- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.461
Günaydın sevgili arkadaşlarım , hepimize iyi bir gün olsun . Günlerdir kapalı havadan usanmıştım . Azıcık olsa da güneş umut verdi. Çıkıp biraz yürüyüş yapacağım . Ama tempolu yürüyüş sözü vermiyorum .:107: Menümü paylaşıp çıkıyorum , görüşürüz
Dünkü menüm
Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği üstüne krem peynir 5 siyah zeytin , kahve (şekersiz kremasız)
Ara 1 portakal (ne zamandır meyve yemediğimi fark ettim)
Öğlen 1 kase ezogelin çorba yanında 2 galeta
Akşam büyük bi kase Salata (tere,roka,marul vs yeşillikler 1 domates , 1 salatalık yarım havuç üstünde tane mısır üstüne zeytinyağı ve nar ekşisi) ve 2 hurma
Su , 3lt Spor 3 mile Leslie
Kızlar niye böyle oldu bilmiyorum ki, dün gece gayet normal uyumuştum, bir garip uyandım ama kahvemi içeceğim şimdi, sonra umarım daha iyi olurum geçer gider böylece ..
Kaptan valla çok güzel geçiştirmişsin o isteği, oğlun ağzının tadını biliyor belli ama pek de hazır cevap maşallah
Günaydın 5. takımın azimli, motivasyonu bol hanımları
İki günlük yoğunluğun ardından yine aranızdayım - bugün de ufak bir teknik sorun dolayısıyla internet bağlantısında sıkıntı vardı sağolsun arkadaşımız düzeltti ve aranızdayım
Dünü anlatmaya kelimeler az kalır çok çok yoğundum her yere geç kaldım sabah işe geç kaldım işte ful çalıştım akşam eve geç gittim spora bile 5dk geç kaldımGece uykum olmasına rağmen geç yattım bir insan bu kadar şeyi aynı güne sığdırabilir mi diye düşündüm Allahım yaaa çalışmadan önceki 10 günüm dünkü 10 saatime denk gibi
Neyse hanımlar size menümü arz edeyim ve geçmişte ettiğiniz sohbete şöyle bi göz atayım dün fazla katılımda bulunamadım zaten - bugün sizinle braz sohbet edeyim
Sabah - 08:45
- 2 dilim light ekmek+peynir ve salçalı tost (peynir azdı 1 kk ya var ya yok o yüzden net yazamadım ölçüyü)
- Çay
Ara - 11:20
- 2 gün kuru kayısı
Öğle - 12:50
- 1 kkdan biraz büyük haşlanmış tavuk
Ara - 15:30
- 3-4 Etiform kepekli bisküvi
- 1 bardak çay
Akşam - 18:50
- 2 kepçe tarhana çorbası
- 1 küçük kase marul salatası (çok az yağ ve elma sirkesi koydum)
- 3 çatal köfteli pırasa yemeği (komşum getirdi değişik bi yemek)
Ara - 21:00
- 1 bardak ayran (aslında yemekte içecektim ama doyunca spor sonrası içeyim dedim)
Su - 1,5-2 lt
Spor - 1,5 saat (30dk yürüyüş+1 saat kardiyo)
Dün pilates yapmadık aerobik-fitness hareketleri, oryantal, zumba karışıktı.Güzel ter attım açıkçası günün yorgunluğuna da iyi geldi Çok zorlanmadım tamam tempolu falandı ama leslieden alışık olduğum şeyler olduğundan iyi geldi severek yaptım
Menüm aslında az olmuş sanki - kalori olarak hesaplayım dedim 1000 kcal etmez sanırım
ama çöpe gitmesin diye=))))
Günaydın sevgili arkadaşlarım , hepimize iyi bir gün olsun . Günlerdir kapalı havadan usanmıştım . Azıcık olsa da güneş umut verdi. Çıkıp biraz yürüyüş yapacağım . Ama tempolu yürüyüş sözü vermiyorum .:107: Menümü paylaşıp çıkıyorum , görüşürüz
Dünkü menüm
Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği üstüne krem peynir 5 siyah zeytin , kahve (şekersiz kremasız)
Akşam büyük bi kase Salata (tere,roka,marul vs yeşillikler 1 domates , 1 salatalık yarım havuç üstünde tane mısır üstüne zeytinyağı ve nar ekşisi) ve 2 hurma
kahve çikilata ii gelir misss ama çikilatayı fazla abartmaaa
tatlım menün gayet güzel sağlı köfteli pırasayıda merak ettim bakacagım netten
zaten o çöpe gitmesin aman tabakta kalmasın düşüncelerimiz yokmu mahvediyor bizi
ohhh güzel menü herkes haftasonunu telafi ediyor heralde
Kızlar bu akşama canım sulu köfte istiyor. Nasıl yapıyorsunuz acaba ben hiç yapmadım da
canııım ben de hiç yapmadım, eşimde ben de pek sevmeyiz...ama annem beyaz soslu yapardı hafif ekşili galiba, googledan çeşitli tarifleri bulabilirsin aslında...salçalı yapanda var, senin canın hangisini çekti acaba :))
hndcim günaydın tatlım... evet buradada günlerdir ve bugün hava kapalı ve de oldukça soğuk...dışarıya çıkmaya üşeniyor insan
canım biraz baktım ama çok inceleyemedim duşa falan girdim okula gideceğim.akşama inceleyeceğimMaşallah öğle çok az onun nedenini biliyoruz onun haricinde bence çok güzel bir menü, sporun da var daha ne olsun ..
Gamzecim sen yapabiliyorsun gayet iyi ama ı-ıh benim eskiden kilo verirken uyguladığım düzendi bu, bu sefer farklı bir şey deneyip, olabildikçe yiyerek vereceğim ki artık tam çözüm olsun. Yoksa yaptığım hep aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemekten başka bir şey olmuyor ..
Baktın mı siteye beğendin mi ?
Nedeni belli değildi ama güzel bir kahve ve biraz fazla çikolata ile kendime gelebildim ohh be, bütün gün öyle geçmezdi artık çikolata da görmezden gelinir umarım menümde
Dünkü menüm
haklısın valla ama güzel yaparım profiterolüü kıyamam atmaya=))))))))))))))))kahve çikilata ii gelir misss ama çikilatayı fazla abartmaaa
tatlım menün gayet güzel sağlı köfteli pırasayıda merak ettim bakacagım netten
zaten o çöpe gitmesin aman tabakta kalmasın düşüncelerimiz yokmu mahvediyor bizi
ohhh güzel menü herkes haftasonunu telafi ediyor heralde
Salçalı çekti Lucim
Ben severim ama aramazdım hiç nereden geldi ise aklıma
Pirinç ile yapılan tarifler buldum bakınca ama sonra aradığımı buldum sanırım bulgurlu, bir deneyeyim bakalım akşama.
sen bana ayrıntı sormuşsun birkaç sayfa önce ben de hemen menünü yine buldum detaylı bir yorum yazayım bari - dün 5ten sonra kafa kalmaynca yorumları kısa kısa geçmişim sanırımBugünkü tahmini menüm kızlar ..
Eki Görüntüle 1017787
Suyum 1.5 litre kadar oldu 3 e tamamlamaya çalışacağım.
3 fincan kahvem var, akşam da 1 fincan içerim eşimle tamam.
Aa yeşil kahve içmemişim, şimdi yeşil kahve yaparım, başka da bitki çayı vs içmem heralde bugün .
bende eklisin de ben de ne zamandır kalori hesabı yapmıyorumaa bi ara bende fittingo ya üye olmuştum ama kullanmadım ne zamandır dur bende açayım bakim
Çok teşekkür ederimLilycim bize nazın geçer istediğin gibi yapabilirsin
Paylaşım ve saygı çok önemli şeyler, o saygı bitince aşk da olsa o da olsa bu da olsa olmaz o iş, bizim yandakileri duydukça üzülüyorum, ben bir daha yüzüne bakamazdım o sözleri duysam veya söylesem heralde.
Aynı zamanda rahatça herşeyi konuşabileceğin biri olmalı, konuşurken acaba yanlış anlar mı diye düşünmeden her şeyi konuşabilmelisin, inşallah seni hak edecek birisi çıkar karşına, kalbini sıcacık yapacak, çok hak ediyorsun bunu ..
hoşbuldum ama görmeden çıktım dünlilycim hoşgeldinn
Telepati iyidir yaaa demek ki uzaktan da olsa birbirimize benzer mesajları gönderebiliyoruzAbartmış mıyız Lilycim Telapatiyi
Ben hiç iyi hissetmiyorum yeme konusunda kendimi, sınavı sanırım çok stres yaptım ve herşeyi yemek istiyorum ne yapıp engelleyebilirim fikrin var mı ? Tutuyorum şu an kendimi, akşam tutmaya çalışacağım ama daha da geriliyorum.
Off geçse de bitse valla.
Benim hiç suçum yok tamamen hormonlarımın işi
Ne güzel valla yaşadı
Zeynep ben menünü beğendim gerçi akşam çok hafif salata tarzı geçştirmişsin ama acıkmadığın halde öğün atlamamış olman güzelHeytt Beee Mutfagım erkenden kapandı.
Aç olmamama rağmen akşam yemeğimide yedim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1/2 kk peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
3 köfte
1 yk patates püresi
Ara Öğün
3 kare bitter
Akşam
1 yk patates püresi
1 yk rus/amerikan salatası
salata
Ara Öğün
Mutlaka birşey yerim ya 1 porsiyon meyve ya 2 galeta metobolizmam durmasın
Su : 1.5 lt hala içiyorum
Spor : 30 dk egzersiz düşünüyorum kızlar belim gayet iyi çok şükür
herkese hayırlı akşamlar...
lucim altın kalpli arkadaşım...gerçekten çok iyi niyetli vede duygusal bir insansın.öğrencilere yapmış olduğun hareket mükemmel canım
şahnurum oğluşuna acil şifalar canım inşallah biraz daha iyidir şimdi..çok geçmiş olsun
lilycim menün mükemmel bence .allahtan hiç birşey olmamış ocağı açık unutunca geçmiş olsun.
zeynepcim çok sevindim akşam öğünlerine yanında taşımana gerek kalmıcak yani.
hazoşcum sende hoşgeldin aramıza inşallah zamanla listeye de girersin.
senin de güzel yorumların ve geçmiş olsun dileğin için teşekkürler
canım yorumların için çok teşekkür ederim..rabbim inşallah çok sevip aşık olabileceğin vede dürüst insanı karşına çıkarsın..
fittingodan kopyala yapıştır mı ?3 Yemek K. Yoğurt 48 kcal |Kahvaltı 0800
30 Gram Yulaf Ezmesi 105 kcal |Kahvaltı 0800
4 Adet Siyah Zeytin 19 kcal |Kahvaltı 0800
2 Adet Kuru Kayısı 59 kcal |Ara Öğün 1
4 Adet Fındık 27 kcal |Ara Öğün 1
Yarım Çay B. Süt, yarım yağlı 23 kcal |Ara Öğün
1 Porsiyon Su Böreği 469 kcal |Öğle 1200
1 Su B. Ayran 76 kcal |Öğle 1200
Yarım Adet Ayva, taze 49 kcal |Ara Öğün 2 1500
20 Gram Yulaf Ezmesi 70 kcal |Akşam 18:00:00
Yarım Adet Elma, taze 56 kcal |Akşam 18:00:00
4 Yemek K. Yoğurt 64 kcal |Akşam 18:00:00
Resim 15 Dakika Mekik Çekmek 146 kcal |Spor 1900
Resim 50 Dakika Kondisyon Bisikleti 638 kcal |Spor 17:00:00
su:1.5 litre
.
Mis geldi valla Zeynep
sen bana ayrıntı sormuşsun birkaç sayfa önce ben de hemen menünü yine buldum detaylı bir yorum yazayım bari - dün 5ten sonra kafa kalmaynca yorumları kısa kısa geçmişim sanırım
sabah yumurta+ekmek+elma güzel bence
öğlen ton balıklı salata+çorba+etimek de gayet dengeli olmuş 2 dl ekmek hakkını bölerek kullanmışsın - acıkmadıysan bence güzel
akşama bayıldım etli nohut+salata+yoğurt
aralarda portakal - badem ve çikolata yemişsin ben beğendim çünkü hepsi dengeli ve çeşitli olmuş afiyet olsun
bende eklisin de ben de ne zamandır kalori hesabı yapmıyorum
ben önceleri kalori sepetine üyeydim hala üyeyim de formatı değişmiş yeni halini beğenmedim - diyet arkadaşıma üye olmuştum buraya katılınca sizden fittingoyu öğrenip ona da kaydoldum - myfitnesspal'a da üyeyim ama onu beceremiyorum yaaa istediğim şeyleri tam bulamıyorum bir de yanlış girince sil başa dön sıkıcı geliyor ama güzel bir formatı var
yani bende hepsi var kızlar hangisinden eklemek isterseniz özelden ulaşabilirsinz
Çok teşekkür ederimRabbim herkesin gönlüne göre versin, eşi olanların da mutluluğunu daim etsin
hoşbuldum ama görmeden çıktım dün
Telepati iyidir yaaa demek ki uzaktan da olsa birbirimize benzer mesajları gönderebiliyoruz
Yemek yeme dürtüsünün asıl nedenine eğilmek lazım aslında - acaba yoksunluk hissine mi kapılıyorsun psikolojik olarak? yani sanki o an yemezsem sonra hiç yiyemem düşüncesi mi var? ya da birşeylere canın sıkkın - kafan takılıyor ve kendini yiyeceklerle mi tatmin etmeye çalışıyorsun?
dersler haricinde kendince sığınacak liman arayıp bunu da sana en yakın olan yiyeceklerde mi buluyorsun ki acaba?
Zeynep ben menünü beğendim gerçi akşam çok hafif salata tarzı geçştirmişsin ama acıkmadığın halde öğün atlamamış olman güzel
[/B]senin de güzel yorumların ve geçmiş olsun dileğin için teşekkürler
fittingodan kopyala yapıştır mı ?
bence yediklerinden yaktıklarını çıkardığında bişey kalmıyor - o kadar az enerji almak metabolizmanı yavaşlatmaz mı acaba bi an öyle düşündüm:44:
haklısın valla ama güzel yaparım profiterolüü kıyamam atmaya=))))))))))))))))
canım biraz baktım ama çok inceleyemedim duşa falan girdim okula gideceğim.akşama inceleyeceğim
bulgurlu süper düşünmüşsün tatlım şimdiden ellerine sağlık, afiyetler olsun, doyurucu da olur çook
kızlar ben kaçıyorum okula gideceğim..off 7 saat dersim var=((( öğlen ligt bisküvi yemeye karar verdim aklıma bişey gelmiyor...kesin midem bulanacak yine doymayacağım=(((((bu arada ben menümü yazarken türk kahvesi ve çayı yazmadım çünkü ikisinide şekersiz içiyorum..günde 2 türk kahvesi 5 tane falan da çay içiyorum bilginize....akşama görüşrüüzzz
sen bana ayrıntı sormuşsun birkaç sayfa önce ben de hemen menünü yine buldum detaylı bir yorum yazayım bari - dün 5ten sonra kafa kalmaynca yorumları kısa kısa geçmişim sanırım
sabah yumurta+ekmek+elma güzel bence
öğlen ton balıklı salata+çorba+etimek de gayet dengeli olmuş 2 dl ekmek hakkını bölerek kullanmışsın - acıkmadıysan bence güzel
akşama bayıldım etli nohut+salata+yoğurt
aralarda portakal - badem ve çikolata yemişsin ben beğendim çünkü hepsi dengeli ve çeşitli olmuş afiyet olsun
Telepati iyidir yaaa demek ki uzaktan da olsa birbirimize benzer mesajları gönderebiliyoruz
Yemek yeme dürtüsünün asıl nedenine eğilmek lazım aslında - acaba yoksunluk hissine mi kapılıyorsun psikolojik olarak? yani sanki o an yemezsem sonra hiç yiyemem düşüncesi mi var? ya da birşeylere canın sıkkın - kafan takılıyor ve kendini yiyeceklerle mi tatmin etmeye çalışıyorsun?
dersler haricinde kendince sığınacak liman arayıp bunu da sana en yakın olan yiyeceklerde mi buluyorsun ki acaba?
:44:
ohh afiyet olsun öğleden sonraki bir öğünde bende yapacagım
canım akşsam yemeğimi şirkette yiyorum ya o yüzden ne kaldıysa onu yedim ama zaten acıkmadım akşamda 2 yk yogurt yedim ohhh
ellerine sağlıkk
teşekkür ederim tatlım ne demek katkısı olduysa iyi ki varsınız
Sağlıklı duruyor mu Lily
Ne güzel yapmışsındır pilatesini Lilycim.
Güzel bir menü olmuş, afiyet olsun.
yaa akşam yağdı ama sabaha bişey kalmadı sadece arabaların üstünde kalan kar o kadar
çikolataya gelince dün canım tatlı istedi ama fazla yemeyeyim diye kendimi accık çikolata ile kandırdım
sorma oğlum ağzının tadıını bilir de senin neden enerjin düştü anlat bakalımm
destansı canım sen kilonu bildir gene listeye sonra ekleriz
Tamam :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sana da şimdiden afiyet olsun, nasıl etkili bir şeyse artık rahatlatıyor resmen ..
hmcim sen tiroid ilacini gece almayi soracaktin doktora, firsatin oldu mu?
hmcim sen tiroid ilacini gece almayi soracaktin doktora, firsatin oldu mu?
Sordum tabi vazgeçmek yok da size söylemedim değil mi kusura bakmayınDoktor tiroid hormonunun doğal yollardan sabah saatlerinde salgılanan bir hormon olduğunu ve ilacı gece kullandığımızda o saatlerde salgılanacağını ve vücut için ideal düzeni sağlamayacağını söyledi. O yüzden sabahları kullan dedi.
Kizlar hipotiroid mi? Ben 5 yildir hipotiroidim. İlaci aç karnina icilmezsse etkili olmuyor. Ben bir kaç kez gece yatarken iceyim nede olsa midem bos dedim gece çok rahatsız oldum uyuyamadim.
Kizlar hipotiroid mi? Ben 5 yildir hipotiroidim. İlaci aç karnina icilmezsse etkili olmuyor. Ben bir kaç kez gece yatarken iceyim nede olsa midem bos dedim gece çok rahatsız oldum uyuyamadim.
evet hipotiroid canim.
ac karna almak gerekiyor ve ilactan sonra da bir saat beklemek gerekiyor. bu bana biraz zorluk cikariyordu acikcasi. 1 saat bekleyecek vaktim olmadigindan ofise kahvalti yapmadan geliyordum. gece icilebilecegine dair birkac yazi okudum internette, ve birkac haftadir gece iciyorum ve bana cok iyi geldigini dusunuyorum. ama bir kan testi yaptirip tahlil sonuclarina da bakmak gerek tabii.
ben de birkac doktora sorayim bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?