- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.481
Luci - geçmiş olsun biber gazına maruz kalmışsın
kaptan bu nasıl bir menüdür böyleevet luci cim bugün berkin olayı çok üzdü beni kendi evlatlarımı düşündüm hep
kızlar eve geldim akşam yemeği hazırla ye derken büyük oğlana kızdım ödevini kendin yap diye küçükle ilgilenirken size mnenğümü yazıp kaçayım dedim aacaip uykum var ama 10 u bulacak gibi uyumam ufaklığın maşallah enerjisi gayet iyi sanki bütün gece beni ayakta tutan o değilmiş gibi
sabah
1 kase yağsız süt
2 kaşık bademli nesfit
1 kuru kayısı
1 ceviz karıştırıp yedim
ara
1/2 elma
öğle
1 kase domatesli şehriye çorba
ara
1/2 elma
1 kare bitterin yarısı (paket değil içindeki toplam karelerden sadece birinin yarısı)
akşam
1 kepçe tarhana çorba
salata bolca üzerine 2 kaşık yoğurt 5-6 tane zar büyüklüğünde fırınlanmış kıtır ekmek
ara
1 ceviz büyüklüğünde elma
günü 2,5 lt su
yürüyüş 35 dk tempolu yürüyüş
hepinize iyi akşamlar
Gamze hafta sonunun telafisini yapıyorsun da arkadaşım aç kalmıyorsun inşallah:44:Menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Öğle: 1 porsiyon yoğurt
Akşam: 1 portakal
3 kaşık yulaf ezmesi
4 kaşık yoğurt
Spor: 65 dk yürüyüş
Su: 12 bardak
.
Menün güzel öğlen ayranla geçiştirmişsin dün ben de öyleydim ama senin durum farklı bir günlük bişey değil anladığım kadarıyla - bence okulda tost yiyebilirsin ama boyutu önemli - bilmiyorum olabilir mi de yarım porsiyon yaptırsan tostu? yanına ayranla güzel bir öğün olurbende yazayım ama bugun tam olmadı=(
sabah
1 bardak süt
2 dilim ekmek
1kk peynir
3 zeytin
1 tk çokokrem
öğlen
1 bardak ayran
başka bişey yemeye fırsatım olmadı
akşam
3 yk domatesli makarna
5 yk yumurtalı ıspanak 1 incecik dilim light ekmek
ara
bunu daha yemedim ama profiterol yapmiştim ondan yiyeceğim bi tane çöpe gitmesin bitince daha da yapmayacağım zaten
bu arada benim öğle yemeklerim pek olamiyor. çünkü 9 gibi kahvaltı yapıyorum 12.15 te dersim başlıyo okulda tost falan yıyordum ama rejime girince ne yiyeceğimi bilmiyoru bugun ayranla geçiştirdim ama midem bulandı açlıktan..ben aç duramıyorum midem bulanır hemen başım ağrır. ne yiyim ben okulda ya bi fikir verin=(
Menünde öğün öğün yorum yapacak olsam her öğünün bence dengeli ama genele bakldığında biraz karbonhidrat oranı yüksek bir menü olmuş gerçi spor ve bol suyla telafi etmiş olabilirsinBenim menüm
Sabah: 2 dilim ekmek,domates,peynir,haslanmis yumurta
Öğlen: cavdarli simit,ayran
Aksam: 6 kasik acem pilavi ,bol salata
Bu arada dun 6 km yürüdüm. Bugün spor yapamadim. Ayrica 2.5 lt su ve yeşil cay içtim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınlarrr hepinize güzel bir gün giliyorum akşam yağan kardan sonra sabah güneşli bir havaya uyanmıştık ama şimdi gene kapadı hava bir açık bir kapalı güneş açınca mutlu oluyorum kapayınca karamsar nasıl bir ruh hali düşünün sabah sabah bendekş
canım sporunu koşu bandı ile yapmışsın gayet güzel maşallah sana daha önce sormuşmuydum listeye kaydedeceğim seni kaç kilosun ?
ebbis cim başın saolsun canım fırsatın olursa cuma gün 12 ye kadar kg nu bildir onun dışında ne zaman müsait olursan yazarsın buraları merak etme mekanı cennet olsun dedenin
kızlşar sabah luci nin tarifi ile sütle yulafı pişirdim içine 1-2 kuru kayısı 1-2 incir ve 1 tane ceviz attım bolca da tarçın acaip tok tuttu yaa gerçi oğlum baktı anne sen ne yiyorsun dedi bak tadına dedim yok anne pek yenecek bişeye benzemiyor dediama ben sevdim tadını
ağır mı geldi acaba egzersizler? ben de geçen salıdan cumaya kadar kas ağrısı yaşamıştımgunaydin gunaydin,
yogun bir gun olacak benim icin, simdi 2 saat ders anlatacagim, sonra ogrenci soru sormaya gelecek. sonra da yine is yetistirmece.
slim in 6'ten dolayi da dayak yemis gibiyim, oturup kalkmak, yurumek falan cok acili oluyor.
kendinize iyi bakin :)
bugun herkes güne yorgun başlamış anlaşılan:44: ama teselliyi çikolatada aramayalım dimiKızlar resmen dayak yemiş gibi derler ya işte öyle uyandım bugün
İlacımın süresi geçsin de bir kahve içip az çikolata yiyeyim belki iyi gelir, bu arada tartı ile de aramız hiç iyi değil ..
Çok oyalanmayayım bugün ben buralarda, enerjim pek kötü sizi de etkisi altına almasın ..
doymadım zaten 1 saat sonrası acıktım ama işlerden dolayı ancak 3ten sonra ara yaptım çekmeceyi bi açtım süt var - sıcak çikolata var bi de etiform terchimi etiformdan kullandım süt cnm istemedi diğerini de baştan eledim bu hafta çikolata yok diyerekGünaydın lily
Bence menün güzelÖğle yemeği az olmuş diyecektim ama sonra ara öğünde bisküvi yemişsin , 1kk tavukla doymanı bekleyemez kimse Bence akşam yemeğin de iyi. Çorba&salata candır . Tabi sporda
hımmm :44:azıcık, minicik bişeyse görmeyizMaşallah öğle çok az onun nedenini biliyoruz onun haricinde bence çok güzel bir menü, sporun da var daha ne olsun ..
Nedeni belli değildi ama güzel bir kahve ve biraz fazla çikolata ile kendime gelebildim ohh be, bütün gün öyle geçmezdi artık çikolata da görmezden gelinir umarım menümde
kaptan bu nasıl bir menüdür böyleaz az sık sık olmuş - afiyet olsun
Gamze hafta sonunun telafisini yapıyorsun da arkadaşım aç kalmıyorsun inşallah:44:
Menün güzel öğlen ayranla geçiştirmişsin dün ben de öyleydim ama senin durum farklı bir günlük bişey değil anladığım kadarıyla - bence okulda tost yiyebilirsin ama boyutu önemli - bilmiyorum olabilir mi de yarım porsiyon yaptırsan tostu? yanına ayranla güzel bir öğün olurbenm gözüme az olmasına rağmn çokokrem battı o kadar - bir de ara öğün yapma şansın yok mu? mesela öğleni ayranla geçiştirdin diyelim saat 2-3 gibi kuru meyve badem ceviz falan yesen?
Menünde öğün öğün yorum yapacak olsam her öğünün bence dengeli ama genele bakldığında biraz karbonhidrat oranı yüksek bir menü olmuş gerçi spor ve bol suyla telafi etmiş olabilirsin
görüntüsünü beğenmedi heralde
bugün ben de dışarı çıkınca havanın biraz sert olduğunu hissettim ama şimdi güneşli
ağır mı geldi acaba egzersizler? ben de geçen salıdan cumaya kadar kas ağrısı yaşamıştım
bugun herkes güne yorgun başlamış anlaşılan:44: ama teselliyi çikolatada aramayalım dimibu hafta kendime de size de sözüm var diye içinde kakao geçen birşey tüketmeme kararı aldım - önümde hafta sonu aldığım çikolata drajeleri var 2 pkt ve arkadaşı bekliyorum ona vermek için çünkü çantamda olduğu sürece aklımı bulandırıyor
doymadım zaten 1 saat sonrası acıktım ama işlerden dolayı ancak 3ten sonra ara yaptım çekmeceyi bi açtım süt var - sıcak çikolata var bi de etiform terchimi etiformdan kullandım süt cnm istemedi diğerini de baştan eledim bu hafta çikolata yok diyerek
akşam aslında çorba+salata+ayrandı ama komşum yemek getirince ayranı spor sonrasına bıraktım çok şiş olup da sporda zorlanmayayım diye
hımmm :44:azıcık, minicik bişeyse görmeyiz
yorumun için de teşekkürler valla dün nasıl bi günmüş yaa öyle hem aç kaldım hem yorgun düştüm şükür bugun rahatım
kaptan bu nasıl bir menüdür böyleaz az sık sık olmuş - afiyet olsun
Gamze hafta sonunun telafisini yapıyorsun da arkadaşım aç kalmıyorsun inşallah:44:
Menün güzel öğlen ayranla geçiştirmişsin dün ben de öyleydim ama senin durum farklı bir günlük bişey değil anladığım kadarıyla - bence okulda tost yiyebilirsin ama boyutu önemli - bilmiyorum olabilir mi de yarım porsiyon yaptırsan tostu? yanına ayranla güzel bir öğün olurbenm gözüme az olmasına rağmn çokokrem battı o kadar - bir de ara öğün yapma şansın yok mu? mesela öğleni ayranla geçiştirdin diyelim saat 2-3 gibi kuru meyve badem ceviz falan yesen?
Menünde öğün öğün yorum yapacak olsam her öğünün bence dengeli ama genele bakldığında biraz karbonhidrat oranı yüksek bir menü olmuş gerçi spor ve bol suyla telafi etmiş olabilirsin
görüntüsünü beğenmedi heralde
bugün ben de dışarı çıkınca havanın biraz sert olduğunu hissettim ama şimdi güneşli
ağır mı geldi acaba egzersizler? ben de geçen salıdan cumaya kadar kas ağrısı yaşamıştım
bugun herkes güne yorgun başlamış anlaşılan:44: ama teselliyi çikolatada aramayalım dimibu hafta kendime de size de sözüm var diye içinde kakao geçen birşey tüketmeme kararı aldım - önümde hafta sonu aldığım çikolata drajeleri var 2 pkt ve arkadaşı bekliyorum ona vermek için çünkü çantamda olduğu sürece aklımı bulandırıyor
doymadım zaten 1 saat sonrası acıktım ama işlerden dolayı ancak 3ten sonra ara yaptım çekmeceyi bi açtım süt var - sıcak çikolata var bi de etiform terchimi etiformdan kullandım süt cnm istemedi diğerini de baştan eledim bu hafta çikolata yok diyerek
akşam aslında çorba+salata+ayrandı ama komşum yemek getirince ayranı spor sonrasına bıraktım çok şiş olup da sporda zorlanmayayım diye
hımmm :44:azıcık, minicik bişeyse görmeyiz
yorumun için de teşekkürler valla dün nasıl bi günmüş yaa öyle hem aç kaldım hem yorgun düştüm şükür bugun rahatım
Kızlar bişey sormak istiyorum
Regl döneminde sizinde canınız eskisi gibi su içmek istemiyor gibi oluyor mu???
Benim böyle oluyor. Normalde bu saate kadar 1 lt bitiriyorum ama dün ve bugün iteleye iteleye içiyorum
Sizide merak ettim
bu konuda bildiğim birkaç anne tarifi var ama onlar cısss kategorisinde birinde kızartma var diğerinde bezelye-patatesKızlar bu akşama canım sulu köfte istiyor. Nasıl yapıyorsunuz acaba ben hiç yapmadım da
menün biraz değişik ama dengelemişsin afiyet olsunGünaydın sevgili arkadaşlarım , hepimize iyi bir gün olsun . Günlerdir kapalı havadan usanmıştım . Azıcık olsa da güneş umut verdi. Çıkıp biraz yürüyüş yapacağım . Ama tempolu yürüyüş sözü vermiyorum .:107: Menümü paylaşıp çıkıyorum , görüşürüz
Dünkü menüm
Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği üstüne krem peynir 5 siyah zeytin , kahve (şekersiz kremasız)
Ara 1 portakal (ne zamandır meyve yemediğimi fark ettim)
Öğlen 1 kase ezogelin çorba yanında 2 galeta
Akşam büyük bi kase Salata (tere,roka,marul vs yeşillikler 1 domates , 1 salatalık yarım havuç üstünde tane mısır üstüne zeytinyağı ve nar ekşisi) ve 2 hurma
Su , 3lt Spor 3 mile Leslie
benm de bu aralar mutfak merakım var hatta geçen gun profiterol nasıl yapılır diye tarifleri inceledm videolar izledim ama yapmadım henüz - yaparsam en fazla 1 tane yerim kalanını arkadaşlara dağıtırım çözümü bu şekilde buluyorumhaklısın valla ama güzel yaparım profiterolüü kıyamam atmaya=))))))))))))))))
bence kahveyi içtiğin su miktarının yanına ekle - ben çayı eklemiyorum da kahve veya yeşil çay olursa yazıyorumkızlar ben kaçıyorum okula gideceğim..off 7 saat dersim var=((( öğlen ligt bisküvi yemeye karar verdim aklıma bişey gelmiyor...kesin midem bulanacak yine doymayacağım=(((((bu arada ben menümü yazarken türk kahvesi ve çayı yazmadım çünkü ikisinide şekersiz içiyorum..günde 2 türk kahvesi 5 tane falan da çay içiyorum bilginize....akşama görüşrüüzzz
doğru ya söylemiştin işte yiyeceğim akşamları salata falan diye afedersin unutmuşum:26:ohh afiyet olsun öğleden sonraki bir öğünde bende yapacagım
canım akşsam yemeğimi şirkette yiyorum ya o yüzden ne kaldıysa onu yedim ama zaten acıkmadım akşamda 2 yk yogurt yedim ohhh
ellerine sağlıkk
biraz kafanı rahatlatman lazım demek ki - madem canın ders çalışmak yerine yemeğe saldırmak istiyor giyin çık dışarı yürü dönünce de ayran yanna tost ya da meyve falan yap ye - küçük tabaklarda ve dolu görünecek şekilde hazırlarsan önce gözün doyacağından miden de çabuk doyarUmarım beğenirsin..
Teşekkür ederim Lucim ..
Şekersiz dediğin gibi sakıncası yok, ben yazıyorum yazma nedenim içecek konusunda da düzensiz olabiliyorum o yüzden.
Çok sevindim dengeli bulmana, bundan sonra en az kilo vermek kadar buna dikkat etmek istiyorum. Hatta çoğu zaman sabahtan düşünüyorum menümü, fitnesspala yazıp kontrol ediyorum nasıl oluyor kalorisi diye.
Aslında erken ama sanırım sınavın stresini çok feci yapıyorum, onunla alakası olabilir diye düşünüyorum, çünkü Ankaraya gitmeden önce öyle pek durmadan yeme isteğim yoktu, şu an kaçamak yapasım değil durmadan yiyesim var resmen :26: Bakalım 23ünü getireyim de sonra düzelecek mi ..
hımmm güzel bir bilgiymiş paylaştığın için teşekkürler - yeni birşey öğrenmiş oldumSordum tabi vazgeçmek yok da size söylemedim değil mi kusura bakmayınDoktor tiroid hormonunun doğal yollardan sabah saatlerinde salgılanan bir hormon olduğunu ve ilacı gece kullandığımızda o saatlerde salgılanacağını ve vücut için ideal düzeni sağlamayacağını söyledi. O yüzden sabahları kullan dedi.
biliyorum arkadaş da merkezde çalışıyor tam sinemanın orada - cep telefonundan çekmiş facebook profilinde paylaşmışteşekkür ederim lily, denizli oldukça karışıktı dün akşam, ben de balkondan izleyip fotoğraf çekmeye çalışınca yedim gazı :)))
Kaptan paylaşım alanında oylama var bilgine
Zeynep benim daha çok su içesim geliyor o dönemde, hatta metabolizma hızlanıyor ya acaba ondan mı diye düşünmüştüm ..
bu konuda bildiğim birkaç anne tarifi var ama onlar cısss kategorisinde birinde kızartma var diğerinde bezelye-patates
bir de anneannemin yaptığı tarif var onu beğenirim köfteyi bulgurla yoğurur cevizden biraz küçük ebatta toplar yapar salçalı suyla pişirir güzel olur baharat falan da ekler - öneririm yani
bu arada komşumun getirdiği yemek değişikti - eşinin annesinden öğrenmiş kadın - ince doğranmış pırasa içinde fındık büyüklüğünde top köfteler üstüne de beşamel sos yapmış ama ben beşamelin tadını pek alamadım heralde hafif bir beşamel sos yapmış - tadı güzeldi bir tabak getirmiş ben akşam 3 çatal aldım kalanını bugün öğlen için getirdim işe
[/B][/SIZE][/COLOR]
menün biraz değişik ama dengelemişsin afiyet olsun
benm de bu aralar mutfak merakım var hatta geçen gun profiterol nasıl yapılır diye tarifleri inceledm videolar izledim ama yapmadım henüz - yaparsam en fazla 1 tane yerim kalanını arkadaşlara dağıtırım çözümü bu şekilde buluyorum
bence kahveyi içtiğin su miktarının yanına ekle - ben çayı eklemiyorum da kahve veya yeşil çay olursa yazıyorum
doğru ya söylemiştin işte yiyeceğim akşamları salata falan diye afedersin unutmuşum:26:
biraz kafanı rahatlatman lazım demek ki - madem canın ders çalışmak yerine yemeğe saldırmak istiyor giyin çık dışarı yürü dönünce de ayran yanna tost ya da meyve falan yap ye - küçük tabaklarda ve dolu görünecek şekilde hazırlarsan önce gözün doyacağından miden de çabuk doyar
hımmm güzel bir bilgiymiş paylaştığın için teşekkürler - yeni birşey öğrenmiş oldum
biliyorum arkadaş da merkezde çalışıyor tam sinemanın orada - cep telefonundan çekmiş facebook profilinde paylaşmış
ağrıya rağmen hoşnutsan no problemagir gelmedi canim, bu programin ozelligi bu sanirim, ozellikle bacak kaslarini guclendirmeyi amacladigi icin bu tur agrilar normal. kaslarin calistigini ve egzersizlerin ise yaradigini gosteriyor. daha onceki slim in 6 denemelerimde de boyle olmustu, hatirladigim kadariyla yapan diger arkadaslarda da boyle agri olmustu. karin kaslarimin calistigini bile hissediyorum. 25 dakika olmasi da super.
ben buna hiç dikkat etmedim aslında - bu ay kendimi gözlemleyeyim bari:44:Kızlar bişey sormak istiyorum
Regl döneminde sizinde canınız eskisi gibi su içmek istemiyor gibi oluyor mu???
Benim böyle oluyor. Normalde bu saate kadar 1 lt bitiriyorum ama dün ve bugün iteleye iteleye içiyorum
Sizide merak ettim
teşekkür ederim- valla verdim arkadaşa hatta mahcup oldu olur mu ben tek başına yemeyim paylaşalım dedi yok ben görmeyeyim sen ye afiyet olsun dedimAslında çikolata pek yi bir tercih değil Lilycim ama ciddi anlamda çok kötü hissediyordum kendimi, kurtarıcım oldu resmen ..
Bu arada draje konusunda tebrik ederim seni
evet ben de sabah gördüm hatta alıntı yapmıştım eklemeyi unutmuşum :26: aşağıya ekliyorum bilginizeKaptan paylaşım alanında oylama var bilgine
OYLAMA
Rica:
Daha önce 6. takımda yarışmış olan özgekrd arkadaşımız, doğum sonrası kilolarını vermek için, üçüncü kez tekrar aramızda olmak istiyor.Yalnız kendisi diskalifiye listesinde..Çok azimli ve istekli bol paylaşımlı bir arkadaş.. Listelere güzel bir üye kazandırmak adına, takım kaptanlarından olumlu cevap vermelerini rica ediyorum..Saygı ve sevgilerimle
Cevaplar:
2. TAKIM : EVET
3. TAKIM : EVET
4. TAKIM : EVET/HAYIR
5. TAKIM : EVET/HAYIR
8. TAKIM : EVET/HAYIR
9. TAKIM : EVET/HAYIR
13. TAKIM : EVET/HAYIR
14. TAKIM : EVET
ağrıya rağmen hoşnutsan no problem
ben buna hiç dikkat etmedim aslında - bu ay kendimi gözlemleyeyim bari:44:
teşekkür ederim- valla verdim arkadaşa hatta mahcup oldu olur mu ben tek başına yemeyim paylaşalım dedi yok ben görmeyeyim sen ye afiyet olsun dedimdrajeleri zaten marketten onun yüzünden almıştım sahibine teslim etmiş oldum
evet ben de sabah gördüm hatta alıntı yapmıştım eklemeyi unutmuşum :26: aşağıya ekliyorum bilginize
senin dediğin daha farklı canım- yemek yarışmasını diyorsun sanırım ama maalesef o oylama bitti yeni yarışma başladı bile yemek konusunda - hm22nin dediği genel cuma grupları paylaşım alanında takım kaptanlarına açılmış bir oylama var onu belirtmişcanıım geçen seferden içimde kalmıştı ben de sana oy vererek katkıda bulunmak isterim ama nereden ve nasıl vereceğim?
rica ederim canım benim
senin dediğin daha farklı canım- yemek yarışmasını diyorsun sanırım ama maalesef o oylama bitti yeni yarışma başladı bile yemek konusunda - hm22nin dediği genel cuma grupları paylaşım alanında takım kaptanlarına açılmış bir oylama var onu belirtmiş
Kaptan paylaşım alanında oylama var bilgine
bizde suan hazır hissemiyoruz allah yoklugunu aratmasın ama ne bilim işte..
Ben mesela suan kilomdan memnunum ama ileride bebiş düşündüğümüz için şimdiden kilo vermek istiyorum yoksa 61-62 iyi benim için
Geçmiş olsun Zeynep, hemen olsun bitsin de rahat bıraksın seni, bu günlerde ay yengeç burcunda olduğundan ayrıca duygusal bir dönemde olabilirmişiz .. Seninkisi çakışmış.
sagol hm 22bide bende yengeç burcuyum
Doğum gerçekten kadını hem fiziksel hem psikolojik etkiliyor ama anne olmak dünyadaki en güzel statü.iyi doğurmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?