Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar dünden birkaç sayfa okudum alıntı yapmadan değineyim:

Toplight - kaptan bakıcınızı aileden biri saymanız ne güzel ve ne mutlu ki o kız da size kendini sevdirmiş bence bu çok önemli çocuk açısından...

Luci - geçmiş olsun biber gazına maruz kalmışsın

Ebbiss - Başın sağolsun Allah rahmet eylesin

kaptan bu nasıl bir menüdür böyle az az sık sık olmuş - afiyet olsun

Menüm

Sabah: 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin

Öğle: 1 porsiyon yoğurt

Akşam: 1 portakal
3 kaşık yulaf ezmesi
4 kaşık yoğurt

Spor: 65 dk yürüyüş

Su: 12 bardak

.
Gamze hafta sonunun telafisini yapıyorsun da arkadaşım aç kalmıyorsun inşallah:44:

Menün güzel öğlen ayranla geçiştirmişsin dün ben de öyleydim ama senin durum farklı bir günlük bişey değil anladığım kadarıyla - bence okulda tost yiyebilirsin ama boyutu önemli - bilmiyorum olabilir mi de yarım porsiyon yaptırsan tostu? yanına ayranla güzel bir öğün olur benm gözüme az olmasına rağmn çokokrem battı o kadar - bir de ara öğün yapma şansın yok mu? mesela öğleni ayranla geçiştirdin diyelim saat 2-3 gibi kuru meyve badem ceviz falan yesen?

Menünde öğün öğün yorum yapacak olsam her öğünün bence dengeli ama genele bakldığında biraz karbonhidrat oranı yüksek bir menü olmuş gerçi spor ve bol suyla telafi etmiş olabilirsin
görüntüsünü beğenmedi heralde
bugün ben de dışarı çıkınca havanın biraz sert olduğunu hissettim ama şimdi güneşli

ağır mı geldi acaba egzersizler? ben de geçen salıdan cumaya kadar kas ağrısı yaşamıştım

bugun herkes güne yorgun başlamış anlaşılan:44: ama teselliyi çikolatada aramayalım dimi bu hafta kendime de size de sözüm var diye içinde kakao geçen birşey tüketmeme kararı aldım - önümde hafta sonu aldığım çikolata drajeleri var 2 pkt ve arkadaşı bekliyorum ona vermek için çünkü çantamda olduğu sürece aklımı bulandırıyor

doymadım zaten 1 saat sonrası acıktım ama işlerden dolayı ancak 3ten sonra ara yaptım çekmeceyi bi açtım süt var - sıcak çikolata var bi de etiform terchimi etiformdan kullandım süt cnm istemedi diğerini de baştan eledim bu hafta çikolata yok diyerek
akşam aslında çorba+salata+ayrandı ama komşum yemek getirince ayranı spor sonrasına bıraktım çok şiş olup da sporda zorlanmayayım diye

hımmm :44:azıcık, minicik bişeyse görmeyiz
yorumun için de teşekkürler valla dün nasıl bi günmüş yaa öyle hem aç kaldım hem yorgun düştüm şükür bugun rahatım

agir gelmedi canim, bu programin ozelligi bu sanirim, ozellikle bacak kaslarini guclendirmeyi amacladigi icin bu tur agrilar normal. kaslarin calistigini ve egzersizlerin ise yaradigini gosteriyor. daha onceki slim in 6 denemelerimde de boyle olmustu, hatirladigim kadariyla yapan diger arkadaslarda da boyle agri olmustu. karin kaslarimin calistigini bile hissediyorum. 25 dakika olmasi da super.

Kızlar bişey sormak istiyorum

Regl döneminde sizinde canınız eskisi gibi su içmek istemiyor gibi oluyor mu???

Benim böyle oluyor. Normalde bu saate kadar 1 lt bitiriyorum ama dün ve bugün iteleye iteleye içiyorum

Sizide merak ettim

Aslında çikolata pek yi bir tercih değil Lilycim ama ciddi anlamda çok kötü hissediyordum kendimi, kurtarıcım oldu resmen ..

Bu arada draje konusunda tebrik ederim seni

Zeynep benim daha çok su içesim geliyor o dönemde, hatta metabolizma hızlanıyor ya acaba ondan mı diye düşünmüştüm ..

Kaptan paylaşım alanında oylama var bilgine

Kızlar bu akşama canım sulu köfte istiyor. Nasıl yapıyorsunuz acaba ben hiç yapmadım da
bu konuda bildiğim birkaç anne tarifi var ama onlar cısss kategorisinde birinde kızartma var diğerinde bezelye-patates
bir de anneannemin yaptığı tarif var onu beğenirim köfteyi bulgurla yoğurur cevizden biraz küçük ebatta toplar yapar salçalı suyla pişirir güzel olur baharat falan da ekler - öneririm yani
bu arada komşumun getirdiği yemek değişikti - eşinin annesinden öğrenmiş kadın - ince doğranmış pırasa içinde fındık büyüklüğünde top köfteler üstüne de beşamel sos yapmış ama ben beşamelin tadını pek alamadım heralde hafif bir beşamel sos yapmış - tadı güzeldi bir tabak getirmiş ben akşam 3 çatal aldım kalanını bugün öğlen için getirdim işe

menün biraz değişik ama dengelemişsin afiyet olsun

haklısın valla ama güzel yaparım profiterolüü kıyamam atmaya=))))))))))))))))
benm de bu aralar mutfak merakım var hatta geçen gun profiterol nasıl yapılır diye tarifleri inceledm videolar izledim ama yapmadım henüz - yaparsam en fazla 1 tane yerim kalanını arkadaşlara dağıtırım çözümü bu şekilde buluyorum

bence kahveyi içtiğin su miktarının yanına ekle - ben çayı eklemiyorum da kahve veya yeşil çay olursa yazıyorum

doğru ya söylemiştin işte yiyeceğim akşamları salata falan diye afedersin unutmuşum:26:

biraz kafanı rahatlatman lazım demek ki - madem canın ders çalışmak yerine yemeğe saldırmak istiyor giyin çık dışarı yürü dönünce de ayran yanna tost ya da meyve falan yap ye - küçük tabaklarda ve dolu görünecek şekilde hazırlarsan önce gözün doyacağından miden de çabuk doyar

hımmm güzel bir bilgiymiş paylaştığın için teşekkürler - yeni birşey öğrenmiş oldum
teşekkür ederim lily, denizli oldukça karışıktı dün akşam, ben de balkondan izleyip fotoğraf çekmeye çalışınca yedim gazı :)))
biliyorum arkadaş da merkezde çalışıyor tam sinemanın orada - cep telefonundan çekmiş facebook profilinde paylaşmış

Son düzenleme:
Zeynep benim daha çok su içesim geliyor o dönemde, hatta metabolizma hızlanıyor ya acaba ondan mı diye düşünmüştüm ..

ahahaa bende bir sorun var o zamann

rica ederim canım benim

ağrıya rağmen hoşnutsan no problem

ben buna hiç dikkat etmedim aslında - bu ay kendimi gözlemleyeyim bari:44:

Aslında çikolata pek yi bir tercih değil Lilycim ama ciddi anlamda çok kötü hissediyordum kendimi, kurtarıcım oldu resmen ..

Bu arada draje konusunda tebrik ederim seni
teşekkür ederim- valla verdim arkadaşa hatta mahcup oldu olur mu ben tek başına yemeyim paylaşalım dedi yok ben görmeyeyim sen ye afiyet olsun dedim drajeleri zaten marketten onun yüzünden almıştım sahibine teslim etmiş oldum

evet ben de sabah gördüm hatta alıntı yapmıştım eklemeyi unutmuşum :26: aşağıya ekliyorum bilginize

Son düzenleme:

bende bu ay farkettim geriye dönüp bi baktım evet öyle

neyse ben zorla morla içeyim

canıım geçen seferden içimde kalmıştı ben de sana oy vererek katkıda bulunmak isterim ama nereden ve nasıl vereceğim?
senin dediğin daha farklı canım- yemek yarışmasını diyorsun sanırım ama maalesef o oylama bitti yeni yarışma başladı bile yemek konusunda - hm22nin dediği genel cuma grupları paylaşım alanında takım kaptanlarına açılmış bir oylama var onu belirtmiş

rica ederim canım benim

Kızlar dün elime bir yazı geldi daha bugün okuyabildim detayları - haftaya şehir dışına gidiyorum göreve - ayrıntılar Cuma günü belli olacak duruma göre izin alabilirim çünkü geçen Aralık'ta da gitmiştim ve o kadar dikkat etmeme rağmen 1 kg almıştım :26: Bir de tek başına gitmeyeceğim iş yerinden iki beyle gideceğiz geçen gittiğimde 2 gün spor salonuna gitmiştim ama bu sefer gitme imkanım olur mu bilmiyorum

aaa anladım lilycim evet ben hmnin oylamaya girdiği yarışma zannetmişim, o zaman haber verir herhalde hmcim bize, oy verebiliriz bu sefer, geçen sefer arada kaynadı gitti o iş, içimde kalmıştı tamam canım paylaşmışsın sen de, şimdi gördüm :)

kızlar sınav sonucum olmadı 67 ile kaldım artık mayıstaki sınava hazırlanacağız bakalım hayırlısı olsun

hm cim ve lily cim teşekkür ederim bugün bakmamıştım paylaşım alanına en son dün bakmıştım hemen oylayayım

Dünkü menüm.
Sabah bir dilim ekmek 4 zeytin beyaz peynir salatalık
Öğlen hazır çorba,bir paket bisküvü
Akşam bir kase çorba 5 kaşık karnıbahar yemeği bir dilim ekmek.su hala az spor yok.iş düzenim otursun hepsi olacak inşallah

Kızlar eşime rusyaya gidebilirsin dedim vemçok az konuştum yerdeöyatarken bende yanına uzandım can yücelin bir yazısını okudumda çok güzel tavsiye ederim.daha iyi hissediyorum bugun.bakıcıdanda memnunum şimdilik kızım onu sewiyor hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…