Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım yaaaa, çok çok geçmiş olsun el kesiği denince belim elim ayağım tutmaz, bi kesmiştim de hala yara yeri sızlar ((( sende profiline bi elemtere fiş koy bence :)

Benim canım da tatlıdır biraz Lucim, öyle olunca pek acıyor, sen pek kuvvetli kesmişsin sanırım aman dikkatli ol, dimi benim de ihtiyacım var sanırım

Benim canım da tatlıdır biraz Lucim, öyle olunca pek acıyor, sen pek kuvvetli kesmişsin sanırım aman dikkatli ol, dimi benim de ihtiyacım var sanırım

kanla benim problemim galiba acil durumda müdahale ederim de kendimde olunca bi kötü oluyorum... evet o kesin baya derindi, eşim de çok korkmuştu hastanelik diye ama çok şükür dikişsiz atlattık...aman Allah korusun nazardan gözden... tedbirli olmak faydalıdır

Lucim ucuz atlatmışsın aman, ciddiye almayız pek kesik deyince ama damara falan gelse neler olur, aman aman uzak olsun ..

Kızlar profilimizdeki kuşların üstüne gelince gözüken yorumları gördünüz mü ?

Kızlar profilimizdeki kuşların üstüne gelince gözüken yorumları gördünüz mü ?

aaa sen söyleyince dikkat ettim üyelik süreci ve mesaj sayısı falan ile ilgili sanırım meyve veren ağacım :) benim daha ne olduğum blli değil :)

Kızlar sinirimden ne ara öğün ne akşam yemeği herşeyi kaçırdım

Biraz biraz kendimi toparladım galeta falan yiyorum

O çok özel şirketim bana çok güzel bir kazık atmaya çalışıyor ancak yanlış taşa tostladılar

Bir güzel ağızlarına s.....tm. Şimdi onlar tutuşsunlar bakalım

Yemin ederim sinirden ağladım yaa

Yapılan şu: Benim mevkimdeki herkese sözleşme yenileniyor (maaşlara zam dahil ) ama sadece bana sözleşme yenileme yok.

kızlar hayırlı akşamlar...bugün mü çok soğuktur nedir o kadar çok üşüyorum ki,birde bizim pc salonda burasıda çok soğuk o yüzden birt ürlü pc yi açıp girmedim.menümü yazıp tekrardan oturma odasına gidicem resmen donuyorum.

.

zeynepcim ne olursa olsun sakin kalmaya calis, kendini yipratma. bu konularda hic tecrubem yok, kidemli ogrenci oldugum icin. insallah tez zamanda hayirlisiyla guzel sekilde cozumlenir mesele.

sabah:2 kaşık yulafezmesi,4 kaşık yoğurt,yarım k.k peynir

ara:yarım ayva,2 kayısı

öğle:1 kase çorba,1tane kabak dolması,salata,ayran

ara:2 avuççekirdek,2 kayısı

akşam:öğlenle aynı

spor:50 dk eliptik,100 mekik,10 dakika kadar yer hareketi
su:1.5 litre

.

havalar biraz sogudu genel olarak sanirim ama sen eger bugun az karbonhidrat aldiysan ondan da usuyor olabilirsin. soyle sicak sicak bir cay ic, icin isinsin.

uyelik tarihi ya da mesaj sayisiyla falan alakali sanirim, ya da begeni sayisi mi?

Beğeni sayısı sanırım

aaa sen söyleyince dikkat ettim üyelik süreci ve mesaj sayısı falan ile ilgili sanırım meyve veren ağacım :) benim daha ne olduğum blli değil :)

Pis site canımı kiraz istetti Lucim

Zeynep bu yaptıkları mobinge girmez mi ? Hukuki olarak hakkını arasan ?

Aman üşüme kaç diğer odaya Sevda ..

Bir o çekirdek olmasa iyimiş onun haricinde güzel bir menü olmuş.

Bugünkü menüm kızlar ..
Bir çikolatamdan memnun değilim kendi adıma ama o da bütün günümü kurtardı.
Sadece kahve ve su içtim bugün ..​

havalar biraz sogudu genel olarak sanirim ama sen eger bugun az karbonhidrat aldiysan ondan da usuyor olabilirsin. soyle sicak sicak bir cay ic, icin isinsin.

yok tatlım ya yediklerim de hep karbonhidrat ağırlıklı ama ne bilim valla bir yeşil çay yapıyım kendime tv nin karşısına geçip yudumlayayım en iyisi..

.

Menüm
Sabah: 3 dilim çavdar ekmegi, domates,peynir,haşlanmış yumurta,1 parca cikolata
Öğlen: kefir,yarim dilim çemenli ekmek
Ara: süt
Aksam : az bezelye yemeği, salata, az kepekli makarna

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1019635

Bugünkü menüm kızlar ..
Bir çikolatamdan memnun değilim kendi adıma ama o da bütün günümü kurtardı.
Sadece kahve ve su içtim bugün ..​

ahhh o çekirdeği benimkine bir bıraktırabilsem..insan anlamıyor valla yemiycem diyorum birde bakmışım offf yığılmış kabuklar...en son benimkine dedim göbeğin çıktı dikkat et azcık...kendisine bir baktı sonra diyor ki,almıcam yaa birdaha çekirdek falan haklısın ...inşallah almazda bende yemem.

senin menün de çok güzel canım afiyet olsun..

.

tatlım menün bence güzel ...ekmekler biraz fazla mı olmuş gibi.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…