Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tekrar merhaba kızlarrr işten geldim vee evimdeyim, biraz spor yapmayı planlıyorum..

Lilimm alıntı yapamadım balım, çok uzundu..Haftasonu nasıl yemişşem hala tok hissediyorum balım, çözdüm sanırım ben bu işi tatilse diyetimede ara veriyorum ve her yönden mutlu oluyorumm..

hmmcığım sulu köfteyi ekmeği suyuna banmadan yersen ne tadı çıkar ki ekmeği suyuna banarsan da yine tad tuz olmaz cıssss şiddete kesinlikle evetttt

Lucimm harbi gülüm yaaa, bırak şu izin işlerinii menülerini görelim

.

lilycim patatesli yapayım dedim ama kendim patatesinden yemem pek, ya da az yerim

DIşarı çıkmak istemiyorum şu dönemde pek, evde de bir şeylerle uğraşmamaya çalışıyorum çünkü başlayınca hep başka şeylerle ilgilenesim geliyor, aslında normalde zevkle çalışırım ama şimdi baskı hissediyorum sanırım üstümde o yüzden istemiyor canım hiç.

canıım geçen seferden içimde kalmıştı ben de sana oy vererek katkıda bulunmak isterim ama nereden ve nasıl vereceğim?

Lucim Lilynin de söylediği gibi diyet konusundaki bir oylama ama teşekkür ederim düşünmen yeter.

ahahaa bende bir sorun var o zamann

rica ederim canım benim

Bende de olabilir Zeynep, bende biraz tersimdir

Ne diyeyim Lilycim bence çok iyi yapmışsın yoksa o drajeler bir şekilde girerdi midene, en azından benimkine girerdi.

Lilycim ben bu sefer sen katılırsın diye bekliyorum ama yarışmaya düşünmüyor musun ?

Aaa ne kadar sürecek 2 gün mü Lily ?
Bence izinli olma sana bahane olsun dikkat etmek için derim ama tabi sen daha iyi bilirsin.

Kaptan kaç puan gerekiyordu 66 değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ? Ucu ucuna gitti desene üzüldüm valla ..

Ahhh ahhhh, ben ekmeğin içine domatesi bir kordum suyu böyle ekmeğe çıkardı, birazcık peynir ve soğanda koyardım offffffff offff içim çekiliyor

İyiki hatırladım bakk, bu cumartesi yapem ben bunu

Afiyet olsun şekerim
Ben ekmeğe düşkünlüğü pek bilmediğimden değişik geliyor, eşim ekmeğin arasına yumurta koyup yiyebiliyor, hatta küçükken ekmek arası halley bile yermiş ( Aman duymasın) . Zevkler tartışılmaz deyip susuyorum ben de

hahahahahah alemmiş eşinde yahuu denesem mi acaba benimde çevremde şekerli makarna yiyenler var ıykkkk [/B]

hahahahahah alemmiş eşinde yahuu denesem mi acaba benimde çevremde şekerli makarna yiyenler var ıykkkk

Sorma şekerli makarna nedir yahu ben şekerli yoğurt bile yiyemem
Ama ben çok düz bir damak tadım olduğunu düşünüyorum, belirli şeyleri seviyor, diğerlerini uğraşsam da sevemiyorum, değişik şeyleri denemeyi de severim ama beğenmezsem mümkün değiş alışamıyorum, örneğin brokoli, seveyim diye canım çıktı ama olmadı

Ben öyle değilim aslında, herşeyi severim..Çocukken cenazelerde yapılıyor diye un helvasını hiç sevmezdim, şimdi onuda yiyiyorum.. Asla dediğim 2 şey, şekerli yoğurt ve şekerli makarna :26:

iyi yapmışsın canım eşine izin vermekle

kaptancım üzüldüm hakikaten 3 puanla kaçması kötü olmuş ama sıkma canını verirsin bir daha ki sefere...

gamzeemmm hoşgeldin tatlım, yap sen sporunu kolay gelsin akşama yürüyeceğim ben de ortalık sakin olursa, dün kapıdan çıkamadık ki karışıklıktan...menü paylaşmıyorum canım benim izin süresince, canınız çekmesin, yiyorum her şeyden azar azar :)

hmcim yine olursa haber ver olur mu oylayalım tatlım

neee şekerli makarna mı...şaka mı....yooo ben gibi makarna manyağını bile makarnadan soğutur bu fikir...yok hiç tarzım değil, almiiiim :)

Yapamadım balım yaaa, çok soğuk havaa..duş almaya cesaret edemedim.. hatta titredim bir ara birde okula gidicem, duş yapıp çıkmayayım.. bakalım akşam okuldan gelince yapmak niyetim..:54:

Kızlar yaaa yaklaşık 1 saattir açım ama her zamanki gibi 15:30 olsun diye bekledim ara öğün olarak da çay+etiform yapayım dedim ama 1 taneyle idare etmek zorunda kaldım
en iyisi çayla doymaya çalışayım

Yapamadım balım yaaa, çok soğuk havaa..duş almaya cesaret edemedim.. hatta titredim bir ara birde okula gidicem, duş yapıp çıkmayayım.. bakalım akşam okuldan gelince yapmak niyetim..:54:

burası da çok soğuk canım...yapma tabi ya, üşütme sakın, dikkat et kendine

burası da çok soğuk canım...yapma tabi ya, üşütme sakın, dikkat et kendine

ayyy lucimmfenaa yaa soğuk hava, yaz gelse kimbilir nasıl güzel kilo vericez, kışın böyle veriyorsak

Bu arada ofis ortamına bayıldım canımm, ne güzel bir ailesiniz..Kocaman

.

ayyy lucimmfenaa yaa soğuk hava, yaz gelse kimbilir nasıl güzel kilo vericez, kışın böyle veriyorsak

Bu arada ofis ortamına bayıldım canımm, ne güzel bir ailesiniz..Kocaman
.

ayyy inşallah kuzum yaaa evet yazın bol su ve ter ile nasıl gider kilolar, yaşasııın :) saol birtanem birkaç eğitim fotomuzu koymuştum albüme... 14 uzman olunca şirkette, bir de tabi her eğitimde ve programda onlarca katılımcı...kocamaaan bir aile olduk gittik 3 yılda:) çok şükür keyifli geçiyor

Gerçekten keyifli geçer, özledik yazı lucim yaaa, bu gün yeni gelen arkadaşlar pek yoklar, bir türlü karşılaşamadık..Bu hafta fazla giremedim nete ama daha iyi giriyorum artık nasıl bir cümle kurmak bu yaa

kıyamam sana, gerçekten bi acayip olmuş...kafan nerede tatlım :) evet denk gelemedin sen arkadaşlarla, halbuki sen gelmeden ben senden bahsettim onlara :)

Bu arada karnım acıkır gibi oldu ve akşam yemeğimi erken yiyerek mutfağımı kapatmış bulunuyorum

Menüm

Sabah: 2 kk peynir

Öğle: 3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt

Ara: 2 kaşık yoğurt ve yarım turp, içine 1 adet közlenmiş kırmızı biber koyarak salata gibi yedim.

Akşam: 3 adet marula sarılmış çiğköfte
1 bardak ayran.

Spor: 50 dk. yürüyüş (akşam 40 dk. eliptik düşünüyorum, yaparsam yazarım)
Su: şimdilik 7 bardak, hedef 12 bardak.

.

Alıntı yapmadım

Toplight - kaptan yaa 3 puanla kalmak nedir bilirim çok geçmiş olsun hayırlısı inşallah bir sonraki sınavda geçersin

Gamze - doyuyorsan mesela yok

Hm22 - ben yarışmaya katılmak isterdim aslında mutfakta en iyi olduğumu düşündüğüm alan keklerdir ama fotoğraf makinem yok telefonumun da pikselinden dolayı net çekmiyor eğer devam ederse görev dönüşü düşünebilirim
izin almayı da hem şehir dışında olacağımdan hem de paylaşım yapamayabilirim ihtimaline karşı düşünüyorm yoksa kaçamak yaparım düşüncesinden değil 2 gün izin alınmıyor sanırım burada 2 hafta alınabiliyor
- patatesli köfte de yenebilir ama işte ben ekmek yemeyi patates-makarnaya falan tercih ediyorum
- bir de can sıkıntını bazen dışarıda atabilirsin çünkü evde de insan bunalabiliyor

Durumda - eşinle aranı düzeltme yolunda adım atmanıza sevndim bebek de bakıcıya alışıyorsa ne mutlu gözün arkada kalmaz - menünü de biraz karbonhidrat yönünden ağır buldum

Bir de kızlar şekerli yoğurt makarna falan lafı geçmiş - ben şekerli yoğurdu çok severdim çocukken ama tatlı niyetiyle - gerçi şimdi yiyemem o da ayrı...
ben ekmekle pilav yiyeni bile gördüm ya da ekmek+makarna yiyeni - biz hiç ekmekle makarna pilavı bir arada yemeyiz yani öyle alışmadık

afiyet olsun canııım, bu ara ben leblebiyle bozdum annem gelirken çıtır çıtır almış gelmiş bırakmış eve gelip gidip leblebi yiyorum :))) daha çikolata ve tatlı yiyemedim halbuki

kıyamam sana, gerçekten bi acayip olmuş...kafan nerede tatlım :) evet denk gelemedin sen arkadaşlarla, halbuki sen gelmeden ben senden bahsettim onlara :)

hehehehehe iyimi bahsettinnn bu gün hem beynim hemde vucudum yoruldu balım :26: zamanım var ama emin ol yorgunluğum çok fazla :26: 3 gecedir hiç sağlıklı uyuyamıyorum, bununda payı var..Eşim sağolsun uyanıyor tv açıyor, bende deli oluyorum..küçücük bir ses olsun uyuyamam ve uyandığımda da tekrar uyumakta çok zorlanırım bir sürü söylendim bu gün arayıp, o geldiğinde eve akşam ben uyumuş oluyorum, sabahta o uyurken ben işe gidiyorum arayıp çemkirmekte karar kıldım ve uyguladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…