesiiii yoksa yemezlerr abisiiii

.

vallahi öyle bi gaz alırım ki,kimse tutamaz beni.... vay başııım gitmiyor işte wc de o kilolar ben bugün hala daha gidemedim wc ye sabahtan beri bekliyorum bi kerem

Yağı yemeklerde çok azalttım ve devam etmeyi planlıyorum nereden alıyorum, salataya zeytin yağı ilave ediyorum, badem, zeytin, peynirler, süt, bunların hepsinde zaten yağ var ..
Alanım fen bilgisi olduğundan fena değil bu konularla aram

evet maşallah kaynaştık gittik :) afiyetler olsun canım, tabiki haftada 1-2 hatta 3, zararsız, bizdendir :) telafisi olacaksa, ödüldür, candır

Telafi etmeyi bir şekilde öğrendik diye düşünüyorum Luci, bir sonraki öğünde azaltıp, ertesi gün de protein ağırlıklı gittik mi hallediyoruz bu işi ..
Ben Ankarada bol bol tıkınınca bir süre pek kaçamak aramam diye düşünüyorum ama bakalım ..

aferin canim o zaman :) aynen boyle devam et o zaman.

vallahi öyle bi gaz alırım ki,kimse tutamaz beni.... vay başııım gitmiyor işte wc de o kilolar ben bugün hala daha gidemedim wc ye sabahtan beri bekliyorum bi kerem

Bak işte arkadaşım, sen wc ye gitseydin bir 400 gr. daha kesin giderdi.. Kendimden biliyorum.. ben geçen hafta 66.1 geldim ve hemen sonrasında wc ye gittimm..normal oldu üstelik herşey (çok fazla abartılı çıkamadım yani) ona rağmen 300 gr. gitmişti ve 65.9 gelmişti.. al burdan yak iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…