- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.501
bu konuda bildiğim birkaç anne tarifi var ama onlar cısss kategorisinde birinde kızartma var diğerinde bezelye-patates
bir de anneannemin yaptığı tarif var onu beğenirim köfteyi bulgurla yoğurur cevizden biraz küçük ebatta toplar yapar salçalı suyla pişirir güzel olur baharat falan da ekler - öneririm yani
bu arada komşumun getirdiği yemek değişikti - eşinin annesinden öğrenmiş kadın - ince doğranmış pırasa içinde fındık büyüklüğünde top köfteler üstüne de beşamel sos yapmış ama ben beşamelin tadını pek alamadım heralde hafif bir beşamel sos yapmış - tadı güzeldi bir tabak getirmiş ben akşam 3 çatal aldım kalanını bugün öğlen için getirdim işe
[/B][/SIZE][/COLOR]
biraz kafanı rahatlatman lazım demek ki - madem canın ders çalışmak yerine yemeğe saldırmak istiyor giyin çık dışarı yürü dönünce de ayran yanna tost ya da meyve falan yap ye - küçük tabaklarda ve dolu görünecek şekilde hazırlarsan önce gözün doyacağından miden de çabuk doyar
hımmm güzel bir bilgiymiş paylaştığın için teşekkürler - yeni birşey öğrenmiş oldum
biliyorum arkadaş da merkezde çalışıyor tam sinemanın orada - cep telefonundan çekmiş facebook profilinde paylaşmış
canıım geçen seferden içimde kalmıştı ben de sana oy vererek katkıda bulunmak isterim ama nereden ve nasıl vereceğim?
ahahaa bende bir sorun var o zamann
rica ederim canım benim
teşekkür ederim- valla verdim arkadaşa hatta mahcup oldu olur mu ben tek başına yemeyim paylaşalım dedi yok ben görmeyeyim sen ye afiyet olsun dedimdrajeleri zaten marketten onun yüzünden almıştım sahibine teslim etmiş oldum
evet ben de sabah gördüm hatta alıntı yapmıştım eklemeyi unutmuşum :26: aşağıya ekliyorum bilginize
senin dediğin daha farklı canım- yemek yarışmasını diyorsun sanırım ama maalesef o oylama bitti yeni yarışma başladı bile yemek konusunda - hm22nin dediği genel cuma grupları paylaşım alanında takım kaptanlarına açılmış bir oylama var onu belirtmiş
Kızlar dün elime bir yazı geldi daha bugün okuyabildim detayları - haftaya şehir dışına gidiyorum göreve - ayrıntılar Cuma günü belli olacak duruma göre izin alabilirim çünkü geçen Aralık'ta da gitmiştim ve o kadar dikkat etmeme rağmen 1 kg almıştım :26: Bir de tek başına gitmeyeceğim iş yerinden iki beyle gideceğiz geçen gittiğimde 2 gün spor salonuna gitmiştim ama bu sefer gitme imkanım olur mu bilmiyorum
kızlar sınav sonucum olmadı 67 ile kaldım artık mayıstaki sınava hazırlanacağız bakalım hayırlısı olsun
hm cim ve lily cim teşekkür ederim bugün bakmamıştım paylaşım alanına en son dün bakmıştım hemen oylayayım
bizde suan hazır hissemiyoruz allah yoklugunu aratmasın ama ne bilim işte..
Ben mesela suan kilomdan memnunum ama ileride bebiş düşündüğümüz için şimdiden kilo vermek istiyorum yoksa 61-62 iyi benim için
Doğum gerçekten kadını hem fiziksel hem psikolojik etkiliyor ama anne olmak dünyadaki en güzel statü.iyi doğurmuşum
İsteyen herkes umarım bu duyguyu tadar ..
Dünkü menüm.
Sabah bir dilim ekmek 4 zeytin beyaz peynir salatalık
Öğlen hazır çorba,bir paket bisküvü
Akşam bir kase çorba 5 kaşık karnıbahar yemeği bir dilim ekmek.su hala az spor yok.iş düzenim otursun hepsi olacak inşallah
Ben hala çok az olduğunu düşünüyorum durumda ..
Kızlar eşime rusyaya gidebilirsin dedim vemçok az konuştum yerdeöyatarken bende yanına uzandım can yücelin bir yazısını okudumda çok güzel tavsiye ederim.daha iyi hissediyorum bugun.bakıcıdanda memnunum şimdilik kızım onu sewiyor hissediyorum
Ne güzel daha iyi hissetmene sevindim, sen ne kadar pozitif olursan inanıyorum ki her şey daha güzel ilerleyecektir ..
Tekrar merhaba kızlarrrişten geldim vee evimdeyim, biraz spor yapmayı planlıyorum..
Lilimm alıntı yapamadım balım, çok uzundu..Haftasonu nasıl yemişşem hala tok hissediyorum balım, çözdüm sanırım ben bu işitatilse diyetimede ara veriyorum ve her yönden mutlu oluyorumm..
hmmcığım sulu köfteyi ekmeği suyuna banmadan yersen ne tadı çıkar kiekmeği suyuna banarsan da yine tad tuz olmaz cıssss şiddete kesinlikle evetttt
Lucimm harbi gülüm yaaa, bırak şu izin işleriniimenülerini görelim
.
Koş Gamzem benim yerime de koş yap spor belki benden de gider 2-3 gram
Ben ekmeği pek aramıyorum o yüzden pek sorun olacağını zannetmiyorum, ekmek benim için arada çeşit olsun, kalorimi doldurayım diye bir yiyecek sadece
lilycim patatesli yapayım dedim ama kendim patatesinden yemem pek, ya da az yerim
DIşarı çıkmak istemiyorum şu dönemde pek, evde de bir şeylerle uğraşmamaya çalışıyorum çünkü başlayınca hep başka şeylerle ilgilenesim geliyor, aslında normalde zevkle çalışırım ama şimdi baskı hissediyorum sanırım üstümde o yüzden istemiyor canım hiç.
Lucim Lilynin de söylediği gibi diyet konusundaki bir oylama ama teşekkür ederim düşünmen yeter.
Bende de olabilir Zeynep, bende biraz tersimdir
Ne diyeyim Lilycim bence çok iyi yapmışsın yoksa o drajeler bir şekilde girerdi midene, en azından benimkine girerdi.
Lilycim ben bu sefer sen katılırsın diye bekliyorum ama yarışmaya düşünmüyor musun ?
Aaa ne kadar sürecek 2 gün mü Lily ?
Bence izinli olma sana bahane olsun dikkat etmek için derim ama tabi sen daha iyi bilirsin.
Kaptan kaç puan gerekiyordu 66 değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ? Ucu ucuna gitti desene üzüldüm valla ..
Ne güzel daha iyi hissetmene sevindim, sen ne kadar pozitif olursan inanıyorum ki her şey daha güzel ilerleyecektir ..
Ben ekmeği pek aramıyorum o yüzden pek sorun olacağını zannetmiyorum, ekmek benim için arada çeşit olsun, kalorimi doldurayım diye bir yiyecek sadece
Ahhh ahhhh, ben ekmeğin içine domatesi bir kordumsuyu böyle ekmeğe çıkardı, birazcık peynir ve soğanda koyardım offffffff offff içim çekiliyor
İyiki hatırladım bakk, bu cumartesi yapem ben bunu
Ahhh ahhhh, ben ekmeğin içine domatesi bir kordumsuyu böyle ekmeğe çıkardı, birazcık peynir ve soğanda koyardım offffffff offff içim çekiliyor
İyiki hatırladım bakk, bu cumartesi yapem ben bunu
Afiyet olsun şekerim
Ben ekmeğe düşkünlüğü pek bilmediğimden değişik geliyor, eşim ekmeğin arasına yumurta koyup yiyebiliyor, hatta küçükken ekmek arası halley bile yermiş ( Aman duymasın) . Zevkler tartışılmaz deyip susuyorum ben de
hahahahahah alemmiş eşinde yahuudenesem mi acaba benimde çevremde şekerli makarna yiyenler var ıykkkk
Sormaşekerli makarna nedir yahu ben şekerli yoğurt bile yiyemem
Ama ben çok düz bir damak tadım olduğunu düşünüyorum, belirli şeyleri seviyor, diğerlerini uğraşsam da sevemiyorum, değişik şeyleri denemeyi de severim ama beğenmezsem mümkün değiş alışamıyorum, örneğin brokoli, seveyim diye canım çıktı ama olmadı
iyi yapmışsın canım eşine izin vermekleKızlar eşime rusyaya gidebilirsin dedim vemçok az konuştum yerdeöyatarken bende yanına uzandım can yücelin bir yazısını okudumda çok güzel tavsiye ederim.daha iyi hissediyorum bugun.bakıcıdanda memnunum şimdilik kızım onu sewiyor hissediyorum
lilycim patatesli yapayım dedim ama kendim patatesinden yemem pek, ya da az yerim
DIşarı çıkmak istemiyorum şu dönemde pek, evde de bir şeylerle uğraşmamaya çalışıyorum çünkü başlayınca hep başka şeylerle ilgilenesim geliyor, aslında normalde zevkle çalışırım ama şimdi baskı hissediyorum sanırım üstümde o yüzden istemiyor canım hiç.
Lucim Lilynin de söylediği gibi diyet konusundaki bir oylama ama teşekkür ederim düşünmen yeter.
Bende de olabilir Zeynep, bende biraz tersimdir
Ne diyeyim Lilycim bence çok iyi yapmışsın yoksa o drajeler bir şekilde girerdi midene, en azından benimkine girerdi.
Lilycim ben bu sefer sen katılırsın diye bekliyorum ama yarışmaya düşünmüyor musun ?
Aaa ne kadar sürecek 2 gün mü Lily ?
Bence izinli olma sana bahane olsun dikkat etmek için derim ama tabi sen daha iyi bilirsin.
Kaptan kaç puan gerekiyordu 66 değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ? Ucu ucuna gitti desene üzüldüm valla ..
canım 70 gerekiyordu ben 67 de kaldım :26::26:
kaptancım üzüldüm hakikaten 3 puanla kaçması kötü olmuş ama sıkma canını verirsin bir daha ki sefere...
gamzeemmm hoşgeldin tatlım, yap sen sporunu kolay gelsin akşama yürüyeceğim ben de ortalık sakin olursa, dün kapıdan çıkamadık ki karışıklıktan...menü paylaşmıyorum canım benim izin süresince, canınız çekmesin, yiyorum her şeyden azar azar :)
hmcim yine olursa haber ver olur mu oylayalım tatlım
neee şekerli makarna mı...şaka mı....yooo ben gibi makarna manyağını bile makarnadan soğutur bu fikir...yok hiç tarzım değil, almiiiim :)
Yapamadım balım yaaa, çok soğuk havaa..duş almaya cesaret edemedim.. hatta titredim bir arabirde okula gidicem, duş yapıp çıkmayayım.. bakalım akşam okuldan gelince yapmak niyetim..:54:
burası da çok soğuk canım...yapma tabi ya, üşütme sakın, dikkat et kendine
ayyy lucimmfenaa yaa soğuk hava, yaz gelse kimbilir nasıl güzel kilo vericez, kışın böyle veriyorsak
Bu arada ofis ortamına bayıldım canımm, ne güzel bir ailesiniz..Kocaman.
ayyy inşallah kuzum yaaa evet yazın bol su ve ter ile nasıl gider kilolar, yaşasııın :) saol birtanem birkaç eğitim fotomuzu koymuştum albüme... 14 uzman olunca şirkette, bir de tabi her eğitimde ve programda onlarca katılımcı...kocamaaan bir aile olduk gittik 3 yılda:) çok şükür keyifli geçiyor
Gerçekten keyifli geçer, özledik yazı lucim yaaa, bu gün yeni gelen arkadaşlar pek yoklar, bir türlü karşılaşamadık..Bu hafta fazla giremedim nete ama daha iyi giriyorum artıknasıl bir cümle kurmak bu yaa
Bu arada karnım acıkır gibi oldu ve akşam yemeğimi erken yiyerek mutfağımı kapatmış bulunuyorum
Menüm
Sabah: 2 kk peynir
Öğle: 3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Ara: 2 kaşık yoğurt ve yarım turp, içine 1 adet közlenmiş kırmızı biber koyarak salata gibi yedim.
Akşam: 3 adet marula sarılmış çiğköfte
1 bardak ayran.
Spor: 50 dk. yürüyüş (akşam 40 dk. eliptik düşünüyorum, yaparsam yazarım)
Su: şimdilik 7 bardak, hedef 12 bardak..
kıyamam sana, gerçekten bi acayip olmuş...kafan nerede tatlım :) evet denk gelemedin sen arkadaşlarla, halbuki sen gelmeden ben senden bahsettim onlara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?