- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.521
afiyet olsun canııım, bu ara ben leblebiyle bozdum annem gelirken çıtır çıtır almış gelmiş bırakmış eve gelip gidip leblebi yiyorum :))) daha çikolata ve tatlı yiyemedim halbuki
hehehehehe iyimi bahsettinnnbu gün hem beynim hemde vucudum yoruldu balım :26: zamanım var ama emin ol yorgunluğum çok fazla :26: 3 gecedir hiç sağlıklı uyuyamıyorum, bununda payı var..Eşim sağolsun uyanıyor tv açıyor, bende deli oluyorum..küçücük bir ses olsun uyuyamam ve uyandığımda da tekrar uyumakta çok zorlanırım bir sürü söylendim bu gün arayıp, o geldiğinde eve akşam ben uyumuş oluyorum, sabahta o uyurken ben işe gidiyorum arayıp çemkirmekte karar kıldım ve uyguladım
Çok doyurucudur ama tatlım, üstünede bir koca tas su içtinmiiiiiiohhh değmeyin keyfineee
çemkir güzelim yakışırrr.... evet 3 gündür yorgun olduğunu farkediyorum, bu akşam okul yoksa dinlen biraz eşin gelene kadar
kalorili deee, ama ben ne yaptım dün akşam üstü 5 gibi falan akşam yemeği niyetine 2 ufak avuç yedim ve yemek yemedim artık...doyurucu ama aynı kaloriye daha besleyici şeyler yiyebilirdim...
Afiyet olsunBu arada karnım acıkır gibi oldu ve akşam yemeğimi erken yiyerek mutfağımı kapatmış bulunuyorum
Menüm
Sabah: 2 kk peynir
Öğle: 3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Ara: 2 kaşık yoğurt ve yarım turp, içine 1 adet közlenmiş kırmızı biber koyarak salata gibi yedim.
Akşam: 3 adet marula sarılmış çiğköfte
1 bardak ayran.
Spor: 50 dk. yürüyüş (akşam 40 dk. eliptik düşünüyorum, yaparsam yazarım)
Su: şimdilik 7 bardak, hedef 12 bardak.
.
insan bazen çemkirmek istiyor gerçekten iyi yapmışsınhehehehehe iyimi bahsettinnnbu gün hem beynim hemde vucudum yoruldu balım :26: zamanım var ama emin ol yorgunluğum çok fazla :26: 3 gecedir hiç sağlıklı uyuyamıyorum, bununda payı var..Eşim sağolsun uyanıyor tv açıyor, bende deli oluyorum..küçücük bir ses olsun uyuyamam ve uyandığımda da tekrar uyumakta çok zorlanırım bir sürü söylendim bu gün arayıp, o geldiğinde eve akşam ben uyumuş oluyorum, sabahta o uyurken ben işe gidiyorum arayıp çemkirmekte karar kıldım ve uyguladım
leblebi çok kalorili değil bildiğim kadarıyla... 1 çay bardağı 1 dilim ekmek yerine geçiyor yani olsa olsa maksimum 100 kcal'dir o da çok değil kikalorili deee, ama ben ne yaptım dün akşam üstü 5 gibi falan akşam yemeği niyetine 2 ufak avuç yedim ve yemek yemedim artık...doyurucu ama aynı kaloriye daha besleyici şeyler yiyebilirdim...
Afiyet olsun
insan bazen çemkirmek istiyor gerçekten iyi yapmışsın
ben de 2 gündür uykusuz ve hem bedenen hem zihnen yorgunum gerçekten zor yaaa - Rabbim sağlık versin de napalım hayat bir şekilde akıyor
leblebi çok kalorili değil bildiğim kadarıyla... 1 çay bardağı 1 dilim ekmek yerine geçiyor yani olsa olsa maksimum 100 kcal'dir o da çok değil ki
afiyet olsun - ben de işe getireyim bari evdeki leblebiyi böyle çok acıkıp yiyecek birşey olmadığından kurtarıcı olur
İyi yapmışsın
Çok teşekkür ederim liliymmmm, çemkirdim vala
Kızlarr ben bir koşu okula gidip geliyorum
leblebi çok kalorili değil bildiğim kadarıyla... 1 çay bardağı 1 dilim ekmek yerine geçiyor yani olsa olsa maksimum 100 kcal'dir o da çok değil ki
afiyet olsun - ben de işe getireyim bari evdeki leblebiyi böyle çok acıkıp yiyecek birşey olmadığından kurtarıcı olur
kızlar sınav sonucum olmadı 67 ile kaldım artık mayıstaki sınava hazırlanacağız bakalım hayırlısı olsun
hm cim ve lily cim teşekkür ederim bugün bakmamıştım paylaşım alanına en son dün bakmıştım hemen oylayayım
Dünkü menüm.
Sabah bir dilim ekmek 4 zeytin beyaz peynir salatalık
Öğlen hazır çorba,bir paket bisküvü
Akşam bir kase çorba 5 kaşık karnıbahar yemeği bir dilim ekmek.su hala az spor yok.iş düzenim otursun hepsi olacak inşallah
Bu arada karnım acıkır gibi oldu ve akşam yemeğimi erken yiyerek mutfağımı kapatmış bulunuyorum
Menüm
3 kaşık yoğurt
Ara: 2 kaşık yoğurt ve yarım turp, içine 1 adet közlenmiş kırmızı biber koyarak salata gibi yedim.
1 bardak ayran.
.
Uff kızlar elimi kestim
Zor durdumdum ama durdu sonunda ..
Ben öyle değilim aslında, herşeyi severim..Çocukken cenazelerde yapılıyor diye un helvasını hiç sevmezdim, şimdi onuda yiyiyorum.. Asla dediğim 2 şey, şekerli yoğurt ve şekerli makarna :26:
iyi yapmışsın canım eşine izin vermekle
lilycim patatesli yapayım dedim ama kendim patatesinden yemem pek, ya da az yerim
DIşarı çıkmak istemiyorum şu dönemde pek, evde de bir şeylerle uğraşmamaya çalışıyorum çünkü başlayınca hep başka şeylerle ilgilenesim geliyor, aslında normalde zevkle çalışırım ama şimdi baskı hissediyorum sanırım üstümde o yüzden istemiyor canım hiç.
Lucim Lilynin de söylediği gibi diyet konusundaki bir oylama ama teşekkür ederim düşünmen yeter.
Bende de olabilir Zeynep, bende biraz tersimdir
Ne diyeyim Lilycim bence çok iyi yapmışsın yoksa o drajeler bir şekilde girerdi midene, en azından benimkine girerdi.
Lilycim ben bu sefer sen katılırsın diye bekliyorum ama yarışmaya düşünmüyor musun ?
Aaa ne kadar sürecek 2 gün mü Lily ?
Bence izinli olma sana bahane olsun dikkat etmek için derim ama tabi sen daha iyi bilirsin.
Kaptan kaç puan gerekiyordu 66 değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ? Ucu ucuna gitti desene üzüldüm valla ..
canım 70 gerekiyordu ben 67 de kaldım :26::26:
Kaptan çok sinir bozucudur değil mi ? 3 puan 1 soru falan sanırı ama olsun bir dahaki sınava halledersin.
kaptancım üzüldüm hakikaten 3 puanla kaçması kötü olmuş ama sıkma canını verirsin bir daha ki sefere...
gamzeemmm hoşgeldin tatlım, yap sen sporunu kolay gelsin akşama yürüyeceğim ben de ortalık sakin olursa, dün kapıdan çıkamadık ki karışıklıktan...menü paylaşmıyorum canım benim izin süresince, canınız çekmesin, yiyorum her şeyden azar azar :)
hmcim yine olursa haber ver olur mu oylayalım tatlım
neee şekerli makarna mı...şaka mı....yooo ben gibi makarna manyağını bile makarnadan soğutur bu fikir...yok hiç tarzım değil, almiiiim :)
Teşekkür ederim Lucim ..
Kızlar yaaa yaklaşık 1 saattir açım ama her zamanki gibi 15:30 olsun diye bekledim ara öğün olarak da çay+etiform yapayım dedim ama 1 taneyle idare etmek zorunda kaldım
en iyisi çayla doymaya çalışayım
Afiyet olsun Lilyci ..
Bu arada karnım acıkır gibi oldu ve akşam yemeğimi erken yiyerek mutfağımı kapatmış bulunuyorum
Menüm
3 kaşık yoğurt
1 bardak ayran.
.
Afiyet olsun Gamze
Alıntı yapmadım
Toplight - kaptan yaa 3 puanla kalmak nedir bilirim çok geçmiş olsun hayırlısı inşallah bir sonraki sınavda geçersin
Gamze - doyuyorsan mesela yok
Hm22 - ben yarışmaya katılmak isterdim aslında mutfakta en iyi olduğumu düşündüğüm alan keklerdir ama fotoğraf makinem yok telefonumun da pikselinden dolayı net çekmiyor eğer devam ederse görev dönüşü düşünebilirim
izin almayı da hem şehir dışında olacağımdan hem de paylaşım yapamayabilirim ihtimaline karşı düşünüyorm yoksa kaçamak yaparım düşüncesinden değil2 gün izin alınmıyor sanırım burada 2 hafta alınabiliyor
- patatesli köfte de yenebilir ama işte ben ekmek yemeyi patates-makarnaya falan tercih ediyorum
- bir de can sıkıntını bazen dışarıda atabilirsin çünkü evde de insan bunalabiliyor
Durumda - eşinle aranı düzeltme yolunda adım atmanıza sevndim bebek de bakıcıya alışıyorsa ne mutlu gözün arkada kalmaz - menünü de biraz karbonhidrat yönünden ağır buldum
Bir de kızlar şekerli yoğurt makarna falan lafı geçmiş - ben şekerli yoğurdu çok severdim çocukken ama tatlı niyetiyle - gerçi şimdi yiyemem o da ayrı...
ben ekmekle pilav yiyeni bile gördüm ya da ekmek+makarna yiyeni - biz hiç ekmekle makarna pilavı bir arada yemeyiz yani öyle alışmadık
23 Mart Lilyvim katılmanı isterim ne güzel olur.
Paylaşım yapamazsan da kilo bildirme şansın olmaz mı ki ?
Bugün de geçsin bakalım olmadı biraz çıkarım dışarı, planladığım gibi olmayacak demek ki, 3 hafta bana kalsa hiç dışarı çıkmadan deli gibi çalışacaktım ama olmadı ..
ah be canım içim gitti vallahi, dikkat etsene kendine...hem sen köfte yapmıyor muydun bıçakla işin neUff kızlar elimi kestim
Zor durdumdum ama durdu sonunda ..
İyi yapmışsın
Kızlar ben de çıkıyorum bugün biraz erken çıkayım eve gideyim çok açım hemen yemeğimi yiyip dinlenmeye çekilmek istiyorum
Herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere...
Geçmiş olsun dikkat et. Nasil oldu?
ah be canım içim gitti vallahi, dikkat etsene kendine...hem sen köfte yapmıyor muydun bıçakla işin ne((((
Patatesli yapacaktım Lucim ya, kayıverdi nasıl olduğunu anlamadan, bu sıralarda üstümde bir şey var iyice sakar oldum, geçen düştüm bugün elimi kestim arada da oraya buraya çarpıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?