Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah hafta sonunu ne güzel telafi ettin hafta içi ..

kahve çikilata ii gelir misss ama çikilatayı fazla abartmaaa

tatlım menün gayet güzel sağlı köfteli pırasayıda merak ettim bakacagım netten

ama çöpe gitmesin diye=))))

zaten o çöpe gitmesin aman tabakta kalmasın düşüncelerimiz yokmu mahvediyor bizi

ohhh güzel menü herkes haftasonunu telafi ediyor heralde

Mis geldi valla Zeynep

Kızlar bu akşama canım sulu köfte istiyor. Nasıl yapıyorsunuz acaba ben hiç yapmadım da

canııım ben de hiç yapmadım, eşimde ben de pek sevmeyiz...ama annem beyaz soslu yapardı hafif ekşili galiba, googledan çeşitli tarifleri bulabilirsin aslında...salçalı yapanda var, senin canın hangisini çekti acaba :))

hndcim günaydın tatlım... evet buradada günlerdir ve bugün hava kapalı ve de oldukça soğuk...dışarıya çıkmaya üşeniyor insan

Salçalı çekti Lucim
Ben severim ama aramazdım hiç nereden geldi ise aklıma
Pirinç ile yapılan tarifler buldum bakınca ama sonra aradığımı buldum sanırım bulgurlu, bir deneyeyim bakalım akşama.

canım biraz baktım ama çok inceleyemedim duşa falan girdim okula gideceğim.akşama inceleyeceğim

çok güzelllll

haklısın valla ama güzel yaparım profiterolüü kıyamam atmaya=))))))))))))))))

Salçalı çekti Lucim
Ben severim ama aramazdım hiç nereden geldi ise aklıma
Pirinç ile yapılan tarifler buldum bakınca ama sonra aradığımı buldum sanırım bulgurlu, bir deneyeyim bakalım akşama.

bulgurlu süper düşünmüşsün tatlım şimdiden ellerine sağlık, afiyetler olsun, doyurucu da olur çook

kızlar ben kaçıyorum okula gideceğim..off 7 saat dersim var=((( öğlen ligt bisküvi yemeye karar verdim aklıma bişey gelmiyor...kesin midem bulanacak yine doymayacağım=(((((bu arada ben menümü yazarken türk kahvesi ve çayı yazmadım çünkü ikisinide şekersiz içiyorum..günde 2 türk kahvesi 5 tane falan da çay içiyorum bilginize....akşama görüşrüüzzz

sen bana ayrıntı sormuşsun birkaç sayfa önce ben de hemen menünü yine buldum detaylı bir yorum yazayım bari - dün 5ten sonra kafa kalmaynca yorumları kısa kısa geçmişim sanırım
sabah yumurta+ekmek+elma güzel bence
öğlen ton balıklı salata+çorba+etimek de gayet dengeli olmuş 2 dl ekmek hakkını bölerek kullanmışsın - acıkmadıysan bence güzel
akşama bayıldım etli nohut+salata+yoğurt
aralarda portakal - badem ve çikolata yemişsin ben beğendim çünkü hepsi dengeli ve çeşitli olmuş afiyet olsun

aa bi ara bende fittingo ya üye olmuştum ama kullanmadım ne zamandır dur bende açayım bakim
bende eklisin de ben de ne zamandır kalori hesabı yapmıyorum
ben önceleri kalori sepetine üyeydim hala üyeyim de formatı değişmiş yeni halini beğenmedim - diyet arkadaşıma üye olmuştum buraya katılınca sizden fittingoyu öğrenip ona da kaydoldum - myfitnesspal'a da üyeyim ama onu beceremiyorum yaaa istediğim şeyleri tam bulamıyorum bir de yanlış girince sil başa dön sıkıcı geliyor ama güzel bir formatı var
yani bende hepsi var kızlar hangisinden eklemek isterseniz özelden ulaşabilirsinz

Çok teşekkür ederim Rabbim herkesin gönlüne göre versin, eşi olanların da mutluluğunu daim etsin

lilycim hoşgeldinn
hoşbuldum ama görmeden çıktım dün

Telepati iyidir yaaa demek ki uzaktan da olsa birbirimize benzer mesajları gönderebiliyoruz

Yemek yeme dürtüsünün asıl nedenine eğilmek lazım aslında - acaba yoksunluk hissine mi kapılıyorsun psikolojik olarak? yani sanki o an yemezsem sonra hiç yiyemem düşüncesi mi var? ya da birşeylere canın sıkkın - kafan takılıyor ve kendini yiyeceklerle mi tatmin etmeye çalışıyorsun?
dersler haricinde kendince sığınacak liman arayıp bunu da sana en yakın olan yiyeceklerde mi buluyorsun ki acaba?

Zeynep ben menünü beğendim gerçi akşam çok hafif salata tarzı geçştirmişsin ama acıkmadığın halde öğün atlamamış olman güzel

canım yorumların için çok teşekkür ederim..rabbim inşallah çok sevip aşık olabileceğin vede dürüst insanı karşına çıkarsın..
senin de güzel yorumların ve geçmiş olsun dileğin için teşekkürler

fittingodan kopyala yapıştır mı ?
bence yediklerinden yaktıklarını çıkardığında bişey kalmıyor - o kadar az enerji almak metabolizmanı yavaşlatmaz mı acaba bi an öyle düşündüm:44:

Mis geldi valla Zeynep

ohh afiyet olsun öğleden sonraki bir öğünde bende yapacagım

canım akşsam yemeğimi şirkette yiyorum ya o yüzden ne kaldıysa onu yedim ama zaten acıkmadım akşamda 2 yk yogurt yedim ohhh

haklısın valla ama güzel yaparım profiterolüü kıyamam atmaya=))))))))))))))))

ellerine sağlıkk

canım biraz baktım ama çok inceleyemedim duşa falan girdim okula gideceğim.akşama inceleyeceğim

Umarım beğenirsin..

bulgurlu süper düşünmüşsün tatlım şimdiden ellerine sağlık, afiyetler olsun, doyurucu da olur çook

Teşekkür ederim Lucim ..

Şekersiz dediğin gibi sakıncası yok, ben yazıyorum yazma nedenim içecek konusunda da düzensiz olabiliyorum o yüzden.

Çok sevindim dengeli bulmana, bundan sonra en az kilo vermek kadar buna dikkat etmek istiyorum. Hatta çoğu zaman sabahtan düşünüyorum menümü, fitnesspala yazıp kontrol ediyorum nasıl oluyor kalorisi diye.

Aslında erken ama sanırım sınavın stresini çok feci yapıyorum, onunla alakası olabilir diye düşünüyorum, çünkü Ankaraya gitmeden önce öyle pek durmadan yeme isteğim yoktu, şu an kaçamak yapasım değil durmadan yiyesim var resmen :26: Bakalım 23ünü getireyim de sonra düzelecek mi ..

Sana da şimdiden afiyet olsun, nasıl etkili bir şeyse artık rahatlatıyor resmen ..

hmcim sen tiroid ilacini gece almayi soracaktin doktora, firsatin oldu mu?

Sordum tabi vazgeçmek yok da size söylemedim değil mi kusura bakmayın Doktor tiroid hormonunun doğal yollardan sabah saatlerinde salgılanan bir hormon olduğunu ve ilacı gece kullandığımızda o saatlerde salgılanacağını ve vücut için ideal düzeni sağlamayacağını söyledi. O yüzden sabahları kullan dedi.

Kizlar hipotiroid mi? Ben 5 yildir hipotiroidim. İlaci aç karnina icilmezsse etkili olmuyor. Ben bir kaç kez gece yatarken iceyim nede olsa midem bos dedim gece çok rahatsız oldum uyuyamadim.

evet hipotiroid canim.

ac karna almak gerekiyor ve ilactan sonra da bir saat beklemek gerekiyor. bu bana biraz zorluk cikariyordu acikcasi. 1 saat bekleyecek vaktim olmadigindan ofise kahvalti yapmadan geliyordum. gece icilebilecegine dair birkac yazi okudum internette, ve birkac haftadir gece iciyorum ve bana cok iyi geldigini dusunuyorum. ama bir kan testi yaptirip tahlil sonuclarina da bakmak gerek tabii.

ben de birkac doktora sorayim bakalim.

Kizlar hipotiroid mi? Ben 5 yildir hipotiroidim. İlaci aç karnina icilmezsse etkili olmuyor. Ben bir kaç kez gece yatarken iceyim nede olsa midem bos dedim gece çok rahatsız oldum uyuyamadim.

Geçmiş olsun Destansı, benim ne zamandır var bilmiyorum ama 2 ay falan oldu ilaca başlayalı ..

Ben de kalkınca direk kahve falan arıyorum ama yine de riske atmak istemiyorum, söylediği çok mantıklı geldi doktorun o yüzden düşünmüyorum kullanmayı gece ama memnunsan tahliller de aynı fikirdeyse olabilir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…