- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #108.561
ben kaçtım iyi geceler yarın görüşürüz inşallah kendinize çok iyi bakın
.
aslinda menun de fena degil, hava soguk o zaman sizin orda. cekirdege dayanamiyorsun sanirim, nasil bir bagimliliktir, ben de zor biraktim.sabah:2 kaşık yulafezmesi,4 kaşık yoğurt,yarım k.k peynir
ara:yarım ayva,2 kayısı
öğle:1 kase çorba,1tane kabak dolması,salata,ayran
ara:2 avuççekirdek,2 kayısı
akşam:öğlenle aynı
spor:50 dk eliptik,100 mekik,10 dakika kadar yer hareketi
su:1.5 litre
.
100 kalori ise bişey değilmiş canııım, iyi rahatladım bari...evet ara atıştırmalık için çok ideal, hem akşam yemeğine yüklenmemiş olursun...
gamzeeeem, iyi dersler tatlımcım sana, öptüm çoook
Uff kızlar elimi kestim
Zor durdumdum ama durdu sonunda ..
Bu kadarcik yemek büyük basari. Bana çok az geldi. Şuan çok acil acaba ondan mi :) Afiyet olsun sana. Sporda çok güzel.
Kızlar sinirimden ne ara öğün ne akşam yemeği herşeyi kaçırdım
Biraz biraz kendimi toparladım galeta falan yiyorum
O çok özel şirketim bana çok güzel bir kazık atmaya çalışıyor ancak yanlış taşa tostladılar
Bir güzel ağızlarına s.....tm. Şimdi onlar tutuşsunlar bakalım
Yemin ederim sinirden ağladım yaa
Yapılan şu: Benim mevkimdeki herkese sözleşme yenileniyor (maaşlara zam dahil ) ama sadece bana sözleşme yenileme yok.
sabah:2 kaşık yulafezmesi,4 kaşık yoğurt,yarım k.k peynir
.
Menüm
Sabah: 3 dilim çavdar ekmegi, domates,peynir,haşlanmış yumurta,1 parca cikolata
Öğlen: kefir,yarim dilim çemenli ekmek
Ara: süt
Aksam : az bezelye yemeği, salata, az kepekli makarna
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zeynepcim ne olursa olsun sakin kalmaya calis, kendini yipratma. bu konularda hic tecrubem yok, kidemli ogrenci oldugum icin. insallah tez zamanda hayirlisiyla guzel sekilde cozumlenir mesele.
Beğeni sayısı sanırım
Pis site canımı kiraz istetti Lucim
Zeynep bu yaptıkları mobinge girmez mi ? Hukuki olarak hakkını arasan ?
Aman üşüme kaç diğer odaya Sevda ..
Bir o çekirdek olmasa iyimiş onun haricinde güzel bir menü olmuş.
1 çay bardağı 218 kalori
Canım çok geçmiş olsunn :26::26::26::26:
Destansımmm, başaracağım canım !!!
Hiç bir şey için üzülmeye değmez canım ama hiç kimse için de iyilik yapma, özellikle iyilikten anlamayanlar için..Elinden geleni ardına koma seni üzenler için
Ahhhhhhhhh çekirdek ahhh
Düne nazaran daha iyisin tatlım, ekmeğe gerçekten dikkat et..Ekmeksiz yaşanır mı diyen ben, şimdi ekmeği çiğnemeye üşeniyorum ve ne enteresandır ki, ekmek yediğimde daha çok iştahım artıyor ve çabuk acıkıyorum.. :44::44::44:
Evet kızlarrr, eve geldim ve biraz sonra sporumu yapmayı düşünüyorum, size yazarım yine
.
ya zaten bugun bisküvyle geçiremeyeceğimi anladım ve tost yedim mecburen=((( ama bi daha yanımda götürcem kuru meyveekaptan bu nasıl bir menüdür böyleaz az sık sık olmuş - afiyet olsun
Gamze hafta sonunun telafisini yapıyorsun da arkadaşım aç kalmıyorsun inşallah:44:
Menün güzel öğlen ayranla geçiştirmişsin dün ben de öyleydim ama senin durum farklı bir günlük bişey değil anladığım kadarıyla - bence okulda tost yiyebilirsin ama boyutu önemli - bilmiyorum olabilir mi de yarım porsiyon yaptırsan tostu? yanına ayranla güzel bir öğün olurbenm gözüme az olmasına rağmn çokokrem battı o kadar - bir de ara öğün yapma şansın yok mu? mesela öğleni ayranla geçiştirdin diyelim saat 2-3 gibi kuru meyve badem ceviz falan yesen?
Menünde öğün öğün yorum yapacak olsam her öğünün bence dengeli ama genele bakldığında biraz karbonhidrat oranı yüksek bir menü olmuş gerçi spor ve bol suyla telafi etmiş olabilirsin
görüntüsünü beğenmedi heralde
bugün ben de dışarı çıkınca havanın biraz sert olduğunu hissettim ama şimdi güneşli
ağır mı geldi acaba egzersizler? ben de geçen salıdan cumaya kadar kas ağrısı yaşamıştım
bugun herkes güne yorgun başlamış anlaşılan:44: ama teselliyi çikolatada aramayalım dimibu hafta kendime de size de sözüm var diye içinde kakao geçen birşey tüketmeme kararı aldım - önümde hafta sonu aldığım çikolata drajeleri var 2 pkt ve arkadaşı bekliyorum ona vermek için çünkü çantamda olduğu sürece aklımı bulandırıyor
doymadım zaten 1 saat sonrası acıktım ama işlerden dolayı ancak 3ten sonra ara yaptım çekmeceyi bi açtım süt var - sıcak çikolata var bi de etiform terchimi etiformdan kullandım süt cnm istemedi diğerini de baştan eledim bu hafta çikolata yok diyerek
akşam aslında çorba+salata+ayrandı ama komşum yemek getirince ayranı spor sonrasına bıraktım çok şiş olup da sporda zorlanmayayım diye
hımmm :44:azıcık, minicik bişeyse görmeyiz
yorumun için de teşekkürler valla dün nasıl bi günmüş yaa öyle hem aç kaldım hem yorgun düştüm şükür bugun rahatım
yapacağın zaman tarifi yollarım harika oluyor bu tariffbu konuda bildiğim birkaç anne tarifi var ama onlar cısss kategorisinde birinde kızartma var diğerinde bezelye-patates
bir de anneannemin yaptığı tarif var onu beğenirim köfteyi bulgurla yoğurur cevizden biraz küçük ebatta toplar yapar salçalı suyla pişirir güzel olur baharat falan da ekler - öneririm yani
bu arada komşumun getirdiği yemek değişikti - eşinin annesinden öğrenmiş kadın - ince doğranmış pırasa içinde fındık büyüklüğünde top köfteler üstüne de beşamel sos yapmış ama ben beşamelin tadını pek alamadım heralde hafif bir beşamel sos yapmış - tadı güzeldi bir tabak getirmiş ben akşam 3 çatal aldım kalanını bugün öğlen için getirdim işe
[/B][/SIZE][/COLOR]
menün biraz değişik ama dengelemişsin afiyet olsun
benm de bu aralar mutfak merakım var hatta geçen gun profiterol nasıl yapılır diye tarifleri inceledm videolar izledim ama yapmadım henüz - yaparsam en fazla 1 tane yerim kalanını arkadaşlara dağıtırım çözümü bu şekilde buluyorum
bence kahveyi içtiğin su miktarının yanına ekle - ben çayı eklemiyorum da kahve veya yeşil çay olursa yazıyorum
doğru ya söylemiştin işte yiyeceğim akşamları salata falan diye afedersin unutmuşum:26:
biraz kafanı rahatlatman lazım demek ki - madem canın ders çalışmak yerine yemeğe saldırmak istiyor giyin çık dışarı yürü dönünce de ayran yanna tost ya da meyve falan yap ye - küçük tabaklarda ve dolu görünecek şekilde hazırlarsan önce gözün doyacağından miden de çabuk doyar
hımmm güzel bir bilgiymiş paylaştığın için teşekkürler - yeni birşey öğrenmiş oldum
biliyorum arkadaş da merkezde çalışıyor tam sinemanın orada - cep telefonundan çekmiş facebook profilinde paylaşmış
canım eşin nye gidiyor rusya ya iş için miKızlar eşime rusyaya gidebilirsin dedim vemçok az konuştum yerdeöyatarken bende yanına uzandım can yücelin bir yazısını okudumda çok güzel tavsiye ederim.daha iyi hissediyorum bugun.bakıcıdanda memnunum şimdilik kızım onu sewiyor hissediyorum
Uff kızlar elimi kestim
ben konuuyu tam bilmiyorum ama seninle sorunları nekiiKızlar sinirimden ne ara öğün ne akşam yemeği herşeyi kaçırdım
Biraz biraz kendimi toparladım galeta falan yiyorum
O çok özel şirketim bana çok güzel bir kazık atmaya çalışıyor ancak yanlış taşa tostladılar
Bir güzel ağızlarına s.....tm. Şimdi onlar tutuşsunlar bakalım
Yemin ederim sinirden ağladım yaa
Yapılan şu: Benim mevkimdeki herkese sözleşme yenileniyor (maaşlara zam dahil ) ama sadece bana sözleşme yenileme yok.
Uff kızlar elimi kestim
ben konuuyu tam bilmiyorum ama seninle sorunları nekii
1 çay bardağı 218 kalori
Canım çok geçmiş olsunn :26::26::26::26:
Destansımmm, başaracağım canım !!!
Hiç bir şey için üzülmeye değmez canım ama hiç kimse için de iyilik yapma, özellikle iyilikten anlamayanlar için..Elinden geleni ardına koma seni üzenler için
Ahhhhhhhhh çekirdek ahhh
Düne nazaran daha iyisin tatlım, ekmeğe gerçekten dikkat et..Ekmeksiz yaşanır mı diyen ben, şimdi ekmeği çiğnemeye üşeniyorum ve ne enteresandır ki, ekmek yediğimde daha çok iştahım artıyor ve çabuk acıkıyorum.. :44::44::44:
Evet kızlarrr, eve geldim ve biraz sonra sporumu yapmayı düşünüyorum, size yazarım yine
.
sabah:2 kaşık yulafezmesi,4 kaşık yoğurt,yarım k.k peynir
.
İyi akşamlar takımm
Öncelikle bugünkü menümü paylaşacağım sizlerle , sonra sohbet için buralardayım .:107::107::107:
Menüm
Sabah 1 paket kepekli altınbaşak,1 haşlanmış yumurta ,1 dilim kaşar, yarım portakal
Öğlen 6 yk yeşil fasulye yemeği 3 yk bulgur pilavı (zeytin yağlı yemeklerimiz)
Ara 3 kepekli çikolata kaplı form biskuvi (yaklaşık 160 kalori) ve şekersiz kremasız kahve
Akşam 1 kase yoğurt üstüne biraz nane bir tutam çörekotu 3 yk bulgur pilavı.
En son 18:00 de yedim.
SU 2 lt Spor Bugün pek spor yapmış sayılmam. Öğlen bi 20 dk falan yürüdüm ama tempolu değildi .
Bugün favori dizim Merhamet final yapacak şimdi dizinin başlamasını bekliyorum.
iyi akşamlar kızlarrr
hm cim canım geçmiş olsun
zeynep cim canım neden ööyle yaptılar yaa özle sektör çok alçak acımasız oluyor allahtan devletteyim
hazoş cum götür sen kuru meyve ara öğün yaparsın en kötü ihtimal
vazgeçmek yok sana da kolay gelsin yorma kendini
destansı senin menü de fena değil hnd cim senin de öyle bende akşam yemeğini hafif yedim güya sadece salata ve yoğurt ama sonra yarım dilim ekmekle tahin pekmez yedim bende çok üşüyom sevda ondan heralde dayanamdım
neyse benim gibi kötü örnek olmaz olsun kızlar kendimi çok yorgın hissediyorum yatacağım erkneden iyi geceler
kahvaltida altinbasak da nasil bilmiyorum, sunta gibi kontrplak gibi bisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?