Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aslinda menun de fena degil, hava soguk o zaman sizin orda. cekirdege dayanamiyorsun sanirim, nasil bir bagimliliktir, ben de zor biraktim.

1 çay bardağı 218 kalori

Uff kızlar elimi kestim
Zor durdumdum ama durdu sonunda ..

Canım çok geçmiş olsunn :26::26::26::26:

Bu kadarcik yemek büyük basari. Bana çok az geldi. Şuan çok acil acaba ondan mi :) Afiyet olsun sana. Sporda çok güzel.

Destansımmm, başaracağım canım !!!

Hiç bir şey için üzülmeye değmez canım ama hiç kimse için de iyilik yapma, özellikle iyilikten anlamayanlar için..Elinden geleni ardına koma seni üzenler için

Ahhhhhhhhh çekirdek ahhh

Düne nazaran daha iyisin tatlım, ekmeğe gerçekten dikkat et..Ekmeksiz yaşanır mı diyen ben, şimdi ekmeği çiğnemeye üşeniyorum ve ne enteresandır ki, ekmek yediğimde daha çok iştahım artıyor ve çabuk acıkıyorum.. :44::44::44:

Evet kızlarrr, eve geldim ve biraz sonra sporumu yapmayı düşünüyorum, size yazarım yine

.

zeynepcim ne olursa olsun sakin kalmaya calis, kendini yipratma. bu konularda hic tecrubem yok, kidemli ogrenci oldugum icin. insallah tez zamanda hayirlisiyla guzel sekilde cozumlenir mesele.

kizlar sakin kalmaya calisiyorum hatta suan gayet iyiyim sadece hirsliyim
mobingi arastirdim aslinda giriyor şimdi delillerimi topluyorum olmayan deliller var onun icin ufak tuzaklarla delil aliyorum yarin cevap gelecekmis bekliyorum

bu aralar sorunluyum Allah aydinligi gostersin insallah

ben de menumu yazayim dicem ama sporumu yapayim oyle yazarim. bugun biraz is var yarin sabaha yetismesi gereken ama erken yaticam, kac gundur 3-5 saat duzensiz uyumak zorunda kaldim, bir dinleneyim bugun.

Tesekkur ederim. Ekmek olmadan doymam gibi geliyor. Gerçi bazen ekmek yerine ceviz yiyorum. Bir sure öyle yapayim.

ya zaten bugun bisküvyle geçiremeyeceğimi anladım ve tost yedim mecburen=((( ama bi daha yanımda götürcem kuru meyvee

yapacağın zaman tarifi yollarım harika oluyor bu tariff

canım eşin nye gidiyor rusya ya iş için mi

ben konuuyu tam bilmiyorum ama seninle sorunları nekii

İyi akşamlar takımm

Öncelikle bugünkü menümü paylaşacağım sizlerle , sonra sohbet için buralardayım .:107::107::107:

Menüm
Sabah 1 paket kepekli altınbaşak,1 haşlanmış yumurta ,1 dilim kaşar, yarım portakal

Öğlen 6 yk yeşil fasulye yemeği 3 yk bulgur pilavı (zeytin yağlı yemeklerimiz)

Ara 3 kepekli çikolata kaplı form biskuvi (yaklaşık 160 kalori) ve şekersiz kremasız kahve

Akşam 1 kase yoğurt üstüne biraz nane bir tutam çörekotu 3 yk bulgur pilavı.

En son 18:00 de yedim.
SU 2 lt Spor Bugün pek spor yapmış sayılmam. Öğlen bi 20 dk falan yürüdüm ama tempolu değildi .

Bugün favori dizim Merhamet final yapacak şimdi dizinin başlamasını bekliyorum.

ben konuuyu tam bilmiyorum ama seninle sorunları nekii

ah ah nerden baslasam kii

kisacasi projemiz kuculuyor 1 kisinin cikmasi lazim bende evleneli yeni oldu evlilik tazminatimdan yararlanacagimi duyduklari icin bana bi teklif sundular kabul etmedim ben onlara teklif sundum haber bekliyorken simdide sozlesmemi yenilemiyorlar durum bu

2.5 senedir bu sirkette calisiyorum daha 1 ay once performansim yuksek diye ayila bayila yeni proje onerdiler toparlim diye simdide sizlesme yenilenmemesi icin performans dusuklugu diyorlar
tabiki pabuc birakmadim iste bolee

merak etme canim o saftirik ii niyetli zeynep yok kok sokturcem onlara

Menummm

Sabah
3 etimek
1yk krem peynir
1yk bal

Oglen

3 yk pilav
3 yk turlu
salata

Ara Öğün

2 galeta
2 kare bitter

Aksam

1yumurta ile yapilmis omlet
1yk krem peynir
1yk kahcalti sosu
2 dilim ekmek
sekersiz cay

spor: 30 dk yuruyus
su : 1.5 lt devamm

Sevdacım , çekirdek fazla olmuş ama 100 mekik çektiğinden umarım yakmışsındır. Çekirdek olmasa güzel
:101::101:

kahvaltida altinbasak da nasil bilmiyorum, sunta gibi kontrplak gibi bisi

iyi akşamlar kızlarrr
hm cim canım geçmiş olsun
zeynep cim canım neden ööyle yaptılar yaa özle sektör çok alçak acımasız oluyor allahtan devletteyim
hazoş cum götür sen kuru meyve ara öğün yaparsın en kötü ihtimal
vazgeçmek yok sana da kolay gelsin yorma kendini
destansı senin menü de fena değil hnd cim senin de öyle bende akşam yemeğini hafif yedim güya sadece salata ve yoğurt ama sonra yarım dilim ekmekle tahin pekmez yedim bende çok üşüyom sevda ondan heralde dayanamdım
neyse benim gibi kötü örnek olmaz olsun kızlar kendimi çok yorgın hissediyorum yatacağım erkneden iyi geceler

benim yerime de uyu kaptan. :)

kahvaltida altinbasak da nasil bilmiyorum, sunta gibi kontrplak gibi bisi

Canım tabi herkesin damak tadı farklı ama ben bulguru , buğday tadını ve tahılları severim genelde. O nedenle severek yiyorum .Öğrenciyken alışmıştım. Hiç kötü gelmiyo tadı eti formunkine göre daha iyi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…