Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet olsun canııım, bu ara ben leblebiyle bozdum annem gelirken çıtır çıtır almış gelmiş bırakmış eve gelip gidip leblebi yiyorum :))) daha çikolata ve tatlı yiyemedim halbuki

Çok doyurucudur ama tatlım, üstünede bir koca tas su içtinmiiiiii ohhh değmeyin keyfineee

çemkir güzelim yakışırrr.... evet 3 gündür yorgun olduğunu farkediyorum, bu akşam okul yoksa dinlen biraz eşin gelene kadar

Çok doyurucudur ama tatlım, üstünede bir koca tas su içtinmiiiiii ohhh değmeyin keyfineee

kalorili deee, ama ben ne yaptım dün akşam üstü 5 gibi falan akşam yemeği niyetine 2 ufak avuç yedim ve yemek yemedim artık...doyurucu ama aynı kaloriye daha besleyici şeyler yiyebilirdim...

çemkir güzelim yakışırrr.... evet 3 gündür yorgun olduğunu farkediyorum, bu akşam okul yoksa dinlen biraz eşin gelene kadar

ahhhh ahhh var balım varrrr :26::26::26:

kalorili deee, ama ben ne yaptım dün akşam üstü 5 gibi falan akşam yemeği niyetine 2 ufak avuç yedim ve yemek yemedim artık...doyurucu ama aynı kaloriye daha besleyici şeyler yiyebilirdim...

kesinlikleee

Afiyet olsun

insan bazen çemkirmek istiyor gerçekten iyi yapmışsın
ben de 2 gündür uykusuz ve hem bedenen hem zihnen yorgunum gerçekten zor yaaa - Rabbim sağlık versin de napalım hayat bir şekilde akıyor

leblebi çok kalorili değil bildiğim kadarıyla... 1 çay bardağı 1 dilim ekmek yerine geçiyor yani olsa olsa maksimum 100 kcal'dir o da çok değil ki
afiyet olsun - ben de işe getireyim bari evdeki leblebiyi böyle çok acıkıp yiyecek birşey olmadığından kurtarıcı olur

Çok teşekkür ederim liliymmmm, çemkirdim vala

Kızlarr ben bir koşu okula gidip geliyorum

Çok teşekkür ederim liliymmmm, çemkirdim vala

Kızlarr ben bir koşu okula gidip geliyorum
İyi yapmışsın

Kızlar ben de çıkıyorum bugün biraz erken çıkayım eve gideyim çok açım hemen yemeğimi yiyip dinlenmeye çekilmek istiyorum
Herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere...

100 kalori ise bişey değilmiş canııım, iyi rahatladım bari...evet ara atıştırmalık için çok ideal, hem akşam yemeğine yüklenmemiş olursun...

gamzeeeem, iyi dersler tatlımcım sana, öptüm çoook

Hayirlisi olsun. Mayistaki sinava inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Afiyet olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uff kızlar elimi kestim
Zor durdumdum ama durdu sonunda ..

Bu kadarcik yemek büyük basari. Bana çok az geldi. Şuan çok acil acaba ondan mi :) Afiyet olsun sana. Sporda çok güzel.

Ben öyle değilim aslında, herşeyi severim..Çocukken cenazelerde yapılıyor diye un helvasını hiç sevmezdim, şimdi onuda yiyiyorum.. Asla dediğim 2 şey, şekerli yoğurt ve şekerli makarna :26:

Güzeldir ya yemek seçmemek, ben dediğim gibi çok uğraştım ama olmayınca olmuyor ..

İyi dinlenmeler Lİlycim

Geçmiş olsun dikkat et. Nasil oldu?

Teşekkür ederim Destansı. Patatesleri doğruyordum, aklımdan bir sürü şey geçiyordu dalmışım kesiverdim. Bu sıralarda kendimi çok sakatlıyorum nazar mı değdi ne yaptı bilemedim ki :26::26:

ah be canım içim gitti vallahi, dikkat etsene kendine...hem sen köfte yapmıyor muydun bıçakla işin ne ((((

Patatesli yapacaktım Lucim ya, kayıverdi nasıl olduğunu anlamadan, bu sıralarda üstümde bir şey var iyice sakar oldum, geçen düştüm bugün elimi kestim arada da oraya buraya çarpıyorum

Patatesli yapacaktım Lucim ya, kayıverdi nasıl olduğunu anlamadan, bu sıralarda üstümde bir şey var iyice sakar oldum, geçen düştüm bugün elimi kestim arada da oraya buraya çarpıyorum

canım yaaaa, çok çok geçmiş olsun el kesiği denince belim elim ayağım tutmaz, bi kesmiştim de hala yara yeri sızlar ((( sende profiline bi elemtere fiş koy bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…